Široký sortiment strojů a zařízení dokáže uspokojit potřeby různých průmyslových firem a odvětví. Můžete si vybírat z možností zcela nových i již použitých jako stroje a zařízení strojírenské, zemědělské, stavební, potravinářské, textilní, montážní a výrobní, automaty a další technologie včetně ručního nářadí.

Vyzkoušejte identifikační systém nylových náramků pro RFID hodinky
Vlastníte-li objekt, ve kterém je zapotřebí identifikační systém nylových náramků pro RFID hodinky, včetně čipových hodinek, pak oslovte firmu IdentCORE.
IdentCORE s.r.o.
Výroba a prodej granulačních lisů, drtičů granulí a chladících kolon
Výrobu granulačních lisů, drtičů granulí a chladících kolon, šrotovníků a dalších technologických linek zajistí firma AGROING BRNO s.r.o.
AGROING BRNO s.r.o.
Zvedáky pro kolejové vozidla, vlaky, metro, tramvaje, prodej, montáž i servis
Zvedáky pro kolejové vozidla a to mobilní zvedací sloupy vyřeší údržbu vozidel ve všech provozech. Firma MITERAL Brno poskytne kompletní řešení pro vaše vozy.
MITERAL Ing. Alice Smejkalová
Originální, opotřebitelné náhradní díly na zemědělské stroje
Společnost AGRIOLA dodává v regionu Zlínský kraj a Hodonín náhradní díly na zemědělské stroje. Na prodej jsou originální i opotřebitelné díly.
AGRIOLA s.r.o. Výrobce dílů pro zemědělské stroje
Zakázková výroba chladících pultů a boxů na míru
Chladící boxy a pulty na míru do výroben, prodejen a obchodů s potravinami a masem Vám v Jihomoravském kraji na zakázku vyrobí společnost Karel Kašpar LEDO servis.
Karel Kašpar LEDO servis
Měrky svarů pro měření svářecích operací, kvalitní svářecí technika
Kvalitní měrky svarů pro měření svářecích operací v provedení šablonovém, stupnicovém nebo digitální s displejem od firmy Svářecí technika WELDPOINT.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.
Krásná a udržovaná zahrada po celý rok - Král - zahradnické práce s.r.o. Praha
Profesionální zahradnické služby pro Vás nabízí společnost Král - zahradnické služby s.r.o. z Prahy, která provádí údržbu veřejných zahrad a ploch, tak i soukromých.
Moderní technika a zařízení – linka pro práškové lakování a lakovací kabiny
Moderní techniku a zařízení, linky pro práškové lakování a speciální lakovací kabiny na míru dle potřeb zákazníků vyrábí specialisté ze společnosti SURFIN Technology s.r.o. z Brna.
Kompletní docházkové systémy pro firmy i zábavní centra - identifikační karty a snímače
Firma ELVIS ze Žďáru nad Sázavou poskytuje kromě parkovacích systému i systémy na evidenci docházky pro firmy i zábavní podniky. Kompletní docházkové systémy včetně karet i snímačů.
ELVIS
Vysokozdvižné vozíky Caterpillar, Mitsubishi, Hyster, Yale – kompletní servis prováděný odborníky
Kompletní servis, opravy a technické prohlídky vysokozdvižných vozíků značek Caterpillar, Mitsubishi, Hyster, Yale provádí společnost VZV DESTA SERVIS v Olomouci, Přerově a širokém okolí.
Zdenek Šindelář Opravy a servis VZV
Instalace rozvodů požární vody včetně dodávky hydrantů a hasících přístrojů
O realizaci rozvodů požární vody podle platných požárních předpisů se postará firma k-TOP z Třebíče. Zajistíme kompletní dodávku včetně hydrantů i hasících přístrojů
K-TOP, s.r.o.
Sběrače olejů pro sbírání vyplaveného oleje a nečistot - výroba
Firma SUMMA v Šumperku se zaměřuje na profesionální výrobou sběrače olejů pro sbírání vyplaveného oleje a nečistot. Dodávku zařízení zajistí po celé České republice, Slovensku i pro zahraničí.
SUMMA spol. s r.o.
Hydranty nadzemní i podzemí, výtokové stojany ejektorové – prodej na eshopu za příznivé ceny
Hydranty nadzemní a podzemní, dále výtokové stojany ejektorové, dostupné v několika délkových provedení, prodává na svém eshopu společnost Roman Juřík se sídlem v Ostravě.
Roman Juřík
Pronájem jeřábu ČKD, Tatra 815, Liaz pro nakládku, přemístění nákladu
Pokud potřebujete zajistit přemístění či nakládku těžkého břemene, nákladu, potom se obraťte na Autojeřáby Blaha Zlín a domluvte si pronájem jeřábu - ČKD Liaz, Tatra 815.
AUTOJEŘÁBY BLAHA s.r.o.
Nástroje pro leštění, lapovaní forem a nástrojů nebo laserové gravírování od NOVAPAX CZ s.r.o.
Kvalitní a spolehlivé nástroje pro opakovatelné leštění a lapování forem a nástrojů a další nástroje pro pískovaní či laserové gravírování pořídíte od NOVAPAX CZ s.r.o..
NOVAPAX CZ s.r.o. Opracování povrchů Praha
Ochranné a zahrazovací sloupky a patníky – zvýšení bezpečnosti v ulicích měst a obcí
Zahrazovací, sklopné a výstražné sloupky, ochranné, zesílené a jiné druhy patníků nejen pro zvýšení bezpečnosti ve městech prodává společnost Městský mobiliář e-shop PONTTE.CZ z Brna.
Ponorná čerpadla Vrchlabí - pro  čerpání vody z větších hloubek
Výhodný nákup ponorných čerpadel, která hravě zvládnou čerpat vodu z větších hloubek studní, vrtů nebo nádrží - ČERPADLA VRCHLABÍ s. r. o.
ČERPADLA VRCHLABÍ s. r. o. Čerpací technika
Potrubní filtry, filtrační zařízení - výroba filtrů na míru pro energetiku a technologická zařízení
Filtrační zařízení, potrubní filtry pro energetiku a technologická zařízení dodá společnost MACROFLEX z regionu Zlín-Zlínský kraj. Ve spolupráci s firmou PIHASA zajistíme výrobu filtrů na míru.
MACROFLEX s.r.o. Kompenzační prvky do potrubních systémů
Prodej textilních vazáků, upínacích pásů, závěsných i nekonečných popruhů na E-shopu
Výběr textilních vazáků různé nosnosti, upínacích pásů, závěsných i nekonečných popruhů a komponentů textilních vazáků naleznete na E-shopu firmy Pavlínek s.r.o. Ostrava.
Pavlínek s.r.o. Vázací a manipulační prostředky
Plošiny pro vozíčkáře umožní bezbariérový přístup do objektu
Specialista na řešení bezbariérových přístupů je společnost MANUS Prostějov. Do bytových i nebytových prostor vyrábíme plošiny pro vozíčkáře a to na míru od prvotního návrhu až po montáž plošiny.
MANUS Prostějov, spol. s r.o.
Filtry podle typu filtrace - vzduchové filtry prodej a dodávka
Filtry podle typu filtrace - vzduchové, olejové, palivové a další filtry prodává, dodává a nabízí kompletní sortiment filtrů firma C-FILTER FILTRY, s.r.o. z Brna.
C-FILTER FILTRY, s.r.o.
Dodávka svářecí techniky, efektivní, automatické svařovací linky na klíč
Dodavatel pro efektivní automatické svařovací linky z okresu Kroměříž je Chropyňská strojírna. Dodávka linek je na klíč - včetně návrhu, svářecí techniky a uvedení do provozu.
Chropyňská strojírna, a.s. Strojírenská výroba Zlínský kraj, Morava
Zahradní motorové sekačky s pojezdem vítají sezonu - Vysoké Mýto
Zahradní motorové sekačky s pojezdem vám zajistí pohodové jarní a letní měsíce, kdy si budete moci užívat váš dokonale upravený trávník.
ZAHRADNÍ TECHNIKA DĚD s.r.o. Sekačky a křovinořezy Vysoké Mýto
Vysokotlaké čističe Vysoké Mýto - vysokotlaké čističe poloprofesionální třídy
Dopřejte si jednoduchý úklid či údržbu svých věcí pomocí vysokotlakých čističů poloprofesionální třídy - ZAHRADNÍ TECHNIKA DĚD s.r.o. Vysoké Mýto
ZAHRADNÍ TECHNIKA DĚD s.r.o. Sekačky a křovinořezy Vysoké Mýto
Dodavatel technologických zařízení pro plynárenský průmysl
Firma TECHKO, spol. s.r.o. z Brna zajistí výrobu a také instalaci regulačních stanic plynu, plynových kotelen, filtrů a separátorů, elektrických rozváděčů i teplovodních výměníků.
TECHKO, spol. s r.o.