Hledáte odborníky na strojírenská řemesla a práce? Obor strojírenství má u nás přední pozici a zastupuje jej spousta strojírenských firem a dílen, které provádějí práce jako obrábění kovů, soustružení, frézování, vrtání, práce kovářské, brusičské, lisovací, svářecí, montážní a další zpracování včetně oprav a servisu.

Zámečnictví Zeman Vlašim, zámečnické práce, nouzové otevírání zámků, výměna zámků, prodej
Zámečnictví Zeman Vlašim, zámečnické práce, nouzové otevírání zámků, výměna zámků, prodej zámků, zhotovení kopie klíčů, prodej sortimentu zabezpečovacího zařízení.
Hledáme zaměstnance, montážní dělník, zastřešení pergol Hradec Králové
Hledáme zaměstnance, montážního dělníka, jehož náplní práce bude zastřešení pergol, montáž pergol a přístřešků, montáž markýz a rolovacích vrat, skladových hal.
Průmyslové potrubní rozvody, prodej montážních a svářecích prací, zakázková výroba
Odbornou montáž potrubních rozvodů zajišťuje společnost GASline s.r.o. z Opatovic nad Labem. Široké využití ve strojírenském, automobilovém, chemickém i potravinářském průmyslu.
Kovovýroba a zámečnictví ELZA vám vyrobí kovové konstrukce jakýchkoliv tvarů a provedení
Kvalitní zakázkovou a sériovou výrobu v oblasti zámečnictví a kovovýroby vám zajistí firma Pavel Janíček - ELZA v Olomouci. Vyrobíme kovové konstrukce jakýchkoliv tvarů a provedení.
Ohýbání plechu v různých tloušťkách, ohraňovací lis, cnc stroje, ohýbačka
Jednou z našich činností, kterou zajišťujeme je ohýbání plechů v různých tloušťkách v délce až 4m pomocí ohraňovacích lisů, ohýbaček a cnc strojů.
Zámečnické práce, obrábění ocelí a lehkých kovů, výroba dílů pro přesné strojírenství
Zámečnické práce, obrábění ocelí a lehkých kovů, výrobu dílů pro přesné strojírenství provádí firma CNC-MORAVIA s.r.o. z Prostějova. Zajišťujeme výrobu od návrhu až po odzkoušení a předání zákazníkovi
CNC-MORAVIA s.r.o.
Kovovýroba, tryskání, lakování a řezání plechů - moderní obrábění kovů na CNC strojích
Obrábění kovů na CNC strojích, tryskání, řezání a lakování plechů nabízí firma HON-KOVO s.r.o. v Opavě, která se zabývá zakázkovou výrobou v oblasti kovovýroby.
Celková kvalitní předúprava a tryskání ocelových výrobků před následnou povrchovou úpravou
Před konečnou povrchovou úpravou ocelových výrobků provede firma COLOR STEEL s.r.o. v Ostravě celkovou předúpravu, od důkladného odmaštění až po kvalitní tryskání, které jim zajistí dlouhou životnost.
CNC výroba komponentů pro strojírenskou výrobu a automatické linky - kladky, lišty
CNC výrobou komponentů pro strojírenskou výrobu a automatické linky se zabývá naše společnost Plastpol, s.r.o. z Nové Vsi u Nového Města na Moravě. Dodáváme kladky, lišty, hřebeny a další díly.
CNC obráběcí centrum, plošné a tvarové obrábění, frézování a vrtání
CNC obrábění s moderním 5osém obráběcím centru. Výroba forem, modelů a dílů z několika druhů materiálů. Zpracování grafického návrhu výrobku u BV PLAST s.r.o. z Klášterce.
CNC dělící stroje Praha, dodávka, montáž, servis, příslušenství ke strojům, přesné řezání bez odpadu
CNC dělící stroje Praha, dodávka, montáž, servis, příslušenství ke strojům, přesné řezání bez odpadu, řezání plamenem, plazmou, vodním paprskem či laserem.
AWAC, spol. s r.o.
Sériová i kusová kovovýroba, svařování hliníku a nerezu, ocelové konstrukce
Zámečnické práce v Plzni, výroba kusových i sériových komponentů a ocelových konstrukcí, kovoobráběné výrobky pro zemědělskou a automobilovou výrobu od Petra Molcara.
Přesné soustružené a frézované díly - kusová i sériová výroba na CNC strojích
Přesné soustružené a frézované díly vyrábí společnost Ospol Tech s.r.o. v okolí Ostravy a Opavy. Díky CNC strojům jsme schopni zajisti kusovou i sériovou výrobu těchto dílů.
OSPOL TECH s.r.o. Elektrocentrály, kompresory Ostrava
Obrábění kovů, CNC v Libereckém kraji
Konvenční a CNC obrábění od specialistů na kovoobrábění. Kusová i sériová výroba dle přání zákazníka. Najdete nás nedaleko České Lípy v Libereckém kraji.
Odlitky, obrábění kovů, frézování, lisování, svařování, CNC
Opracování jakýchkoli kovů, výroba přípravků a dílů, odlévání velkých i drobných odlitků od STROJÍRNY Rumburk s.r.o. z Horního Jindřichova.
Klempířské a zámečnické práce, oplechování a montáž okapů
Oplechování střech, komínů, montáž okapů, svodů, parapetů a jiné klempířské a zámečnické práce realizuje Jaroslav Helešic, okres Břeclav.
Atypická designová svítidla, kovovýroba a zámečnické služby včetně lakovny
Prodej atypických interiérových a exteriérových svítidel do celého světa a kovové výrobky od firmy Tůma Tomáš s.r.o. z Kamenického Šenova.
Moderní lakovna, která používá kvalitní práškové barvy a zabývající se velkými i malými zakázkami
Práškové lakování pomocí kvalitních barev od významných dodavatelů provádí ve své moderní lakovně firma COLOR STEEL s.r.o. v Ostravě. Zabývají se velkými i malými kusovými zakázkami.
Zámečnictví, zámečnická výroba, ocelové konstrukce Liberec, zábradlí, vrata, mříže, závory
Zámečnictví, zámečnická výroba, ocelové konstrukce Liberec, zábradlí, vrata, mříže, závory, schodiště, poklopy, vozíky, skladovací kontejnery.
Stavoklima Liberec, s.r.o. Zámečnická výroba
Tryskání a lakování – nábytek, regály, bílá technika
Komplexní servis související s tryskáním a lakováním nábytku, regálů či bílé techniky poskytuje v okolí Brna-venkov prášková lakovna PLADO s.r.o. se sídlem v Ivančicích.
Galvanické pokovování hliníku – chromátování hliníku přípravkem Alodine 1200
O chromátování hliníku se postará společnost DELTACOL CZ, specialista v oblasti galvanického pokovování nejen v Litovli a olomouckém kraji.
Kovoobrábění, CNC obrábění dílů pro automobilový průmysl Pelhřimov, výroba rotačních dílů
Kovoobrábění, CNC obrábění dílů pro automobilový průmysl Pelhřimov, výroba rotačních dílů, díly pro motory, převodovky a šasi, průmysl a stavební stroje.
DETAIL CZ s.r.o. kovovýroba
Ohýbání plechu ohraňovacím lisem SAFAN E-brake B - E 100 B
Vysoká kvalita a přesnost ohybu - Ohýbání plechu ohraňovacím lisem za bezkonkurenční ceny
Kovoobrábění, strojírenská, zámečnická výroba Benešov, soustružení na CNC, broušení na kulato
Kovoobrábění, strojírenská, zámečnická výroba Benešov, soustružení na CNC, broušení na kulato, CNC soustružnické centrum.
CNC obrábění Praha – s možností plošného frézování různých materiálů
Firma MOOS s.r.o. z Prahy nabízí zákazníkům možnost CNC obrábění materiálů jako jsou plasty, hliník, akryláty, polypropylén, dřevo či guma také s možností plošného frézování.
MOOS s.r.o. Výroba světelné reklamy