Rubber Steel Construction s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
PELUS automation machines s.r.o.

Rubber Steel Construction s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
PELUS automation machines s.r.o.

Veškerá odvětví průmyslu potřebují pro svoji činnost také kvalitní stroje a vybavení, které je možné nechat vyrobit na míru nebo pronajmout. Ze široké nabídky si dle konkrétních potřeb můžete vybrat svářecí techniku, pily, plazmové a CNC stroje, balicí a třídící linky, stroje kovoobráběcí, potravinářské a textilní, manipulátory, dopravníky a jiné.

Kompletní hasičské stříkačky PPS12 - prodej, servis, renovace a náhradní díly na požární techniku
Prodej, servis, renovace a náhradní díly na požární techniku a kompletní hasičské stříkačky PPS12 zajistí Ing. Josef Pavlištík. Provádí veškeré opravy motorů a čerpadel hasičských stříkaček.
Hasičské stříkačky PPS 12 Ing. Pavlištík Josef
Fotopolymerní štočky - výroba FTL štočků pro flexotisk technologií Full HD flexo
Společnost DAVEX - CZ Zlín vyrábí fotopolymerní štočky pro potisk všech materiálů. Při výrobě FTL štočků pro flexotisk používá nejmodernější technologii na trhu Full HD flexo.
Výroba klišé - tiskové formy pro tampónový tisk
Společnost DAVEX - CZ Zlín je dodavatel klišé - připraví tiskové formy pro tampónový tisk. Výroba kvalitního klišé je nezbytná pro kvalitní tisk. Firma působí nejen v lokalitě Zlínský kraj.
Výroba stacionární regály bez pojezdu-pevné regály policové, konzolové, paletové
Pokud hledáte dodavatele skladového zařízení, obraťte se na firmu Mobile Storage Uherský Brod-Zlínský kraj. Výroba je zaměřena na pevné, stacionární regály bez pojezdu-policové, konzolové, paletové.
Prodej řemeny klínové, průmyslové, levné ložiska, gufera pro vaše stroje a zařízení
Pro Vaše stroje a mechanické zařízení dodává společnost TOBA Plus, s.r.o. řemeny (např. klínové, průmyslové), ložiska, či dokonce gufera, které vyrábějí firmy Řetězy Vamberk, NKE, AKE nebo Řetězárny.
Kancelářské vybavení - flipcharty, laminátory, skartovače, vazače, faxy
Prodejna Lenka Šopíková s.r.o. Uherské Hradiště má zaměření na kancelářské vybavení. Na obou prodejnách jsou na prodej flipcharty, laminátory, skartovače, vazače, faxy i ostatní kancelářská technika.
Pojízdné konzolové regály-mobilní regálový systém pro skladování plechů, trubek, trámů, prken
Mobilní regálový systém Vám ušetří náklady za skladování. Pojízdné konzolové regály od firmy Mobile Storage Uherský Brod-Zlínský kraj využijete pro skladování plechů, trubek, trámů, prken.
Specializovaná prodejna brusiva Smirdex, brusných, lamelových i řezacích kotoučů
Specializovaná prodejna Obchod Zimmermann - spojovací materiál ve Slušovicích u Zlína prodává široký sortiment brusiva Smirdex, lamelové, řezací kotouče a další brusný materiál.
Spojovací materiály - Obchod Zimmermann Eva Vyvlečková
Mobilní, pojízdné paletové regály, regálové systémy pro paletované zboží
Pořiďte pojízdné paletové regály, mobilní regálové systémy pro paletované zboží od firmy Mobile Storage Uherský Brod-Zlínský kraj a zdvojnásobte kapacitu svého skladu, nebo snižte investiční náklad.
Rovnání ocelových, nerezových plechů tl. 0,5-18mm na moderním rovnacím stroji
Firma MRB Sazovice se zaměřuje na zpracování plechů - pro rovnání ocelových, nerezových plechů a plechů s lehkých kovů je vybavena moderními rovnacími stroji. Provozy - Kroměříž a Sazovice u Zlína.
Výhodný pronájem pracovních plošin - montážní plošiny s obsluhou, bez obsluhy
Společnost PLOŠINY CZ s.r.o. poskytují výhodný pronájem pracovních plošin. Montážní plošiny Vám usnadní práce ve výškách. Pronájem je možný s obsluhou i bez obsluhy. Působíme v lokalitě Zlínský kraj.
Povrchová úprava kovů práškovou technologií, komaxitování Zlín
Zvýšit odolnost kovů lze vhodnou povrchovou úpravou. Firma METAL-PS z Otrokovic na Zlínsku provádí povrchové úpravy kovů práškovou technologií-komaxitování.
Montáž, servis pojízdných skladových zařízení, regálových systémů
Montáž i pravidelný servis pojízdných skladových zařízení zajišťuje společnost Mobile Storage, výrobce regálů z regionu Zlínský kraj. Díky servisu je životnost pojízdných regálových systémů delší.
Dětský pokojíček na zakázku, vestavěný nábytek podle vašich představ
Na vestavěný nábytek podle vašich představ se specializuje společnost Mg - Interier s.r.o. ve Zlíně, která pro vás vytvoří také dětský pokojíček na zakázku, který splní všechny dětské sny.
Technologický inženýring filtračních systémů - výroba filtračních zařízení na míru
Společnost RAJCH Zlín se zaměřuje na technologický inženýring filtračních systémů, kdy najde ideální řešení pro odsávání a vyrobí filtrační zařízení na míru.
Zpracování, plošné pálení, řezání plechů 2D laserem
Firma METAL-PS z okresu Zlín je vybavena 2D laserem pro plošné pálení, řezání plechů. Má široké využití při zpracování plechů z oceli, nerezi, hliníku, mosazi a mědi.
Prodej ložiska do mechanických zařízení - velkoobchodní prodej
TOBA Plus, s.r.o. ze Zlína dodává ložiska do mechanických zařízení od renomovaných výrobců. Specializuje se na velkoobchodní prodej širokého sortimentu i osobní odběr v prodejně ve Vizovicích.
Prodej momentové klíče - digitální, mechanické, s prokluzem, s bezdrátovým přenosem, značkovací, analogové měřidlo momentu
Firma NATIS s.r.o. Kroměříž je dodavatelem měřící techniky, v sortimentu jsou i momentové klíče - digitální, mechanické, s prokluzem, s bezdrátovým přenosem, značkovací, analogové měřidlo momentu.
Sedadla, křesla do posluchárny, auly, učebny - konstrukce, výroba, montáž, servis vybavení pro školy
Společnost HOKO-VK s.r.o. z regionu Uherského Hradiště, se zabývá konstrukcí, výrobou, montáží a servisem vybavení pro vysoké školy. Vyrobíme na zakázku sedadla a křesla do posluchárny, auly, učebny.
Kancelářský nábytek na míru - stoly židle, knihovny, kontejnery
Společnost MG - INTERIER s.r.o. se nejen v okolí Vsetína a Zlína specializuje na výrobu nábytku především pro soukromé interiéry, administrativní i veřejné budovy a obchodní zařízení.
Skladové technologie - moderní pojízdné skladové zařízení
Společnost Mobile Storage s.r.o. z regionu Zlínský kraj, dodává skladové technologie - vybavení skladů. Dodáme moderní pojízdné skladové zařízení na míru.
Výtahy osobní, nákladní, jídelní, výtahové šachty, eskalátory
Výtahová technika, výtahy osobní, nákladní, jídelní, moderní a atypické, výtahové šachty, eskalátory to vše zhotoví společnost VYMYSLICKÝ - VÝTAHY spol. s r.o., Uherské Hradiště.
VYMYSLICKÝ - VÝTAHY spol. s r.o. Výrobce výtahů v ČR
Vysokozdvižné, nízkozdvižné vozíky - prodej, pronájem, servis, opravy manipulační techniky
Společnost UHS Jakos, a.s. je výhradní distributor manipulační techniky zn. Toyota pro region Zlínský kraj. Dodá vysokozdvižné i nízkozdvižné vozíky. Řeší prodej, pronájem, zajistí i servis a opravy.
Výroba průmyslová vzduchotechnika, průmyslové odsávání vzduchu
V oboru průmyslová vzduchotechnika působí firma RAJCH Zlín. Navrhneme komplexní řešení odsávání vzduchu pro průmyslové provozy. Působíme po celé ČR.
Stavební vzduchotechnika, kovové, plastové vzduchovody-eshop
Stavební vzduchotechnika za přijatelné ceny pořídíte v eshopu firmy Ventilátory Zlín. Kovové, plastové vzduchovody i komponenty vzduchotechnických rozvodů.
Ventilátory Zlín VO a MO prodej stavební vzduchotechniky