Široký sortiment strojů a zařízení dokáže uspokojit potřeby různých průmyslových firem a odvětví. Můžete si vybírat z možností zcela nových i již použitých jako stroje a zařízení strojírenské, zemědělské, stavební, potravinářské, textilní, montážní a výrobní, automaty a další technologie včetně ručního nářadí.

Údržba silnic a komunikací pomocí komunálních zametačů a sněhových fréz - AGROMETALL s.r.o.
Kvalitní a výkonnou zemědělskou a zahradní techniku pro perfektní údržbu ulic a komunikací seženete od společnosti AGROMETALL s.r.o. z Nového Dvora.
AGROMETALL s. r. o. Zemědělská a zahradní technika Chrudim
Bondioli & Pavesi – odborníci na přenos síly a hydraulické komponenty
Hledáte spolehlivé a inovativní řešení v oblasti přenosu síly? Bondioli & Pavesi je vaším odborným partnerem s globální působností.
OM PROTIVÍN a.s. - Bondioli & Pavesi Výroba přesných ozubených kol
Pronájem obytného vozidla, karavanu na týden i méně - obytňáky s klimatizací
Společnost BD commodity s.r.o. se zabývá pronájmem obytných vozidel, karavanu pro zájemce z regionu Zlínský kraj, Morava. Naše obytňáky jsou luxusně vybaveny a mají klimatizaci.
Servis, oprava chladniček nejen značek AEG, Electrolux, Gorenje
Máte chladničku značky AEG, Electrolux, Gorenje nebo jinou a potřebujete zajistit jejich opravu nebo servis? Kontaktujte firmu Chladservis VaRa, spol. s r.o. v Brně!
Výskyt mikroplastů ve vodních zdrojích a jejich odstranění reverzní osmózou
Částic mikroplastů, které se vyskytují ve vodních zdrojích a mají negativní dopad na naše zdraví, se můžete efektivně zbavit pomocí přístrojů od společnosti GORO, spol. s r.o. z Chrášťan.
GORO, spol. s r.o. Úprava vody, reverzní osmóza
Unikátní dopravníkový systém využívající prostor mezaninu v distribučním centru
Právě jsme dokončili dodávku unikátního dopravníkového systému pro největšího českého distributora zboží a služeb v oblasti výpočetní techniky a telekomunikací.
Dodávka, prodej a servis svářecí techniky, invertorů a svářeček po celé České republice
Firma SVAR Ostrava se zaměřuje na prodej i servis svářecích strojů. Dodává svařovací techniku, invertory a navrhne řešení a technologie na míru dle potřeb zákazníka.
SVAR Ostrava
Elektromechanické zkušební lisy pro zkoušky tahem, tlakem a ohybem - výroba
Elektromechanické zkušební lisy, které jsou vhodné pro zkoušky tahem, tlakem a ohybem ve výzkumných a vývojových odvětvích, vyrábí a prodává společnost Brio Hranice.
BRIO Hranice s.r.o.
Hydraulické svěráky - eshop, prodej přesné strojní svěráky s hydraulických posilovačem
V eshopu firmy VABEX jsou na prodej hydraulické svěráky - přesné strojní svěráky s hydraulických posilovačem. Firma se specializuje na dodávky vybavení kovoobráběcích dílen. Sídlo Hvozná u Zlína.
VABEX s.r.o. Vybavení kovoobráběcích dílen Zlín
Dodávka a montáž klimatizací Sinclair,Toshiba, Daikin a Mitsubishi – návrh klimatizace na míru
Návrh klimatizačního systému na míru poskytuje v okolí Hodonína a Kyjova firma Klimastyle. Dodáváme a montujeme klimatizace pro chlazení i vytápění značek Sinclair,Toshiba, Daikin a Mitsubishi.
Klimastyle s.r.o.
Prodej filtrů, filtračních vložek a materiálů k filtraci vzduchu, oleje a paliva
Distributor, dodavatel a prodej filtrů, filtračních vložek a materiálů k filtraci vzduchu, oleje i paliva, všechny druhy filtrů pro techniku, to vše od firmy C-FILTER FILTRY, s.r.o., z Brna.
C-FILTER FILTRY, s.r.o.
Moderní rekuperační jednotky, systémy a příslušenství k rekuperačním jednotkám - eshop i kamenná prodejna
Firma Ventilátory Zlín má kamennou prodejnu pro klienty z regionu Zlínský kraj a provozuje i eshop. Zakoupíte u nás moderní vzduchotechniku, rekuperační jednotky, systémy, klimatizace i příslušenství.
Ventilátory Zlín VO a MO prodej stavební vzduchotechniky
Zahradní vysavače listí elektrické, benzinové - prodej, servis Husqvarna, Dolmar, McCulloch
Vyřešte úklid zahrady rychle s vysavači listí. Na prodejně Zahradní technika - Robert Bílka Modrá u Uherského Hradiště pořídíte zahradní vysavače elektrické, benzinové zn. Husqvarna, McCulloch
Robert Bílka - Zahradní technika
Vývoj obráběcích CNC strojů – moderní výkonné, inovativní
Náplní práce společnosti CZ.TECH Čelákovice, a.s. je vývoj a výroba vysoce moderních, výkonných a spolehlivých obráběcích CNC strojů žádaných ve všech odvětvích průmyslu.
CZ.TECH Čelákovice, a.s. Prodej zarovnávaček a navrtávaček Praha
Laboratorní pece pro výzkum a testování materiálů - Servis a půjčovna pecí 003LP a 018LP
Potřebujete laboratorní pec pro výzkum a testování materiálů? Specializovaná firma vedená panem Václavem Svobodou nabízí pronájem a údržbu - servis pecí 003LP a 018LP.
Tepelná čerpadla Revel vzduch-voda, energie ze vzduchu pro váš domov
Společnost REVEL, s.r.o. se zbývá dodávkou tepelných čerpadel Revel vzduch-voda. Nabízíme dodávku na klíč, která zahrnuje projektování, montáž, zprovoznění a servis zařízení.
REVEL, s.r.o. topné systémy
Termodiagnostika elektrických zařízení - bez nutnosti odstavení, či omezení výrobního procesu
Nabízíme služby v oblasti termodiagnostiky elektrických zařízení. Hlavním velkým přínosem je bezkontaktní diagnostika zařízení za plného provozu, bez nutnosti odstavení či omezení výrobního procesu.
ELMEP s.r.o. Průmyslová automatizace Mělník
Servis plynových kondenzačních kotlů, solárních systémů
Ve společnosti PAVELKA - VTP s.r.o. Vlčnov zajistíme servis plynových kotlů i solárních systémů a tepelných čerpadel. Působíme v regionu Uherský Brod, Uherské Hradiště.
PAVELKA - VTP s.r.o. tepelná čerpadla, solární systémy UH
Obytné vestavby do automobilů Mercedes Benz Sprinter
Společnost EASTWANDER, s.r.o. z regionu Zlínský kraj na zakázku realizuje obytné vestavby do automobilů Mercedes Benz Sprinter. Naší snahou je vyhovět individuánímu přání zákazníka.
EASTWANDER, s.r.o. Servis obytných automobilů Zlínský kraj
Průmyslová výstavba – hlukové studie, akustická a protihluková řešení
Kompletní protihluková řešení a analýzy, výroba a prodej protihlukových komponentů a systémů, hlukové studie a konzultace v oblasti měření hluku.
Greif-akustika, s.r.o. Měření modelování, snižování hluku Praha
Stolní fritézy - profesionální, celonerezové provedení, dlouhá životnost
CHLAZENÍ servis s.r.o. je profesionální firma v oboru gastro, která mimo jiné také nabízí profesionální stolní fritézy s dlouhou životností. Celonerezové provedení a topnice dává dostatek výkonu.
CHLAZENÍ servis s.r.o. Opava
Tepování sedadel, čištění interiéru, renovace světel a další služby Kladno – postaráme se, aby váš vůz byl jako nový
Chcete zažít znovu ten pocit, aby váš vůz byl čistý a voňavý jako když jste ho kupovali? Potřebujete vyčistit sedačky nebo celý interiér?
Auto-Roch s.r.o. Autoservis Ford Kladno
Autojeřáb ČKD - práce mobilním jeřábem s obsluhou
Společnost Autojeřáby Blaha Staré Město Vám pronajme autojeřáb ČKD s obsluhou pro manipulační práce. Práce mobilním jeřábem poskytujeme převážně v lokalitě Zlín, Uherské Hradiště.
AUTOJEŘÁBY BLAHA s.r.o.
Servis a opravy kardanových hřídelí pro zemědělskou techniku - rychle a profesionálně
Poskytujeme servis, opravy a vyvažování kardanových hřídelí. Zajistíme náhradní díly a opravy provádíme svářecím poloautomatem rychle a profesionálně.
Velikostní třídička PIGO PG 062 na třídění drobného ovoce a zeleniny
Velikostní třídička PIGO PG 062, je vynikající pomocník pro třídění drobného ovoce a zeleniny. Třídička disponuje i dopravníky pro transport produktu k dalšímu zpracování.
SKANEKO Stroje na zpracování potravin