Rubber Steel Construction s.r.o.
HL Trade, s.r.o.

Veškerá odvětví průmyslu potřebují pro svoji činnost také kvalitní stroje a vybavení, které je možné nechat vyrobit na míru nebo pronajmout. Ze široké nabídky si dle konkrétních potřeb můžete vybrat svářecí techniku, pily, plazmové a CNC stroje, balicí a třídící linky, stroje kovoobráběcí, potravinářské a textilní, manipulátory, dopravníky a jiné.

Řemeny zajišťující převod kroutícího momentu – velmi tichý chod a příznivá cena
Velmi oblíbené a konstrukčně jednoduché jsou řemeny, které zajistí převod kroutícího momentu, a to z hnacího na hnané kolo. A my vám jich nabídneme hned několik.
COROLL s.r.o. Prodej ložisek Hronov
Vzduchotechnika, klimatizace a rekuperační jednotky do bytů i kanceláří, montáž a servis
Kompletní vzduchotechnická zařízení i chladicí systémy od předních světových dodavatelů zajišťuje společnost Zdeněk Obr - klimatizace, vzduchotechnika se sídlem v obci Buková, okres Prostějov.
Zdeněk Obr Vzduchotechnika a klimatizace Prostějov
Návrh a realizace ocelových konstrukcí a kovových schodišť – individuální služby šité na míru
Na individuální návrh a realizaci ocelových konstrukcí, zábradlí a kovových schodišť šitých na míru se zaměřuje v oblasti Znojma Umělecké kovářství a zámečnictví Lukáše Severy.
Umělecké kovářství a zámečnictví Lukáš Severa
Technické plyny, prodej nových tlakových lahví, výměna prázdných lahví s technickými plyny  za plné – kus za kus
Technické plyny v tlakových lahvích dodává firma MS Technika Pro s.r.o. z Olomouce. Prodáváme nové tlakové lahve, našim zákazníkům navíc vyměníme prázdné lahve s technickými plyny za lahve plné.
MS Technika Pro s.r.o. Technické plyny Olomouc
Transparentní a černé stretch fólie - k zakoupení u výrobce, výhodné ceny
Stretch fólie v transparentním a černém provedení dodává v okolí Slavkova u Brna firma HB pack s.r.o. z Heršpic. Pořiďte si nezbytný obalový materiál přímo u výrobce a za výhodné ceny.
HB pack s.r.o.
Bezpečnostní ochranné kryty pro stroje - soustruhy, frézky, brusky nebo sloupové vrtačky
Břeclavská firma Teprostroj s.r.o. poskytuje ochranné kryty pro stroje. Široký sortiment krytů zahrnuje kryty pro soustruhy, sloupové vrtačky, frézky, brusky a ostatní stroje.
Teprostroj s.r.o.
Půjčovna gastro zařízení, inventáře - profesionální gastronomické vybavení snadno a rychle
Svatba, rodinná oslava a jiná větší akce se neobejde bez profesionálního gastronomického vybavení. Kompletní sortiment gastro zařízení a inventáře vám zajistí půjčovna - firma GAVONA v Šumperku.
GAVONA  GASTRO s.r.o Servis, prodej gastrozařízení
Výrobníky sodové vody - skvělý doplněk do kantýn, jídelen i kanceláří
Společnost LEDO servis ze Znojma Vám zajistí dodávku a instalaci výrobníků sodové vody do kantýn, jídelen i kanceláří. Zařízení slouží k výrobě a stáčení sodové vody a k dochlazování limonád.
Karel Kašpar LEDO servis
Vytápění rodinných domů a ohřev TUV pomocí tepelného čerpadla – nejen systém vzduch-voda
Na zajištění vytápění rodinných domů a ohřevu TUV pomocí tepelného čerpadla systémem vzduch-voda, ale i vzduch-vzduch se zaměřuje společnost ELSPACE KLIMA s.r.o. působící v okolí Znojma a Mikulova.
ELSPACE KLIMA s.r.o.
Zařízení pro vakuové odsávání silně znečištěné kapaliny – zakázková výroba prováděná specialisty
Na zakázkovou výrobu zařízení pro vakuové odsávání silně znečištěné kapaliny a odčerpávání hydrosměsi dle požadavků zákazníků se specializují odborníci ze společnosti AQ PUMPY, s.r.o. z Hranic.
AQ PUMPY, s.r.o.
Dobře placená práce v zahraničí pro svářeče, potrubáře, přípraváře, zámečníky a instalatéry
Společnost Schuh Industry Group přijímá pro práci v zahraničí nové zaměstnance na pozici svářeče, potrubáře, přípraváře, zámečníky a instalatéry. Čeká Vás zajímavé finanční ohodnocení!
Schuh Industry Group
Špičkové vybavení – 3D měření pomocí CNC obráběcích strojů
Strojírenská firma Zekof, s.r.o. z Šumperka se specializuje na 3D měření nadrozměrných dílů pomocí CNC obráběcích strojů. Kontaktujte naše obráběcí centrum!
Zekof, s.r.o.
Realizace posklizňových linek a sušáren obilovin na klíč
Realizaci kusových zemědělských strojů na klíč zajistí firma HAIVA Tasovice. Podle přání zákazníka vyrábíme posklizňové linky a sušárny obilovin.
HAIVA Tasovice s.r.o.
Špičková zahradní technika, traktory, drtiče, pily STIHL, SECO - připravte svou zahradu na jaro!
Vyberte si v e-shopu společnosti CHLEBIŠ špičkovou zahradní techniku (traktory, drtiče nebo pily) značky STIHL, SECO a další. Navštívit nás můžete také v Hlučíně nedaleko Ostravy nebo Opavy.
CHLEBIŠ s.r.o. Zahradní a komunální technika
Průmyslové utěrky Wiper bowl Polytex v kyblíku - vhodné pro všestranné procesy stírání
Firma ZVG CZ s.r.o. se sídlem ve Znojmě vyrábí průmyslové vlhčené ubrousky Wiper Bowl® Polytex® pro čistotu Vašich rukou při práci, ale také pro rychlé čistění nástrojů a povrchů.
ZVG CZ s.r.o.
Zapůjčení kvalitních autojeřábů – pomoc při montáži krovů, stropních panelů a modulových domů
Na zapůjčení kvalitních autojeřábů vhodných na montáž krovů, střešních panelů, modulových domů a další práce se zaměřuje společnost REKOS Olomouc spol. s.r.o. pro oblasti Olomouce a Prostějova.
REKOS Olomouc spol. s.r.o. Autojeřáby STEJSKAL-REKOS Olomouc
Aditiva, maziva, oleje a kapaliny – brzdové, motorové, chladící, převodové a další za nejlepší ceny
Bohatý sortiment aditiv, maziv, olejů a kapalin, jako jsou brzdové, motorové, hydraulické chladící, převodové a mnoho dalších za nejlepší ceny, má na svém e-shopu společnost AUTOLA, s.r.o.
AUTOLA, s.r.o. Autodíly a náhradní díly Třebíč
Mostové váhy pro silniční vozidla – stanovení přesné hmotnosti v družstvech, firmách a potravinářství
Na výrobu a prodej mostových vah pro vážení silničních vozidel nejen ve družstvech, firmách a v potravinářství se zaměřuje společnost TENZOVÁHY, s.r.o. z Olomouce.
TENZOVÁHY, s.r.o.
Pizza pece a vybavení pizzerií – hnětače těsta, vyvalovací lisy, lisy na těsto a mnoho dalšího
Na zajištění vybavení pro pizzerie, jako jsou pizza pece, hnětače těsta, vyvalovací lisy a lisy na těsto se zaměřuje specialista v oboru gastro zařízení CHLAZENÍ servis s.r.o. v Opavě a Krnově.
CHLAZENÍ servis s.r.o. Opava
Montované stavebnicové haly s různým využitím - výroba, jednoduchá montáž
Bezúdržbové stavby pro firmy nebo soukromé osoby vyrábí společnost NAUTIG SE Halmont z Jihlavy. Za rozumné ceny dodáváme montované stavebnicové haly, které sestaví každý zručnější kutil.
NAUTIG SE Halmont
Různé druhy kartonových krabic z vlnité nebo hladké lepenky vhodné pro majitele e-shopu
Papírové krabice v různých provedeních, které jsou vhodné pro majitele e-shopů na balení zboží je možné pořídit od společnosti Karton plus spol. s.r.o. dodávající nejen v Prostějově a Olomouci.
Karton plus spol. s.r.o.
Výroba přepravních beden z masivu, překližky a OSB a DTD desky – práce prováděná specialisty
Na výrobu přepravních beden z masivu, palet, kvalitních překližek a OSB a DTD desek se zaměřují odborníci ze společnosti PILA POTŠTÁT s.r.o. působící nejen pro oblasti Olomouce a Hranic.
PILA POTŠTÁT s.r.o. Výroba dřevěných obalů
Měření průtoků technických plynů - průtokoměry, detektory, snímače
Firma SONOTEC s.r.o. se zaměřuje na vývoj a výrobu senzorů pro měření základních charakteristik stlačeného vzduchu a technických plynů. Dodáváme průtokoměry, snímače tlaku a teploty rosného bodu.
SONOTEC s.r.o.
Odstranění mechu, řas, plísní, prachu a dalších nečistot – čištění střech s následnou impregnací
Na čištění střech s následnou impregnací, odstranění hub, lišejníků, mechu, řas, plísní, prachu, smogu a jiných nečistot se zaměřují profesionálové ze společnosti SINTI-CLEAN.CZ.
SINTI-CLEAN.CZ
Manipulační linky a technologie - pro potravinářský průmysl
Manipulační linky a technologie pro potravinářský a betonářský průmysl si pořiďte od firmy TERAMEX s.r.o. v Hustopečích.
TERAMEX s.r.o.