Rubber Steel Construction s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
PELUS automation machines s.r.o.

Rubber Steel Construction s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
PELUS automation machines s.r.o.

Veškerá odvětví průmyslu potřebují pro svoji činnost také kvalitní stroje a vybavení, které je možné nechat vyrobit na míru nebo pronajmout. Ze široké nabídky si dle konkrétních potřeb můžete vybrat svářecí techniku, pily, plazmové a CNC stroje, balicí a třídící linky, stroje kovoobráběcí, potravinářské a textilní, manipulátory, dopravníky a jiné.

Profesionální zahradní, travní traktor, minitraktor, malotraktor-prodej
Profesionální zahradní traktory zakoupíte u autorizovaného prodejce - firmy PATRICK Zlín. Prodej travní traktory, minitraktory, malotraktory.
Sekací planžetové, speciální nože a formy pro výrobu kabelek, opasků a peněženek
Kvalitní vybavení pro oděvní průmysl dodává na zakázku společnost SEFO plus, s.r.o. z Fryštáku u Zlína. Vyhotovíme odolné sekací nože a formy pro následnou výrobu kabelek, opasků nebo peněženek.
SEFO plus, s.r.o.
Prodej, pronájem, servis vysokozdvižné a manipulační techniky, Vsetín
Prodejem, pronájmem i specializovaným servisem vysokozdvižné a manipulační techniky se zabývá společnost VZV Kubík, patřící pod společnost Kovošrot Kubík s.r.o. ve Vsetíně.
Městský mobiliář - výroba laviček, odpadkových košů, přístřešků, stojanů, stání pro kontejnery
Společnost XAN 89 s.r.o. se zabývá kovovýrobou i zámečnickou výrobou. Zaměřujeme se i na městský mobiliář, především výrobu laviče, košů, stojanů. Působí především v regionu Zlínský kraj, Kroměříž.
XAN 89 s.r.o. Strojní zámečnictví Kroměříž
Balící samolepicí pásky, izolepy - pro domácnost i průmysl
Balící samolepicí pásky a izolepy pro domácnost i průmysl ve Zlíně vyrábí společnost Steroll s.r.o., díky které můžete bez problémů a hlavně rychle zabalit cokoli je potřeba.
Steroll, s.r.o. Samolepící pásky s potiskem Zlín
Montáž, demontáž, výroba ocelové konstrukce
Firma MONTEMA Otrokovice u Zlína provádí montáž, demontáž ocelových konstrukcí nejen v regionu Zlínský kraj. Zakázková výroba je zaměřena na ocelové konstrukce a zámečnické výrobky.
Moderní obytné moduly jako kanceláře, školy nebo nemocnice - FAGUS, a.s.
Společnost FAGUS, a.s. z Březové nedaleko Zlína se zaměřuje na výrobu, prodej a montáž obytných a administrativních modulů, které jsou moderním vylepšením klasických buňek.
Inteligentní robotická sekačka STIHL, iMow pro udržovaný trávník bez práce
Inteligentní robotická sekačka značky STIHL iMow Vám pomůže mít perfektně udržovaný trávník. Můžete ji zakoupit u autorizovaného prodejce, firmy PATRICK s.r.o. Zlín.
Jednoúčelové stroje a zařízení, konstrukční a projektové práce
Potřebujete do svého provozu nový jednoúčelový stroj, který Vám zdokonalí a zjednoduší výrobu, ušetří čas a peníze? V tom případě se obracejte na společnost JS Konstrukce.
Prodej, montáž a servis mechanických a elektronických vah a nářezových strojů
Pan Martin Mikulaj se sídlem ve Vsetíně ve Zlínském kraji nabízí prodej, montáž a servis mechanických a elektronických vah a nářezových strojů.
CNC ohraňování - ohýbání plechů na CNC lisech
CNC ohraňování provádí pro zákazníky z regionu Zlín, Uherské Hradiště společnost Aleš Brzák A-Z kovo s.r.o. Na CNC lisech provádí ohýbání plechů různých tlouštěk.
Potištěné samolepicí pásky - pro zabezpečení, reklamu a identitu baleného zboží
Firma Steroll s.r.o. ze Zína je specialistou na výrobu lepících pásek a obalových materiálu. Vyrábíme potištěné lepící pásky pro image Vaší firmy, reklamu, zabezpečení a lepší identitu baleného zboží.
Steroll, s.r.o. Samolepící pásky s potiskem Zlín
Montážní práce pro průmyslové firmy - montáže, demontáže ocelových konstrukcí, technologických celků
Firma MONTEMA spol. s r.o. z regionu Zlínský kraj se zaměřuje na montážní práce pro průmyslové firmy - montáže, demontáže ocelových konstrukcí, technologických celků. Působí po celé ČR.
Ohýbání plechů, dělení plechových svitků z různých typů kovů
Dělením a ohýbáním plechů a svitků se zabývá společnost STATO střechy s.r.o. z Napajedel na Zlínsku. Na moderních strojích dělíme svitky z různých typů kovů.
Dodavatel obalových materiálů - kartonové krabice, papírové obaly na míru, vlnitá lepenka
Firma MORAVIABAL s.r.o., dodavatel obalových materiálů pro Zlínský, Olomoucký, Jihomoravský kraj, zajišťuje zásobování pro firmy. Dodá kartonové krabice, papírové obaly na míru, vlnitou lepenku.
Automatické závlahové systémy, závlahy - realizace, návrh i záruční servis závlahových systému
nechte si zrealizovat automatické závlahové systémy od firmy Zahradnické služby Hastík, která působí ve Zlíně i Vsetíně. Montáž automatické závlahy je nejlepší volba pro dosažení ideální zálivky.
Zahrady - Hastík s.r.o.
Autorizovaný servis zahradní techniky, nářadí Stihl, Honda, Stiga, Dolmar - Servisní středisko
Autorizovaný servis na výrobky Stihl, Honda, Stiga, Dolmar Vám poskytne servisní středisko firmy PATRICK s.r.o. Zlín, která je autorizovaným prodejcem zahradní techniky a nářadí.
Teplovzdušné systémy Reznor - klimatizační jednotky, plynové ohřívače vzduchu pro průmyslové provozy s nízkým stropem do 4m
Společnost SCHULTE INFRA s.r.o. Uherské Hradiště dodává v rámci ČR teplovzdušné systémy Reznor pro efektivní vytápění hal - Jde o plynové ohřívače vzduchu i klimatizační jednotky pro ohřev a chlazení.
CNC ohýbání, zakružování nerezových, hliníkových trubek i silnostěnných
Společnost Aleš Brzák A-Z kovo s.r.o. má vybavení pro CNC ohýbání a zakružování trubek. Ohýbáme nerezové a hliníkové trubky. V rámci lokality Zlín, Zlínský kraj se na nás neváhejte obrátit.
Výroba a vývoj jednoúčelových strojů, vstřikovacích forem a válcování hliníku
Chcete se při své výrobě opřít o zkušeného a prověřeného dodavatele? Potřebujete připravit formy či sestavit jednoúčelové nástroje pro váš provoz?
Kovovýroba Valašské Meziříčí, profesionální obrábění kovů, dělení materiálu, frézování, vrtání
Jsme specialisté na služby v oboru kovoobrábění, poskytujeme kovovýrobu ve Valašském Meziříčí, dále dělení materiálů, obrábění kovů, vrtání, svařování, soustružení, frézování.
Akumulátorová zahradní technika má výhody - akumulátorové sekačky, pily, křovinořezy, foukače
Společnost Patrick Zlín je prodejce zahradní a lesní techniky. Pořiďte u nás akumulátorové sekačky, pily, křovinořezy, foukače. Akumulátorová zahradní technika má výhody - využijte je.
Výroba nábytku do bytu, kanceláře - vestavěné skříně, dětský pokoj, kuchyň na zakázku
Firma TRISTOL interiér s.r.o. ze Všeminy přijímá zakázky v lokalitě Zlínský kraj - Vsetín, Zlín na výrobu nábytku do bytu, kanceláře, vestavěné skříně. Pomůžeme s inspirací pro dětský pokoj i kuchyň.
Generální opravy, repase a prodej průmyslových armatur, čerpadel, domácích vodáren
Společnost GOA Jokl má dlouholeté zkušenosti v oblasti prodeje i servisu průmyslových armatur, čerpadel, dodává domácí vodárny. Provádí i generální opravy, repase pro zákazníky v regionu Zlínský kraj.
Nerezové zábradlí Vsetín, stavebnicové hliníkové zábradlí, nerezová a dřevěná madla
HB Nerezové zábradlí Vám zajistí kompletní poradenství při výběru zábradlí na terasy, balkóny, schodiště, francouzských oken a plotů. Dále provádíme i ostatní zámečnické práce.
HB nerezové zábradlí Rostislav Bača