Široký sortiment strojů a zařízení dokáže uspokojit potřeby různých průmyslových firem a odvětví. Můžete si vybírat z možností zcela nových i již použitých jako stroje a zařízení strojírenské, zemědělské, stavební, potravinářské, textilní, montážní a výrobní, automaty a další technologie včetně ručního nářadí.

Dodávka a montáž kolejových a jeřábových drah nebo ocelových konstrukcí - Gantry Rail s.r.o.
Společnost Gantry Rail s.r.o. z Prahy se zaměřuje na dodávky a montáže jeřábových a kolejových drah, dodávku kolejnic nebo ocelových konstrukcí pro firmy.
Gantry Rail s.r.o. Jeřábové dráhy, kolejnice Praha
Stropní topení a chlazení - energeticky úsporné a tiché řešení pro rodinné domy i kanceláře
Společnost PAVELKA - VTP s.r.o. zajišťuje montáže stropního topení a chlazení pro rodinné domy i kanceláře v lokalitě Uherské Hradiště, Uherský Brod, Zlínský kraj. Jde o úsporné a tiché řešení.
PAVELKA - VTP s.r.o. tepelná čerpadla, solární systémy UH
Pronájem autojeřábů pro stavební, montážní práce-manipulace s břemeny
Pro stavební, montážní práce a manipulace s břemeny je možné si sjednat pronájem autojeřábů u firmy Autojeřáby Blaha - Zlínský kraj. Přistavíme autojeřáb kdekoliv v ČR.
AUTOJEŘÁBY BLAHA s.r.o.
Prodej, montáž, servis dojícího zařízení - dojící roboty Fullwod, Farmtec
Firma SEPROM Kroměříž dodává dojící roboty a další systémy pro potřeby chovu skotu. Zajišťuje prodej, montáž i servis dojícího zařízení. Je na Moravě zastoupením firmy Farmtec a.s., Fullwod.
Realizace strojoven stabilního hasícího zařízení včetně elektrozařízení
Strojovny stabilního hasícího zařízení SHZ včetně elektrozařízení dodává na celém území Vysočiny firma P.J. - MONT, spol. s r.o.
P.J. - MONT, spol. s r.o.
Široký výběr lineárních vedení a pohonů - kladičkové, kuličkové, přímočaré a další
Brněnská firma SPONA - ROL s.r.o. poskytuje široký výběr lineárních vedení a pohonů v různých řadách a typech - kladičkové, kuličkové, přímočaré a další.
Požární ochrana a prodej protipožárních prostředků od PB Alfa s.r.o. z Brna
Společnost PB Alfa s.r.o. z Brna nabízí služby v oblasti požární ochrany a to od kontrol, oprav a revizí požárních systémů až po prodej hasících přístrojů.
PB Alfa, s.r.o. Požární ochrana a BOZP Brno
Repasované motory a polomotory výměnným způsobem - prodej, eshop
Sháníte-li repasované motory nebo polomotory, pak navštivte eshop MOTORSERVIS Švec, kde si vyberete z bohatého sortimentu repasovaných motorů i polomotorů výměnným způsobem dle vašich potřeb.
MOTORSERVIS Švec, s.r.o.
Výroba baterií řízená daty – automatizace výroby bateriových článků
S automatizací výroby bateriových článků Vám pomůže inteligenční automatizační technologie IioT pro výrobu baterií, kterou dodává společnost TRUCK, s.r.o. z Hradce Králové.
TURCK, s.r.o.
Nosičky na degustační sklenky, degustační sklenky, párty komplet FESTIVERRE, pomůcky pro vinaře a vinotéky
Společnost Annabelle DEA, s.r.o. se specializuje na prodej pomůcek pro vinaře a vinotéky. Firma nabízí PÁRTY KOMPLET FESTIVERRE - originální dárek na uvítanou pro Vaše hosty.
Annabelle DEA, s.r.o. pomůcky pro vinaře a vinotéky
Automatické vážení – periferie a příslušenství pro identifikaci materiálu, vozidel i řidičů na mostní a dynamické váze
Automatické a samoobslužné vážení na mostní či dynamické váze zrychluje proces vážení. Společnost Tenzona s.r.o. poskytuje periferie a příslušenství k mostní i dynamické váze.
TENZONA s.r.o.
Pneumatické válce, maznice, ventily, rychlospojky Metalwork - pneumatické prvky
Pneumatické válce, maznice, ventily i rychlospojky Metalwork dodává společnost TERTEC, spol. s.r.o. z Ostravy. U nás můžete najít kompletní sortiment pneumatických prvků italského výrobce Metalwork.
Tertec, spol. s r. o. www.tertec.cz
Filtry a filtrační technologe pro průmysl, velkoobchod, prodej, distribuce
Distribuce, velkoobchod, prodej filtrů, filtračních vložek a filtrační technologie pro průmysl zajisťuje firma C-FILTER FILTRY, s.r.o., z Brna.
C-FILTER FILTRY, s.r.o.
Zabezpečení domů, zabezpečovací a kamerové systémy - instalace, montáž, servis
Společnost System plus Zlín, s.r.o. se zaměřuje na instalace, montáže zabezpečení domů - zabezpečovací a kamerové systémy. Zajišťujeme i servis zařízení a realizuje pult centrální ochrany.
System plus Zlín, s.r.o. Bezpečnostní technologie Zlínský kraj
Prodej nových i použitých vysokozdvižných vozíků a další skladové techniky
Prodej nových i použitých vysokozdvižných vozíků a další skladové techniky, opravy a servis této techniky nabízí firma Moravia Manipul, s.r.o. v Brně.
Moravia Manipul, s.r.o.
Zapůjčení zahradního nářadí a techniky za skvělé ceny od PROFI-TECHNIK s.r.o.
Společnost PROFI-TECHNIK s.r.o. z Liberce se ve své činnosti zaměřuje na půjčovnu nářadí za skvělé ceny, mezi kterým najdete i zahradní techniku.
PROFI-TECHNIK s.r.o. Prodejna a půjčovna nářadí Liberec
Záruční i pozáruční servis, opravy chladniček a mrazniček - rychle a spolehlivě
Nevíte u koho rychle a spolehlivě opravit vaši chladničku nebo mrazničku? Hledáte firmu, která vám poskytne záruční i pozáruční servis? Obraťte se na firmu Chladservis VaRa, spol. s r.o. v Brně!
Výroba, opravy a expresní dodávka pneumatických válců, plynových vzpěr a dalších prvků vzduchové automatizace
Transportní technika Tůma s.r.o. vyrábí a dodává pneumatické válce, plynové vzpěry a jiné vzduchové automatizace. Můžete se spolehnout na rychlé dodací termíny, kvalitu, preciznost a spolehlivost.
Transportní technika Tůma s.r.o. Ing. Aleš Tůma
Profesionální gastrozařízení pro kuchyně, restaurace a jídelny
CHLAZENÍ servis s.r.o. je profesionální firma v oboru gastro se zaměřením na oblast gastrozařízení. Nabízí kvalitní vybavení do kuchyní, restaurací a jídelen.
CHLAZENÍ servis s.r.o. Opava
Přesná dílenská měřidla - posuvná, sínusová, kontrolní, speciální, koncové měrky
Společnost VABEX prodává přesná měřidla od světových výrobců. Prodejna je ve Vizovicích u Zlína. Vyberte si u nás měřidla dílenská, speciální, kontrolní, posuvná a další.
VABEX s.r.o. Vybavení kovoobráběcích dílen Zlín
Trhací a zkušební stroje pro vysoké školy - dodávka, uvedení do provozu, servis
Naše firma Labormachine s.r.o. dodává trhací a zkušební stroje pro vysoké školy, jako je Vysoké učení technické v Brně nebo Technická univerzita Ostrava. Postaráme se o uvedení do provozu i servis.
Kuželočelní průmyslové převodovky
Výkonné a kvalitní kuželočelní převodovky vhodné pro využití v průmyslovém odvětví dodává obchodní společnost SPONA – ROL s.r.o. z Brna.
Vlastní výroba dílů na zemědělskou techniku - náhradní díly Gregoire-Besson, Joskin, Sulky, Landini
Společnost AGRIOLA dodá náhradní díly na zemědělskou techniku Gregoire-Besson, Joskin, Sulky a další stroje. Klíčem našeho úspěchu je vlastní výroba dílů. Provoz je v obci Polešovice-Uherské Hradiště.
AGRIOLA s.r.o. Výrobce dílů pro zemědělské stroje
Pronájem a půjčovna elektrocentrál, spolehlivé zapůjčení dieselagregátů
Spolehlivé zapůjčení dieselagregátů v Ostravě, Opavě i Karviné vám poskytne firma PRONÁJEM ELEKTROCENTRÁL - Šafařík s.r.o., která se zabývá pronájmem a půjčovnou mobilních elektrocentrál.
PRONÁJEM ELEKTROCENTRÁL - Šafařík s.r.o.
Pronájem plošiny - pracovní a montážní Brno
Pronájem pracovní a montážní plošiny v Brně a okolí vám poskytne firma s dlouholetou zkušeností - Autojeřáby a plošiny Brno Velčovský.
Autojeřáby a plošiny Brno Velčovský