Hledáte odborníky na strojírenská řemesla a práce? Obor strojírenství má u nás přední pozici a zastupuje jej spousta strojírenských firem a dílen, které provádějí práce jako obrábění kovů, soustružení, frézování, vrtání, práce kovářské, brusičské, lisovací, svářecí, montážní a další zpracování včetně oprav a servisu.

Žárový nástřik - metalizace Praha – antikorozní a renovační úprava kovových konstrukcí
O antikorozní a renovační úpravu povrchů ocelových konstrukcí a konstrukcí vodních staveb se postará žárový nástřik - metalizace, který odborně provádí firma AQUA S.P.P. se sídlem v Praze.
Strojírenská výroba, zakázkové kovoobrábění, CNC obrábění, soustružení, vrtání, frézování
Kovovýrobu i kovoobrábění dle Vašich specifických požadavků Vám zajistí RAD Mill s.r.o. z obce Lično – Radostovice. Kompletní služby v oblasti CNC obrábění, frézování i soustružení.
Zámečnické a svářečské práce Cerekvice nad Bystřicí - výroba náhradních dílů v oboru slévárenství
Naše firma MH - KOVO, s.r.o. Cerekvice nad Bystřicí provozuje autodopravu, práce s montážní plošinou MP13 a jeřábnické práce s V3S AD80, zámečnické a svářečské práce.
Galvanizace plastů, galvanické chromování plastů pro automobilový průmysl ve špičkové kvalitě
Prémiové zušlechťování povrchů Vám zajistí inovační společnost Galvanoplast Fischer Bohemia, s.r.o. z Liberce. Špičkový design pro automobily, elektroniku i sanitární aplikace.
Vstřikovací, vypěňovací, propařovací, vulkanizační formy-konstrukce, výroba forem
Ohledně konstrukce a výroby forem se můžete obrátit na firmu Frema a.s. Zlín. Výroba je zaměřena na vstřikovací, vypěňovací, propařovací, vulkanizační formy.
Stavební zámečnictví - výroba nerezového zábradlí, samonosných schodišť
Společnost KOVSTA s.r.o. Zlín působí v lokalitě Zlínský kraj v oboru stavební zámečnictví. Jde především o výrobu nerezových zábradlí a samonosných schodišť a doprovodné zámečnické práce.
Brány – odsuvné, křídlové na elektrické pohony Žamberk, Letohrad
Zabýváme se malosériovou zakázkovou výrobou, montážemi ocelových konstrukcí, výrobou odsuvných a křídlových bran - UNIKOVO SVOBODA s.r.o. Žamberk, Letohrad
UNIKOVO SVOBODA s.r.o. Kovovýroba Ústí nad Orlicí
Kovářská a zámečnická výroba, kovoobrábění, restaurátorské práce
Zakázková kovovýroba, kování, kliky, brány, ploty, schodiště, konstrukce a stroje, restaurátorské práce, kovoobrábění zajišťuje kovářská a zámečnická výroba IBEKOV - Ivo Böhm.
Specializované řezání laserem - kvalitní a spolehlivá práce
Specializované řezání laserem - kvalitní a spolehlivá práce za příznivé ceny, zpracování trubek, plechů a dalších od firmy SW - MOTECH s.r.o. v Brně.
Umělecký kovář - kované brány, ploty, plastiky z kovu dle předlohy, vlastního návrhu
Umělecký kovář Radek Svoboda má svoji dílnu v obci Lípa nedaleko Zlína, Vsetína. Vyrábí kované brány, ploty i plastiky podle vlastního i Vámi předloženého návrhu.
Zpracování plechů na CNC tvářecích strojích-CNC tabulové nůžky, řezací centrum
Zpracování plechů na CNC, tvářecích strojích nabízí firma METAL-PS z okresu Zlín. Pro tváření plechů máme k dispozici CNC tabulové nůžky, řezací a dělící centrum, hydraulický děrovací lis.
Řezání laserem, technologie CNC řezání laserem, CNC stroje
Společnost SW-MOTECH s.r.o. z České republiky provádí profesionální služby v oblasti řezání leaserem na výkonných a moderních CNC strojích.
Speciální možnosti zpracování a úprav plechu Kladno
Mezi vyhledávané služby společnosti Meesenburg s.r.o. z Kladna se díky profesionálnímu přístupu řadí také nabídka speciálních možností zpracování a úprav plechu.
Prášková lakovna Tachov
Vyžaduje Vaše výroba kovových předmětů konečnou úpravu v práškové lakovně? Pak využijte služeb společnosti KOVOVÝROBA HONZÍK s.r.o. z Tachova, kde zaručují vždy perfektní výsledek.
Zámečnické a svářečské práce, kovovýroba, ocelové konstrukce
Kovovýroba, svářečské práce, stavební zámečnictví, ocelové konstrukce, plechové skříně, regály, brány, zábradlí vyrábí Karel Gába - Zámečnické práce, okres Olomouc.
Modely pro slévárny - ořezávací přípravky pro výlisky a lisování plastů
Firma FORKLIM s.r.o. poskytuje modely pro slévárny, ořezávací přípravky pro odlitky, lisování plastů, formy pro vakuové tvarování plastů a slévárenské modely.
FORKLIM  s.r.o. Výroba forem pro lisování plastů
Designové kovové brány, branky, plotové díly - vypalované
V Zámečnictví Smolinka Kroměříž vyrábí designové kovové brány, branky i plotové díly, úprava pomocí vypalované práškové barvy. Na přání zákazníka je možné vypalovat i firemní loga.
Zednické a zámečnické práce, rozvody, rekonstrukce
Stavební činnost, zednické a zámečnické práce, stavby domů, dřevostavby, rozvody elektroinstalace a vodoinstalace, rekonstrukce objektů, koupelen realizuje František Kužel, Kladno.
Nástrojárna, konstrukce a výroba nástrojů, nářadí, přípravků
Nástrojárna, konstrukce, vývoj, simulace a výroba střižných a lisovacích nástrojů, nářadí z kvalitních kovových materiálů realizuje společnost MS technik spol. s r.o.
Řezání, vypalování laserem - výroba dílů z oceli, hliníkových slitin
Společnost KOVSTA s.r.o. Zlín rozšířila strojový park o plošný laser Trumph, Řezání, vypalování laserem umožňuje docílit vysoké přesnosti a vyrobit tvarové složité díly.
Nově zrekonstruovaná lakovna Kutná Hora – instalace nové nanášecí kabiny
Firmám nabízíme špičkové povrchové úpravy v naší nově zrekonstruované lakovně prodloužené na 5 metrů - STS Uhlířské Janovice, s.r.o. Kutná Hora
Kovovýroba, CNC obrábění kovů, vlastní výroba parkovacích sloupků a dalších kontrukcí
CNC obrábění na moderních strojích či svařování nerezu a hliníku Vám zajistí společnost FRTrading, s.r.o. z obce Nový Hrádek – Rzy. Poskytujeme kvalitní zámečnické práce a kovovýrobu.
Ohýbání dílů, výpalků ohraňováním na moderním ohraňovacím stroji
Společnost KOVSTA Zlín se mimo jiné zabývá ohýbáním dílů, výpalků ohraňováním K dispozici má moderní ohraňovací stroj. Působí nejen v lokalitě Zlínský kraj, ale po celé ČR. K dispozici
Strojírenská a zámečnická výroba, traverzy, výroba zdvihacích strojů a zařízení
PEREX 100-170 Výroba a montáž zdvihacích jeřábů, nosných traverz či C háků Vám poskytne společnost Stanislav Kindl – Strojírna z Želevčic. Zajistíme Vám spolehlivé ocelové konstrukce.