Široký sortiment strojů a zařízení dokáže uspokojit potřeby různých průmyslových firem a odvětví. Můžete si vybírat z možností zcela nových i již použitých jako stroje a zařízení strojírenské, zemědělské, stavební, potravinářské, textilní, montážní a výrobní, automaty a další technologie včetně ručního nářadí.

Elektrické a hydraulické štípače dřeva – kvalitní značky známých výrobců Sheppach a Vari
Elektrické a hydraulické štípače dřeva od známých výrobců Sheppach a Vari má ve svém bohatém sortimentu společnost Řemeslo a zahrada -Vítězslav Šoustal působící v Olomouci a Prostějově.
Vítězslav Šoustal Řemeslo a zahrada
Dodávka kvalitních výrobníků ledu značky Brema včetně instalace
Dodávku a instalaci prvotřídních výrobníků kostkového, kalíškového ledu nebo ledové tříště zajistí ve Znojmě a blízkém okolí firma Karel Kašpar Ledoservis.
Karel Kašpar LEDO servis
Práškové lakování, robotizace a samoučící roboty – technologie šetrné k životnímu prostředí
Technologie do lakoven pro práškové lakování, samoučící roboty a robotizaci pracovišť nejen pro snížení dopadu na životní prostředí zajišťují odborníci společnosti SURFIN Technology s. r. o. z Brna.
Odtahové a montážní plošiny servis Praha – záruční i pozáruční
Záruční i pozáruční servis odtahových plošin a montážních plošin zajistí rychle a kvalitně společnost CH+S SERVIS s.r.o. z Prahy.
CH + S SERVIS, s.r.o. Servis hydraulických zařízení Praha
Vysokozdvižné vozíky Toyota, BT, Cesab – náhradní díly, opravy a servis prováděný specialisty
Opravy, servis a zajištění náhradních dílů pro vysokozdvižné vozíky značek Toyota, BT a Cesab zajišťují odborníky společnosti VZV DESTA SERVIS působící nejen v oblasti Olomouce a Přerova.
Zdenek Šindelář Opravy a servis VZV
Eshop i prodejna s ložisky SKF - velký výběr válivých nebo kluzných ložisek
Velký výběr válivých nebo kluzných ložisek SKF naleznete na eshopu firmy LOŽISKA VILÍM, ale navštívit můžete i naši prodejnu v Olomouci či Prostějově, kde vám rádi poradíme s výběrem ložisek.
LOŽISKA VILÍM spol.s.r.o. Eshop
Mobilní vysokotlaký čistič Hydroblaster 500 bar je určen pro profesionální využití v oblasti průmyslového čištění
Výrobou a prodejem mobilního vysokotlakého čističe Hydroblaster 500 bar, který je určen pro profesionální využití v oblasti průmyslového čištění, se zabývá firma AQ PUMPY s.r.o. se sídlem v Hranicích.
AQ PUMPY, s.r.o.
Strojírenská výroba, ocelové svařence, konstrukce, výroba, montáž, Hradec Králové
Ocelové svařence, konstrukce, jednoúčelové stroje, strojní díly, nástroje vyrábí a montuje strojírenská výroba společnosti ZVU Servis a.s. z Hradce Králové.
ZVU Servis a.s. Strojírenství Hradec Králové
Inteligentní domy, chytrá domácnost LOXONE - realizace, montáž
Firma DK projekt, s.r.o. se Vám postará o realizaci a montáž chytré domácnosti LOXONE, která dělá přesně to, co chcete. Přizpůsobí se Vašim potřebám, má inteligentní automatizaci a snadno se ovládá.
DK projekt, s.r.o.
Renovace a tryskání starých omítek – kulturní památky, historické objekty
Renovaci starých omítek pomocí tryskání nejen u kulturních památek a historických objektů se zabývá firma Vladimír Veselý – Tryskání a pískování.
Tryskání a pískování Vladimír Veselý
Stohovač palet PALOMAT® – efektivní a bezpečná práce s paletami
Manipulace s paletami může být efektivní a bezpečná díky stohovači palet PALOMAT® od společnosti Altic Point. PALOMAT® ulehčuje manipulaci s paletami a snížuje počet úrazů.
Altic Point s.r.o. Regály Praha
Automatizace a optimalizace ve skladování palet díky zásobníku Palomat
Efektivní manipulaci při stohování a vyskladňování palet ze dřeva, plastu nebo kovu všech běžných rozměrů zajistí zásobník Palomat, který nabízí Altic Point s.r.o.
Altic Point s.r.o. Regály Praha
Robotika a cobotika - chytrá řešení pro robotické aplikace od HBP měřící technika s.r.o.
Pražská společnost HBP měřící technika s.r.o. představuje chytré řešení pro robotické aplikace a měření v oblasti robotiky a cobotiky.
HBP měřicí technika s.r.o. Snímače, senzory a tenzometry Praha
Kompletní dodávka sušičky na dřevěnou štěpku včetně elektroinstalace
Kompletní dodávku sušičky na dřevěnou štěpku s kapacitou sušení až 16 tun za hodinu zajišťuje firma SD Install. Postaráme se o dodávku, montáž, elektroinstalaci i uvedení do provozu.
SD Install Gustav Schuh
Výroba a montáž strojoven SHZ na klíč včetně elektronické požární signalizace
Výrobu a montáž strojoven SHZ na klíč zajišťuje firma P.J. - MONT, spol. s r.o. Dodáváme SHZ včetně připojení na elektrickou požární signalizaci.
P.J. - MONT, spol. s r.o.
Prodej geometrie kol pro osobní a nákladní automobily značky Hofmann, Haweka
Prodej geometrie kol pro osobní a nákladní automobily značky Hofmann, Haweka jedině od firmy MITERAL Ing. Alice Smejkalová. Také na měření pro autobusy, speciální vozidla a jejich přípojných vozidel.
MITERAL Ing. Alice Smejkalová
Výroba náhradní díly na zemědělské stroje Gregoire-Besson
Společnost AGRIOLA je výrobce náhradních dílů na zemědělské stroje Gregoire-Besson. Výroba a provoz v obci Polešovice-Zlínský kraj. Prodáváme i náhradní díly zemědělských strojů dalších značek.
AGRIOLA s.r.o. Výrobce dílů pro zemědělské stroje
Motorové pily a bohatý výběr vybavení pro les a zahradu – kvalitní technika značky Stihl
Motorové pily, křovinořezy, zahradní nůžky a další vybavení pro les a zahradu světoznámé značky Stihl má ve svém bohatém sortimentu společnost Wald & Garten s.r.o. - Šindelka z Olomouce.
Wald & Garten s.r.o. (Šindelka)
Rekuperace vzduchu pro RD, solární panely včetně dotací
Rekuperace vzduchu pro RD, solární panely a klimatizace včetně vyřízení dotací zajišťuje kvalifikovaná firma v oblasti ekologického vytápění a ohřevu vody – SEFEN spol. s r.o. z Frýdku-Místku.
SEFEN, spol. s r.o. Elektrické vytápění
Půjčovna gastro vybavení na rauty, párty, oslavy a svatby
Potřebujete-li zapůjčit profesionální gastronomické vybavení na oslavu nebo svatbu, obraťte se na firmu Gavona, která vám zapůjčí gastro zařízení dle vašich potřeb ať už jste z Olomouce či Šumperka.
GAVONA  GASTRO s.r.o Servis, prodej gastrozařízení
Šroubovací a navařovací body, háky a oka od špičkových výrobců – prodej, E-shop
Šroubovací, navařovací, pevné a otočné body, háky a oka k navaření a našroubování – výrobky od špičkových výrobců prodává na E-shopu společnost Pavlínek s.r.o.
Pavlínek s.r.o. Vázací a manipulační prostředky
Výroba a prodej elektrických, AKU a plynových LPG štěpkovačů Laski – kvalita za příznivou cenou
Na výrobu a prodej několika elektrických, AKU a plynových LPG štěpkovačů Laski s vysokým výkonem a jednoduchou konstrukcí pro snadnou manipulaci se zaměřuje společnost LASKI, s. r. o.
LASKI, s. r. o.
Hanna Instruments - světový lídr v analytických přístrojích a technice
Společnost Hanna Instruments nabízí špičkové analytické přístroje pro laboratoře a terén.
Hanna Instruments Czech s r.o. Laboratorní přístroje eshop
Komplexní řešení akustiky na klíč, akreditované měření akustiky prostorů
Společnost EKOLA group, spol. s r.o. provádí akreditované měření akustiky prostorů a nabízí komplexní řešení akustiky na klíč.
Impregnace povrchu fasád, střech - účinná ochrana před znečištěním, vlhkostí
Firma Čištění fasád Zlín ví jak prodloužit životnost fasád a střech. Nanáší impregnační prostředky pro ochranu povrchu fasád, střech před znečištěním, vlhkostí. Působí na Moravě a v okolí Prahy.
ČISTÍRNA FASÁD s.r.o. Chemické čištění fasád, střech Zlín