Hledáte odborníky na strojírenská řemesla a práce? Obor strojírenství má u nás přední pozici a zastupuje jej spousta strojírenských firem a dílen, které provádějí práce jako obrábění kovů, soustružení, frézování, vrtání, práce kovářské, brusičské, lisovací, svářecí, montážní a další zpracování včetně oprav a servisu.

Zámečnictví, nouzové otevírání zámků nonstop u bytů, aut, trezorů, výroba klíčů
Zabouchnuté dveře už nemusí představovat problém, stačí, když zavoláte společnost Zámečnictví Petr Machytka, která je Vám k dispozici 24 hodin denně a přijede Vám pomoci kamkoli v rámci Prahy i okolí.
Zámečnická výroba ve Středočeském kraji, ploty, mříže, brány, bezpečnostní dveře
Kompletní zámečnický servis z okolí Prahy naleznete u společnosti s dlouholetou tradicí Zámečnictví Petr Machytka. Pestrá škála služeb a produkty od předních dodavatelů.
Manipulační zařízení Chrudim - perfektní vybavení naší firmy pro strojírenskou výrobu
Svým zákazníkům nabízíme prvotřídní strojírenskou výrobu včetně kovoobrábění, svařování a dělení materiálů, vlastníme kvalitní manipulační zařízení - Metaltechnik s.r.o. Chrudim
Prášková lakovna Zlín-komaxitování, práškové lakování kovů
Povrchová úprava kovů zvýší jejich odolnost. Prášková lakovna firmy METAL-PS Otrokovice provádí komaxitování-práškové lakování kovů pro zájemce z regionu Zlín.
Povrchová úprava kovů Kolín - Kovoobrábění kovů a povrchové úpravy Kolín, Kutná Hora, Poděbrady
V oblasti kovoobrábění uspokojíme každého zákazníka. Na základě přání zákazníka se nezaměřujeme jen na kovoobrábění, ale i na povrchovou úpravu kovů.
KOLMETAL, s.r.o. Kovoobrábění kovů Kolín
Stříhání plechu Tachov
Neobejde se Vaše výroba bez na míru nastříhaného plechu? Firma KOVOVÝROBA HONZÍK, s.r.o. z Tachova se díky svému modernímu vybavení o vaši zakázku postará.
Kovové formy, výroba slévárenských modelů Brno, Jihomoravský kraj
Kovové formy, výroba slévárenských modelů a jejich opracování, dodávka strojních dílů za příznivou cenu od firmy USOB s.r.o. v Brně.
Opracování kovů na CNC strojích - kovovýroba, zpracování plechu
Opracování kovů na CNC strojích - kovovýroba, zpracování plechů, trubek, výrobní technologie a svařování od firmy SW - MOTECH s.r.o. v Brně - výroba vysoké kvality.
Zámečnická pohotovost, nouzové otevírání dveří bytů a aut v Královéhradeckém kraji
Výrobu, montáž a opravu zámku Vám rychle a spolehlivě zajistí společnost Klíče HK s.r.o. - Klíčové centrum z Hradce Králové. Profesionální služby v oblasti zámkařství.
Zámečnictví, kovovýroba, kovářství, výroba schodů, vrat, zábradlí
Zakázková výroba zámečnických a kovářských výrobků, schody, vrata, ploty, brány, dveře, zábradlí, obklady a portály realizuje Kovovýroba - Petr Šlár, Praha Kobylisy.
Zámečník Praha – pohotovost nonstop
Zaklapnuté dveře, zalomený klíč v zámku nebo opravy dveří po vloupání vyřeší nonstop pohotovostní služba ZÁMEČNICTVÍ KEY-SERVICE s.r.o. z Prahy.
Výroba forem - vstřikovací formy pro plasty, vypěňované materiály
Hlavní činností společnosti Frema a.s. Zlín je výroba forem. Výroba je zaměřena na vstřikovací formy pro plasty a vypěňované materiály, dále na vulkanizační a propařovací formy.
Profesionální kovovýroba - lisování plechů a řezání laserem
Profesionální kovovýroba - lisování plechů a řezání laserem, svařování, ohraňování, CNC řezání a CNC stroje u firmy SW - MOTECH s.r.o. v Brně - specialista v profesionální kovovýrobě.
Kovovýroba Beroun - výroba malé dopravní a přepravní techniky, práškování, lisování
Kovovýrobou, práškováním, lisováním, tvarováním a ohýbáním plechů či trubek se zabývá berounské Kovodružstvo. Společnost se specializuje na výrobu malých přepravních vozíků.
Zámečník Praha, nonstop – otevírání dveří, výměna zámků, poradenství
Zaseknuté dveře? Vyloupený byt a potřeba namontovat nový zámek? Ztracené klíče? Volejte nonstop Zámečnictví Praha 3 - Jiří Růžička, číslo si raději ihned uložte do telefonu.
Kovovýroba - zpracování kovů, plechů a svařování, vysoká kvalita zpracování
Kovovýroba - zpracování kovů, plechů a svařování, robotické a ruční svařování, CNC řezání laserem, CNC ohraňování, lisování a vrtání od firmy SW - MOTECH s.r.o. v Brně - vysoká kvalita zpracování.
CNC obrábění a konvenční frézování, zakázková kovovýroba
Zakázková kovovýroba, výroba dílů a jednoúčelových strojů, CNC obrábění, konvenční frézování, broušení, sváření, soustružení provádí strojírna G a H s.r.o., okres Havlíčkův Brod.
Kovonástroje - výroba speciálních nástrojů na obrábění kovů
Speciální kovonástroje vyrábí společnost VYDONA s.r.o. z regionu Zlínský kraj. Nástroje na obrábění kovů vyrábíme dle potřeb zákazníka.
Kování, CNC obrábění, výroba podvozkových dílů pro automotive
Výroba podvozkových, dekorativních a průmyslových dílů pro automotive, kování hlinku, CNC obrábění realizuje Strojmetal Aluminium Forging, s.r.o., okres Praha – výhod.
Žárové nástřiky, metalizace Jičín - kvalitní antikorozivní nástřiky na ocel
Zabýváme se kvalitními povrchovými úpravami ocelových prvků, kde životnost lze prodloužit až o desítky let - Pavel Kordík - Metax Jičín
Povrchové úpravy kovů, žárové nástřiky pro antikorozní ochranu kovů
Povrchové úpravy kovů, metalizaci, žárové nástřiky pro antikorozní ochranu kovů, broušení, tryskání, ochranu kovů proti okolním vlivů zajišťuje společnost ALONISSO s.r.o., Brno.
Volná místa, pozice frézař kovů, formař, konstruktér, obsluha CNC, programátor CAD aplikací - náborový příspěvek, bonus
Aktuálně ve firmě Frema a.s. Zlín probíhá nábor zaměstnanců, kteří získají náborový příspěvek 30.000,- Kč. Volná místa jsou na pozice frézař kovů, formař, konstruktér, obsluha CNC, programátor CAD.
Kovovýroba Mikulášovice
Zámečnické práce, výrobu kovových plotů a zábradlí nebo sváření na robotizovaném pracovišti nabízí Kovovýroba S&R Stahlbau-Blechbearbeitung CZ, s.r.o., se sídlem v Mikulášovicích.
Výroba vybavení interiérů, speciální, atypické prvky z nerezu do exteriéru
Zakázky na speciální, atypické prvky z nerezu do exteriéru i vybavení interiérů z kombinace různých materiálů přijímá firma SEADD Uherské Hradiště.
Kovoobrábění, CNC obrábění kovů a plastů - soustružení, frézování
Hlavní výrobní náplní ve firmě KOVOSA s.r.o. je kovoobrábění, CNC obrábění kovů i plastů - soustružení, frézování. Sídlo firmy ve Starém Městě u Uherského Hradiště.