Do oblasti energetických surovin patří především nerosty jako uhlí, ropa, zemní plyn a uran, z kterých se získává další energie pro účely vytápění, výroby elektrické energie a pohonných hmot. Jejich zpracování a další využití i formou polotovarů nachází uplatnění i v dalších odvětvích průmyslu jako chemický, strojírenský či stavební.

Ochranné sloupky proti poškození budov nákladními vozy a manipulační technikou
Protinárazové sloupky, které ochrání budovy, nakládací rampy nebo průmyslová vrata před nárazem nákladních vozů nebo manipulační techniky, instaluje a dodává firma EKOČEK s.r.o.
EKOČEK s.r.o. Stavební firma
Parapety a sítě pro Vaše okna od zkušeného týmu
Společnost BT Haus ze Znojma dodává doplňky jako jsou vnitřní, venkovní parapety a sítě do oken. V nabídce máme širokou škálu parapetů a sítí do oken v různých kvalitativních třídách a odstínech.
BT HAUS s.r.o.
Výpalky a výkovky různých rozměrů kusová a malosériová výroba hutního materiálu
Kusovou a malosériovou výrobou hutního materiálu se zabývá firma rapid trade, s.r.o. z Brna. V okolí Jihlavy dodáváme přesné výpalky a výkovky v různých rozměrech.
rapid trade, s.r.o. Hutní materiál Brno
Výztuže do betonu a kari sítě i s dopravou na místo stavby po celém Jihomoravském Kraji
Spolehlivým dodavatelem výztuže do betonu a kari sítě je společnost Armospol sídlící v Brně. Dopravíme Vám potřebný materiál na místo stavby po celém Jihomoravském kraji.
ARMOSPOL CZ s.r.o.
Talířové pružiny s dlouhou životností - standardní k odběru, výroba na zakázku
Průmyslové pružiny s dlouhou životností vyvíjí firma Alcomex Spring Works, s.r.o. z Moravan u Brna. Pro Českou republiku dodáváme standardní talířové pružiny a atypické vyrábíme na zakázku.
Alcomex Spring Works, s.r.o.
Kvalitní grilovací brigety s dlouhou hořlavostí, ideální pro uzavřené grily
Brikety na grilování, které jsou vysoce kvalitní, s dlouhou hořlavostí, které jsou ideální pro uzavřené grily a zajistí stejnoměrné rozložení tepla na grilu zakoupíte u firmy EMTB Trade s.r.o. v Brně.
EMTB Trade s.r.o., Brno
Konvenční technologie pro výrobu ZN odlitků – licí automaty FRECH s uzavírací silou od od 20 do 120 t
Firma TENZA cast, a.s. Vyrábí Zn odlitky pomocí konvenčních technologií. Díky licích automatů FRECH jsou naše výrobky vysoce pevné, kvalitní a je možné vyrobit i komplikované tvary odlitků.
TENZA cast, a.s.
Netkané textilie, rohože ze skelných a polyesterových vláken Johns Manville
Netkané textilie značky Johns Manville dodává firma ALPAX. Prodáváme rohože ze skelných vláken s vysokou rozměrovou stabilitou a vysoce pevné a porozitní netkané polyesterové textilie z PES vláken.
ALPAX, s.r.o. Netkané textilie
Zinkové odlitky vyrobené MULTI-SLIDE technologií – licí automaty ANGEL CAST s uzavírací silou do 7,5 t
Slévárna TENZA cast, a.s. dodává zinkové odlitky vyrobené MULTI-SLIDE technologií na licích automatech ANGEL CAST, která příznivě ovlivňuje výslednou cenu Zn odlitků a provozní náklady technologie.
TENZA cast, a.s.
VFG plsti a filcy z přírodních a syntetických vláken – výroba
Plsti a filcy z přírodních materiálů a syntetických vláken mají vysokou kvalitní a technickou úroveň. Výrobu pro průmyslová odvětví zajišťuje firma VFG.
ALPAX, s.r.o. Netkané textilie
Velkoobchodní dodávky kvalitních pevných paliv pro uhelné sklady, firmy - černé, hnědé uhlí, koks, brikety, antracit
Firma EMTB Trade s.r.o. v Brně zajišťuje velkoobchodní dodávky kvalitních pevných paliv pro uhelné sklady a firmy. Černé i hnědé uhlí, koks, brikety i antracit dodává do České i Slovenské republiky.
EMTB Trade s.r.o., Brno
Pojezdové a pochůzné rošty na ocelové plošiny – zaručená kvalita z vysokopevnostní oceli
Na výrobu a dodávku pojezdových a pochůzných roštů z vysokopevnostní oceli zajišťující snadný pohyb po ocelových plošinách se zaměřují profesionálové ze společnosti KASALI, s.r.o.
KASALI, s.r.o. Podlahové rošty Znojmo
Ocelové rošty do regálů – komplexní dodávka regálových roštů včetně výplňových, převislých a zapuštěných
Na zakázkovou výrobu ocelových regálových roštů a komplexní dodávku včetně výplňových, převislých a zapuštěných se zaměřují profesionálové ze společnosti KASALI s.r.o. ze Znojma dodávající po celé ČR.
KASALI, s.r.o. Podlahové rošty Znojmo
Kompletní služby při výrobě plastových výlisků - kvalitní plastové formy a výlisky od profesionálů
Výrobou plastových forem a plastových výlisků se v Jihomoravském kraji zabývá firma Incot v Podivíně. Jsme specialisté na vstřikování plastů.
INCOT PLASTIC s.r.o. - vstřikování a lisování plastů
Tkaniny, speciální textilie s povrchovou úpravou, opatřené zátěrem, laminované
Tkaniny a speciální textilie SIGMATEX s povrchovou úpravou prodává firma Alpax. Dodáváme textilie odolávající vysokým teplotám nebo tkaniny opatřené zátěrem nebo laminované hliníkovou fólií a kovem.
ALPAX, s.r.o. Netkané textilie
Dodávka svařovaného potrubí s kulatým, čtyřhranným průřezem vyráběného na míru
Dodávku svařovaného potrubní vyráběného na míru zajistí firma Giometal z Brna. Vyrábíme potrubí s kulatým a čtyřhranným průřezem.
GIOMETAL s.r.o.
Příhradové vazníky a střešní konstrukce pro průmyslové a komerční objekty - výroba, montáž
Výrobu a montáž dřevěných příhradových vazníků provádí firma BAST CZ s.r.o. z Kuřimi. Vysoce kvalitní vazníky a střešní konstrukce dodáváme pro průmyslové a komerční objekty v Jihomoravském kraji.
BAST CZ s.r.o.
Instalace ochranných prvků pro sprinklery – sloupky, stěny z pevného pletiva
Instalaci ochranných prvků, které zabrání poškození sprinklerů v budovách, zajistí firma EKOČEK. Montujeme ochranné protinárazové sloupky a stěny z pevného pletiva.
EKOČEK s.r.o. Stavební firma
Prodej, e-shop - okenní parapety venkovní i vnitřní ve vysoké kvalitě!
E-shop, prodej, dodávka okenní parapety s příslušenstvím, venkovní i vnitřní parapety, vysoce kvalitní produkty nabízí firma iPARAPETY s.r.o., z Brna.
iPARAPETY s.r.o.
Odlitky ze ZAMAK zinkových slitin – materiály pro výrobu zinkových odlitků
TENZA cast, a.s. na zakázku vyrábí odlitky ze tří typů ZAMAK zinkových slitin. Materiály pro výrobu zinkových slitin odpovídají evropské normě EN 1774.
TENZA cast, a.s.
Vydrolené, popraskané a špatné betonové podlahy nahradí litý asfalt - izolace od vlhkosti
Vydrolené, popraskané a špatné betonové podlahy nahradí litý asfalt - izolace od vlhkosti, tyto služby nabízí firma Jiří Víšek, spol. s r.o. z Kyjova.
Jiří Víšek, spol. s r.o.
Výroba průmyslových pružin na zakázku - tlačné, tažné, torzní a ploché
Průmyslové pružiny na zakázku vyrábí a vyvíjí naše společnost Alcomex Spring Works, s.r.o. z Moravan u Brna. Dodáváme tlačné, tažné, torzní, ploché a jiné standardní pružiny různých velikostí.
Alcomex Spring Works, s.r.o.
Výroba plastových výlisků - od návrhu přes konstrukci až po vstřikování plastů
Kompletní výroba plastových výlisků od návrhu přes konstrukci až po vstřikování plastů zajišťuje na Jižní Moravě firma INCOT, která má v oboru dlouholeté zkušenosti.
INCOT PLASTIC s.r.o. - vstřikování a lisování plastů
Zakázková výroba lišt z masivního dřeva, obalované lišty
Zakázkovou výrobou, prodejem a dodávkou dřevěných lišt, lišt z masivního dřeva, obalovaných lišt, drážkovaných lišt či kulatin a hranolů se na Znojemsku zabývá firma FK DŘEVĚNÉ LIŠTY spol. s r.o.
FK DŘEVĚNÉ LIŠTY spol. s r.o.
Distribuce venkovních a vnitřních okenních parapetů - online prodej, e-shop
Specializace na prodej venkovních a vnitřních okenních parapetů - distribuce, online prodej, e-shop od firmy iPARAPETY s.r.o. - kvalitní parapety a příslušenství.
iPARAPETY s.r.o.