Rubber Steel Construction s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
PELUS automation machines s.r.o.

Rubber Steel Construction s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
PELUS automation machines s.r.o.

Veškerá odvětví průmyslu potřebují pro svoji činnost také kvalitní stroje a vybavení, které je možné nechat vyrobit na míru nebo pronajmout. Ze široké nabídky si dle konkrétních potřeb můžete vybrat svářecí techniku, pily, plazmové a CNC stroje, balicí a třídící linky, stroje kovoobráběcí, potravinářské a textilní, manipulátory, dopravníky a jiné.

Stroje pro tepelné tvarování, výrobu forem, ořezávání plastů a kompozitů
Společnost LJ-TECH MACHINES s.r.o. se sídlem ve Zlíně a působností v celé České a Slovenské republice dodává stroje pro tepelné tvarování, výrobu forem, ořezávání plastů a kompozitů.
LJ-TECH MACHINES s.r.o. obráběcí stroje Zlín
Výroba pojízdné regály na pneumatiky - regály pro uskladnění pneumatik
Společnost Mobile Storage s.r.o. z regionu Zlínský kraj vyrábí pojízdné regály na pneumatiky. Regály jsou určeny pro uložení, uskladnění pneumatik např. pro automobilky, výrobce či prodejce pneumatik.
Přesné robotické svařování - metodami Top Tig, Plazma Tig, Mig Mag, laserem
Firma MRB Sazovice je vybavena pro přesné robotické svařování metodou Mig/Mag, Plazma Tig, Top Tig a laserem. Využívá roboty Motoman Yaskawa. Najdete nás v obci Sazovice, nedaleko Zlína a Kroměříže.
Zabezpečení automobilů proti krádeži, dohledání vozu v ČR
Zabezpečení automobilů proti krádeži autorizační bezkontaktním čipem, rychlé dohledání odcizeného auta, motorky, stroje v ČR za pomoci rádiových frekvencí zajišťuje společnost SECAR MORAVIA, s.r.o.
Nářadí, zahradní technika Stihl, Stiga, Dolmar-půjčovna Zlín
Nářadí, zahradní i lesní technika značky Stihl, Stiga, Dolmar je na prodej u firmy PATRICK Zlín. K dispozici je Vám i půjčovna strojů a nářadí.
Elektronické tlakové spínače, průmyslové snímače tlaku - precizní, inteligentní, digitální
Výrobce prvků pro měření a regulaci, firma TRESTON z regionu Zlínský kraj vyrábí elektronické tlakové spínače, průmyslové snímače tlaku - precizní, inteligentní, digitální a další typy.
TRESTON spol. s r.o. Výrobce prvků MaR
Výroba převodů, ozubených kol pro převodovky, věnců, hřídelí
Sériovou výrobou převodů, ozubených kol pro převodovky, věnců, hřídelí a dalších součástí se zabývá společnost OMEGA, spol. s r.o. se sídlem ve Zlíně.
Průmyslová filtrace-výroba hadicové, patronové, atypické filtry
Společnost RAJCH Zlín působí v oblasti průmyslová filtrace. Výroba je zaměřena na filtrační zařízení do náročných podmínek - patronové, hadicové filtry.
Instalace ústředního, podlahového topení, solární systémy-topenářské práce
Topenářské práce pro klientelu z regionu Zlín zajistí firma Břetislav Přecechtěl - provádí instalace ústředního, podlahového topení, dodá solární systémy.
Prodej pracovních plošin po repasi a náhradní díly na montážní plošiny
Výhodně pořídit montážní plošinu můžete u firmy PLOŠINY CZ z Nivnice. Zabýváme se prodejem pracovních plošin po repasi a dodáme náhradní díly na plošiny. Zajišťujeme i servis v regionu Zlínský kraj.
3D laser - trojrozměrné, laserové řezání plechu, trubek, jeklů, profilů
Společnost MRB Sazovice má k dispozici nový 3D laser Rapido pro trojrozměrné, laserové řezání plechu, hutních profilů, trubek, jeklů. Klientelu máme převážně v regionu Kroměříž, Zlínský kraj.
Zimní i letní údržba, čištění komunikací Valašské Meziříčí
Technické služby ve Valašském Meziříčí zajistí zimní i letní údržbu místních komunikací a cest včetně jejich čištění. Údržba a čištění místních komunikací je upravována dle vyhlášky města nebo obce a plánem údržby. Údržba komunikací se dělí na tyto fáze: - úklid po zimě - jarní a podzimní blokové čištění - průběžné čištění komunikací a ...
Bateriový zádový postřikovač FOX MOTORI - lehký, tichý a bez škodlivých emisí
Firma FORSCH, s.r.o. se sídlem ve Zlíně nabízí bateriový zádový postřikovač FOX MOTORI, který je lehký, tichý a bez škodlivých emisí.
Protikorozní ochrana - výroba LD-PE antikorozní fólie různých tlouštěk a šířek
Jako dočasná protikorozní ochrana Vám poslouží LD-PE antikorozní fólie VALENO od firmy EXCOR - ZERUST z regionu Zlín. Garantujeme dodání kovových výrobků v bezvadném stavu po celém světě.
Výroba ocelových kontejnerů - vanové, odpadové kontejnery Mulden
Společnost MONZA CZ se zaměřuje na výrobu velkoobjemových ocelových kontejnerů, mimo jiné dodává odpadové kontejnery - vanové kontejnery Mulden. Výrobní provoz je ve Slušovicích nedaleko Zlína.
Dodávka odsávací, filtrační technologie pro náročný výrobní proces i jednoduché aplikace
Společnost RAJCH, spol. s r.o. Zlín řeší dodávky profesionálních odsávacích a filtračních technologií pro jednoduché aplikace i specifický výrobní proces. Zajišťuje i rychlý záruční, pozáruční servis.
Krabice s potiskem, potištěné obaly, reklamní obalové produkty - výroba, prodej
Obal je v dnešní době důležitou součástí výrobku. Výrobou a prodejem krabic s potiskem, s logem, potištěných obalů a dalších reklamních obalových produktů se zabývá společnost Akart CZ spol. s r.o.
Studnařství, renovace studní, vyčištění kanalizace Kroměříž
Firma Páleníček působí v oboru studnařství a zákazníkům z regionu Kroměříž, Zlín provádí renovace studní. Kontaktovat ji můžete i ohledně vyčištění kanalizace.
Sériová výroba ozubených kol a hřídelí - výrobce špičkového ozubení
Sériovou výrobu ozubených kol provádí výrobce špičkového ozubení - společnost Omega, spol. s. r. o. ze Zlína. Při výrobě využívá vlastní materiál a tepelné zpracovávání.
Membránová čerpadla Udor pro rosiče a postřikovače za akční ceny
Membránová čerpadla Udor pro rosiče a postřikovače prodává společnost Forsch s.r.o. ze Zlína.
Kompletní realizace vinoték na klíč - služby pro vinotéky
Založení vlastní vinotéky bude snazší, pokud je Vaším partnerem firma Ráj vína s.r.o.. Zaměřuje se na kompletní realizace vinoték v lokalitě Zlínský kraj. Poskytuje i služby pro zavedené vinotéky.
Levné řešení EET pro malé provozy a technické řešení EET na míru pro velkoobchody, sítě prodejen
Společnost JOPOS Zlín má dlouholeté zkušenosti s dodávkou pokladních systémů. Doporučí Vám ideální technické řešení EET - na míru pro velkoobchody, sítě prodejen i levné řešení EET pro malé provozy.
Jak vybrat vhodnou klimatizaci do bytu, domu, kanceláře
Firma FRESH AIR Vám poradí jak vybrat vhodnou klimatizaci do bytu, domu, kanceláře, kritérií při výběru klimatizace je hodně. V okrese Zlín, Uherské Hradiště jsme Vám k dispozici.
Rotační podavače pro sypké materiály a granuláty se snadným ovládáním a nízkými provozními náklady
Pořiďte si do své výroby rotační podavače od společnosti JELÍNEK - TRADING spol. s r.o., které jsou určeny pro sypké materiály a granuláty, navíc mají jednoduché ovládání a nízké provozní náklady.
Výroba, montáž ocelových konstrukcí včetně opláštění - OK pro montované haly
Společnost ZKZ stavební s.r.o. Zlín poskytuje kompletní řešení v oblasti výroby a montáže ocelových konstrukcí. Realizuje OK pro montované haly včetně střešního a obvodového pláště.