Rubber Steel Construction s.r.o.
HL Trade, s.r.o.

Rubber Steel Construction s.r.o.
HL Trade, s.r.o.

Veškerá odvětví průmyslu potřebují pro svoji činnost také kvalitní stroje a vybavení, které je možné nechat vyrobit na míru nebo pronajmout. Ze široké nabídky si dle konkrétních potřeb můžete vybrat svářecí techniku, pily, plazmové a CNC stroje, balicí a třídící linky, stroje kovoobráběcí, potravinářské a textilní, manipulátory, dopravníky a jiné.

Solární systémy pro ohřev vody.
Prodej solárního systému pro přípravu 200 litrů teplé vody s kompletní instalací. Řešení je postaveno na prvotřídních slovenských plochých kolektorech od firmy Thermosolar Žiar nad Hronom a českém bojleru z Dražic. Solární systém je určený pro 2 až 4 člennou rodinu se spotřebou do 200 litrů TUV denně. Parametry solárního systému na klíč ...
Sendvičové panely.
Prodáváme, anebo dodáváme s montáží širokou nabídku kovových izolačních sendvičových panelů s izolací PUR a minerální vlna na celém území ČR. Tl. panelů od 30 do 150 mm, střešní a stěnové, řezané na míru, v různém provedení a profilaci povrchů. Provedeme zaměření objektu, zpracujeme návrh provedení a kladecí plány, vč. všech potřebných ...
Solární systémy pro vysoušení objektů.
Instalace solárního systému pro vysoušení objektů a temperování. Řešení je postaveno na prvotřídním dánském teplovzdušném kolektoru od firmy SolarVenti. Solární systém je vhodný pro celosezónní temperování rodinných domů a rekreačních objektů, případně k vysoušení objektů trpících vlhkostí. Kolektor SV7 zabezpečuje cirkulaci vzduchu až pro 40m2 ...
Galvanické pokovování Velešín.
Galvanické pokovování: -zinkování -niklování -černění -fosfátování -chromování -modré, červené, černé eloxování. Povrchové úpravy: -mědění, cínování, moření.
Senzory
Zabýváme se výrobou senzorů a systémů pro měření vzdálenosti, teploty a síly. Nabízíme systém pro monitorování výroby, zařízení pro zkoušky materiálu v tlaku, tahu a ohybu, systém pro měření zatížení kabiny výtahu, snímače vzdálnosti, laserové skenery, optické mikrometry pro měření průměru a polohy, infračervené bezdotykové teploměry pro měření ...
Micro-Epsilon Czech Republic, spol. s r.o. Senzory a snímače
CHLADÍRENSKÉ DVEŘE DO BOXŮ
Chladírenské a mrazírenské dveře. Dodávky i s montáží. VÝBORNÁ KVALITA + VÝBORNÁ CENA !!!
Měřidlo na psy-přijímání objednávek.
Přjímám objednávky na výrobu univerzálních měřidel na psy.Měřidlo slouží k měření kohoutkové výšky psa,ale též k měření dalších potřebných rozměrů psů,které jsou vyžadovány při bonitacích,soutěžích, ev.výstavách.Cena měřidla bude 1500,-Kč+poštovné a balné.Termín dodání:1.čtvrtletí 2014.
Nábytek interiérový České Budějovice.
Prodej: -kancelářský nábytek -kancelářské židle -interiérové žaluzie -podlahové krytiny -návrhy a vizualizace. Realizace po celé ČR.
Výkopové práce, půjčovna nářadí Jindřichův Hradec.
Prodej, nákup, servis, půjčovna: -zemědělské a stavební stroje -náhradní díly na stavebí stroje -UNC stroje. Zemní a výkopové práce. Půjčovna nářadí.
Prodej, generální opravy stavebních strojů Tábor.
Prodej, servis, generální opravy: -stavební stroje -nakladače -manipulační plošiny -náhradní díly na nakladače -jeřáby. Nákup, prodej, bazar stavebních strojů, jeřábů.
Hydraulické systémy, rypadla Tábor.
Prodej, servis, opravy: -rypadla UDS 114 -rypadla UDS 214 -hydraulické systémy strojních zařízení. Výroba, opravy: -hydraulické válce i atypické -hydraulické hadice.
Prodej robotických sekaček Wormax
Nabízíme robotické sekačky WORMAX - tyto sekačky jsou pro vás velkým přínosem,pomocníkem,který vám nejen ušetří čas a vaši energii - posekají a udržují vaši zahradu za vás - pracují samostatně ,efektivně a chytře - zaručená je hlavně bezpečnost, když se sekačka převrátí či zvedne, nebo najede na překážku okamžitě se sekací ústrojí ...
Bazar stavebních strojů Tábor.
Nákup, prodej, bazar: -stavební stroje -jeřáby a přídavná zařízení.
Truhlářské dřevěné hoblice - výroba
Společnost RAMIA TOOLS s.r.o. se zabývá výrobou: - truhlářské stolice - hoblice - pracovní stoly řadě PROFI, HOBBY... Naše výrobky jsou vyráběny z velmi kvalitního bukového materiálu doplněné kvalitními doplňky. t Hoblice a pracovní stoly jsou expandovány v demontovaném stavu, baleny v pětivrstvém kartonu. Jejich montáž je velmi ...
Univerzální nakladače Jindřichův Hradec.
Prodej nových strojů a náhradních dílů. Univerzální nakladače na čtyřkolovém podvozku...více info na našich www stránkách.
Rehabilitační pomůcky, Třeboň
Nabízíme rehabilitační lehátka, trakční a naklápěcí stoly, vyšetřovací stoly, gynekologická křesla, masérské a masážní stoly, odběrová křesla, skládací masážní lehátka, pomůcky pro fyzioterapii, gymnastické míče.
Prodej rehabilitačních lehátek Jordan, Třeboň.
Lehátka JORDAN dle zaměření: -rehabilitace -Vojtova metoda -trakce -vertikalizační stoly -osteopatie -gynekologie -transport -hospital -transfuze -wellness. Více na našich www stránkách.
Prodej hal, použité haly Planá nad Lužnicí.
Prodej a pronájem, montované haly, kovové stavební systémy, použité haly, sendvičové panely.
Montované haly, Planá nad Lužnicí
Nabízíme montáže, dodávky: ocelové haly, halové objekty, nosné konstrukce, opláštění, sendvičové panely, zateplovací systémy. Poskytujeme inženýrské a poradenské služby, projekty a montáže hal na klíč.
Bioplynové stanice - poradenství Volyně Strakonice
Společnost SCHAUMANN ČR s.r.o. nabízí poradenství pro bioplynové stanice. Jedná se o poradenství v oblasti biologie fermentace. Mezi naše další služby patří: - rozbory obsahu fermentoru pro posouzení „zdravotního stavu“ bioplynové stanice - stanovení výtěžnosti bioplynu ze substrátů - produkty pro optimalizaci a podporu fermentace s cílem ...
Průmyslová vzduchotechnika Blatná
Specializujeme se na průmyslovou vzduchotechniku - odsávání a filtrace škodlivin vznikajících při technologických procesech v různých oborech: strojírenství, zemědělství, potravinářství atd... Provádíme vývoj a tím i výrobu atypických odsávacích prvků, které jsou odzkoušeny v ČR i EU zejména v automobilovém průmyslu a průmyslových halách.
Hydraulické prvky a agregáty Velešín.
Vývoj, výroba, prodej hydraulických prvků a agregátů. Zubové hydrogenerátory a hydromotory, zubová hydraulická čerpadla, hydraulické válce, posilovače servořízení vozidel. Návrhy a realizace kompletních hydraulických obvodů.
Fólie a obaly České Budějovice.
Nabízíme fólie a obaly různorodého charakteru: -tepelně smrštitelné polyetylénové fólie, které lze využít především v průmyslu a skupinovém a paletovém balení -polypropylenové fólie v podobě obalů na videokazetách, CD, knihách -PVC fólie, kterými lze balit potraviny a další výrobky.
Měření radonu v Jihočeském kraji
Měření radonového indexu stavebních pozemků a měření ve stavbách po dokončení, geofyzikální průzkum, vyhledávání geopatogenních zón, letecké snímkování.
Přesné měření a rozpoznání barev.
Snímače barev. Kontrola barev. Měření barev. Rozpoznávání barvy. Přesné měření a rozpoznání barev. Měření v těžko přístupných místech pomocí volitelných optických vláken. Široká řada snímačů a příslušenství. Měření v různých barevných prostorech. Senzorové systémy pro testování LED.
Micro-Epsilon Czech Republic, spol. s r.o. Senzory a snímače