Rubber Steel Construction s.r.o.
HL Trade, s.r.o.

Rubber Steel Construction s.r.o.
HL Trade, s.r.o.

Veškerá odvětví průmyslu potřebují pro svoji činnost také kvalitní stroje a vybavení, které je možné nechat vyrobit na míru nebo pronajmout. Ze široké nabídky si dle konkrétních potřeb můžete vybrat svářecí techniku, pily, plazmové a CNC stroje, balicí a třídící linky, stroje kovoobráběcí, potravinářské a textilní, manipulátory, dopravníky a jiné.

Prodej a opravy veškerých typů paletových vozíků a manipulační techniky
Autorizovaný prodejce DAMATECH, spol. s r.o. se sídlem v Dačicích u Znojma se zabývá prodejem i servisem veškerých typů paletových vozíků a manipulační techniky.
DAMATECH, spol. s. r.o. Manipulační technika Dačice
Výroba palet, dřevovýroba, zpracování dřeva, sušení, dodávka po celé ČR i zahraničí!
Dřevovýrobu, specializaci na zpracování dřeva, sušení palet, výrobce Eur palet, dodávku po ČR i zahraničí poskytuje společnost Pila Benda s.r.o.
Lodě, kajaky, rafty a turistické nebo adrenalinové sjíždění řek - PŮJČOVNA PLAVIDEL VÁŽKA
Půjčovna plavidel VÁŽKA, která sídlí nedaleko města Tábor Vám poskytne spolehlivé plavidla pro Váš výlet na řeku, jezero nebo i moře. Pořádá sjezdy řek nebo teambuldingové akce.
Opravy a servis vysokozdvižných vozíků a manipulační techniky
Generální opravy, záruční a pozáruční servis manipulační techniky, vysokozdvižné vozíky, VZV i paletové vozíky od společnosti DAMATECH, spol. s r.o., z Dačic.
DAMATECH, spol. s. r.o. Manipulační technika Dačice
Zámečnictví U Kostela paní Aleny Kynkorové - Písek (Jihočeský kraj)
Zámečnictví U Kostela paní Aleny Kynkorové se sídlem v Písku se zabývá výrobou klíčů, prodejem zámků, kování i zavíračů a poskytuje také zámečnickou NON-STOP pohotovost.
SINOP SMP s.r.o. - České Budějovice
Společnost SINOM SMP s.r.o se zabývá výrobou plechových dílů.
SINOP SMP s.r.o.
Kvalitní dřevěné palety, bedny a obaly od tradičního českého výrobce
Společnost Pila Benda s.r.o. se specializuje na výrobu a prodej dřevěných palet, obalů, beden, ale i nábytku z palet. Své výrobky rozvážíme po celé ČR do 24 hodin.
Prodej dřevěných palet, kovových beden České Budějovice, paletové nástavce, Gitterbox, boxy
Zabýváme se prodejem dřevěných palet, obalovým materiálem a samozřejmě nabízíme také prodej Euro palet, paletové nástavce, Gitterboxy, plastový boxy, paletové přířezy.
Opravy závad a servisní prohlídky pásových a stojanových brusek
Veškeré závady na stojanových a pásových bruskách nebo záruční a pozáruční servisy všech vyrobených typů brusek provádí firma HELTOS a.s.
HELTOS a.s.
Prodej, montáž a servis chladicích zařízení na Písecku
Řešíte poslední roky stále stejné problémy s úmorným letním vedrem a všude přítomným těžkým vzduchem? Váháte, zda si pořídit klimatizační jednotku či jinou chladicí techniku?
CHLAZENÍ Košťál Ladislav
Vrtací zařízení pro hydraulické bagry České Budějovice
Vrtací zařízení pro hydraulické bagry vyrábí v Českých Budějovicích firma Wimmer International. Zákazníkovi můžeme nabídnout kromě jiného i širokou škálu vrtacího nástavbového nářadí, které má spoustu výhod: - z hydraulického bagru vrtačka - maximální flexibilita - 360°, T-modely výklopné do 90° - vlastní proudu bez nutnosti elektrické ...
Vysoce přesné 3D měření nové generace SurfaceCONTROL 3D 3500
Vysoce přesný senzor surfaceCONTROL 3D 3500 tvoří 3D snímek za pomoci světelných pruhů. Je vhodný pro automatizovanou inline kontrolu geometrie a tvaru na difúzně reflexních površích.
Micro-Epsilon Czech Republic, spol. s r.o. Senzory a snímače
Dodávky čističek, úprava vody, průmyslové ČOV Tábor, rozvody tepla, montáže kotlů, topenářství
Zajišťujeme kompletní dodávky od návrhu po předání funkčního technologického celku jak v oblasti environmentální, tak v nejširší komerční a občanské výstavbě.
Opravy bagrových lžic | České Budějovice
Provádíme opravy podkopových lžic, nakládacích lopat, svahovek, bouracích kleští a ostatních nářadí hydraulických bagrů. Výrobou a servisem bagrových lžic se naše firma zabývá od roku 1984 a máme proto velké zkušenosti a know-how v naší práci. Postaráme se o plnou funkčnost ocelových lžic do zátěžových podmínek, jako jsou kamenolomy a ...
Pásové brusky – výroba, prodej a servis
Pro bezpečné a ekonomické broušení kovových dílců a odlitků Vám si pořiďte pásové brusky od společnosti HELTOS a.s., která se zabývá výrobou, prodejem a servisem pásových brusek
HELTOS a.s.
Eshop náhradních dílů pro šicí stroje České Budějovice, textilní stroje, jehly, cívky, patky, pedály
Nabízíme náhradní díly na velmi spolehlivé šicí stroje pro domácnost Veritas, Lucznik, Lada a Lucznik Finesse, patky, pedály, péra, pružiny, ruční kola, řemeny a řemenice atd.
Služby v oblasti požární ochrany a bezpečnosti práce Český Krumlov
Nabízíme služby v oblasti požární ochrany a bezpečnosti práce, zpracování dokumentace, školení a odborná příprava osob v oblasti PO, značení únikových cest.
Příslušenství pro vrtačky - základní povinné i speciální příslušenství
Firma Heltos s.r.o. neposkytuje pouze vrtačky a bursky, ale také příslušenství pro vrtačky, které poskytuje základní povinné, ale i speciální nadstandardní.
HELTOS a.s.
Obráběč kovů, nabídka práce | České Budějovice
Do kolektivu v Českých Budějovicích přijmeme šikovného obráběče kovů. Požadujeme: - vyučení v oboru - schopnost práce s výkresovou dokumentací - manuální zručnost - zodpovědnost a samostatnost - praxe a zkušenosti s CNC (řídicí systém SIEMENS a HEIDENHAIN) výhodou. Nabízíme Vám: - ...
Prodej kompresorů a vzduchové techniky České Budějovice, pneumatické nářadí, poradenství s servis
Prodej a servis kompresorů, vzduchového nářadí, pneumatických sponkovaček a hřebíkovaček společnosti Aircraft, ITW Paslode.
Výroba dřevěných palet, dřevěných obalů, pilařský provoz, zpracování dřeva
Pilařský provoz, zpracování dřeva, výroba, prodej dřevěných palet, beden, dodávka palet do 24hodin, atypické palety a další vyrábí a dodává firma Pila Benda s.r.o.
Prodej, dodávka, výroba stolní vrtačky pro vrtání, vystružování a řezání závitů
Výrobu, prodej, dodávku stolní vrtačky pro vrtání, vystružování a řezání závitů zajistí specialista společnost HELTOS a.s. Kvalitní produkty za výhodnou cenu!
HELTOS a.s.
Frézy k hydraulickým bagrům
Máme pro Vás univerzální frézy jako nástavbu na hydraulické bagry. Frézy Raptor jsou vhodné pro stroje od dvou do šedesáti tun. Vyberete si mezi třemi druhy bubnů: bouchacími skalními, profilovacími a hloubícími. Řezné hlavy mají vysoký krouticí moment, speciální kalené hlavice a robustní uložení. Stroje jsou bezhlučné a nevibrují. ...
Výroba a prodej sloupových vrtaček pro vrtání, vystružování, řezání závitů
Sloupové vrtačky vhodné pro vrtání, vystružování a řezání závitů v kusové i sériové výrobě dodává specialista v oboru HELTOS a.s., působící ve Slavonicích.
HELTOS a.s.
Výčepní a chladicí zařízení od předního českého výrobce
Přední český výrobce a dodavatel Vám dodá vše, co potřebujete z výčepních a chladicích zařízení a nápojové techniky. Výčepní zařízení pro restaurace, hotely, pivovary, ale i domácnosti.
SINOP CB a.s.