Hledáte odborníky na strojírenská řemesla a práce? Obor strojírenství má u nás přední pozici a zastupuje jej spousta strojírenských firem a dílen, které provádějí práce jako obrábění kovů, soustružení, frézování, vrtání, práce kovářské, brusičské, lisovací, svářecí, montážní a další zpracování včetně oprav a servisu.

Kovoobráběcí nástrojové systémy, nástroje na dřevo a plast
Speciální nástrojové systémy na dřevo, plast a kov vyrábí společnost VYDONA z okresu Kroměříž. Kovoobráběcí, dřevoobráběcí nástroje vyrábíme dle potřeb zákazníka.
Vysoce kvalitní elektrochemické povrchové úpravy - chromování, niklování pomocí zámořské technologie
Vysoce kvalitní elektrochemické povrchové úpravy jako je chromování a niklování provádí společnost Devimex s.r.o., která využívá zámořskou technologii zaručující perfektní výsledky.
Řezání kyslíkem, plazmou, laserem, vodním paprskem
Řezání kyslíkem, plazmou, laserem, vodním paprskem, materiály pro řezání - ocel, nerezový materiál, hliník, barevné kovy, plasty od firmy Haba s.r.o. v Sudoměřicích u Hodonína.
CNC obrábění, frézování  na stroji 3 osé obráběcí centrum Tekwell a 5 ti osé DYNAMIC
CNC obrábění na strojích provádí firma FORKLIM s.r.o., která má dlouholeté zkušenosti s prací na tříosé obráběcím centrum Tekwell i pětiosém centru DYNAMIC.
FORKLIM  s.r.o. Výroba forem pro lisování plastů
Obrábění Nová Paka -  ručně manipulovatelných dílců
Provádíme obrábění ručně manipulovatelných dílců – ruční obrábění zahrnuje dělení materiálu, soustružení, frézování, vrtání nebo broušení - ZPA Nová Paka, a.s. Jičín
ZPA Nová Paka,  a.s.
Výroba vstřikovacích forem a nástrojů, nástrojárna pro zakázkovou výrobu | Jičín
Výroba vstřikovacích forem a nástrojů je pro naší Nástrojárnu - FONAK Kbelnice, s.r.o. důležitou činností. Vyrábíme především pro zakázkovou a sériovou výrobu. Jsme firma sídlící nedaleko Jičína. Nástroje a formy vyrábíme dle přání zákazníka. Pomůžeme výrobek navrhnout, vyrobíme, dodáme a později můžeme i servírovat. Při konstrukci a ...
Povrchové úpravy kovů pro menší a střední dílce
Provádíme povrchové úpravy kovů zinkováním, niklováním, eloxováním a pasivaci nerezové oceli - ZPA Nová Paka, a.s. Jičín
ZPA Nová Paka,  a.s.
Tváření plechů ohraňováním a lisováním vám zajistí odborníci z firmy ABA Šumperk
Pokud hledáte odborníky na tváření plechů, obraťte se na firmu ABA Šumperk, která vlastní speciální technologické vybavení pro tváření plechů, profilů i trubek.
Výroba nerezové, hliníkové, ocelové konstrukce
Zakázková výroba firmy SEADD je zaměřena na nerezové, hliníkové a ocelové konstrukce včetně povrchových úprav. Klientelu máme v regionu Zlín, Uherské Hradiště.
Lakování výrobků z hliníku, pozinku, plastu a laminátu Mladá Boleslav – dlouhotrvající efekt
Použití kvalitních materiálů a dodržení předepsané technologie pro dlouhotrvající efekt při lakování výrobků z hliníku, pozinku, plastu a laminátu garantuje AUTOLAK KRČMÁŘ s.r.o. z Mladé Boleslavy.
Práce na CNC strojích - volná pracovní místa, zajištěno ubytování či příspěvek na dopravu
Firma KOVOKON Popovice Uherské Hradiště hledá nové kolegy pro práce na CNC strojích. Pokud hledáte volná pracovní místa v tomto oboru, uvítáme Vás. zajímavé benefity-ubytování, příspěvek na dopravu.
CNC obrábění, soustružení, frézování, svařování materiálu, kovovýroba
Strojírenská činnost, kovovýroba, zámečnictví, obrábění kovů, soustružení, svařování, dělení, broušení, frézování realizuje společnost HBP Strojírna s.r.o., Frýdek-Místek.
Formy na vstřikování a vakuové tváření plastů, výroba náhradních dílů, servis a údržba forem
Výrobu lisovacích a tvářecích forem, náhradních dílů a jiných přípravků Vám zajistí společnost Ing. František Hendrych - EKO PROGRAM z Prahy. Provádíme vše od návrhu konstrukce až po výrobu a montáž.
Stříhání hliníkových plechů Praha – dělení kovů pomocí nůžek
Nastříháme Vám hliníkové plechy pomocí přesných nůžek na kov v naší provozovně na Praze 5. Přistříháme plechy z hliníku, ale naše nůžky si poradí i s nerezí a ocelí, podle toho, jak tvrdý plech je. Hliníkové plechy nastříháme až do šířky 3100 m. Běžně provedeme stíhání u slzičkových plechů, které jsou slitinou ALMG3 až do tloušťky 6 mm. Pokud ...
CNC i klasické obrábění kovů, plastů, kovoobrábění, přesné obrábění strojních součástí
CNC obrábění kovů a plastů s vysokou přesností Vám poskytne společnost ME - Metal Economic, s.r.o. z Droužkovic u Chomutova. Zajistíme kvalitní opracování kovů a plastů včetně dopravy a montáže.
Převíjení svitků, příčné a podélné dělení Praha – krátké dodací lhůty
Pokud potřebujete zajistit návin plechů a pásů v rozměrech podle Vašich požadavků, kontaktujte firmu KERAMET spol. s r.o. z Prahy, která nabízí převíjení svitků i příčné a podélné dělení.
Výroba odlitků, svářenců a kovových strojních součástí na NC nebo CNC strojích
Strojírenská firma Metalactivity s.r.o. sídlící nedaleko Brna v Ivančicích se zabývá výrobou odlitků, svářenců a kovových strojních součástí na NC nebo CNC strojích.
Strojírenská výroba, strojní opracování, obrábění na CNC strojích Brno
Firma METAL ACTIVITY se sídlem nedaleko Brna poskytuje služby v oblasti výroby strojních součásti, obrábění a opracování na CNC strojích.
Obráběcí centrum - kvalitní a přesné CNC obrábění
Pokud hledáte zkušeného odborníka v obrábění, který vám zajistí kvalitní a přesný výrobek, pak se obraťte na firmu ABA Šumperk, která se zaměřuje na CNC obrábění a to nejen pro celou Českou republiku.
Soustružení, frézování, svařování Praha – pro kusovou i sériovou výrobu
ELEKTROMECHANIKA Úvaly, s.r.o. se nachází nedaleko Prahy a dobré dostupnosti a nabízí kvalifikované služby soustružení, frézování, svařování jak pro kusovou, tak pro sériovou výrobu.
Atypická zakázková kovovýroba - výrobky pro stavebnictví z oceli, nerezu, plechu
Zakázkovou kovovýrobu nejvyšší kvality nabízí ve Zlínském kraji firma VIKOSTEEL s.r.o. Vyrábí veškeré atypické výrobky a konstrukce pro stavebnictví z oceli, nerezu, plechu.
Slévárenské modely - kvalitní modely z klasických i moderních materiálů
Kvalitní slévarenské modely a modelová zařízení z klasických i moderních materiálů Vám zajistí profesionální služby zkušených modelářů z firmy FORKLIM s.r.o.
FORKLIM  s.r.o. Výroba forem pro lisování plastů
Povlaková antikorozní úprava řady Delta Seal pro odolnost materiálů
Provádíme velmi účinné povrchové antikorozní úpravy, Povlakové materiály řady Delta Seal pro povlakování závitových dílů - SVUM-CZ, s.r.o. Kolín
Kataforéza – rychlé a kvalitní lakování na kov, měď, mosaz, hliník i pozink
Ochrana proti korozi a dokonalé lakování všech záhybů a skulin - to umožňuje kataforéza. Kataforézní lakování se hodí k úpravě výrobků různých velikostí a tvarů napříč obory.
Antikorozní povrchová úprava kovových, betonových a dřevěných ploch, tryskání, pískování
Antikorozní ochranu povrchů ve vysoce namáhaných prostředích Vám zrealizuje firma EC + B service, s.r.o. z Teplic. Provádíme veškeré povrchové úpravy, kvalitně a v rámci nejen ČR, ale celé Evropy.