Rubber Steel Construction s.r.o.
HL Trade, s.r.o.

Rubber Steel Construction s.r.o.
HL Trade, s.r.o.

Veškerá odvětví průmyslu potřebují pro svoji činnost také kvalitní stroje a vybavení, které je možné nechat vyrobit na míru nebo pronajmout. Ze široké nabídky si dle konkrétních potřeb můžete vybrat svářecí techniku, pily, plazmové a CNC stroje, balicí a třídící linky, stroje kovoobráběcí, potravinářské a textilní, manipulátory, dopravníky a jiné.

Dodávky a montáž průmyslové vzduchotechniky a klimatizačních zařízení pro byty i kanceláře
Vzduchotechniku i klimatizaci Vám odborně namontuje společnost INKOMO CZ s.r.o. z Českých Budějovic. Profesionální vzduchotechnické jednotky pro průmyslové objekty, byty i kanceláře.
Provádíme zastřešení administrativních budov a výrobních či skladových hal
Pro zastřešení administrativních budov, výrobních, či skladových hal oslovte společnost ST – MONT se sídlem v Dačicích
Opravy, prodej a servis vysokozdvižných vozíků a techniky
Opravy motorů a agregátů, smluvní servis, pravidelné technické prohlídky, náhradní díly, manipulační technika, vysokozdvižné vozíky, DESTA od firmy DAMATECH, spol. s r.o.
DAMATECH, spol. s. r.o. Manipulační technika Dačice
Průmyslové chladírenské technologie se špičkovými technickými i hygienickými parametry
Kompletní chladírenské technologie do výrobních i obchodních prostor Vám vyrobí společnost SINOP CB a.s. z Českých Budějovic. Chladiče vody a jiné kondenzační jednotky přímo na míru.
SINOP CB a.s.
Laserové snímače vzdálenosti a polohy řady optoNCDT 1320/1420 – laserové měření
Novinku mezi laserovými snímači - inteligentní laserový triangulační snímač polohy a vzdálenosti řady optoNCDT 1320/1420 Vám představuje Micro-Epson Czech Republic.
Micro-Epsilon Czech Republic, spol. s r.o. Senzory a snímače
Výroba plechových dílů, třískové obrábění, CNC frézování, svařování
Zakázkovou výrobu plechových dílů, kovovýrobu konstrukčních prvků, třískové obrábění, CNC frézování, soustružení, ohraňování realizuje společnost SINOP SMP s.r.o.
SINOP SMP s.r.o.
Kapacitní snímače – vysoce přesné a bezkontaktní měření odstupu, délky, polohy
Společnost Micro-Epson Czech Republic, spol. s r.o. nabízí moderní a přesné kapacitní snímače pro bezkontaktní měření odstupu, délky nebo polohy vhodné pro laboratoře i pro průmyslové měření.
Micro-Epsilon Czech Republic, spol. s r.o. Senzory a snímače
Konfokální snímače – rychlé a přesné měření i vůči zrcadlovému povrchu
Micro-Epsilon Czech Republic, spol. s r.o. nabízí konfokální snímače v různém provedení pro rychlé a přesné měření vzdálenosti a polohy, s novinkou confocalDT IFC2421/22 i proti zrcadlivému povrchu.
Micro-Epsilon Czech Republic, spol. s r.o. Senzory a snímače
Předprojektová a projektová příprava pro realizaci dojicích technologií, WestfaliaSurge
Dojící technologie na vysoké úrovni Vám zajistí společnost AGP - nova spol. s r.o. sídlící v Českých Budějovicích. Zrealizujeme Vám kompletní projekt včetně rekonstrukce i finančního rozboru.
eddyNCDT – snímače na bázi vířivých proudů – nová generace
Společnost Micro-Epsilon Czech Republic, spol. s r.o. představuje novou generaci snímačů eddyNCDT pracujících na bázi vířivých proudů určené pro náročné měřící prostředí.
Micro-Epsilon Czech Republic, spol. s r.o. Senzory a snímače
Pálicí stroje OMNICUT pro řezání autogenem i plazmou
Pálicí stroje OMNICUT s dlouhou životností, geometrickou stálostí a vysokou přesností pohybu při řezu pro řezání autogenem i plazmou vyrábí MGM, spol. s r.o., Tábor.
Ochranné obaly Cover bag
Ochranné obaly Cover bag pro nejrůznější odvětví zdravotnictví nabízí za výhodné ceny v balení po kartonech společnost Unibal s.r.o. se sídlem v Českých Budějovicích.
thermoMETER / thermoIMAGER – infrateploměry a termokamery - přesné měření
Přesné a bezkontaktní měření v jakémkoliv odvětví průmyslu zajistí infrateploměry a termokamery od společnosti Micro-Epsilon Czech Republic, spol. s r.o.
Micro-Epsilon Czech Republic, spol. s r.o. Senzory a snímače
Obalové materiály Stericlin
Společnost Unibal s.r.o. se sídlem v Českých Budějovicích nabízí kompletní sortiment obalových materiálů dodavatele Stericlin pro použití ve všech oblastech zdravotnictví.
Automatizace, roboty Wittmann
Navazující automatizační procesy se stanou efektivnější a rychlejší díky produktům automatizace a robotům od společnosti Wittmann Battenfeld CZ spol. s r.o. sídlící v okrese Písek.
Wittmann Battenfeld CZ spol. s r.o.
Sterilizace ve zdravotnictví
Komplexní nabídku speciálních výrobků určených pro sterilizaci ve zdravotnictví nabízí společnost Unibal s.r.o. se sídlem v Českých Budějovicích.
Induktivní snímače a čidla – induSENSOR
Induktivní snímače a čidla induSENSOR od Micro-Epsilon Czech Republic, spol. s r.o. jsou určeny primárně pro využití v automatizovaných procesech, při kontrole kvality nebo ve zkušebních zařízeních.
Micro-Epsilon Czech Republic, spol. s r.o. Senzory a snímače
Kolové nakladače pro zemědělství, stavebnictví a komunální využití
Univerzální kolové nakladače STRIEGEL s dieselovým motorem pro zemědělství, stavebnictví a komunální využití s příslušenstvím prodává Strojní stanice Radkov, spol. s r.o.
Náhradní plnění REAL servis Tábor
Podpořte práci zdravotně postižených a získejte daňové úspory nákupem výrobků a služeb od společnosti REAL servis spol. s r.o. z Tábora.
Rentgen servis Jindřichův Hradec
Pracujete s rentgenem a hledáte odbornou firmu, která nabízí servis a zkoušky těchto přístrojů? Neváhejte se obrátit na Rentgen - servis Karel Zeman z Jindřichova Hradce.
Vojenský výstrojní materiál, vyřazená armádní technika, velkoobchod, maloobchod, prodej
Kvalitní vojenskou výstroj, stroje, nářadí i zdravotnický materiál pro maloobchodní i velkoobchodní prodej Vám poskytne společnost HASS Hroby s.r.o. z okresu Tábor.
Maziva, vysoce odolné motorové a průmyslové oleje, kapaliny pro osobní i nákladní automobily
Pokroková maziva splňující nejpřísnější automobilové požadavky naleznete u společnosti ADDINOL Central Europe s.r.o. z Tábora. Kvalitní oleje pro všechna osobní i nákladní vozidla.
Zámečnické a svářečské práce Tábor
Potřebujete spolehlivou firmu, která nabízí zámečnické a svářečské práce, garantuje kvalitně odvedenou práci a rychlé vyhotovení zakázek? Pak se obraťte na firma Vít Dědourek z Tábora.
Vodoinstalatérství Tábor
Sháníte šikovného instalatéra? Veškeré instalatérské práce pro zákazníky z Tábora a okolí, kteří vyhledávají kvalitně odvedenou práci a dodržení termínů, nabízí vodoinstalatérství Miroslav ZACHARIÁŠ.
Servis rentgenových přístrojů Jindřichův Hradec
Potřebujete zajistit servis rentgenových přístrojů odbornou osobou? Firma Rentgen - servis Karel Zeman z Jindřichova Hradce nabízí své služby pro celou ČR.