Rubber Steel Construction s.r.o.
HL Trade, s.r.o.

Rubber Steel Construction s.r.o.
HL Trade, s.r.o.

Veškerá odvětví průmyslu potřebují pro svoji činnost také kvalitní stroje a vybavení, které je možné nechat vyrobit na míru nebo pronajmout. Ze široké nabídky si dle konkrétních potřeb můžete vybrat svářecí techniku, pily, plazmové a CNC stroje, balicí a třídící linky, stroje kovoobráběcí, potravinářské a textilní, manipulátory, dopravníky a jiné.

Průmyslové endoskopy – využití hlavně v průmyslu
V nabídce firmy MICRO-EPSILON najdete i průmyslové endoskopy. Tento speciální optický přístroj se používá pro kontrolu dutin, svárů, kontrolu přítomnosti otřepů. Endoskopy se nepoužívají pouze v lékařství, ale jejich využití je i v průmyslu. Nabídka endoskopů je veliká tak, aby uspokojila širokou škálu požadavků odběratelů. Firma ...
Micro-Epsilon Czech Republic, spol. s r.o. Senzory a snímače
Půjčovna vodáckého vybavení, pronájem lodí, raftů, kajaků, pádel i stanů, Veselí nad Lužnicí
Vodáci POZOR, dvoumístné či trojmístné plastové lodě, rafty a další vodácké vybavení výhodně zapůjčíte u rodinné firmy Vodácký servis PharmDr. Marcela Gyürüsiová ve Veselí nad Lužnicí.
Elektronická zabezpečovací signalizace EZS, docházkové a kamerové systémy CCTV, montáž
Dodávka a montáž zabezpečovacích signalizací EZS, ale také přístupové a kamerové systémy CCTV včetně ozvučovací techniky Vám poskytne společnost Jiří Hanzlík - zabezpečovací technika z Mirovic.
Technologie pro vstřikování plastů, kloubové vstřikovací stroje s energetickou úsporou
Wittmann Battenfeld CZ spol. s r.o., společnost, jež dodává vstřikovací stroje na zpracování plastů, lineární roboty či kloubové vstřikovací stroje. Jsme firma s tradicí a pobočkami po celém světě.
Wittmann Battenfeld CZ spol. s r.o.
Přesné frézování dílů na CNC obráběcích strojích - kusová i sériová výroba
Dačická firma Miroslav Mácha obrábění kovů s.r.o. poskytuje služby v oblasti obrábění a frézování dílů na výkonný CNC obráběcích centrech. Firma se zaměřuje na kusovou i sériovou výrobu.
Klimatizace, odvlhčovače, tepelná čerpadla pro domácnosti, kanceláře, obchod, průmyslové provozy
Klimatizace mobilní či nástěnné, odvlhčovače, tepelná čerpadla vzduch voda pro domácnosti, kanceláře, obchod, průmyslové provozy dodává společnosti SINOP CB a.s.
SINOP CB a.s.
Chladírenské technologie, průmyslové chlazení, výroba, velkoobchod
Chladírenské technologie v průmyslu, chlazení hal či potravin, kompresory, kondenzátory, ventilátory vyrábí společnosti SINOP CB a.s., České Budějovice.
SINOP CB a.s.
Výčepní zařízení pro pivovary, kanceláře, pípy do restaurací a pivnic, výroba
Výčepní zařízení pro pivovary, kanceláře, pípy do restaurací, chlazení nápojů, ruční pípy, kohouty, hlavice vyrábí společnosti SINOP CB a.s., České Budějovice.
SINOP CB a.s.
Elektromotory - servis a náhradní díly České Budějovice
Opravy, převíjení a servis elektromotorů v záruce i po uplynutí záruční lhůty včetně náhradních dílů nabízí společnost ELMOT, v.o.s. z Českých Budějovic.
Strojírna, výroba drtičů slámy a stébelnin, zakázková kovovýroba Vodňany
Výroba drtičů slámy a stébelnin, ventilátorů, odlučovačů, zakázková kovovýroba, ocelové konstrukce, obrábění kovů realizuje společnost STROJÍRNA VODŇANY spol. s r.o..
Zkoušky rentgenových zařízení, revize, servis RTG, radiační ochrana
Zkoušky rentgenových zařízení, pravidelné kontroly a revize rentgenů, servis a opravy RTG, radiační ochranu pracoviště Vám zajistí společnost Rentgen - servis Karel Zeman.
Válcování závitů od M3 do M30 na válcovačkách UPW 12,5 až do pevosti materiálu 1200 MPa
Válcování závitů od M3 do M30 na válcovačkách UPW 12,5 až do pevosti materiálu 1200 MPa nabízí firma Miroslav Mácha obrábění kovů s.r.o. v Dačicích.
Chladicí zařízení, klimatizace, tepelná čerpadla, montáž, servis
Dodání, montáž a servis chladicí a klimatizační techniky, chladicích a mrazírenských boxů, autoklimatizací i tepelných čerpadel Vám zajistí firma Vlastimil Peterka z Týnu nad Vltavou.
Soustružení a obrábění kovových dílů na CNC strojích
Soustružení a frézování kovových dílů, práce na CNC strojích, válcování závitů a další zajistí v Dačicích firma Miroslav Mácha obrábění kovů s.r.o.
2D/3D laserové kamery, pro přesné měření profilů – scanCONTROL skener
Jedny z nejvýkonnějších laserových skenerů scanCONTROL pro měření profilu. Přesnost a rychlost měření je pro tyto lasery standard.
Micro-Epsilon Czech Republic, spol. s r.o. Senzory a snímače
Půjčovna zemědělských a stavebních strojů Jindřichův Hradec
Zbytečně stroje nekupujte. My Vám je půjčíme. Půjčujeme nářadí, stavební a zemědělské stroje.
Výroba, oprava a servis strojů na zpracování plastů v automobilovém a elektrotechnickém průmyslu
Prodej, záruční i pozáruční servis a náhradní díly na stroje určené k zpracování plastů zajistí firma Wittmann Battenfeld CZ spol. s r.o. sídlící v Malých Nepodřicích v okrese Písek.
Wittmann Battenfeld CZ spol. s r.o.
Výkup dřeva, dřevěné obaly, dřevovýroba, pila, pořez dřeva
Výrobce dřevěných palet, europalet, výrobu europalet, dřevěných palet. Prodej, výkup dřeva a dřevovýrobou se zabývá firma Pila Benda s.r.o.
Kancelářská a výpočetní technika pro velké i malé firmy, prodej a servis
Kancelářskou a výpočetní techniku, počítače, notebooky, tiskárny a další techniku firmám, školám, institucím i úřadům prodává a servisuje firma IN COPY – Petr Jirchář se sídlem v Táboře.
Výroba plotů, bran, schodišť, zábradlí, nábytku, přístřešky a haly z nerezové oceli i hliníku
Nerezové i hliníkové ploty, brány, schodiště, zábradlí, zahradní nábytek nebo menší ocelové haly vyrábí firma LS Racing v Hluboké nad Vltavou.
Solární systémy pro vytápění a ohřev vody v rodinných i bytových domech a firmách
Solární systémy pro vytápění a ohřev vody, přinášející nemalé úspory nákladů, Vám ve Vašem rodinném či bytovém domě, firmě nebo průmyslových budovách namontuje firma Slunce Invest s.r.o. z Prachatic.
Montáž ocelových konstrukcí hal, zemědělských objektů pro skladování i výrobu
Montáž ocelových konstrukcí výrobních, skladovacích a montážních hal, zemědělských objektů, silážních jam a sýpek nabízí firma UNIGRANIT Písek a.s.
Filtrační jednotky pro filtraci prachových částic ze vzduchu a dalších plynů
Filtrační jednotky a elementy pro filtraci vzduchu a dalších plynů vyrábí a dodává společnost MAHLE Filter Systems s.r.o. Nabízíme produkty s unikátní konstrukcí a vysokým filtračním výkonem.
Filtrační elementy pro kapaliny a plyny, optimalizace filtračního procesu
Kvalitní filtrační svíčky, sáčky, vložky a další elementy vyrábí a dodává firma MAHLE Filter Systems s.r.o., Strakonice. Nabízíme produkty pro filtraci kapalin i plynů v průmyslových provozech.
Automatické hydraulické filtry pro efektivní filtraci v obráběcích centrech
Automatické hydraulické filtry pro obráběcí centra a další průmyslové využití vyrábí a dodává firma MAHLE Filter Systems s.r.o., Strakonice. Nabízíme filtry pro účinnou nepřetržitou filtraci kapalin.