Rubber Steel Construction s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
PELUS automation machines s.r.o.

Rubber Steel Construction s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
PELUS automation machines s.r.o.

Veškerá odvětví průmyslu potřebují pro svoji činnost také kvalitní stroje a vybavení, které je možné nechat vyrobit na míru nebo pronajmout. Ze široké nabídky si dle konkrétních potřeb můžete vybrat svářecí techniku, pily, plazmové a CNC stroje, balicí a třídící linky, stroje kovoobráběcí, potravinářské a textilní, manipulátory, dopravníky a jiné.

Kontrola, revize hasicích přístrojů, požárních hydrantů, hydrantových systémů
Firma HASTEKO z regionu Uherský Brod-Zlínský kraj poskytuje komplexní služby v oblasti PO a BOZP a zajišťuje i revize hasicích přístrojů, požárních hydrantů, hydrantových systémů.
Elektroerozivní obrábění, řezání vodním a laserovým paprskem, EDM vrtání drátem
Elektroerozivní obrábění, řezání vodním a laserovým paprskem zajišťuje SEFO plus s.r.o. z Fryštáku u Zlína. Obrábíme metodou EDM - elektrojiskrové řezání drátem a vyrábíme přesné nástroje na zakázku.
SEFO plus, s.r.o.
Zpracování plechů - dělení, pálení, stříhání, ohýbání, svařování, laserové výpalky
Společnost KAMAX - METAL s.r.o. provádí zpracování plechů - svařování, dělení, pálení, stříhání, ohýbání plechů, laserové výpalky. Působíme v Kroměříži, Olomouckém kraji - Prostějov, Vyškov, Přerov.
Zakázková výroba ventilátorů - odsávací ventilátory pro stříkací, lakovací kabiny
Společnost KOVOBA s.r.o. vyrábí odsávací ventilátory pro stříkací, lakovací kabiny - zakázková výroba ventilátorů pro lakýrníky. Firma působí v lokalitě Zlínský, Jihomoravský kraj.
Detektor plynu, CO, hlásič kouře, požární hlásič - eshop, prodej
V eshopu firmy HASTEKO můžete pořídit hasicí přístroje a hydranty, mimo to i hlásiče kouře, požární hlásiče, detektory plynu, CO. Působíme v regionu Zlínský kraj, Uherský Brod.
Opravy, servis, ověření, kalibrace tachografů zajišťuje Autorizované metrologické středisko
Metrologické středisko Tachografy AMS Kroměříž je specializovanou firmou na tachografy. Zajišťuje servis, ověření, kalibrace tachografů pro klientelu z regionu Zlínský, Olomoucký, Jihomoravský kraj.
Řezání plastů laserem a tvarování plastů - frézování, ohýbání plexiskla, polykarbonátu, lexanu
R-DESIGN PLAST s.r.o. se specializuje na tvarování plastů a řezání plastů laserem. Provádí frézování, ohýbání plexiskla, polykarbonátu. Sídlo Ostrožská Nová Ves - poblíž Hodonína, Uherského Hradiště.
Ocelové konstrukce, opláštění hal zateplené skládané, panelové - montáže
Společnost BUČEK střechy z Vlčnova u Uherského Brodu montuje ocelové konstrukce a opláštění hal, dodá panelové opláštění i skládané pláště.
Servis, náhradní díly veškerých stavebních strojů JCB
Společnost Greenstav - náhradní díly s.r.o. zajišťuje servis veškerých strojů JCB a dodává náhradní díly a příslušenství na uvedené stroje v regionu Zlínský kraj.
Prodej, pronájem osobního detektoru plynů - spolehlivý detektor oxidu uhelnatého, sirovodíku, výbušných plynů, kyslíku
Společnost Gasedo Zlín je prodejce detektorů plynu. Pro krátkodobé použití zajistíme pronájem osobního detektoru plynů pro detekci oxidu uhelnatého, sirovodíku, výbušných plynů, kyslíku.
Elektrické řetězové, motorové pily ECHO-nízká spotřeba, vysoký výkon
Profesionální pily i modely pro zahrádkáře pořídíte u firmy Zahradní technika Omelka - lehké elektrické řetězové a motorové pily ECHO s nízkou spotřebou a vysokým výkonem.
Zemědělské mulčovače, postřikovače a rosiče
Naše firma FORSCH, s.r.o. se sídlem ve Zlíně nabízí techniku pro ochranu a výživu rostlin. V sortimentu produktů naleznete také zemědělské mulčovače, postřikovače a rosiče.
Vratové, bránové systémy - výroba, montáž průmyslových vrat, vjezdových bran, závor, nakládací techniky
Společnost AutoDOOR Uherský Brod dodává vratové a bránové systémy pro průmyslový i privátní sektor. Zaměřujeme se hlavně na průmyslová vrata, průmyslové vjezdové brány, závory i nakládací techniku.
Výroba zastřešení venkovních dveří, přístřešky nad vchodové dveře
Společnost SEADD s.r.o. Zlín zaměřuje výrobu na zastřešení venkovních dveří. Přístřešky nad vchodové dveře vyrábí v kombinaci nerez a desek z lexanu v různých barvách.
Výrobce snímačů, senzorů teploty, tlaku a prvků pro měření a regulaci
Kvalitní prvky pro MaR dodá společnost TRESTON spol. s r.o. z regionu Uherské Hradiště. Jsme výrobce i dodavatel snímačů, senzorů teploty, tlaku a prvků pro měření a regulaci.
TRESTON spol. s r.o. Výrobce prvků MaR
Levné náhradní díly, příslušenství na bagry, stavební stroje JCB, Komatsu, Caterpilar
Firma Greenstav dodává levné náhradní díly a příslušenství na bagry a další stavební a zemědělské stroje JCB, Komatsku, Caterpilar. Působíme v regionu Zlín, Uherské Hradiště.
Rosiče pro chmelnice, vinohrady a sady za výhodné ceny
Naše firma FORSCH, s.r.o. se sídlem ve Zlíně nabízí rosiče pro chmelnice, vinohrady, sady a další techniku pro ochranu a výživu rostlin za výhodné ceny.
Perforovací matrice pro obuvnický a kožedělný průmysl - výroba dle požadavků
Perforovací matrice pro obuvnický a kožedělný průmysl vyrábí firma SEFO plus s.r.o. se sídlem ve Fryštáku u Zlína. Zajišťuje výrobu dle požadavků zákazníka.
SEFO plus, s.r.o.
Revize, kontrola plynového zařízení, tlakových nádob
Společnost HASTEKO s.r.o. Uherský Brod zajistí revize, kontroly plynového zařízení a tlakových nádob. Působí převážně v lokalitě Uherské Hradiště, Zlínský kraj.
Potištěné balící pásky - grafické návrhy, výroba
Společnost Mitoma rolls s.r.o. se zabývá výrobou kvalitních potištěných pásek. Grafický návrh na potištěnou pásku Vám rádi vyrobíme nebo si ho můžete vytvořit sami.
Efektivní svařovací a montážní linky, přípravky pro automobilový průmysl
Efektivní svařovací a montážní linky dodá na klíč Chropyňská strojírna. Také svařovací a montážní přípravky převážně pro automobilový průmysl.
Chropyňská strojírna, a.s. Strojírenská výroba Zlínský kraj, Morava
Eshop, prodej, montáž požární hydranty, hasicí přístroje - práškové, pěnové, sněhové, vodní
Majitelé domů, bytů i firmy mohou pořídit hasící přístroje - práškové, pěnové, sněhové, vodní a požární hydranty v eshopu Hasteko.cz. Jsme prodejci, zajistíme i montáž zařízení v regionu Zlínský kraj.
Stropní pohon DOORMAX pro sekční garážová vrata - skvělý výkon a snadné ovládání
Stropní pohon Doormax je výkonný a spolehlivý typ pohonu pro sekční garážová vrata, který má nově v nabídce společnost BLABLA VRATA s.r.o. se sídlem ve Valašském Meziříčí.
Výroba interiérových dílů ze sklolaminátu, karoserií pro kolejová vozidla
Společnost COMPACT - Radomír Trecha se zabývá výrobou karoserií a interiérových dílů ze sklolaminátu pro kolejová vozidla technologií RTM. Dodává v rámci ČR i do zahraničí.
Nápojové papírové thermo kelímky na kávu s sebou - dvouvrstvé nepálí
Káva správně zabalená na cestu v nepálivém kelímku? To jsou dvouvrstvé nápojové papírové thermo kelímky na kávu s sebou, které vyrábí a prodává společnost ASPro PACK s.r.o. z Rožnova pod Radhoštěm.