Široký sortiment strojů a zařízení dokáže uspokojit potřeby různých průmyslových firem a odvětví. Můžete si vybírat z možností zcela nových i již použitých jako stroje a zařízení strojírenské, zemědělské, stavební, potravinářské, textilní, montážní a výrobní, automaty a další technologie včetně ručního nářadí.

Autogenní technika pro svařování a řezání – prodej redukčních ventilů, spořičů plynu
Prodejem techniky pro autogenní svařování a řezání – redukční ventily, spořiče plynu, bezpečnostních prvků, pálící strojky – se zabývá společnost Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.
"Seaspol - servis, s. r. o.: Vaši odborníci na komplexní služby v oblasti požární ochrany a elektronického zabezpečení"
Seaspol - servis, s.r.o. je vaším spolehlivým partnerem v oblasti požární ochrany, nabízející širokou škálu služeb od prodeje a montáže požárně bezpečnostních zařízení po poradenství a servis.
Seaspol - servis, s.r.o.
Gastrozařízení, varná technika, konvektomaty - prodej
Firma Gavona se sídlem v Šumperku zajistí pro vás i vaši firmu kompletní sortiment gastronomického zařízeníní - vyberete si u nás vše od varné techniky, konvektomatů až po nerezový nábytek.
GAVONA  GASTRO s.r.o Servis, prodej gastrozařízení
Konstrukční práce – vývoj a stavba svislých soustruhů s využitím konceptu digitálního prototypování
Konstrukční kancelář společnosti VTL Blansko se zabývá vývojem a stavbou svislých soustruhů pro různá průmyslová odvětví. Každý soustruh modifikujeme dle přání zákazníka.
VTL Blansko, a.s. Prodej, servis obráběcích strojů
Pojízdné mobilní schůdky do firem, skladů i archivů - malé i velké až po 2,5 m s dopravou zdarma
Společnost Kovo Praktik s.r.o. působící v Ostravě Vám pro usnadnění dostupností do vyšších ploch či regálu nabízí pojízdné mobilní schůdky s okamžitou expedicí a dopravou zdarma.
Kovo Praktik s.r.o. Manipulační technika, vybavení pro firmy
Vertikální míchačky, přisávací šrotovníky, výroba krmných směsí
Společnost AGROING BRNO s.r.o. zajišťuje výrobu technologií pro zpracování obilovin a výrobu krmných směsí. Dodáváme vertikální míchačky a přisávací šrotovníky.
AGROING BRNO s.r.o.
Zahradní stroje a malotraktory s výměnným příslušenstvím - prodej  techniky Vari, Agzat
Špičkovou techniku Vari, Agzat prodává v okolí Přerova a Prostějova firma Řemeslo a zahrada ze Smržic. Dodáváme různé zahradní stroje a malotraktory s výměnným příslušenstvím.
Vítězslav Šoustal Řemeslo a zahrada
Technologie MaR, systémy měření a regulace - realizace a instalace
Realizace a instalace technologie MaR v Prostějově i Brně zajišťuje ELMAR group, s.r.o. Ta se zabývá systémy měření a regulace vytápění malého domu i řízení centrálního zdroje vytápění celého města.
ELMAR group spol. s r.o.
Rekuperační systémy pro úsporu energie za topení - až 95 procent
Společnost KlimaTechnik s.r.o., která je profesionálem v oblasti vzduchotechniky a klimatizace poskytuje rekuperační systémy, které jsou pro úsporu tepelné energie až 95 procent.
KlimaTechnik s.r.o.
Dělička na brambory – krájení brambor na 2,4 nebo 6 dílů s kapacitou krájení 16  tisíc brambor za hodinu
Dělička na brambory DMA-60 – přístroj, který umí nakrájet brambory na 2,4 nebo 6 dílů s kapacitou pracování 16 tisíc kusů brambor za hodinu.
SKANEKO Stroje na zpracování potravin
Štípačky dřeva, automat, kotoučová pila - spolehlivé stroje na řezání a štípání dřeva
Zpracování dřeva vám usnadní štípačky dřeva, štípací automaty i kotoučové pily. Spolehlivé stroje na řezání a štípání dřeva UNIFOREST dodává firma B AGRO Březová s.r.o. z Opavska.
B AGRO Březová s.r.o. Zemědělská, lesnická, komunální technika
Půjčovna zahradní techniky, Husqvarna, Honda, Vari a invalidních vozíků
Půjčení zahradní techniky značky Husqvarna, Honda, Vari a invalidních vozíků SELVO poskytuje prodejna Gardentech s.r.o. Brno - Černovice. Půjčovna i prodej.
Gardentech s.r.o.
Zvedací či schodišťové plošiny usnadní přístup do všech budov handicapovaným lidem
Výrobu a montáž plošin, které usnadní přístup do budov handicapovaným lidem a především vozíčkářům, zajistí společnost MANUS Prostějov s.r.o., která se zaměřuje na bezbariérové přístupy.
MANUS Prostějov, spol. s r.o.
Speciální ocelová lana Teufelberger pro jeřáby a vrtné soupravy - dodavatel v ČR
Společnost Lano Moravia Prostějov se zabývá prodejem ocelových lan a vázacích prostředků. Má výhradní zastoupení firmy Teufelberger pro ČR - dodáváme speciální ocelová lana pro jeřáby, vrtné soupravy.
Lano Moravia, s.r.o.
Kávovary pákové, profi, pro firmy, domácí pro dokonale chutný šálek kávy - e-shop
Hledáte kvalitní a spolehlivý e-shop, ve kterém si vyberete ty nejlepší modely kávovarů? Zabrouzdejte na alacaffe.cz a vyberte si kávovary pákové, profi, domácí i pro firmy.
alacaffé, s.r.o. Pronájem a servis profi kávovarů
Varovná samolepící páska pro rozpoznání překročení teploty, detekci horkého povrchu
Samolepící páska pro rozpoznání tepla AS-92 pomáhá zvýšit bezpečnost na pracovišti, kde je nebezpečí kontaktu pokožky pracovníků s horkým povrchem. Na eshopu prodává společnost KRIŽAN, s.r.o..
KRIŽAN, s.r.o.
Klimatizace a tepelná čerpadla Viessmann – úspora nákladů na vytápění a chlazení
Klimatizace a tepelná čerpadla Viessmann pro rodinné domy, byty i komerční objekty instaluje na Hodonínsku firma Klimastyle s.r.o. S touto technikou ušetříte náklady na vytápění i chlazení objektů.
Klimastyle s.r.o.
IRIS: spektrofotometr, který přináší novou úroveň přesnosti a flexibility
Chcete dosáhnout nové úrovně přesnosti ve své laboratoři? Seznamte se s VIS spektrofotometrem IRIS, který kombinuje moderní technologie s uživatelskou přívětivostí.
Hanna Instruments Czech s r.o. Laboratorní přístroje eshop
Unilabs Diagnostics k.s.: spolehlivý partner v diagnostických službách a laboratorním vyšetření
Unilabs Diagnostics k.s. je předním poskytovatelem diagnostických služeb v České republice, nabízející širokou škálu laboratorních testů a vyšetření.
Návrh, dodávka automatizovaných technologických celků
Na návrh a dodávky automatizovaných technologických celků, technického vybavení budov, elektrotechnických a ostatních technických zařízení se zaměřuje Firma PROSPECT spol. s r.o. v Ostravě.
PROSPECT spol. s r.o.
Dodávka klimatizací pro firmu i domácnost - návrh, realizace a odborný servis
Dodávkou klimatizací pro firmy i domácnosti se zabývá společnost LEDO servis se sídlem u Znojma. Zajistíme návrh, realizaci i odborný servis.
Karel Kašpar LEDO servis
Pronájem a půjčovna elektrocentrál - rychlé řešení výpadku elektřiny díky elektrocentrále
Spolehlivé, rychlé a kvalitní zapůjčení elektrocentrál a náhradních zdrojů elektrické energie v Opavě i Ostravě Vám zajistí odborníci ze specializované firmy OSPOL TECH s.r.o..
OSPOL TECH s.r.o. Elektrocentrály, kompresory Ostrava
Elektromotory pro výtahy a eskalátory od výrobce LAFERT
Špičkové elektromotory od renomovaného italského výrobce Lafert Motors dodává na český trh společnost SPONA – ROL s.r.o. sídlící v Brně.
Na prodej teleskopický nakladač Manitou MT 733 Comfort s příslušenstvím
Společnost AGRIOLA z okresu Uherské Hradiště prodá teleskopický nakladač Manitou MT 733 Comfort, jde o stroj z roku 2021. Možnost přihlášení na SPZ.
AGRIOLA s.r.o. Výrobce dílů pro zemědělské stroje
Stroje a technika pro sečení trávy - příkopové sekačky, zahradní traktory
Veškerou potřebnou techniku pro sečení trávy v parcích, zahradách ale i na loukách zakoupíte v prodejně firmy SYNPRO s.r.o. Prodáváme příkopové sekačky BOMFORD i výkonné zahradní traktory SECO.
SYNPRO, s.r.o. Prodej a servis zemědělské techniky