Hledáte odborníky na strojírenská řemesla a práce? Obor strojírenství má u nás přední pozici a zastupuje jej spousta strojírenských firem a dílen, které provádějí práce jako obrábění kovů, soustružení, frézování, vrtání, práce kovářské, brusičské, lisovací, svářecí, montážní a další zpracování včetně oprav a servisu.

Lakování ocelových konstrukcí pomocí nejmodernějších technologií
Rychlé a kvalitní lakování ocelových konstrukcí za využití moderních technologií od skutečných specialistů ve svém oboru, společnosti PKD s.r.o. sídlící v Dačicích.
Galvanovna - galvanické pokovování, zinkování, niklování
Společnost DELTACOL CZ s.r.o. je profesionálem v oblasti zinkování, niklování a galvanického pokovování kovových materiálů.
Kovoobrábění, CNC obrábění součástek z kovů i plastů, povrchová úprava materiálů, výroba
Vysoce odborné obrábění kovů i výrobu programů na míru daného stroje poskytuje společnost CNS - Industry s.r.o. z Chomutova. Poskytujeme špičkové tepelné zpracování s maximální přesností.
Povrchová úprava kovů, galvanické pokovení a zinkování
Protikorozní povrchovou úpravu kovových výrobků Vám zajistí naše společnost CVP Galvanika s.r.o. Najdete nás v Příbrami IV ve Středočeském kraji.
Zámečnické práce Kolín – výrobky pro firemní prezentaci zboží
Zabýváme se především zámečnickou výrobou a obráběním, provádíme zámečnické práce Kolín – výrobky pro firemní prezentaci zboží - V.Radoň a spol. Strojírna Velim v.o.s.
Zakázková výroba dílů pro letecký průmysl, kovoobrábění, malosériová výroba komponentů
Spolehlivé letecké díly přímo na míru navrhne, vyrobí a dodá společnost Workpress Aviation s.r.o. se sídlem v Plzni. Zajišťujeme kompletní obrábění, povrchové úpravy i kompletace daných sestav.
Povrchové úpravy kovů, eloxování, zinkování, cínování i chromátování hliníků a oceli
Kompletní povrchové úpravy rozličných kovů a slitin poskytuje společnost GALVANIKA PRAHA s.r.o. Zajišťujeme protikorozní ochranu, zlepšení vzhledu i odstranění povrchových zplodin.
Kovoobrábění, CNC obrábění kovů, frézování, malosériová i kusová výroba komponentů
Komplexní služby kovoobrábění s důrazem na sebemenší detail poskytuje dynamická společnost Kobe CNC s.r.o. s provozovnou v Uherském Brodě.
Kovovýroba Plzeň, svařování, lisování a povrchová úprava výrobků
Zámečnické výrobky dle přání a požadavků zákazníka od kovoobráběcí společnosti Meta Plzeň, s.r.o. se sídlem Hřbitovní 31, 312 00 Plzeň.
Konstrukce a výroba nástrojů, forem a obráběných dílů
Společnost Nástrojárna PALABA s.r.o. je firma s více než padesátiletou tradicí ve výrobě nástrojů a kovoobrábění, která sídlí na ul. Pražská 643 ve Slaném v okr. Kladno.
Nástrojárna PALABA s.r.o. Výroba forem a nástrojů
Kovářské práce, zámečnictví, výroba kovových dekorací
Umělecké kovářství, drobné zámečnické práce, zakázkovou výrobu ozdobných i praktických věcí Vám nabízí FABRI plus, s.r.o. ze Stanislavic v Českém Těšíně v okrese Karviná.
Zámečnická výroba, ocelové konstrukce, strojní díly
Ocelové konstrukce hal, mostů, schodišť, ocelové svařence, nádrže, pece či strojní díly vyrábí a montuje společnost Steelmont - konstrukce s.r.o., která realizuje zakázky ve státech EU.
Zakázková kovovýroba a kovobrábění - kvalitní zpracování výrobků
Zakázkovou kovovýrobu a kovoobrábění Vám poskytne naše společnost Roman Mička, se sídlem v Opavě, kde nabízí kvalitní zpracování výrobků.
Roman Mička Umělecké zámečnictví Opava
Broušení kovů Kolín – soustružení tvarové, na kulato, na plocho
Provádíme kvalitní broušení kovů, frézovací centrum – erozivní obrábění, soustružení - TESPON s.r.o. Nástrojárna Kolín
TESPON s.r.o. - Nástrojárna Kolín Výroba forem na vstřikování plastů Kolín
Nástrojárna, vstřikovací formy, lisování plechů
Vývoj a výrobu nástrojů, přípravků a jednoúčelových strojů nabízí nástrojárna MATRIX s.r.o. v Jasenici u Vsetína. Lisujeme plastové i plechové výrobky, válcujeme plechové i hliníkové profily.
Tryskání ocelových dílců a ruční tryskání velkých ocelových dílců
Tryskání ocelových dílců a ruční tryskání ocelových ocelových dílců provádí v oblasti Jižní Moravy prášková lakovna PLADO s.r.o. se sídlem v Ivančicích.
Dekorativní chromování pro vysoký lesk, stálost a kvalitu kovového povlaku
Firma DELTACOL CZ s.r.o. je galvanovna v Olomouci, která provádí dekorativní chromování na vrstvu duplexního niklu.
Kovoobrábění, CNC frézování, soustružení a svařování, výroba konstrukcí, Česká Lípa
Obrábění nejrůznějších materiálů provádí společnost VýrobaDílů s.r.o. sídlící v České Lípě. Poskytujeme malosériovou i velkosériovou výrobu dílců včetně kompletní montáže.
Výroba lisovacích nástrojů s dispozicí vlastními nástrojárnami Liberec
Zabýváme se výrobou a dodávkami vysoce kvalitních nástrojů, které jsou vyrobeny podle přísného interního standardu se snadnou údržbou - KV FINAL, s.r.o. Liberec
Zámečnické práce a výroba ocelových konstrukcí, Hranice
Zámečnické práce na zakázku dle projektových dokumentací, ocelové konstrukce, schodiště, zábradlí vyrábí firma VODO TOPO – Zdeněk Olborth z Hranic.
Nástrojárna, strojní práce soustružení, frézování, vrtání, broušení, kalení Liberec
Nabízíme kvalitní strojnické práce, nástrojárna je vybavena vertikálním obráběcím centrem Feeler FV-580A - ELITRONIC s.r.o. Liberec
ELITRONIC production s.r.o. Elektrické, elektronické systémy Liberec
Lisovací nástroje a formy pro automobilový průmysl
Expresní zakázkovou výrobou střižníků, matic, tvářecích nástrojů a forem pro automotive se zabývá společnost EICHLER COMPANY a.s., Žďár nad Sázavou.
Výroba a prodej transportních dopravních řetězů
Společnost BRANDAU Czech Republic, s.r.o. se specializuje na výrobu a prodej transportních dopravních řetězů. Sídlo společnosti najdete v Srbicích č.p. 19 v okr. Domažlice v Plzeňském kraji.
Rotační obrábění kovů na vřetenných soustružnických automatech, průmyslová výroba dílců
Profesionální výrobu rotačních kovových součástí z automatových ocelí zajišťuje společnost KATRING, spol. s r.o. z Prahy 10. Precizní výroba, kvalitní materiál i moderní technologie.
Modelárna, výroba forem na tváření plastů, modely ze dřeva, polystyrenu, hliníku
Naše moderní modelárna se zabývá výrobou forem tváření plastů za tepla, na laminování a modely ze dřeva, polystyrenu, hliníku a plastických hmot.
TSS, spol. s r. o. Třebechovická slévárna a strojírna