Hledáte odborníky na strojírenská řemesla a práce? Obor strojírenství má u nás přední pozici a zastupuje jej spousta strojírenských firem a dílen, které provádějí práce jako obrábění kovů, soustružení, frézování, vrtání, práce kovářské, brusičské, lisovací, svářecí, montážní a další zpracování včetně oprav a servisu.

Prášková lakovna s širokým výběrem barevných odstínů
Naše prášková lakovna MOSTR Libor Brom Pardubice se zabývá komerčním lakováním a lakováním vlastních výrobků.
Práškové lakování a povrchová úprava kovů Blansko, lakování kovových konstrukcí i nábytku
Nalakování kancelářského nábytku i školního vybavení Vám zajistí společnost Lama Lakovna, s.r.o. z Boskovic. Kompletní povrchová úprava kovů pomocí moderních technologií.
Lama Lakovna, s.r.o.
Zámečnické a nástrojářské práce, profesionální kovovýroba na zakázku, Liberec
Výroba klíčů a kompletní zámečnické práce Vám poskytne zkušená firma Zámečnictví PM s.r.o. z Liberce. Profesionální opravy a montáže zámků včetně kování.
Svařování konstrukcí - svařovací práce metodami CO, TIG, MIG, MAG
Svařování konstrukcí a další svařovací práce metodami CO, TIG, MIG, MAG, bodové svařování provádí společnost AT Weldsteel s.r.o. v Brně. Svařujeme běžnou ocel, nerez i hliník.
Ocelové konstrukce Jičín – výroba ocelových hal a konstrukcí
Zabýváme se výrobou ocelových konstrukcí jako jsou střešní konstrukce, haly, přístřešky nebo provádíme opláštění - Zámečnictví HSV Jiří Hlavatý Jičín
Výroba ocelových plotů, oplocení, sloupky, zábradlí, schody
Zámečnictví HSV Vám vyrobí kvalitní a designové ocelové ploty, oplocení, různé sloupky, zábradlí, schody i stylové brány a vrata.
Svařování hliníku, nerezu i oceli - tenkostěnné, tlustostěnné
Tenkostěnné i tlustostěnné svařování hliníku, nerezu a oceli vám zajistí zkušená společnost ABA Šumperk !
Povrchová úprava kovů, práškové lakování, pískování kovovou drtí, komplexní kovovýroba
Finální úpravu povrchů kovů Vám zajistí společnost JOHAN TS s.r.o. z Příboru. Disponujeme bohatou nabídkou vzorů a barev pocházejících od předních zahraničních i tuzemských dodavatelů.
Kovoobrábění, strojní zámečnické práce Rychnov nad Kněžnou
Kovovýroba KOVO - Červený s.r.o., Rychnov nad Kněžnou, kovoobrábění, strojní zámečnické práce, soustružení, řezání, svařování a opracovávání kovů, výroba konstrukcí a dílů.
Přesné robotické svařování - metodami Top Tig, Plazma Tig, Mig Mag, laserem
Firma MRB Sazovice je vybavena pro přesné robotické svařování metodou Mig/Mag, Plazma Tig, Top Tig a laserem. Využívá roboty Motoman Yaskawa. Najdete nás v obci Sazovice, nedaleko Zlína a Kroměříže.
Strojní obrábění odlitků, CNC obrábění, dodávky odlitků, opracování
Hledáte-li společnost z Brna, zabývající se CNC obráběním, pak oslovte firmu USOB s.r.o. v Brně - Zajistí vám strojní obrábění odlitků, dodávky odlitků a opracování.
Řezání kovů laserem a dělení materiálu plazmou - kovovýroba
Odborníkem na řezání kovů laserem a přesné dělení materiálu plazmou je společnost společnost AT Weldsteel s.r.o. z Brna. V oblasti kovovýroby máme dlouholeté zkušenosti.
Povrchová úprava, komaxitování, práškové lakování - prášková lakovna a vypalovací pec
Společnost ISMM Production & Business Cooperation s.r.o. disponuje práškovou lakovnou, která je součástí výrobního závodu Štítina a v současnosti je jedna z nejmodernějších a největších v ČR.
Výroba plechových dílů, třískové obrábění, CNC frézování, svařování
Zakázkovou výrobu plechových dílů, kovovýrobu konstrukčních prvků, třískové obrábění, CNC frézování, soustružení, ohraňování realizuje společnost SINOP SMP s.r.o.
SINOP SMP s.r.o.
Lisovna kovů, výroba výlisků za studena
Naším hlavním výrobním programem jsou díly pro automobilový a elektrotechnický průmysl - FOREZ s.r.o. Ostrov u Lanškrouna, Ústí nad Orlicí
Výroba forem Kolín, konstrukce – optimální řešení realizace
Zajišťujeme konstrukce, výkresovou dokumentaci, dále provádíme změny a úpravy dat pro další zpracování - TESPON s.r.o. Nástrojárna Kolín
TESPON s.r.o. - Nástrojárna Kolín Výroba forem na vstřikování plastů Kolín
CNC zpracování plechů, svařování, dělení, povrchové úpravy
Strojírenské komponenty, CNC zpracování plechů, ohýbání, ruční a robotické svařování, laserové dělení, povrchové úpravy realizuje Stodkeram, s.r.o., okres Domažlice.
3D laser - trojrozměrné, laserové řezání plechu, trubek, jeklů, profilů
Společnost MRB Sazovice má k dispozici nový 3D laser Rapido pro trojrozměrné, laserové řezání plechu, hutních profilů, trubek, jeklů. Klientelu máme převážně v regionu Kroměříž, Zlínský kraj.
Zámečnické služby a kovovýroba Plzeň – výroba na zakázku
Hledáte šikovného dodavatele pro plnění Vašich zakázek v oblasti kovovýroba a zámečnictví? Pak se neváhejte obrátit na firmu Petr Molcar z Plzně.
Klasické, CNC, strojní obrábění, odlitky -  dodávka, prodej
Klasické i CNC obrábění a výrobu odlitků vám zajistí společnost USOB s.r.o. z Brna.
Svařování barevných kovů, oceli, nerez oceli - metodami CO, TIG, MIG, MAG
Svařování barevných kovů, oceli, nerez oceli metodami CO, TIG, MIG, MAG a bodové svařování provádí v Blansku společnost AT Weldsteel s.r.o. Svařujeme běžnou ocel, nerez i hliník.
Zakázkové CNC obrábění kovů a povrchová úprava kovů
Provádíme obrábění kovů, soustružení kovů a frézování kovů – kovoobrábění, řezání kovů, vrtání a dynamické vyvažování rotačních dílů - Kolmetal s.r.o. Kolín
KOLMETAL, s.r.o. Kovoobrábění kovů Kolín
Zámečnická výroba
Společnost KOPR spol. s r.o. se sídlem v Praze nabízí svého technického vybavení a zkušeností k využití na plnění zakázek zámečnické výroby.
Řezání laserem Trumpf 3030|Třinec
Řezání plechů laserem Trumpf 3030 do tloušťky 20 mm s dokonalou přesností provádí společnost STEELTEC CZ, s.r.o. v Třinci. Zpracováváme i menší série.
Steeltec CZ, s.r.o.
Komplexní práce s kovem – kataforéza, lisování, galvanické zinkování, práškové lakování
Na práci s kovem, zahrnující kataforézu, práškové lakování, lisování, galvanické zinkování, pokovování, CNC zpracování plechů a montáž, se specializuje firma LAKUM-KTL a.s. Frýdlant nad Ostravicí.