Rubber Steel Construction s.r.o.
HL Trade, s.r.o.

Rubber Steel Construction s.r.o.
HL Trade, s.r.o.

Veškerá odvětví průmyslu potřebují pro svoji činnost také kvalitní stroje a vybavení, které je možné nechat vyrobit na míru nebo pronajmout. Ze široké nabídky si dle konkrétních potřeb můžete vybrat svářecí techniku, pily, plazmové a CNC stroje, balicí a třídící linky, stroje kovoobráběcí, potravinářské a textilní, manipulátory, dopravníky a jiné.

Půjčovna plavidel, nevšední zážitek, turistické sjíždění toků, adrenalinové sjezdy
Sjíždění jihočeských řek nebo české a zahraniční vody a moře s plavidlem a kompletním příslušenstvím od VÁŽKA – PŮJČOVNA PLAVIDEL z Valu.
Speciální svařované konstrukce vyrobené na zakázku
Vysoce kvalitní a cenově dostupné speciální svařované konstrukce vyrobené dle požadavků zákazníků dodává společnost PKD, s.r.o. se sídlem v Dačicích.
Tvářecí stroje a nástroje pro ohraňovací lisy - obchod a poradenství
Tvářecí stroje pro obrábění plechů, lisy, ohýbačky, tvářecí komplexy, speciální nástroje a spotřební díly pro CO2 lasery prodává MAFIELI s.r.o., Tábor.
MAFIELI s.r.o.
Díly pro dopravní prostředky okr. Písek
Díly pro dopravní prostředky dodává firma OM PROTIVÍN a. s. z Protivína, okr. Písek. Naše firma se soustředí především na výrobu převodových skříní pro dopravní prostředky.
OM PROTIVÍN a.s. - Bondioli & Pavesi Výroba přesných ozubených kol
Mikrobiologická analýza vzorků Písek
Hledáte chemickou mikrobiologickou laboratoř v Písku? Potřebujete provést chemické analýzy vzorků potravin či pitné vody? Chemická a mikrobiologická laboratoř, Ing. Josefa Němce tyto služby provádí.
Jeřáby a jeřábové dráhy - dodávky, montáž, servis, revize
Zakázkovou výrobou jeřábů a jeřábových drah se dlouhodobě zabývá společnost PKD, s.r.o. Dačice, výrobce ocelových konstrukcí a hal.
Převodovky pro dopravní prostředky Písek
Převodovky a komponenty pro dopravní prostředky vyrábí a prodává firma OM PROTIVÍN a. s.
OM PROTIVÍN a.s. - Bondioli & Pavesi Výroba přesných ozubených kol
Montované halové systémy
Nové kompletované montované halové systémy nebo jejich jednotlivé části určené k renovacím prodává včetně servisu a montáže společnost KORES, spol. s r.o. z Tábora.
Prodej nakladačů STRIEGEL s nářadím – dávkovače krmiva, kráječe
Univerzální nakladače s volitelným vybavením, přídavným nářadím a doplňky, radlice či vidle prodává společnost Strojní stanice Radkov, spol. s r.o., Dražice.
Lakování ocelových konstrukcí pomocí nejmodernějších technologií
Rychlé a kvalitní lakování ocelových konstrukcí za využití moderních technologií od skutečných specialistů ve svém oboru, společnosti PKD s.r.o. sídlící v Dačicích.
Zdravotnická lehátka, křesla i stoly pro gynekologii, chirurgii i kosmetické salóny
Dodávku kvalitních vyšetřovacích i masážních lehátek, křesel i stolů pro oblasti zdravotnictví zajišťuje dynamická společnost RESI Třeboň spol.s r.o. z obce Třeboň.
Dávkovací systémy, uzávěry a tlakové obaly pro potraviny i kosmetiku
Společnost Aptar Čkyně s.r.o. se specializuje na výrobu dávkovacích systémů. Dodává šroubové uzávěry a uzávěrové systémy včetně dalších umělohmotných obalů vyrobených dle požadavků zákazníka.
Aptar Czech Republic s.r.o.
Montované autosalony, autoservisy a STK budovy z ocelových konstrukcí
Společnost PKD, s.r.o. z Dačic nedaleko Jindřichova Hradce se zaměřuje na služby v oblasti montáže ocelových konstrukcí pro autosalony, autoservisy, STK budovy nebo sportovní haly.
Autorizační celky, montážní pracoviště – vývoj a výroba
Komplexní služby ve vývoji, výrobě a plánování testovacích, kontrolních a montážních pracovišť, manipulátorů, dopravníků a speciálních jednoúčelových strojů nabízí METTCON, s.r.o.
Lankové snímače pro měření polohy v průmyslovém odvětví
Lankové snímače s velkým měřícím rozsahem, vysokou provozní spolehlivostí a dlouhou životností, které jsou ideální pro výtahy a automotive, vyrábí Micro-Epsilon Czech Republic, spol. s r.o.
Micro-Epsilon Czech Republic, spol. s r.o. Senzory a snímače
Chladicí a mrazicí zařízení, montáž, oprava a servis ledniček, mrazniček, okres Písek
Montáž chladicího zařízení pro perfektně vychlazené nápoje poskytuje společnost CHLAZENÍ Košťál Ladislav z obce Mirovice. Zajistíme profesionální opravu a servis ledničky i chladicích boxů.
CHLAZENÍ Košťál Ladislav
Zkoušky a servis pro používání zdrojů ionizujícího záření Jindřichův Hradec
Rentgeny, zubní a veterinární RTG, CT, mamograf a jiné zdroje ionizujícího záření servisuje a zkouší společnost Rentgen - servis Karel Zeman z Jindřichova Hradce.
Leštění kovů, produktů, forem, raznic a nástrojů, Jindřichův Hradec
Leštění produktů pro automotive, lékařský a jiný průmysl, oprava, údržba a leštění vstřikovacích forem realizuje LAM leštění s. r. o., Jindřichův Hradec.
Lineární roboty, odebírače vtoků a kompletní řešení IML
Wittmann Battenfeld CZ spol. s r.o. nabízí roboty CNC, odebírače vtoků a systémová řešení pro obalový průmysl díky výkonné automatizaci IML. Jsme součástí WITTMANN group se sídlem v Rakousku.
Wittmann Battenfeld CZ spol. s r.o.
Rentgenová zařízení, servis, revize RTG, Jindřichův Hradec
Zkoušky rentgenových zařízení dle Vašich požadavků, servis RTG, vypracování dokumentace RTG i dohled nad radiační ochranou provádí Karel Zeman po celé ČR.
Lisy BRIKLIS pro briketování odpadů z truhláren, pil, sléváren
Firma BRIKLIS, s.r.o. v Malšicích v okrese Tábor Vám nabízí briketovací lisy pro briketování truhlářských, zemědělských, průmyslových a ostatních objemných odpadů a odpadového papíru.
Zámečnictví Faryjo, posuvné brány, ploty, ocelové pergoly, výroba a montáž na zakázku
Kompletní zámečnické služby poskytuje společnost FARYJO s.r.o. ze Včelné u Českých Budějovic. Vyrobíme, dodáme a namontujeme spolehlivé oplocení, posuvné brány, vrata i zábradlí přímo na míru.
Revize rentgenových přístrojů, servis, Jindřichův Hradec
Revize, servis, kontrola a radiační ochrana rentgenových přístrojů, zubních RTG, skiagrafických a veterinárních rentgenů zajišťuje Karel Zeman, Jindřichův Hradec.
Technické zabezpečení budov, projekce, montáž, servis
Technické zabezpečení budov, vzduchotechnika, vytápění, vodovody, větrání v průmyslových objektech, hotelech či nemocnicích realizuje EKOKLIMA a.s., Milevsko.
Montáž, dodávka - ocelové konstrukce, montáže hal, opláštění budov
Dodávka, montáž ocelových hal a opláštění budov, montáž ocelových kontrukcí, opláštění sendvičovými panely i trapézovými plechy, provádí firma St mont Pavel Stejskal.