Rubber Steel Construction s.r.o.
HL Trade, s.r.o.

Rubber Steel Construction s.r.o.
HL Trade, s.r.o.

Veškerá odvětví průmyslu potřebují pro svoji činnost také kvalitní stroje a vybavení, které je možné nechat vyrobit na míru nebo pronajmout. Ze široké nabídky si dle konkrétních potřeb můžete vybrat svářecí techniku, pily, plazmové a CNC stroje, balicí a třídící linky, stroje kovoobráběcí, potravinářské a textilní, manipulátory, dopravníky a jiné.

Geodetické a stavební měřičské přístroje České Budějovice.
Geodetické a stavebí měřičské přístroje. Totální stanice a přesné nivelační přístroje. Geodetické a GIS GNSS přístroje. 3D laserové skenery. Letecké fotogrammetrické senzory. Ruční laserové dálkoměry. Stavební měřické přístroje. Systémy pro řízení stavebních strojů.
Průmyslová vzduchotechnika okr. Strakonice
Specializujeme se na průmyslovou vzduchotechniku - odsávání a filtrace škodlivin vznikajících při technologických procesech v různých oborech (strojírenství, zemědělství, potravinářství atd). Vyrábíme atypické odsávací prvky, které jsou odzkoušeny v ČR i EU, zejména v automobilovém průmyslu a průmyslových halách.
Kompletní řešení na míru v oboru klimatizace a vzduchotechnika.
Zabýváme se komplexním řešením na míru od poradenství až po dodávku a montáž zařízení včetně servisu ve všech oborech naší činnosti. Obory pro technická zařízení budov (TZB): -klimatizace -vzduchotechnika. V oboru vzduchotechniky a klimatizace dodáváme kompletní zařízení všech systémů klasické vzduchotechniky pro větrání a úpravy klimatu.
PE, BOPP, PVC, polyolefin, stretch, bio-folie, České Budějovice.
Nabízíme teplem smrštitelné folie (polyolefin, PVC sleeve, PVC, LDPE, HDPE, ) dále pak strečové folie ruční i strojní, BOPP pro potravinářský průmysl, PET transparentí i metalické a výrobky z těchto materiálů - tašky, sáčky... Dále nabízíme balicí stroje, stroje na ovinování palet strečovou folií, svářecí stroje.
Výroba balících strojů a techniky,  České Budějovice
Nabízíme balící stroje a techniku: stroje na zatavování do pytlíků, stroje pro skupinové balení výrobků, ovinovací stroje na palety. Pro oblast balení do smrštitelné fólie Vám mimo jiné nabízíme kompletní řady balících strojů pro skupinové balení výrobků.
Düsseldofské palety
Nabízíme nové i použité Düsseldorfské palety. Kamionové množství
Paletové nástavce-ohrádky
Nabízíme nové i použité paletové nástavce o rozměru 120x80x20cm .
Palety 120 x 100 cm
Nabízíme použité palety o rozměru 120 x 100 cm a 120 x 80 cm s menší nosností. (kamionové množství)
Diamantové nástroje, spojovací materiál Veselí nad Lužnicí.
Prodáváme brusné a řezné diamantové nástroje, distanční prvky pro ošetření betonu. Prodáváme a aplikujeme stavební chemii REDROCK. -přísady do betonu REDROCK -odbedňovací oleje -spojovací materiál.
Gitterboxy a bedny Mars
Nabízíme použité plně funkční Gitterboxy a kovové bedny typu Mars o rozměrech 120 x 80 x 60 cm a 80 x 60 x 60 cm
Výroba svařovacích strojů Český Krumlov.
Vyrábíme a dodáváme svařovací stroje a příslušenství pro metody MIG/MAG, TIG, MMA (obalená elektroda) pro ruční, orbitální, vysokovýkonné a plasmové svařování. Software pro sledování a hodnocení svařovacího procesu. Dále dodáváme zdroje pro plasmové řezání kovů Hypertherm, svařovací hořáky, svařovací příslušenství a ochranné pomůcky pro ...
Zlevněné manipulační stoly Třeboň.
Nabízíme Vám k okamžité koupi níže uvedené manipulační stoly. Jedná se o bývalé výstavní exponáty nebo o neodebrané zboží. Všechny stoly jsou zcela novými, nepoužitými výrobky.
Strojírenství Netolice.
Výroba, servis: -strojírenství -elektrické a pneumatické servopohony -frézované a soustružené dílce na strojích s CNC řízením -propojovací kabely nebo kabelové svazky.
Prodej  školních a kancelářských potřeb Tábor.
Prodej školních, kancelářských a hygienyckých potřeb, balících i obalových materiálů včetně náhradních plnění.
Optoelektronické snímače Netolice.
Zabýváme se výrobou, prodejem a servisem optoelektronických snímačů, elektrických a pneumatických servomotorů. Nabízíme možnost výroby frézovaných a soustružených dílců na strojích s CNC řízením, montáže jemné mechaniky, montáže jednotlivých mechanických prvků do sestav, osazování desek plošných spojů.
Akční nabídka masážních lehátek Třeboň.
Nabízíme Vám jedno z našich nejoblíbenějších lehátek: lehátko F2 + stolička + půlválec za výhodnou jarní cenu.Nabídka obsahuje JORDAN F2e s kolečky, pevnou stoličku v barvě lehátka,půlválcovou podložku 9 x 60 cm v barvě lehátka. Cena 24.900.-Kč je uvedena bez DPH 14%. více info na našich www stránkách
Svařovací, svářecí technika Český Krumlov.
Nabízíme svařovací zařízení, svářecí zařízení, svařovací usměrňovače, svářecí hořáky, svařovací materiály. Zajišťujeme záruční i pozáruční servis, pořádáme odborná školení.
Školní a kancelářské potřeby Tábor.
Prodej školních, kancelářských a hygienyckých potřeb, balících i obalových materiálů včetně náhradních plnění.
Rotační lasery, nivelační sady, dálkoměry v akčních cenách.
Letní cenová AKCE Ve spolupráci s Leica Geosystems jsme pro Vás připravili velice atraktivní "Letní cenovou akci" na rotační lasery, nivelační sady a dálkoměry Disto. Více informací v letáčku.
Zemědělská, zahradní a komunální technika, Milevsko
Jsme výhradní dovozce zemědělské, zahradní a komunální techniky Kubota, Gutbrod, CanyCom, Ratioparts. Nabízíme traktory, malotraktory, traktorové sekačky, křovinořezy, drtiče zahradního odpadu, zahradnické nářadí a stroje.
Speciální slevová akce na kliky.
Interiérová klika VERONA OB za pouhých 199 kč bez DPH. Interiérová klika Luxembourg (OB) za pouhých 199 kč bez DPH. Interiérová klika TOKYO OB za pouhých 199 kč bez DPH.
Traktory, sekačky okr. Písek.
Výhradní dovozce zemědělské, zahradní a komunální techniky Kubota, Gutbrod, CanyCom, Ratioparts. Nabízíme traktory, malotraktory, traktorové sekačky, křovinořezy, drtiče zahradního odpadu, zahradnické nářadí a stroje. Prodej, servis, náhradní díly.
Stavební práce Jindřichův Hradec
Nabízíme tesařské, obkladačské, podlahářské, zámečnické, zednické a truhlářské práce.
Senzorové systémy Bechyně
Zabýváme se výrobou senzorů a systémů pro měření vzdálenosti, teploty a síly. Nabízíme systémy pro monitorování výroby, zařízení pro zkoušky materiálu v tlaku, tahu a ohybu, systémy pro měření zatížení kabiny výtahu, snímače vzdálenosti, laserové skenery, optické mikrometry pro měření průměru a polohy, infračervené bezdotykové teploměry pro ...
Micro-Epsilon Czech Republic, spol. s r.o. Senzory a snímače
Ocelové konstrukce Strakonice.
Výroba svařenců, svařování nerezů, kovovýroba, povrchové úpravy kovů, haly, halové systémy, konstrukce, zábradlí, schodiště, zemědělská technika. Opravy strojních součástí svárem.