Široký sortiment strojů a zařízení dokáže uspokojit potřeby různých průmyslových firem a odvětví. Můžete si vybírat z možností zcela nových i již použitých jako stroje a zařízení strojírenské, zemědělské, stavební, potravinářské, textilní, montážní a výrobní, automaty a další technologie včetně ručního nářadí.

Obiloviny-zpracování pomocí přisávacích šrotovníků a mačkačů Brno
Technologie pro zpracování obilovin a výrobu krmných směsí, jako jsou například přisávací šrotovníky či mačkače dodává česká společnost AGROING BRNO s.r.o.
AGROING BRNO s.r.o.
Ochrana fasády proti sprejerům, antigrafitti systém - odstranění sprejerských nápisů a grafitti
Firma SK FASÁDY poskytuje speciální čištění fasád a zaměřuje se na odstraňování sprejerských nápisů, jako jsou graffiti a popisky fixou. Působíme také v Opavě, Frýdku - Místku a Ostravě.
SK Fasády s.r.o.
Svahové a plošné mulčovače, příkopová ramena za traktor
Kompaktní žací příkopová ramena, ale také svahové a plošné mulčovače značky Bomford, vhodné pro zemědělce, ale také zahradnictví a komunální služby, dodává firma SYNPRO s.r.o. z Velkých Bílovic.
SYNPRO, s.r.o. Prodej a servis zemědělské techniky
Horké nápoje - prodej strojů, surovin a obalů
Nechce se vám za Bombardinem do Itálie? Společnost CORNiCO Company vám zajistí stroje na výrobu horkých nápojů do cukráren, kaváren nebo hotelů. Na našem e-shopu si vyberete i spoustu doplňků.
CORNiCO Company, s.r.o.
Prodejna - strojní svěráky, upínací nástroje do dílen, magnetické upínače
Společnost VABEX dodává vybavení do kovoobráběcích dílen. Nyní je otevřena prodejna Vizovice nedaleko Zlína, kde pořídíte upínací nástroje, magnetické upínače, strojní svěráky a další vybavení.
VABEX s.r.o. Vybavení kovoobráběcích dílen Zlín
Prodej vysokozdvižných vozíků - retrak, čtyřcestné, regálové VZV pro manipulaci s materiálem
Čtyřcestné i regálové VZV, vysokozdvižné vozíky retraky a další skladovou techniku pro každou manipulaci s materiálem pořídíte u DAMATECH, spol. s r.o. se sídlem v Dačicích u Znojma.
DAMATECH, spol. s. r.o. Manipulační technika Dačice
Spolehlivé štěpkovače REMET CNC pro zahradu, průmysl i zemědělství
Spolehlivým partnerem v oblasti zahrad, zemědělství i průmyslu vám bude firma B AGRO Březová s.r.o. z Opavska, která je dovozcem štěpkovačů, špalíkovačů a řezacích mechanismů pro zpracování dřeva.
B AGRO Březová s.r.o. Zemědělská, lesnická, komunální technika
Motorové pily Husqvarna, typ - benzínové motorové pily, prodej i zaškolení
Motorové pily Husqvarna - typ benzínové motorové pily jsou výkonné a ideální pro profesionály i chalupáře. V prodejně GARDENTECH Brno Černovice Vás na ně zaškolí zdarma.
GARDENTECH Jaroslav Toninger
Prodej benzínový a Aku křovinořez Husqvarna, ochranný štít a žací struna ZDARMA - v našem eshopu
Benzínové a Aku, elektrické křovinořezy Husqvarna prodává v eshopu firma Gardentech s.r.o. Osobní odběr Brno-Černovice. Ochranný štít a žací struna ZDARMA.
Gardentech s.r.o.
Široký výběr profi gastronádob z kvalitního materiálu pro všechny gastro zařízení
CHLAZENÍ servis s.r.o. z Opavy je profesionální firma v oboru gastro, která nabízí široký výběr profi gastronádob z kvalitního materiálu pro všechny gastro zařízení
CHLAZENÍ servis s.r.o. Opava
Výroba elektromotorů i jejich opravy spolehlivě, snadno a kvalitně
Výrobu elektromotorů i jejich opravy spolehlivě, snadno a kvalitně provádí firma KRES spol. s r.o. v Krnově. Daleko to k nám nemají ani zákazníci z Opavy a okolí.
KRES spol. s r.o. servis elektronářadí, čerpadel, motorů
Autorizované měření emisí - jednoduché rozptylové studie
Autorizovaným měřením emisí se zabývá naše firma Detekta s.r.o. z Brna. Vytváříme jednoduché rozptylové studie v akreditované laboratoři.
Detekta s.r.o.
Prodej, montáž a servis centrálních vysavačů BEAM včetně dodávky náhradních dílů
Na prodej, montáž, servis a dodávku náhradních dílů pro centrální vysavače značky BEAM se nejen pro oblasti Olomouce a Brna zaměřují profesionálové ze společnosti Roman Rozsypal – EKOELEKTRO.
Roman Rozsypal - EKOELEKTRO
Ventilátory, stavební vzduchotechnika - eshop Europlast
Zastoupení zn. Europlast pro Zlín má společnost Karel Ušela - Ventilátory Zlín. V eshopu pořídíte ventilátory, stavební vzduchotechniku i další soriment.
Ventilátory Zlín VO a MO prodej stavební vzduchotechniky
Oběhová čerpadla Weberman pro topné systémy a solární okruhy
Vyměňte stávající oběhové čerpadlo za nové a snižte výrazně svou spotřebu za elektrickou energii. Pořiďte si oběhové čerpadlo Weberman pro topné systémy a solární okruhy u firmy KOVER v Jeseníku.
KOVER, spol. s r.o.
Výkonná motorová plovoucí čerpadla s nízkou spotřebou najdou uplatnění nejen u HZS a SDH
Prodejem a dodávkou motorových plovoucích čerpadel řady Niagara se zabývá společnost HTB – Požární ochrana a.s. v Ostravě. Čerpadla ocení nejen HSZ, ale všude tam, kde je potřeba odčerpat vodu.
HTB - Požární ochrana a.s.
Kruhové nebo sektorové postřikovače jsou ideální pro zavlažování zahrad a sadů
Při zalévání okrasných či užitkových ploch Vašich zahrad Vám práci usnadní naše postřikovače. Vybrat si můžete z kvalitních postřikovačů, které naleznete na e-shopu české firmy TAFIMEX TRADE s.r.o.
TAFIMEX trade s.r.o.
Výprodej-vertikutátory, mulčovače, zahradní sekačky, traktory, ridery
Využijte výprodej zahradní techniky u firmy Agro-centrum. Příležitost pro zákazníky z okresu Uherské Hradiště i Zlín pořídit za nižší ceny vertikutátory, mulčovače, zahradní sekačky, traktory, ridery.
agro-centrum Petr Trojan Zemědělská, zahradní, komunální technika
Dodávka a montáž kolejových a jeřábových drah nebo ocelových konstrukcí - Gantry Rail s.r.o.
Společnost Gantry Rail s.r.o. z Prahy se zaměřuje na dodávky a montáže jeřábových a kolejových drah, dodávku kolejnic nebo ocelových konstrukcí pro firmy.
Gantry Rail s.r.o. Jeřábové dráhy, kolejnice Praha
Stropní topení a chlazení - energeticky úsporné a tiché řešení pro rodinné domy i kanceláře
Společnost PAVELKA - VTP s.r.o. zajišťuje montáže stropního topení a chlazení pro rodinné domy i kanceláře v lokalitě Uherské Hradiště, Uherský Brod, Zlínský kraj. Jde o úsporné a tiché řešení.
PAVELKA - VTP s.r.o. tepelná čerpadla, solární systémy UH
Pronájem autojeřábů pro stavební, montážní práce-manipulace s břemeny
Pro stavební, montážní práce a manipulace s břemeny je možné si sjednat pronájem autojeřábů u firmy Autojeřáby Blaha - Zlínský kraj. Přistavíme autojeřáb kdekoliv v ČR.
AUTOJEŘÁBY BLAHA s.r.o.
Prodej, montáž, servis dojícího zařízení - dojící roboty Fullwod, Farmtec
Firma SEPROM Kroměříž dodává dojící roboty a další systémy pro potřeby chovu skotu. Zajišťuje prodej, montáž i servis dojícího zařízení. Je na Moravě zastoupením firmy Farmtec a.s., Fullwod.
Realizace strojoven stabilního hasícího zařízení včetně elektrozařízení
Strojovny stabilního hasícího zařízení SHZ včetně elektrozařízení dodává na celém území Vysočiny firma P.J. - MONT, spol. s r.o.
P.J. - MONT, spol. s r.o.
Těsnící límce pro nákladové rampy, vyrovnávací můstky a nákladové plošiny – vše pro jednoduchou nakládku a vykládku
Vyrovnávací můstky, nákladové plošiny a těsnící límce pro nákladové rampy pro snadnou nakládku a vykládku má ve svém bohatém sortimentu společnost TECHNOPARK CZ s. r. o. z Brna.
TECHNOPARK CZ s.r.o. Automatizační technika Brno
Široký výběr lineárních vedení a pohonů - kladičkové, kuličkové, přímočaré a další
Brněnská firma SPONA - ROL s.r.o. poskytuje široký výběr lineárních vedení a pohonů v různých řadách a typech - kladičkové, kuličkové, přímočaré a další.