Hledáte odborníky na strojírenská řemesla a práce? Obor strojírenství má u nás přední pozici a zastupuje jej spousta strojírenských firem a dílen, které provádějí práce jako obrábění kovů, soustružení, frézování, vrtání, práce kovářské, brusičské, lisovací, svářecí, montážní a další zpracování včetně oprav a servisu.

Kovoobrábění, strojírenská, zámečnická výroba Benešov, soustružení na CNC, broušení na kulato
Kovoobrábění, strojírenská, zámečnická výroba Benešov, soustružení na CNC, broušení na kulato, CNC soustružnické centrum.
CNC obrábění Praha – s možností plošného frézování různých materiálů
Firma MOOS s.r.o. z Prahy nabízí zákazníkům možnost CNC obrábění materiálů jako jsou plasty, hliník, akryláty, polypropylén, dřevo či guma také s možností plošného frézování.
MOOS s.r.o. Výroba světelné reklamy
Zámečnictví a kovovýroba – komplexní služby na zakázku
Zámečnictví Jaroslav Borůvka poskytuje komplexní služby v oblasti zámečnictví a kovovýroby. Vsaďte na kvalitu rodinné firmy, která působí v okolí Třebíče.
Zámečnictví Jaroslav Borůvka
Kovové konstrukce, opěry, stojany pro propínavé rostliny - výroba, prodej
Dušan Josef Formánek je umělecký kovář a vyrábí kovové opěry, stojany a jiné konstrukce pro popínavé rostliny. Vyrábíme na zakázku, vybrané typy konstrukcí připraveno k prodeji.
Povrchové úpravy kovů Hodonín, eliminace koroze kovů, práškové lakování, tryskání
Povrchové úpravy kovů Hodonín, eliminace koroze kovů, práškové lakování, tryskání, svařování kovů.
CNC soustružení - obrábění na soustružnických automatech
Společnost Kovoobrábění Crlík se zaměřuje na CNC soustružení - obrábění na soustružnických automatech. Výroba je sériová i malosériová. Zakázky realizujeme na Moravě, převážně v regionu Zlínský kraj.
Kovoobrábění CRLÍK Luděk Crlík
Precizní kovoobrábění Valašské Meziříčí, obrábění kovů, soustružení,  frézování kovů
Precizní kovoobrábění Valašské Meziříčí, obrábění kovů, soustružení, frézování kovů, kovovýroba.
Navýšení skladovacích prostor a možnost tryskání větší výrobky díky nové velké výrobní hale
Kvalitní tryskání a práškové lakování i rozměrnějších výrobků, navýšení skladovacích prostor i snadnější nakládka a vykládka produktů zajistí nová velká výrobní hala firmy PLADO s.r.o. Brno-venkov.
Ohýbání výrobků z plechu s vysokou přesností a libovolným úhlem ohybu
HON-KOVO s.r.o. je strojírenská firma z Opavy, která nabízí ohýbání výrobků z plechu s vysokou přesností a libovolným úhlem ohybu.
Zámečnické práce, obrábění kovů, svařování a řezání
Zámečnické práce, ocelové konstrukce, schodiště, zábradlí a ploty za pomoci svařování, řezání, lisování a ohýbání provádí zakázková a sériová kovovýroba Dušan Ress, okres Vyškov.
Galvanické a chemické úpravy - dekorativní, tvrdé chromování
Firma DELTACOL CZ s.r.o. je profesionální galvanovna, která provádí galvanické a chemické úpravy, mezi které se řadí dekorativní a tvrdé chromování.
Soustružení kvalitními CNC stroji
Na soustružení používáme kvalitní CNC stroje, které umožňují špičkové CNC obrábění - KOLMETAL, s.r.o. Kolín
KOLMETAL, s.r.o. Kovoobrábění kovů Kolín
Zámečnictví, kovovýroba, zakázková práce Hodonín, svařování nerezu, frézování, soustružení
Zámečnictví, kovovýroba, zakázková práce Hodonín, svařování černých a nerezových materiálů, frézování, soustružení, výroba vrat, schodů, konstrukcí, oplocení, haly, mříže, poklopy, zámečnické práce.
Laserové navařování forem a nástrojů Praha – plochy, rohy, ostré hrany
Hledáte optimální cestu navařování bez nutného deformování s minimem teplotního ovlivnění? Vyzkoušejte laserové navařování forem a nástrojů se společností NOVAPAX CZ s.r.o. Praha.
NOVAPAX CZ s.r.o. Opracování povrchů Praha
Jemné řezání plechů na průmyslovém laseru - vláknový laser DURMA HDF
Společnost XAN 89 s.r.o. z Němčic u Kroměříže má k dipozici vláknový laser DURMA HDF pro jemné řezání plechů. Na průmyslovém laseru lze řezat plechy s přesností 0,2mm.
XAN 89 s.r.o. Strojní zámečnictví Kroměříž
Zakázková výroba kovových materiálů, ocelových konstrukcí
Jakákoliv výroba kovových materiálů a ocelových konstrukcí je pro olomouckou firmu ELZA - Pavel Janíček opravdovou výzvou. Na zakázku vyrobí vše od plotů, bran, okrasných držáků květin až po pergoly.
Svářečské práce a povrchové úpravy kovů Praha, výroba dílů pro automobilový průmysl
Svářečské práce a povrchové úpravy kovů Praha, výroba dílů pro automobilový průmysl, lakování, zinkování, svařování - Dormatt s.r.o.
Svařování a obrábění kovů Prosetín, kovoobrábění, soustružení, broušení, frézování, ohýbání
Svařování a obrábění kovů Prosetín, kovoobrábění, soustružení, broušení, frézování, ohýbání, sváření MIG/MAG, hliník, nerez, litina a další kovy, 3D ohýbání drátů, svařujeme rámy kol.
Lubomír Kulháň - CNC ohýbání drátů 3D
Galvanické niklování - jednoduché i duplexní povlaky niklu
I kvalitní materiály je často nutné obstarat ještě nějakou další vrstvou - firma DELTACOL CZ s.r.o. v Olomouci se zaměřuje na galvanické niklování. Poskytne vám jednoduché i duplexní povlaky niklu.
Pálení laserem - CNC přesné řezání tvarových výpalků z plechu
Pálení laserem, řezání výpalků z plechu, výroba složitých tvarových plechových výrobků, kvalitní řezné hrany na CNC strojích od firmy HON -KOVO v Opavě, která vyrábí kovové součásti a komponenty.
Nástrojárna Lanškroun, výroba nástrojů, výroba přesných náhradních dílů
Nástrojárna Lanškroun, výroba nástrojů, výroba přesných náhradních dílů, elektroerozivní obrábění, CNC frézování, soustružení, bodové a tvarové broušení - ORSO Lanškroun s.r.o.
Upínací a uchopovací technika, upínače nástrojů - výroba, velkoobchod a servis
Specialista na upínací a uchopovací techniku firma Schunk Intec s.r.o. Brno zajišťuje výrobu, velkoobchod i servis upínačů nástrojů a dodávku systémů a technologií pro obrábění.
Moření, chromátování, pasivace hliníkových dílů přípravkem Alodine
Moření, chromátování i pasivace hliníkových dílů přípravkem Alodine vám zajistí galvanovna DELTACOL CZ se sídlem v Litovli u Olomouce.
Doménou uměleckého kovářství je i výroba přívěsků, prstenů a náušnic z damašku
O výrobu přívěsků, prstenů a náušnic z damascénské oceli (damašku) se vám postará firma Kovářství Jiří Čurda z Rešic, která je pověstná unikátním designem a precizností svých rukodělných prací.
Výroba nových modelových zařízení ze dřeva, pryskyřice i kovu
Výrobu nových modelových zařízení ze dřeva, pryskyřice i kovu vám zajistí SLÉVÁRNA ANAH Prostějov, s.r.o..