Široký sortiment strojů a zařízení dokáže uspokojit potřeby různých průmyslových firem a odvětví. Můžete si vybírat z možností zcela nových i již použitých jako stroje a zařízení strojírenské, zemědělské, stavební, potravinářské, textilní, montážní a výrobní, automaty a další technologie včetně ručního nářadí.

Pronájem a půjčovna C-háku k zavěšení na jeřáb pro manipulaci se svitku i trubkami
Pronájem a zapůjčení C-háku na jeřáb Vám zajistí společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku, která se specializuje na zasílatelství, balení a vykládky i nakládky zboží.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Prodej svářecí techniky VECTOR Welding - vhodné pro domácí kutily, profesionály
Na prodej svářecí techniky VECTOR Welding se zaměřuje firma Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.. Zařízení dodáváme pro domácí kutily i profesionály v lokalitě Zakřany a Brno - venkov.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.
Tepelná čerpadla Toshiba, Estia, Aqearea a Sinclair – prodej včetně servisu
Tepelná čerpadla Toshiba, Estia, Aqearea a Sinclair prodává firma Klimastyle z Hodonína. Zajišťujeme i servis tepelných čerpadel všech značek v oblasti Kyjova a Hodonína.
Klimastyle s.r.o.
Kvalitní a výkonné sekačky, foukače, pily a další technika od ZAHRADNÍ TECHNIKA DĚD s.r.o.
ZAHRADNÍ TECHNIKA DĚD s.r.o. je prodejcem kvalitní a výkonné zahradní techniky ve Vysokém Mýtě a okolí. Zajišťuje také záruční i pozáruční servis i prodej na splátky.
ZAHRADNÍ TECHNIKA DĚD s.r.o. Sekačky a křovinořezy Vysoké Mýto
Montáž a dodávka klimatizace pro rodinné domy, administrativní budovy, školy i nemocnice
Pokud máte problémy s klimatizací a hledáte v této oblasti odborníka, kontaktujte společnost ELMAR group, která se zabývá regulačními systémy včetně montáže a dodávky klimatizací v Prostějově i Brně.
ELMAR group spol. s r.o.
Vzduchotechnika do potravinářských provozů - restaurace, pekárny a kuchyně
Firma KlimaTechnik s.r.o., sídlící nedaleko Hodonína ve městě Strážince se specializuje na dodávku, servis a montáž kvalitních vzduchotechnických systémů pro odvětrávaní.
KlimaTechnik s.r.o.
Nerezové boxy, rozvaděče a klimatizace na zakázku - výroba
Nerezové boxy, rozvaděče a klimatizace vám na zakázku vyrobí specialista v oboru - firma TEPROSTROJ, s.r.o. v Břeclavi.
Teprostroj s.r.o.
Obiloviny-zpracování pomocí přisávacích šrotovníků a mačkačů Brno
Technologie pro zpracování obilovin a výrobu krmných směsí, jako jsou například přisávací šrotovníky či mačkače dodává česká společnost AGROING BRNO s.r.o.
AGROING BRNO s.r.o.
Ochrana fasády proti sprejerům, antigrafitti systém - odstranění sprejerských nápisů a grafitti
Firma SK FASÁDY poskytuje speciální čištění fasád a zaměřuje se na odstraňování sprejerských nápisů, jako jsou graffiti a popisky fixou. Působíme také v Opavě, Frýdku - Místku a Ostravě.
SK Fasády s.r.o.
Svahové a plošné mulčovače, příkopová ramena za traktor
Kompaktní žací příkopová ramena, ale také svahové a plošné mulčovače značky Bomford, vhodné pro zemědělce, ale také zahradnictví a komunální služby, dodává firma SYNPRO s.r.o. z Velkých Bílovic.
SYNPRO, s.r.o. Prodej a servis zemědělské techniky
Horké nápoje - prodej strojů, surovin a obalů
Nechce se vám za Bombardinem do Itálie? Společnost CORNiCO Company vám zajistí stroje na výrobu horkých nápojů do cukráren, kaváren nebo hotelů. Na našem e-shopu si vyberete i spoustu doplňků.
CORNiCO Company, s.r.o.
Prodejna - strojní svěráky, upínací nástroje do dílen, magnetické upínače
Společnost VABEX dodává vybavení do kovoobráběcích dílen. Nyní je otevřena prodejna Vizovice nedaleko Zlína, kde pořídíte upínací nástroje, magnetické upínače, strojní svěráky a další vybavení.
VABEX s.r.o. Vybavení kovoobráběcích dílen Zlín
Prodej vysokozdvižných vozíků - retrak, čtyřcestné, regálové VZV pro manipulaci s materiálem
Čtyřcestné i regálové VZV, vysokozdvižné vozíky retraky a další skladovou techniku pro každou manipulaci s materiálem pořídíte u DAMATECH, spol. s r.o. se sídlem v Dačicích u Znojma.
DAMATECH, spol. s. r.o. Manipulační technika Dačice
Spolehlivé štěpkovače REMET CNC pro zahradu, průmysl i zemědělství
Spolehlivým partnerem v oblasti zahrad, zemědělství i průmyslu vám bude firma B AGRO Březová s.r.o. z Opavska, která je dovozcem štěpkovačů, špalíkovačů a řezacích mechanismů pro zpracování dřeva.
B AGRO Březová s.r.o. Zemědělská, lesnická, komunální technika
Motorové pily Husqvarna, typ - benzínové motorové pily, prodej i zaškolení
Motorové pily Husqvarna - typ benzínové motorové pily jsou výkonné a ideální pro profesionály i chalupáře. V prodejně GARDENTECH Brno Černovice Vás na ně zaškolí zdarma.
GARDENTECH Jaroslav Toninger
Prodej benzínový a Aku křovinořez Husqvarna, ochranný štít a žací struna ZDARMA - v našem eshopu
Benzínové a Aku, elektrické křovinořezy Husqvarna prodává v eshopu firma Gardentech s.r.o. Osobní odběr Brno-Černovice. Ochranný štít a žací struna ZDARMA.
Gardentech s.r.o.
Široký výběr profi gastronádob z kvalitního materiálu pro všechny gastro zařízení
CHLAZENÍ servis s.r.o. z Opavy je profesionální firma v oboru gastro, která nabízí široký výběr profi gastronádob z kvalitního materiálu pro všechny gastro zařízení
CHLAZENÍ servis s.r.o. Opava
Výroba elektromotorů i jejich opravy spolehlivě, snadno a kvalitně
Výrobu elektromotorů i jejich opravy spolehlivě, snadno a kvalitně provádí firma KRES spol. s r.o. v Krnově. Daleko to k nám nemají ani zákazníci z Opavy a okolí.
KRES spol. s r.o. servis elektronářadí, čerpadel, motorů
Autorizované měření emisí - jednoduché rozptylové studie
Autorizovaným měřením emisí se zabývá naše firma Detekta s.r.o. z Brna. Vytváříme jednoduché rozptylové studie v akreditované laboratoři.
Detekta s.r.o.
Prodej, montáž a servis centrálních vysavačů BEAM včetně dodávky náhradních dílů
Na prodej, montáž, servis a dodávku náhradních dílů pro centrální vysavače značky BEAM se nejen pro oblasti Olomouce a Brna zaměřují profesionálové ze společnosti Roman Rozsypal – EKOELEKTRO.
Roman Rozsypal - EKOELEKTRO
Ventilátory, stavební vzduchotechnika - eshop Europlast
Zastoupení zn. Europlast pro Zlín má společnost Karel Ušela - Ventilátory Zlín. V eshopu pořídíte ventilátory, stavební vzduchotechniku i další soriment.
Ventilátory Zlín VO a MO prodej stavební vzduchotechniky
Oběhová čerpadla Weberman pro topné systémy a solární okruhy
Vyměňte stávající oběhové čerpadlo za nové a snižte výrazně svou spotřebu za elektrickou energii. Pořiďte si oběhové čerpadlo Weberman pro topné systémy a solární okruhy u firmy KOVER v Jeseníku.
KOVER, spol. s r.o.
Výkonná motorová plovoucí čerpadla s nízkou spotřebou najdou uplatnění nejen u HZS a SDH
Prodejem a dodávkou motorových plovoucích čerpadel řady Niagara se zabývá společnost HTB – Požární ochrana a.s. v Ostravě. Čerpadla ocení nejen HSZ, ale všude tam, kde je potřeba odčerpat vodu.
HTB - Požární ochrana a.s.
Kruhové nebo sektorové postřikovače jsou ideální pro zavlažování zahrad a sadů
Při zalévání okrasných či užitkových ploch Vašich zahrad Vám práci usnadní naše postřikovače. Vybrat si můžete z kvalitních postřikovačů, které naleznete na e-shopu české firmy TAFIMEX TRADE s.r.o.
TAFIMEX trade s.r.o.
Výprodej-vertikutátory, mulčovače, zahradní sekačky, traktory, ridery
Využijte výprodej zahradní techniky u firmy Agro-centrum. Příležitost pro zákazníky z okresu Uherské Hradiště i Zlín pořídit za nižší ceny vertikutátory, mulčovače, zahradní sekačky, traktory, ridery.
agro-centrum Petr Trojan Zemědělská, zahradní, komunální technika