Do oblasti energetických surovin patří především nerosty jako uhlí, ropa, zemní plyn a uran, z kterých se získává další energie pro účely vytápění, výroby elektrické energie a pohonných hmot. Jejich zpracování a další využití i formou polotovarů nachází uplatnění i v dalších odvětvích průmyslu jako chemický, strojírenský či stavební.

Slévárna přesného lití - kvalitní odlitky z nerezové oceli na míru
V případě,že potřebujete kvalitní odlitky z nerezové, uhlíkové, legované oceli, či z jiného materiálu, obraťte se na společnost Moravia Tech a.s. v Brně.
Prodej kvalitního palivového dříví – tvrdé listnaté a měkké jehličnaté kvalitní dřevo
Firma Boš prodává v okolí Jemnice a Moravských Budějovic tvrdé listnaté, ale i měkké jehličnaté dřevo, které Vám přiveze až domů. Štípání a řezání dřeva naše firma udělá za Vás.
BOŠ spol. s r.o.
Čipové karty s bezkontaktními technologiemi, výroba, potisk čipových karet, RFID čipy
Čipové karty s bezkontaktními technologiemi - výroba, potisk a prodej, plastové karty s čipem, RFID čipy dodává firma IdentCORE s.r.o. ve Znojmě.
IdentCORE s.r.o.
Žula, atypická výroba produktů ze surové žuly, výroba a prodej žuly, výroba na zakázku
Na atypickou výrobu produktů ze surové žuly se zaměřuje firma MS Trade Company, s.r.o., z Brna.
Výroba a potisk plastových karet s kontaktním a s bezkontaktním čipem
Výroba a potisk plastových karet s kontaktním a s bezkontaktním čipem, zákaznické, klubové, slevové karty zajistí specialista v oboru, firma IdentCORE s.r.o. ze Znojma.
IdentCORE s.r.o.
Laminování rohoží z netkané textilie, potahování povrchu sklovláknitých rohoží vrstvou hliníkové fólie
Laminování rohoží z netkané textilie, potahování povrchu sklovláknitých rohoží vrstvou hliníkové fólie, provádí specialista v této oblasti firma KOBE-cz s.r.o.
Prodej, nákup a zpracování dřeva na pile - OSB, QSB desky
Prodej, nákup a zpracování dřeva na pile - OSB, QSB desky a MFP desky se zajištěnou dopravou nabízí firma Ráj dřeva v Brně-Bosonohy.
Koncentráty aditiv pro plasty, aditivní koncentráty – výzkum, vývoj, výroba
Koncentráty aditiv pro plasty vyvíjí a vyrábí společnost UNIPETROL RPA, s.r.o. - POLYMER INSTITUTE BRNO, odštěpný závod. Poskytujeme také poradenské služby a informační servis.
Zakázková výroba dřevěných madel z masivního dřeva a madel na míru
Zakázkovou výrobu dřevěných madel z masivního dřeva na míru, madla, úchyty, lišty a další výrobky ze všech dostupných dřevin na trhu zajistí firma FK DŘEVĚNÉ LIŠTY.
FK DŘEVĚNÉ LIŠTY spol. s r.o.
Zakázková výroba ze dřeva dveří, oken, nábytku, dřevěné díly
Specialistou na zakázkovou výrobu ze dřeva a dřevěné díly pro výrobce nábytku, oken, dveří, schodišť, je v okolí Brna společnost FK DŘEVĚNÉ LIŠTY spol. s r.o.
FK DŘEVĚNÉ LIŠTY spol. s r.o.
Balkonové zábradlí - výroba na zakázku, renovace zábradlí
Balkonové zábradlí z nejkvalitnějších materiálů - výroba na zakázku, renovace balkonového zábradlí, realizace na klíč od firmy ALUS s.r.o. v Hustopečích.
Výroba a potisk magnetických karet, plastové karty s magnetickými proužky
Výroba, potisk magnetických karet, plastové karty s magnetickými proužky pro docházkový systém jako identifikační médium, bankovní karty a další nabízí IdentCORE s.r.o.
IdentCORE s.r.o.
PÁKISTÁN; Diagnostické testovací systémy a bio paliva
Global Gene Tech. (Pvt.) Ltd. je pakistánská molekulární a biologická společnost, která se specializuje na výzkum, vývoj a výrobu moderních lékařských diagnostických testovacích systémů a bio paliva. Jsme pátou firmou ve světě a první v Asii, která připravuje diagnostický set na tyfus. Naše výrobky: 1. Widal Kit (diagnostické sety na tyfus) 2. ...
Evropská databanka s.r.o. databáze českých a slovenských firem
Ochrana proti korozi - ochranné nátěrové systémy PPG SIGMA
antikorozní systémy, nátěrové hmoty, PPG SIGMA, 18 000 odstínů tónovače, dílenské welding nátěry pro konstrukce a průmysl, Prime, Guard, AquaCover
Levný metrový textil - velký výběr oděvních látek za příznivé ceny
Levný metrový textil, textilní metráž - velký výběr oděvních i technických látek za příznivé ceny nakoupíte od firmy KARS DUO, v.o.s. v Brně.
KARS DUO, v.o.s.
Sigma nátěry proti rezivění, dílenské welding nátěry
ochrana proti korozi, antikorozní systémy, nátěry pro průmysl, Sigma PPG, certifikace ISO 9001, nátěrové hmoty, SigmaWeld, 18 000 odstínů
Dodavatel spotřebního materiálu pro technologii bezobslužných čerpacích stanic
Dodavatelem spotřebního materiálu pro technologii bezobslužných čerpacích stanic, termopapírů, karet a čipů je společnost UNIDATAZ s.r.o. ve Znojmě.
Antikorozní nátěrové hmoty pro průmysl a konstrukce
ochrana proti korozi, nátěrové hmoty, antikorozní systémy, ochranné nátěrové hmoty, 18 000 odstínů tónovače, PPG, SIGMA, Guard, Prime, Vikote
Průmyslová výroba a konstrukce, antikorozní systémy
Ochranné prostředky proti korozi, antikorozní nátěrové hmoty, PPG SIGMA, produkty s vysokou odolností proti rezivění, 18 000 různých odstínů
Opracování polotovarů, plechů, desky z oceli a přířezů
Opracování polotovarů, plechů, desky z oceli, přířezy, hliníkové desky, výroba polotovarů na zakázku od firmy Haba s.r.o. v Sudoměřicích u Hodonína.
Výroba dřevěných madel, madla do objektů na míru, profilová a kruhová madla za výhodnou cenu!
Výrobou dřevěných madel na míru, madel do interiéru a extreriéru, profilových a kruhových madel, ukončení madel a dalšího příslušenství se na Brněnsku zabývá společnost FK DŘEVĚNÉ LIŠTY spol. s r.o.
FK DŘEVĚNÉ LIŠTY spol. s r.o.
Upevňovací materiál je pro kvalitu kotvení roštů rozhodující Znojmo
Na prodej upevňovacího materiálu sloužícího k manipulaci s nadměrnými a těžkými výrobky a pro kotvení roštů má ve svém bohatém sortimentů společnost KASALI, s.r.o. ze Znojma.
KASALI, s.r.o. Podlahové rošty Znojmo
Slévárna ocelových odlitků, odlitky z legovaných ocelí, Královopolská slévárna, Brno
Odlitky z legovaných ocelí pro speciální použití, široký sortiment statických odlitků do písku. To vše zajistí společnost KRÁLOVOPOLSKÁ SLÉVÁRNA, s.r.o., z Brna.
Královopolská slévárna, odstředivé lití trubek a speciálních odlitků, Brno
Ocelové odlitky, odstředivě lité trubky a speciální odlitky zajišťuje a vyrábí specialista v oboru firma KRÁLOVOPOLSKÁ SLÉVÁRNA, s.r.o., působící v Brně.
Městský mobiliář, litinové výrobky a lavičky Brno
výrobky pro město, lavičky, litinové výrobky, bronzové sochy a sošky, rekonstrukce památníků z kovů, pítka, městský mobiliář, povrchová úprava odlitků