Rubber Steel Construction s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
PELUS automation machines s.r.o.

Rubber Steel Construction s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
PELUS automation machines s.r.o.

Veškerá odvětví průmyslu potřebují pro svoji činnost také kvalitní stroje a vybavení, které je možné nechat vyrobit na míru nebo pronajmout. Ze široké nabídky si dle konkrétních potřeb můžete vybrat svářecí techniku, pily, plazmové a CNC stroje, balicí a třídící linky, stroje kovoobráběcí, potravinářské a textilní, manipulátory, dopravníky a jiné.

Vstřikovací formy-vývoj, výroba na zakázku, konstrukce v Cad Cam systému
Vstřikovací formy na zakázku dodá firma MouldPro Zlín. Vývoj, kostrukce a kompletní výkresová dokumentace v Cad Cam systému. Vlastní výroba.
CNC frézování, elektroerozivní obrábění - zakázková výroba pro lisovny i výrobce těsnění
CNC frézování a elektroerozivní obrábění provádí firma SEFO plus s.r.o. z Fryštáku u Zlína. Zabýváme se zakázkovou výrobou pro lisovny i výrobce těsnění.
SEFO plus, s.r.o.
Lehká a výkonná akumulátorová zahradní technika
Pro péči o trávník, zahradu i při údržbě stromů je ideálním pomocníkem lehká a výkonná akumulátorová zahradní technika. Firma PATRICK s.r.o. je prodejce v regionu Zlín.
Řezání vodním paprskem - velmi přesné řezání kovů, plastů, kamene
Společnost Aleš Brzák A-Z kovo s.r.o. Zlín provádí řezání vodním paprskem. Metoda se využívá pro velmi přesné řezání kovů, plastů, kamene apod.. Zakázky realizujeme především v regionu Zlínský kraj.
Prodej, montáž, servis domácí vodárny, čerpadla - ponorná, povrchová, kalová, oběhová, bazénová
Firma HELÍSEK stavební Zlín je dodavatel čerpací techniky pro region Zlínský kraj. Na prodej jsou čerpadla - ponorná, povrchová, kalová, oběhová, bazénová a domácí vodárny. Zajistíme montáž i servis.
Nástroje pro výrobce dětské, pánské a dámské obuvi - perforovací matrice, sekací nože
Speciální perforovací matrice a sekací nože vyrábí společnost SEFO plus, s.r.o. z Fryštáku u Zlína. Nástroje dodáváme pro výrobce dámské, pánské a dětské obuvi v České a Slovenské republice.
SEFO plus, s.r.o.
Výrobce gastro obalů - kartonové krabice na pizzu, dorty, zákusky
Společnost Kart Holding, a.s. z regionu Zlínský kraj je výrobcem gastro obalů a vyrábí i kartonové obaly na míru. Dodává kartonové krabice na pizzu, dorty, zákusky. Dodávky realizuje po celé ČR.
Svařování nerezových, hliníkových dílů, tenkých i silných plechů metodou MIG - TIG
Společnost Aleš Brzák A-Z kovo s.r.o. poskytuje i služby v oblasti svařování metodou MIG - TIG. Svařujeme nerezové, hliníkové díly, plechy tenké i silné.
Obalové materiály Vsetín, prodej nových a jednou použitých vaků big bag, kartonové krabice, palety
ZABAG s.r.o. je rodinná firma, která se zabývá prodejem nových a jednou použitých velkoobjemových vaků big bag, kartonových krabic a přepravních palet.
Klopové krabice - přepravní, stěhovací, poštovní, archivační
Firma Kart Holding, a.s. je výrobce kartonových obalů a krabic z regionu Zlínský kraj. Vybírat můžete z mnoha typů - přepravní, stěhovací krabice či archivační nebo poštovní krabice.
Ultralehké skládací nafukovací katamarány MINICAT
Ultralehké, skládací a nafukovací katamarány vhodné pro zkušené jachtaře i začátečníky zakoupíte na e-shopu airtex.cz. Vydejte se na dovolenou k moři nebo na přehradu s vlastním katamaránem MINICAT.
Zimní údržba komunikací u objektů, cest
Kamenolom Žlutava zajišťuje i sezónní práce - zimní údržba cest, komunikací u objektů v lokalitě Zlín. Pomáháme i v kalamitních situacích.
Kamenolom Žlutava s.r.o.
Laserové čištění bez poškození povrchu - čištění kovů, forem, nářadí, odrezování laserem
Hlavní aktivitou firmy Aleš Brzák A-Z kovo s.r.o. z obce Šarovy u Zlína je laserové čištění kovů, forem, nářadí, odrezování laserem. Laserové čištění je neabrazivní metoda bez poškození povrchu.
Náhradní díly pro hasičské stříkačky PPS 12 - k objednání z e-shopu
Firma Hasičské stříkačky PPS 12 - Ing. Pavlištík Josef vám zajistí dodávku náhradních dílů pro hasičské stříkačky - stačí si vybrat z katalogu a jednoduše zakoupit v e-shopu.
Hasičské stříkačky PPS 12 Ing. Pavlištík Josef
MU Zámečnictví Vsetín, výroba plotů, brány, bedny za traktory, zakázková výroba
Naše firma zajišťuje veškeré zámečnické práce, výroba na zakázku ať už jde o ploty, brány, mříže, bedny za traktory, různé stojany a po domluvě mnoho dalšího.
Sněhové frézy Stiga-nejlepší pomocník na sníh
Firma Patrick s.r.o. Zlín připravila zajímavou akci na sněhové frézy Stiga. Fréza na sníh bude Váš nejlepší pomocník v zimním období, snadno si poradí se sněhovou nadílkou.
Obrábění dílů z litiny - opracování odlitků na CNC strojích
Společnost TMM Zlín s.r.o. má moderní strojní vybavení pro opracování odlitků, dílů z litiny na CNC strojích. Obrábění provádíme nejen pro zákazníky z České republiky, ale i ze zahraničí
Dodavatel systémů GreCon v ČR - spolehlivé měřící systémy požární signalizace, detekce a hašení jisker
Společnost INTE, s.r.o. Zlín je dodavatelem systémů GreCon v ČR - měřící systémy požární signalizace, systémy detekce a hašení jisker pro potlačení požáru technologických zařízení.
Dárkové obaly z vlnité lepenky - krabice, koše, boxy pro balení dárkových, reklamních předmětů
Společnost Kart Holding, a.s. z regionu Zlínský kraj vyrábí dárkové obaly z vlnité lepenky. Najdete u nás až 250 různých obalů - dárkové krabice, koše, boxy pro balení dárkových, reklamních předmětů.
Soustružení a kovoobrábění Zlín, výroba soustružnických dílů v sériové i malosériové výrobě
Firma Kovoobrábění Crlík Vizovice provádí soustružení a kompletní kovoobráběcí práce na profi strojích, výroba soustružnických dílů v sériové i malosériové výrobě a tepelné, povrchové úpravy.
Kovoobrábění CRLÍK Luděk Crlík
Výroba strojních součástí Uherské Hradiště, výroba kardanových hřídelí a kloubů, hydraulické válce
Zabýváme se výrobou, opravami a prodejem strojních součástí se zaměřením na kardanové hřídele a klouby, hydraulické válce apod. Působíme především na českém a slovenském trhu.
Výrobky z plastu přímo od výrobce - kvalitní plastové produkty s vysokou přesností
Společnost Josefa Krčmy se specializujeme na výrobu kvalitních plastových výrobků, které vyrobíme s vysokou přesností. Lisovna plastů sídlí ve Vsetíně.
Josef Krčma - lisovna plastů
Výroba sériových výkovů Kroměříž, zakázková výroba malých a středně velkých výkovků
Společnost TRIANGOLO spol. s r.o. je stabilní a kontinuálně se rozvíjející průmyslová kovárna se sídlem v Hulíně.
Triangolo, spol s.r.o. Průmyslová kovárna Hulín
Vzduchotechnika a klimatizace Vsetín, realizace vzduchotechniky a klimatizace, montáže
Provádíme kompletní realizace vzduchotechniky a klimatizace včetně montáží, revizí a servisních služeb.
Vše potřebné pro požární ochranu – detektory kouře a požáru, hasicí přístroje i s příslušenstvím
Sortiment potřebný pro požární ochranu dodává společnost GlobShop s.r.o. se sídlem ve Vsetíně. Na eshopu firmy najdete detektory kouře a požáru, hasicí přístroje i s potřebným příslušenstvím.