Do oblasti energetických surovin patří především nerosty jako uhlí, ropa, zemní plyn a uran, z kterých se získává další energie pro účely vytápění, výroby elektrické energie a pohonných hmot. Jejich zpracování a další využití i formou polotovarů nachází uplatnění i v dalších odvětvích průmyslu jako chemický, strojírenský či stavební.

Obrábění na CNC strojích - pětiosé a tříosé CNC stroje - kvalitní práce od české firmy
Využijte služeb firmy FORKLIM s.r.o., která sídli nedaleko města Blanska v obci Klepačov a poskytuje obráběcí služby na CNC strojích.
FORKLIM  s.r.o. Výroba forem pro lisování plastů
Dřevěné komponenty a soustružené díly, výroba z masivního dřeva
Výrobu kvalitních komponentů a soustružených dílů z masivního dřeva provádí společnost FK DŘEVĚNÉ LIŠTY spol. s.r.o. v Bojanovicích nedaleko Znojma.
FK DŘEVĚNÉ LIŠTY spol. s r.o.
Výrobce průmyslových pružin - poradenství, technické řešení a podpora
Spolehlivým výrobcem pružin je firma Alcomex Spring Works, s.r.o. z Moravan u Brna, která zajišťuje poradenství, technické řešení a podporu v oblasti vývoje a distribuce průmyslových prototypů.
Alcomex Spring Works, s.r.o.
Tepelná energetika, projekční práce, konstrukční práce, výměníkové stanice, kogenerační jednotky, kotelny
Společnost TERMOENGINEERING, s.r.o. se specializuje na oblast tepelné energetiky. Nabízí služby konstrukčních, projekčních a dodavatelských prací.
TERMOENGINEERING, s.r.o. tepelná energetika
Lišty z masivního dřeva, originální vyřezávané lišty - perličkové, vlnité, spirálové
Prodejem a dodávkou lišt z masivního dřeva či originální vyřezávané lišty na brněnsku zakoupíte ve firmě FK DŘEVĚNÉ LIŠTY spol. s r.o.
FK DŘEVĚNÉ LIŠTY spol. s r.o.
Speciální tlačné, tažné, tvarové a nástrojové pružiny - přímo od výrobce
Speciální tlačné, tažné, tvarové, nástrojové, torzní a jiné pružiny na zakázku pro různá odvětví průmyslu dodává výrobce Alcomex Spring Works, s.r.o. z Moravan u Brna.
Alcomex Spring Works, s.r.o.
Vstřikování a zpracování plastů, plastové díly, zpracování termoplastů
Vstřikování a zpracování plastů, plastové díly, zpracování termoplastů - kvalitní, rychlé a flexibilní splnění vašich požadavků zajistí firma INCOT v Podivíně.
INCOT PLASTIC s.r.o. - vstřikování a lisování plastů
Prodej, dodávka venkovní parapety Brno-venkov
Prodej, dodávka venkovní parapety a profesionální montáž provádí firma iPARAPETY s.r.o. Léty prověřený materiál. A jedině česká výroba. Brno, Brno-venkov.
iPARAPETY s.r.o.
Výroba a montáž dřevěných příhradových vazníků pro nové střechy rodinných domů
Výrobou a montáží kvalitních dřevěných příhradových vazníků pro střechy rodinných domů se zabývá firma BAST CZ s.r.o., sídlící v Kuřimi u Brna. Zajistíme dodávku vazníků po celé České republice.
BAST CZ s.r.o.
Vyzkoušejte identifikační systém nylových náramků pro RFID hodinky
Vlastníte-li objekt, ve kterém je zapotřebí identifikační systém nylových náramků pro RFID hodinky, včetně čipových hodinek, pak oslovte firmu IdentCORE.
IdentCORE s.r.o.
Kvalitní a levné severské palubky za skvělé ceny AKCE, doprava zdarma
Jedinečnou akci na kvalitní a levné severské palubky včetně dopravy zdarma vám poskytne společnost KARPEN PLUS - severské řezivo za skvělé ceny jedině u nás!
KARPEN PLUS s.r.o.
Parapety vnitřní a venkovní, prodej příslušenství  Brno a okolí, Jihomoravský kraj
Parapety vnitřní a venkovní, prodej příslušenství jedině od firmy iPARAPETY s.r.o. Brno. Vybrat si můžete vybrat s široké škály dekorů. Provádíme i montáž.
iPARAPETY s.r.o.
Dodavatel technologických zařízení pro plynárenský průmysl
Firma TECHKO, spol. s.r.o. z Brna zajistí výrobu a také instalaci regulačních stanic plynu, plynových kotelen, filtrů a separátorů, elektrických rozváděčů i teplovodních výměníků.
TECHKO, spol. s r.o.
Parapety venkovní Brno. Parapety na míru. Prodej a montáž jižní Morava
Parapety venkovní již dosloužili? Parapety na míru od firmy iPARAPETY s.r.o. Brno budou ideální řešení. Prodej a montáž v jednom. A vy si můžete vybrat ze široké škály odstínu a dekoru.
iPARAPETY s.r.o.
Obkladové profily Brno
V našem sortimentu najdete plastové, kovové, schodové, dilatační a další profily potřebné pro vaši stavbu.
PELI BRNO Prodejna lišt Brno
Dřevěné větrací a ozdobné mřížky z masivního dřeva vysoké kvality, dodávka, prodej
Prodej, dodávka dřevěné větrací a ozdobné mřížky z masivního dřeva vysoké kvality. Větrací, ozdobné dřevěné mřížky dodává firma FK DŘEVĚNÉ LIŠTY spol. s r.o.
FK DŘEVĚNÉ LIŠTY spol. s r.o.
Výroba a montáž stěnových panelů na dřevostavby – rychle postavená hrubá stavba domů na klíč
Pomocí stěnových panelů na dřevostavby se rychle postaví celá hrubá stavba nejen domů na klíč. Snadné řešení vnitřních příček i nosných stěn. O výrobu a montáž se postará firma KARPEN PLUS s.r.o.
Stěnové panely na dřevostavby Karpen plus s.r.o.
Výrobky z plastu - plastové výlisky z termoplastů a jejich návrhy
Firma INCOT - vstřikování plastů nabízí svým zákazníkům kompletní služby při výrobě plastových výlisků. Najdete u nás vše, co potřebujete při návrhů výlisků, výroby forem či vstřikování plastů.
INCOT PLASTIC s.r.o. - vstřikování a lisování plastů
Vnitřní parapety, okenní parapety Brno. Zaměření, doprava i montáž.
Vnitřní parapety, okenní parapety Brno. Zaměření, doprava i montáž od firmy iPARAPETY s.r.o. Použitý materiál u vnitřních parapetů - plastový, dřevěný, poly- mramorový parapet.
iPARAPETY s.r.o.
Prodej okenní parapety, okenní doplňky, příslušenství k oknům, e-shop
Prodej okenní parapety, okenní doplňky, a příslušenství k oknům včetně montáže zajišťuje firma iPARAPETY s.r.o. Pohodlný nákup na e-shopu za dostupné ceny!
iPARAPETY s.r.o.
Nábytkové úchytky ze specializovaného velkoobchodu Brno -  u nás si vybere každý!
O tom,jak dlouho a jak dobře Vám bude nábytek sloužit a jak dobře bude vypadat, rozhoduje z velké části výběr nábytkových úchytek a kování. V našem velkoobchodu nabízíme výrobky renomovaných výrobců.
Schachermayer, spol. s r.o. Brno
Výroba a dodávka dřevěných střešních vazníků pro stavební firmy - na všechny typy střech
Výrobou dřevěných střešních vazníků se zabývá společnost BAST CZ s.r.o. z Kuřimi. Vazníky na různé typy střech dodáváme stavebním firmám a obchodním partnerům z celé České republiky.
BAST CZ s.r.o.
Prodej profilových lišt z masivního dřeva v různých délkách a šířkách
Prodejem profilových lišt v různých délkách a šířkách z masivu, smrku, dubu, buku, jasanu a borovice se na Znojemsku zabývá společnost FK DŘEVĚNÉ LIŠTY.
FK DŘEVĚNÉ LIŠTY spol. s r.o.
Příhradové vazníky a nosné konstrukce střech pro haly, průmyslové objekty a komerční budovy
Nechte si vyrobit lisované příhradové vazníky u výrobce. Příhradové vazníky a nosné konstrukce střech pro haly, průmyslové objekty a komerční budovy vyrábí a dodává firma KARPEN PLUS s.r.o. z Brna.
KARPEN PLUS s.r.o.
Zakončení balkónu – balkónové a okapové lišty různých velikostí a s různým přesahem
Bohatý výběr okapových a balkónových lišt a profilů v různých velikostech má ve svém sortimentu společnost PELI BRNO, která si poradí nejen se zakončením balkónu.
PELI BRNO Prodejna lišt Brno