Rubber Steel Construction s.r.o.
HL Trade, s.r.o.

Veškerá odvětví průmyslu potřebují pro svoji činnost také kvalitní stroje a vybavení, které je možné nechat vyrobit na míru nebo pronajmout. Ze široké nabídky si dle konkrétních potřeb můžete vybrat svářecí techniku, pily, plazmové a CNC stroje, balicí a třídící linky, stroje kovoobráběcí, potravinářské a textilní, manipulátory, dopravníky a jiné.

Sudové motorové a průmyslové oleje
Společnost OLEJSPOL je předním dodavatelem olejů a maziv v sudech pro osobní i nákladní automobily, zemědělskou a stavební techniku, průmyslové stroje a zařízení.
OLEJSPOL KESSELGRUBER s.r.o.
Rychlé robotické svařování i přesné ruční sváření TIG, MIG/MAG
Společnost A-T-K Fryšták pořídila svářecího robota FANUC ARC Mate 120iC, který umožňuje přesnější a rychlé svařování i větších sérií. Provádíme i ruční svařování MIG/MAG, TIG, CO2.
A-T-K Fryšták s.r.o. Strojírenská výroba, kovovýroba Zlín
Prodej veškerých produktů ortho organizers na eshopu – zámky, pruty, oblouky i nástroje
Prodej potřeb a pomůcek pro ortodoncii i estetickou stomatologii zajistí společnost Altis group spol. s.r.o. po celé České a Slovenské republice. Na ehopu koupíte produkty ortho oranizers.
Altis Group spol. s r.o.
Sušičky a sušící pásy na ovoce a zeleninu – zkušený dodavatel strojů a zařízení pro zpracování potravin
Na prodej a dodávku sušiček a sušících pásů na ovoce a zeleninu se zaměřuje zkušený dodavatel strojů a zařízení pro zpracování potravin a potravinářský průmysl – společnost SKANEKO.
SKANEKO Stroje na zpracování potravin
Elektroerozivní obrábění a kovovýroba - hloubička a drátovka s vysokou přesností
Přesnou kovovýrobou dílců se zabývá Nástrojárna R-TOOLS z Brna. Pro elektroerozivní obrábění využíváme hloubičku Erocom Hansen 600, Charmilles Roboform 350 a drátovku Mitsubishi Electric MV2400 S.
Ing. Vladimíra Rumlenová Nástrojárna R-TOOLS
Docházkový systém INFOS pro rychlé a přehledné zpracování docházky zaměstnanců
COMINFO, a.s. Zlín je dodavatelem docházkového systému INFOS, který je vhodný pro menší i velké společnosti. SW slouží pro rychlé a přehledné zpracování docházky zaměstnanců.
COMINFO, a.s. Výroba turniketů, přístupových systémů
Prodej zemědělské montované plachtové přístřešky pro uskladnění sena a plodin
Prodej zemědělské montované plachtové přístřešky pro uskladnění sena a plodin prodává firma Halmont. Snadno posunete nebo demontujete a převezete. Odolají nepřízni počasí, UV záření.
NAUTIG SE Halmont
Pronájem kávovarů v Praze - La Sofia Coffee  - vyzkoušejte kávovary nejvyšší kvality!
La Sofia Coffee nabízí pronájem kávovarů v Praze za výhodné ceny. Zabezpečte si vynikající kávu pro vaše firemní akce, oslavy nebo výstavy bez nutnosti investovat do vlastního kávovaru.
Servis kávovarů Praha La Sofia Coffee - Petr Kořista
Zasněžovací systémy Vrchlabí -  plný servis v oblasti zasněžovacích systémů
Zajistíme kompletní servis v oblasti zasněžovacích systémů, také veškeré montážní práce.
ČERPADLA VRCHLABÍ s. r. o. Čerpací technika
CNC nástrojárna, speciální designové díly, tvarově náročné dílce převážně z hliníkových slitin
Po České republice realizujeme zakázkovou výrobu speciálních tvarových dílců převážně z hliníkových slitin například pro hydrauliku, elektromotory, laserová měřidla, cyklo či vlaky.
Sorges, s.r.o. CNC frézování a soustružení Náchod
Povrchové úpravy – mokré i suché tryskání kovů – možnost tryskání i nadrozměrných kusů
Specialistou na mokré i suché tryskání kovů a na celkové povrchové úpravy je společnost Lason CZ se sídlem v Ostravě, ale působí v celém Moravskoslezském kraji.
Lason CZ s.r.o.
Šikmé schodišťové plošiny pro vozíčkáře na přímá, točitá a lomená schodiště - výroba
Firma MANUS Prostějov vyrábí šikmé schodišťové plošiny na přímá, točitá a lomená schodiště, díky kterým usnadňuje přepravu vozíčkářům.
MANUS Prostějov, spol. s r.o.
Půjčovna moderního nářadí pro Váš dům i zahradu – úspora času i nákladů
Půjčovnu nářadí provozuje firma ARBE v Ostravě. Díky moderního vybavení ušetříte náklady i čas, zapůjčujeme zahradní nářadí, lešení, elektrocentrálu, sekací a vrtací kladiva. Nejlepší ceny ve městě!
ARBE Vrtání betonu Ostrava
Výroba pilových pásů pro pily a zpracovatele dřeva
Pilové pásy pro pily a zpracovatele dřeva vyrábí, servisuje a prodává Zdeněk Kuchař nástrojářství, s.r.o. Vyberte si z širokého sortimentu pilových pásů pro zpracování dřeva.
Zdeněk Kuchař nástrojářství, s.r.o.
Inovativní řešení v oblasti dopravních řetězů a svařovaných konstrukcí - BRANDAU Czech Republic, s.r.o.
BRANDAU Czech Republic, s.r.o., lídr v oblasti výroby transportních řetězů a svařovaných ocelových konstrukcí, nabízí široké spektrum výrobků a služeb.
Zakázková výroba svářených atypických výrobků a zařízení
Zakázkovou výrobou z plastů pro soukromníky i velké firmy se zabývá firma MK Plastic-výroba z plastů, s.r.o. z Bludova. Na míru zhotoví svářené atypické plastové výrobky i zařízení.
MKPLASTIC-výroba z plastů, s.r.o.
Dodávky klimatizací renomované značky Panasonic včetně instalace
Blue Trade poskytuje prodej, servis a poradenství v oblasti klimatizace a vzduchotechniky. Na eshopu nabízí domácí a bytové klimatizace předního výrobce Panasonic. Zajistí Vám dodání včetně instalace.
BLUE TRADE, s.r.o.
Poradenství a diagnostika Vrchlabí - bezplatně poradíme v oboru čerpací techniky
Nabízíme komplexní služby v oblasti poradenství a diagnostiky, ČERPADLA VRCHLABÍ s. r. o. Vám bezplatně poradí při výběru čerpací techniky.
ČERPADLA VRCHLABÍ s. r. o. Čerpací technika
Servis solárních panelů, solárních systémů
Společnost PAVELKA - VTP s.r.o. Vlčnov poskytuje servis solárních panelů a solárních systémů. Působí převážně v lokalitě Uherský Brod, Uherské Hradiště.
PAVELKA - VTP s.r.o. tepelná čerpadla, solární systémy UH
Na prodej teleskopický nakladač Manitou MLT 730-115 V Premium s příslušenstvím
Společnost AGRIOLA z okresu Uherské Hradiště prodá teleskopický nakladač Manitou MLT 730-115 V Premium, jde o nový stroj z roku 2023 - 0 Mth. Možnost přihlášení na SPZ.
AGRIOLA s.r.o. Výrobce dílů pro zemědělské stroje
Nástrojárna a generální opravy, renovace zdvihací techniky Hradec Králové
Máme dlouhodobé zkušenosti s opravami a rekonstrukcemi mostových a portálových jeřábů a provádíme celkové repase mechaniky a elektra - ZVU Servis a.s. Hradec Králové
ZVU Servis a.s. Strojírenství Hradec Králové
CNC plazma a laser – kompletní služby přesného řezání plechů a zpracování materiálů
Na kompletní služby přesného řezání plechů a zpracování materiálů pomocí moderních technologií jako je CNC plazma a laser se v oblasti Vysočiny a Třebíče zaměřuje společnost FERRUM s.r.o.
FERRUM s.r.o. Hutní materiály
Servis a opravy zařízení Apple – kompletní péče o MacBooky, iPady, iPhony a další produkty
Na servis a opravy zařízeních Apple jako jsou MacBooky, iPady a různé iPhony se zaměřují specialisté z prodejny počítačů a telefonů v Brně od společnosti RUITEC s.r.o. působící i pro okolí Blanska.
Prodejna a servis počítačů a telefonů Opravíme v Brně
Různé druhy ložisek značky SKF a ZKL – kuličková, válečková, kluzná a mnoho dalších
Válečková, kluzná, kuličková a další ložiska kvalitních značek SKF a ZKL je možné si pořídit od společnosti LOŽISKA VILÍM spol. s.r.o. na prodejně v Prostějově nebo na e-shopu.
LOŽISKA VILÍM spol. s.r.o. Prostějov
Výroba a prodej plastových výlisků – bohatý výběr kbelíků, misek, sítek, hadicových přípojek a korálků
Na výrobu a prodej platových kbelíků, misek, sítek, přípojek, korálků a dalších výlisků se specializují odborníci ze společnosti Havel - plasty, s.r.o. ze Svitav pomocí nejmodernějších zařízení.
Havel - plasty, s.r.o.