Do oblasti energetických surovin patří především nerosty jako uhlí, ropa, zemní plyn a uran, z kterých se získává další energie pro účely vytápění, výroby elektrické energie a pohonných hmot. Jejich zpracování a další využití i formou polotovarů nachází uplatnění i v dalších odvětvích průmyslu jako chemický, strojírenský či stavební.

Kvalitní ocelové podlahové a regálové rošty - ideální využití v průmyslových oblastech
Ocelové podlahové a regálové rošty různých typů, které se hojně využívají hlavně v průmyslových odvětvích vyrábí společnost KASALI s.r.o. sídlící ve Znojmě.
KASALI, s.r.o. Podlahové rošty Znojmo
Prodej hnědého i černé uhlí, koksu i palivového dříví
kvalitní černé i hnědé uhlí, brikety, koks, dřevo v pytlích, kvalitní sortiment za skvělou cenu a další zajistí Uhelné sklady v Pohořelicích
Hnědé trapézové plechy v hnědé barvě a různých délkách k prodeji za příznivé ceny
Brněnská firma HALOVÉ SYSTÉMY s.r.o. poskytuje k prodeji trapézové plechy v hnědé barvě a za příznivé ceny a s rychlou dodací lhůtou.
Prodej kovářského uhlí - vysoce kvalitní uhlí těžené v České republice
Prodej kovářského uhlí - vysoce kvalitní uhlí, černé i hnědé uhlí těžené v České republice nabízí a dodává firma Uhelné sklady v Pohořelicích.
Prodejce a výrobce podlahových roštů, lisovaných podlahových roštů, schodišť - kvalita za bezkonkurenční ceny
Prodej, dodávka, kompletní servis podlahových roštů a schodišť, rošty do regálových systémů, lisované podlahové rošty a jiné výrobky má ve svém bohatém sortimentu společnost KASALI, s.r.o. se Znojma.
KASALI, s.r.o. Podlahové rošty Znojmo
Žulové výrobky nejen pro stavební firmy - kostky, plotové sloupky, dlažba, obrubníky
Zpracování a dodávku žuly nejen pro stavební firmy vám zajistí firma MS Trade Company, s.r.o. v Brně-Komárov. Na míru vám vyrobíme kostky, plotové sloupky, dlažba, obrubníky a jiné žulové výrobky.
Dřevěné vyřezávané lišty ozvláštní váš nábytek a zajistí útulné bydlení
Vyřezávané lišty nejrůznějších velikostí a motivů, které udělají z vašeho nábytku originální a jedinečné kusy, Vám dodá společnost FK DŘEVĚNÉ LIŠTY spol. s.r.o.
FK DŘEVĚNÉ LIŠTY spol. s r.o.
Výroba ocelových regálových a podlahových roštů pro průmysl
Ocelové podlahové a regálové rošty s protiskluzem a tahokovem, lisované, hladké, zapuštěné, s výztuhou a další vyrobí firma KASALI, s.r.o. ze Znojma.
KASALI, s.r.o. Podlahové rošty Znojmo
Prodej kvalitního černého a hnědého uhlí do domácností pro běžné topení
Kvalitní hnědé uhlí těžené v České republice a černé uhlí s vysokou výhřevností do domácností pro běžné topení prodávají v Uhelných skladech Petr Novák v okolí Pohořelic a Ivančic.
Dr. Schutz PU-Anticolor, speciální lak pro krásnou a hygienicky čistou podlahu
Hygienicky čistá a bezpečná podlaha díky speciálnímu laku Dr. Schutz PU-Anticolor, vyráběného specialisty v oblasti renovace povrchů, společností DEMA DEKOR CZ.
Dodávka, prodej - madla do panelových domů, kruhová, profilová, příslušenství k madlům
Dřevěná madla do panelových domů, kruhová, profilová madla, příslušenství k madlům v okolí Brna prodává a zajišťuje firma FK DŘEVĚNÉ LIŠTY spol. s r.o.
FK DŘEVĚNÉ LIŠTY spol. s r.o.
Odlitky z oceli - uhlíkové, nerezové nebo legované v slévárně přesného lití v Brně
Brněnská firma Moravia Tech, a.s. se specializuje na odlévání odlitků z oceli uhlíkové, nerezové, legované nebo neželezných materiálů. Slévárna přesného lití zaručí kvalitní a přesné odlitky.
Výroba, prodej - konstrukční profily z ocelového plechu - levně a rychle
Firma HALOVÉ SYSTÉMY s.r.o. se sídlem Šlapanice u Brna se specializuje na dodávku hal a také na výrobu a prodej konstrukčních profilů z ocelového plechu. Ocelové konstrukce vám dodáme levně a rychle.
Konstrukční profily – kvalitní a pevné ocelové konstrukce pro haly
Na dodávku hal a zejména kvalitních a pevných ocelových konstrukcí se obraťte na firmu HALOVÉ SYSTÉMY s.r.o. nedaleko Brna, která se specializuje na konstrukční profily Z, C, U a Σ profily.
Prodej palivového štípaného dříví, briket a dřeva v pytlích
Dřevo v pytlích, palivové dřevo štípané, brikety z hnědého uhlí, koks, palivo s nízkým obsahem síry zajistí v oblasti Rosic naše Uhelné sklady
Stavební kamenivo - kvalitní štěrkopísek a hutnitelný materiál včetně dopravy
Brněnská firma Moravia Tech, a.s. poskytuje včetně kvalitních a přesných odlitků i stavební kamenivo různých tříd. Kvalitní štěrkopísek a hutnitelný materiál těží v Hrušovanech u Brna.
Výroba a prodej žuly, žulové kameny, opracování žuly, kvalitní práce
Kvalitní práci v oblasti výroby a opracování žuly vám poskytne firma MS Trade Company, s.r.o., z Brna.
Ocelové, hliníkové desky a přířezy, frézované opracování polotovarů a plechů
Ocelové, hliníkové desky a přířezy, frézované opracování polotovarů a plechů od firmy Haba s.r.o. v Sudoměřicích u Hodonína - trhu s ocelí a hliníkem.
Jemně frézované lité hliníkové desky řezané na míru
Jemně frézované lité hliníkové desky řezané na míru, povrchová úprava desek, třískové obrábění od firmy Haba s.r.o. v Sudoměřicích u Hodonína.
Výroba desek z oceli a hliníku pro automobilový průmysl
Výroba desek z oceli a hliníku pro automobilový průmysl, výroba polotovarů z oceli na zakázku od firmy Haba s.r.o. v Sudoměřicích u Hodonína.
Výroba hliníkových a ocelových desek - výroba na zakázku, desky broušené a frézované.
Výroba z hliníku a oceli, frézované a broušené desky vyrobené na zakázku provádí Haba s.r.o. společnost, která je na trhu špičkou s ocelí a hliníkem.
Žulové dlažební kostky, mozaiková dlažba, dodávka, prodej, výrobce žuly
Sháníte-li výrobce, prodejce či dodavatele žulových dlažebních kostek, kamenů či mozaikové dlažby v Brně, pak neváhejte a obraťte se na nás, na společnost MS Trade Company, s.r.o. - výrobce žuly.
Přesné lití odlitků ze slévárny přesného lití - kvalitní a přesné odlitky z oceli a dalších kovů
Brněnská firma Moravia Tech, a.s. poskytuje služby v oblasti přesného lití odlitků. Díky slévárně přesného lití mohou odlívat kvalitní a přesné odlitky z oceli a dalších kovů.
Nový ekologický prvek do interiéru vytvoří atraktivní design místnosti
Atraktivní design vaší místnosti vytvoří flexibilní desky dukta® od společnosti FK DŘEVĚNÉ LIŠTY spol. s.r.o., které díky své tvárnosti mají mnoho možností využití.
FK DŘEVĚNÉ LIŠTY spol. s r.o.
Prodej koksu, černého a hnědého uhlí prvotřídní kvality
Koks, palivové dříví, černé a hnědě uhlí to vše ve vysoké kvalitě Vám v oblasti Jemnice prodá včetně dovozu firma BOŠ spol. s r.o.
BOŠ spol. s r.o.