Rubber Steel Construction s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
PELUS automation machines s.r.o.

Rubber Steel Construction s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
PELUS automation machines s.r.o.

Veškerá odvětví průmyslu potřebují pro svoji činnost také kvalitní stroje a vybavení, které je možné nechat vyrobit na míru nebo pronajmout. Ze široké nabídky si dle konkrétních potřeb můžete vybrat svářecí techniku, pily, plazmové a CNC stroje, balicí a třídící linky, stroje kovoobráběcí, potravinářské a textilní, manipulátory, dopravníky a jiné.

Odvoz fekálií, čištění odpadních septiků a žump Kroměříž, pravidelný vývoz žumpy, likvidace odpadů
Odvoz fekálií, čištění odpadních septiků a žump Kroměříž, pravidelný vývoz žumpy, ekologická likvidace odpadů, vývoz tukových lapolů z jídelen a restaurací.
Zabezpečení vozového parku, sledování GPS, elektronická kniha jízd
Sledování osobních a nákladních vozidel, zemědělských a stavebních strojů pomocí GPS systému, zabezpečení vozů, sledování stavu paliva, elektronická kniha jízd – Webdispečink.
CNC soustružení - obrábění na soustružnických automatech
Společnost Kovoobrábění Crlík se zaměřuje na CNC soustružení - obrábění na soustružnických automatech. Výroba je sériová i malosériová. Zakázky realizujeme na Moravě, převážně v regionu Zlínský kraj.
Kovoobrábění CRLÍK Luděk Crlík
Služby v oblasti PO, BOZP, požární bezpečnost staveb-školení vstupní, periodické, mimořádné
Veškeré služby v oblasti PO, BOZP poskytuje firma HASTEKO Uherský Brod. Pro zájemce z regionu Zlínský kraj pořádáme školení PO, BOZP a požární bezpečnost staveb.
Precizní kovoobrábění Valašské Meziříčí, obrábění kovů, soustružení,  frézování kovů
Precizní kovoobrábění Valašské Meziříčí, obrábění kovů, soustružení, frézování kovů, kovovýroba.
Samonasávací a ponorná čerpadla pro domácí i průmyslová použití
Čerpadla na vodu a kaly, samonasávací a ponorná čerpadla domácích vodáren, bazénová, průmyslová a speciální čerpadla prodává a opravuje - Božena Vyoralová, okres Kroměříž.
Kvalitní papírové kelímky na kávu s vlastním potiskem
Dvouvrstvé kelímky na kávu s vlastním potiskem vhodným pro Vaší reklamu vyrábí firma ASPro PACK s.r.o. Zamyslete se nad správnou volbou kelímku, který Vám padne do ruky a vyberte si vlastní design.
Jemné řezání plechů na průmyslovém laseru - vláknový laser DURMA HDF
Společnost XAN 89 s.r.o. z Němčic u Kroměříže má k dipozici vláknový laser DURMA HDF pro jemné řezání plechů. Na průmyslovém laseru lze řezat plechy s přesností 0,2mm.
XAN 89 s.r.o. Strojní zámečnictví Kroměříž
Malotraktory, benzinové sekačky a křovinořezy-nejlepší péče zahradě
Tu nejlepší péči zahradě poskytnete díky zahradní technice od firmy Zdeněk Omelka-Zlínský kraj. Malotraktory, benzinové sekačky, křovinořezy i další pomocníci pro údržbu.
Speciální práškový hasící přístroj pro kolaudace domu
Firma HASTEKO z regionu Zlínský kraj dodává hasící přístroje pro různé použití. Na prodej je i speciální práškový hasící přístroj pro kolaudace domu, využijete jej i v obchodě, průmyslu, automobilu.
Čerpací technika-domácí vodárny, čerpadla ponorná, kalová, jezírková, akvarijní
Na prodejně zahradní techniky Napajedla u Zlína je i čerpací technika. Prodáváme domácí vodárny a čerpadla Aquacup - ponorná kalová, jezírková, akvarijní, fontánová.
Profesionální článkové řetězy - údržba, servis, velkoobchod
Profesionální článkové řetězy a jejich údržbu, servis i velkoobchod pro Vás zajišťuje společnost TOBA Plus, s.r.o. ve Zlínském kraji.
Prodej komunální, zahradní techniky a domácí potřeby
Prodejna zahradní techniky Zdeněk Omelka Napajedla nabízí i komunální a lesní techniku a domácí potřeby. Poskytujeme i záruční a pozáruční servis.
Řetězy, ložiska, gufera i klínové řemeny renomovaných výrobců Vamberk, NKE, AKE
Už dvacet let pro vás jako autorizovaní prodejci dodáváme ty nejkvalitnější produkty renomovaných výrobců, jako jsou Řetězy Vamberk, Řetězárna, NKE a AKE.
Rotační sekačky, mulčovače do náročných podmínek
Za příznivou cenu můžete pořídit rotační sekačky, mulčovače u firmy Zahradní technika Omelka, která má prodejnu v Napajedlech pro klienty ze Zlína a Uherského Hradiště.
Přesné měření v akreditované kalibrační laboratoři - kalibrace měřidel délky, tlaku a rovinného úhlu
Společnost JELÍNEK - TRADING spol. s r.o. se sídlem ve Zlíne vybudovala akreditovanou kalibrační laboratoř, která zahrnuje kalibraci měřidel délky, tlaku a rovinného úhlu.
Úklidová technika včetně náhradních dílů a servisu
Spolehlivá společnost TPC Bhoman s.r.o. se sídlem ve Zlíně - Louky, která nabízí úklidové pomůcky a úklidová chemie v kamenné prodejně nebo na eshopu.
Kovoobrábění, CNC obrábění kovů, frézování, malosériová i kusová výroba komponentů
Komplexní služby kovoobrábění s důrazem na sebemenší detail poskytuje dynamická společnost Kobe CNC s.r.o. s provozovnou v Uherském Brodě.
Magnetické separátory kovů - výroba, možnost individuálních úprav
Na výrobu magnetických separátorů kovů s možností individuálních úprav na míru Vašim požadavkům se specializuje společnost JELÍNEK - TRADING spol. s r.o.
Elektroinstalace, silnoproud, slaboproud, MaR
Realizace a dodávky silnoproudu, slaboproudu, měření a regulace včetně technické přípravy poskytuje společnost ELMIS CZ, s.r.o. Nabízíme také servisní práce v oboru elektroinstalací.
Kovovýroba, konstrukce a výroba jednoúčelových strojů
Návrhy, konstrukce, výrobu či úpravy strojních součástí a speciálních zařízení, zakázkovou kusovou či malosériovou výrobu, obrábění, svařování realizuje GERGEL, s.r.o., Zlín.
Nástrojárna, vstřikovací formy, lisování plechů
Vývoj a výrobu nástrojů, přípravků a jednoúčelových strojů nabízí nástrojárna MATRIX s.r.o. v Jasenici u Vsetína. Lisujeme plastové i plechové výrobky, válcujeme plechové i hliníkové profily.
Výroba laminátových tub včetně potisku - tuby pro farmacii, kosmetiku, na zubní pasty, potraviny
Jednou z divizí společnosti Zálesí a.s. je závod Obaly - jde o významného výrobce laminátových tub, které dodává včetně potisku. Tuby mají využití pro farmacii, kosmetiku i potraviny a zubní pasty.
Generální opravy strojních celků a technologických zařízení, prodej hutního materiálu
Opravy strojů a zařízení v gumárenském a plastikářském průmyslu provádí společnost VHB plus s.r.o. z Brumova-Bylnice. Generální i běžné opravy rychle a spolehlivě.
Generální opravy hasičských stříkaček PPS12, čerpadel a vývěv na zakázku
Generální opravy hasičských stříkaček PPS12, čerpadel, motorů a vývěv na zakázku zajišťuje Ing. Josef Pavlištík z Kelče u Vsetína. Dodává také náhradní díly na požární techniku.
Hasičské stříkačky PPS 12 Ing. Pavlištík Josef