Rubber Steel Construction s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
PELUS automation machines s.r.o.

Rubber Steel Construction s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
PELUS automation machines s.r.o.

Veškerá odvětví průmyslu potřebují pro svoji činnost také kvalitní stroje a vybavení, které je možné nechat vyrobit na míru nebo pronajmout. Ze široké nabídky si dle konkrétních potřeb můžete vybrat svářecí techniku, pily, plazmové a CNC stroje, balicí a třídící linky, stroje kovoobráběcí, potravinářské a textilní, manipulátory, dopravníky a jiné.

Certifikovaný servis zahradních strojů před začátkem sezóny, jara - opravy traktorů, sekaček, křovinořezů
Zahradní stroje před začátkem jara potřebují servis. Zahradní technika Zdeněk Omelka provede opravy zahradních sekaček, křovinořezů, traktorů před začátkem sezóny. Najdete nás v Napajedlech u Zlína.
Soustružení, frézování na klasických strojích - konvenční obrábění ne CNC
Kompletní služby v oblasti konvenčního obrábění poskytuje firma KOVOBA, s.r.o. Ostrožská Nová Ves u Uherského Hradiště. Na klasických strojích provádíme soustružení a frézování.
Technika pro ochranu a výživu rostlin - kvalitní zemědělské stroje, servis a náhradní díly
S nabídkou výkonných rosičů do chmelnic, sadů a vinohradů, dále mulčovačů, drtičů větví, bateriových zádových postřikovačů, je tady firma FORSCH, s.r.o. se sídlem ve Zlíně.
Bezdotykové turnikety, bezdotykové měření teploty Zlín, detekce teploty termokamerou, ze zápěstí
Bezdotykové turnikety, bezdotykové měření teploty Zlín, detekce teploty termokamerou nebo ze zápěstí, lepší zabezpečení všech prostorů bezdotykovým ovládáním.
COMINFO, a.s. Výroba turniketů, přístupových systémů
Zakázková výroba a prodej kvalitních nafukovacích člunů
Zakázkovou výrobou, prodejem a vývojem kvalitních nafukovacích a motorových člunů se zabývá firma AIRTEX z Velké Bystřice.
Generální opravy, servis výměníků tepla sušáren obilí, sušárny BS-6
Zemědělské družstvo vlastníků Fryšták provádí nejen v regionu Zlínský kraj generální opravy a pravidelný servis výměníků tepla sušáren obilí i pro sušárny BS-6.
Zemědělské družstvo vlastníků Fryšták Repase výměníků tepla sušáren obilí
Dodavatel dílů pro polní postřikovače, rosiče - náhradní díly na čerpadla Udor, Comet, díly postřikových ramen
Společnost FORSCH, s.r.o. Zlín dodává polní postřikovače, rosiče. Také je dodavatelem dílů - např. náhradní díly na membránová, pístová čerpadla zn. Udor, Comet, díly ramen, trysky, filtry apod.
Obráběcí práce, kovoobráběčství - elektroerozivní obrábění, soustružení, frézování
Společnost KOVOBA, s.r.o. působí v oboru kovoobráběčství, obráběcí práce - elektroerozivní obrábění, soustružení, frézování. Přijímá zakázky v lokalitě Uherské Hradiště, Hodonín, Zlínský kraj.
Prostorný obytný vůz Sportissimo, ideální na dovolenou-přímo od výrobce
U firmy EASTWANDER, s.r.o.Kroměříž lze pořídit prostorný obytný vůz, ideální na dovolenou. V produktové řadě jsou modely Sportissimo L-XL-XXL. Přímo od výrobce zajištěn i servis.
EASTWANDER, s.r.o. Servis obytných automobilů Zlínský kraj
Dezinfekce a odstranění zápachu z lednice, automobilu ozonem - pronájem generátoru ozonu
Společnost PERSTYLE s.r.o. ze Zlína půjčuje generátor ozonu - pronájem je možný na 1-5 dnů. Generátor ozonu je vhodný pro odstranění zápachu z lednice, automobilu, sedačky a pro dezinfekci.
Půjčovna stavební, čistící, zahradní techniky - krátkodobý pronájem
Půjčovna VP Uherský Brod vyřeší Vaše starosti, pokud nemáte potřebné stavební stroje, čistící, zahradní techniku pro práce kolem domu a na zahradě. Klientelu máme převážně z okolí Uherského Hradiště.
Český obytný vůz co plní sny-pohodlné cestování, komfort na dovolené
Firma EASTWANDER, s.r.o. Kroměříž plní Vaše sny o pohodlném cestování a komfortu na dovolené. Pořiďte si prostorný český obytný vůz Sportissimo XXL přímo od výrobce.
EASTWANDER, s.r.o. Servis obytných automobilů Zlínský kraj
Výroba ozubených kol, rotačních dílců, přípravků, svařovaných konstrukcí
Společnost KOBOBA s.r.o. z Ostrožské Nové Vsi se zabývá výrobou strojních součástí - ozubených kol, rotačních dílců, přípravků, svařovaných konstrukcí. Působí v lokalitě Jihomoravský, Zlínský kraj.
Dovoz a prodej kvalitní zahradní techniky a zahrádkářských potřeb
Zahradní technika, pomůcky všeho druhu. Domácí potřeby, ochranné prostředky, nově plastové plotové sestavy na ochranu staveb, sekačky prodává Global ENTERPRISES LTD.
Povrchová úprava dílů prostřednictvím mokrého lakování
Komplexní péče o povrch dílů pro automotive i strojírenství, dokonalý vzhled díky technologii mokrého lakování zajišťuje společnost HAJDIK a.s.
Originální, bazarové díly na stavební techniku JCB
Společnost Greenstav dodá nejen originální a bazarové díly na stavební techniku JCB, ale i díly a příslušenství na stavební stroje dalších značek. Působíme v regionu Zlínský kraj, Uherské Hradiště.
Trysky a další příslušenství zemědělských postřikovačů a rosičů
Naše firma FORSCH, s.r.o. se sídlem ve Zlíně dodává trysky pro zemědělství a náhradní díly pro polní postřikovače a rosiče a další příslušenství.
Eshop, pronájem profesionální průmyslové detektory plynů pro zjištění úniku CO, zemního plynu, propan butanu
Krátkodobý i dlouhodobý pronájem detektorů plynu si můžete sjednat u firmy Gasedo - Martin Dolanský Zlín. Profesionální průmyslové detektory plynů jsou také na prodej v naše eshopu.
Kovovýroba - kovové konstrukce, průmyslové plošiny, stojany, dílenské přípravky
Společnost KOVOBA, s.r.o. se zabývá kovovýrobou. Přijímá zakázky na výrobu kovových konstrukcí - např. průmyslové plošiny, stojany, dílenské přípravky. Působnost Zlínský kraj, Jihomoravský kraj.
Stavba ocelových hal - výroba, montáž ocelové konstrukce, opláštění haly
Hlavní zaměření společnosti KAMAX-METAL z regionu Zlínský kraj je stavba ocelových hal, výroba, montáž ocelových konstrukcí a opláštění haly. Působíme v lokalitě Morava.
Výroba karoserie pro zemědělskou techniku - díly ze sklolaminátu
Celé karoserie pro zemědělskou techniku i jednotlivé díly ze sklolaminátu vyrábí s využitím technologie RTM firma COMPACT - Radomír Trecha z Otrokovic u Zlína.
Kempingová, spací vestavba do auta Van Camping Modul - úprava auta na spaní, postel v autě
Další novinkou u společnosti EASTWANDER, s.r.o. Zlínský kraj je kempingová, spací vestavba do auta Van Camping Modul. Můžete tak mít při kempování postel v autě a úprava auta na spaní zabere pár minut
EASTWANDER, s.r.o. Servis obytných automobilů Zlínský kraj
Stavební řezivo, palivové dřevo, dřevěné obaly, bedny a palety - výroba, zpracování
Regionální výrobou dřevěných obalů a zpracováním stavebního řeziva se zabývá firma Dřevo-products, s.r.o. z Ostraty u Zlína. Prodáváme palivové dřevo, bedny, rámy a palety ve všech rozměrech.
Dřevo-products, s.r.o.
Variabilní mobilní kontejnery, výroba, montáž a servis
Standardní, obytné, sanitární, skladové i speciální mobilní kontejnery. Možnost využití jednotlivě i jako stavebnicový systém. Kompletní servis včetně montáže na „klíč“.
Zámečnické práce Vsetín, bedny za traktory, brány, ploty, kovové schody
Zámečnická zakázková výroba Vsetín, bedny za traktory, brány, ploty, kovové schody, kooperace.