Rubber Steel Construction s.r.o.
HL Trade, s.r.o.

Rubber Steel Construction s.r.o.
HL Trade, s.r.o.

Veškerá odvětví průmyslu potřebují pro svoji činnost také kvalitní stroje a vybavení, které je možné nechat vyrobit na míru nebo pronajmout. Ze široké nabídky si dle konkrétních potřeb můžete vybrat svářecí techniku, pily, plazmové a CNC stroje, balicí a třídící linky, stroje kovoobráběcí, potravinářské a textilní, manipulátory, dopravníky a jiné.

Vybavení interiérů prodejen Jižní Čechy
Návrhy, výroba a komplexní realizace prodejen a komerčních prostor. Unás najdete vše jednotlivě rozdělené. Dodávané systémy: variant systém, trubkový systém, SLAT wall systém, mřížky-drátěný systém, zámkový systém MONO 25, regálový systém OZAP, koše, hlavy, torza, figuríny, ale i různé doplňky pro prodej, jako jsou např. cenovky, rámečky, Áčka, ...
Kovovýroba Jindřichův Hradec.
Výroba a prodej kovových prvků, motokáry, příslušenství k motokárám. Zakázková kovovýroba, kovoobrábění, zámečnictví.
Plynoinstalace okr. Tábor
Prodej, montáž-plynové a olejové hořáky. Plynoinstalace rodinných domků a občanské vybavenosti. Revize - tlakové nádoby, pece, průmyslové plynovody.
Energetické dotační poradenství
Energetický audit, průkaz energetické náročnosti budovy, žádosti o dotace z SFŽP úspora energií, alternativní zdroje energie, zateplení budov, energetické řešení budov a areálů, energetické projekty, plynofikace
Nabídka českých výrobků-nábytek, hračky, keramika, textil
V nabídce máme pouze zboží od českých výrobců. Nabízíme nábytek do: koupelny, kuchyně, ložnice, masivní nábytek, matrace, obývací stěny, pohovky, postele, sedací soupravy, sedačky, skříně, stoly, válendy, židle dále hračky, keramiku, koberce, textil. Vše v moderní a kvalitním provedení od renomovaných českých výrobců. Nabízíme také vybavování ...
Sluneční elektrárny, solární panely Jižní Čechy
Návrhy, montáž, provoz, servis: -sluneční elektrárny -solární panely -solární parky -fotovoltaické elektrárny, fotovoltaika -dodávky na klíč.
Oční optika České Budějovice.
Oční optika. Prodej brýlí ( David Swarovski, Tag Heuer, Jaguar a jiné luxusní značky). Změříme Vám zrak, objednávky na tel. 386354737 Aplikujeme kontaktní čočky, provádíme preventivní kontroly za asistence očního lékaře, objednávky 605475862; 387318573
Hlídání objektů České Budějovice.
Elektronické zabezpečovací systémy. Hlídání objektů. Kovovýroba. Ubytování: -penzion Kvilda.
Služby,požární ochrana České Budějovice
Provádím: - požární ochranu -značení únikových cest -školení požární ochrany -bezpečnost staveb a jsem soudní znalec v oboru požární ochrany.
Počítačové sestavy na přání zákazníka Jindřichův Hradec.
Prodej a servis: -kancelářská technika -počítačové sestavy na přání zákazníka -notebooky a příslušenství -PC sestavy do druhého dne po objednání -poskytováni WIFI internetu.
Kartonáž a papírové obaly České Budějovice
Vyrábíme papírové obaly, kartonové krabice, kartonové proložky, kartonové výztuhy, archivní krabice a pořadače.
Digestoře, ventilátory České Budějovice
Prodáváme a montujeme digestoře, kuchyňské odsavače par, ventilátory, klimatizaci.
Tesařské, obkladačské, podlahářské práce Jindřichův Hradec.
Provádění staveb, jejich změn a odstraňování. Práce tesařské, obkladačské, podlahářské, zámečnické, zednické, truhlářské. Doprava: -nákladní.
Výprodej papírových pytlů - cena 1,80 Kč/ks
Ve výprodeji skladových zásob nabízíme papírové pytle za cenu již od 1,80 Kč/ks. Jedná se o pytle 40x60x13 2N. Vzhledem k potisku (viz foto) se hodí použít na různý odpad apod. Ceny EXW České Budějovice 1,80 Kč/ks při odběru 2 palet (10.000 ks) 2,50 Kč/ks při odběru 1 palety (5.000 ks) Po dohodě lze pytle dopravit na místo, případně ...
Automatizace procesů Milevsko
Nabízíme tvorbu a zavádění systémů automatického řízení, MaR a vizualizace. Dále nabízíme rekonstrukce ovládacích a řídících systémů v potravinářství, keramickém průmyslu, v chladícím a tepelném hospodářství, v zemědělství apod., včetně projekce a realizace. V našem závodě Vám vyrobíme elektrické rozvaděče podle dodané projektové dokumentace, nebo ...
Chladící technika, klimatizace Písek.
Prodej, servis, montáž: -chladící technika, -poradenství, prodej a montáž klimatizací -plnění klimatizací osobních aut a autobusů.
Svařování Tig metodou, kovovýroba Písek.
Svařování Tig metodou - hliník, nerez, titan a jiné, kovovýroba.
Stroje a nářadí Tábor
Prodáváme dřevoobráběcí stroje, zahradní a lesní techniku, vysokotlaké mycí stroje, kalová čerpadla, zahraní nábytek, pneumatické, ruční a elektrické ruční nářadí, nástroje, spojovací materiál.
Zakázková výroba nábytku Tábor
Nabízíme zakázkovou výrobu kuchyňských linek, kancelářského a koupelnového nábyteku, šatní skříně, provádíme rekonstrukce kuchyňských linek.
Výroba kartonů, obalů Tábor
Nabízíme zakázkovou výrobu papírových krabic a výseků: obaly z vlnité lepenky pro široké použití, obaly z přesných výsekových raznic, kartonové mřížky z vlnité lepenky, proklady.
Bezpečnostní cylindrické vložky, trezory Tábor
Nabízíme mechanické a elektronické zabezpečení, systémy generálního klíče, bezpečnostní cylindrické vložky, kování, mříže, petlice a závory, trezory, schránky, autoklíče.
Fotografické práce, videozáznamy Tábor
Nabízím fotografické práce pro školy, svatby, fotoreportáže, propagační foto, videozáznamy, videoklipy, grafické práce na PC, přípravu a grafické zpracování letáků, brožur, laserový či inkoustový tisk do formátu A4.
Měření radonu Jihočeský kraj, Středočeský kraj a Praha
Nabízím měření radonu v interiérech objektů, stanovení radonového indexu pozemku. Dále nabízím prodej sportovních potřeb.
Tlakové nádoby Strakonice
Vyrábíme tlakové nádoby dle mezinárodních standardů - odlučovače oleje pro šroubové kompresory, zásobníky chladivy, procesní tlakové nádoby, objemné ocelové svařence, tepelné deskové výměníky z nerezavějící oceli pro zásobníky ledové vody.
Kovoobrábění, soustružení České Budějovice.
Práce: -kovoobráběcí -třískové obrábění na CNC strojích -frézování, soustružení -tváření za studena-výstředníkové lisy -ohýbání tenkostěnných trubek -práškové povlaky-TIGERLAC -sítotisk. Výroba: -plastové výrobky -vstřikování termoplastů -nástroje -pro plošné tváření za studena -přípravky pro obrábění -vstřikolisové formy.
CENTES, spol. s r. o.