Rubber Steel Construction s.r.o.
HL Trade, s.r.o.

Veškerá odvětví průmyslu potřebují pro svoji činnost také kvalitní stroje a vybavení, které je možné nechat vyrobit na míru nebo pronajmout. Ze široké nabídky si dle konkrétních potřeb můžete vybrat svářecí techniku, pily, plazmové a CNC stroje, balicí a třídící linky, stroje kovoobráběcí, potravinářské a textilní, manipulátory, dopravníky a jiné.

Anti graffiti systém - odstranění a ochrana povrchů proti graffiti
Firma SK FASÁDY je Ostravská firma poskytujíci speciální čištění fasád se zaměřením na odstraňování graffiti, ochrany povrchů a čistění fasád od graffitů. Vše poskytuje včetně poradenství.
SK Fasády s.r.o.
Rolničkové, destičkové a řetězové dopravníky – snadná přeprava kusových i větších předmětů
Na vývoj a konstrukci rolničkových, destičkových a řetězových dopravníků, které slouží ke snadné přepravě kusových zásilek i větších předmětů, se zaměřují specialisté ze společnosti ROBOPAL s.r.o.
ROBOPAL s.r.o. Robotická paletizace
Výroba křídlových a posuvných bran včetně motoru – bezúdržbové brány na míru
Na výrobu a montáž křídlových a posuvných bran včetně zajištění kvalitního motoru se zaměřuje Umělecké kovářství a zámečnictví Lukáše Severy ze Znojma,který obstarává bezúdržbové kovové brány na míru.
Umělecké kovářství a zámečnictví Lukáš Severa
Opravy elektromotorů a elektrických zařízení pracovních strojů v Hradci Králové
Služby na kvalitní úrovni v oblasti opravy elektromotorů a elektrických zařízení pracovních strojů vám poskytne společnost ZVU Servis a.s. z Hradce Králové.
ZVU Servis a.s. Strojírenství Hradec Králové
Štípač dřeva pro domácí i profesionální použití na elektromotor Břeclav
Štípač dřeva pro domácí i profesionální použití s pohonem na elektromotor, nesené za traktorem, pohon na hydrauliku či s benzínovým a dieselovým agregátem od firmy GreenMech, s.r.o.
GreenMech, s.r.o.
Dřevěné obaly - palety, bedny ze dřeva s víkem, s kartonem, z OSB desek i z překližky
Pokud chcete přepravit či skladovat své zboží v praktických obalech ze dřeva, firma Dřevoobaly Iveli Kroměříž dodá širokou škálu produktů - palety, dřevěné bedny s víkem, s kartonem, z OSB, překližky.
Nábytek Iveli - Ing. Libor Vodica Dřevěné obaly, bedny Zlínský kraj
Prodej a instalace bytových a průmyslových ventilátorů od přední značky Vortice
Výkonné ventilátory VORTICE dodává v Přerově, Prostějově a Olomouci společnost BLUE TRADE s.r.o. Dodávku a instalaci ventilátorů realizujeme pro byty, domácnosti a průmyslové odvětví.
BLUE TRADE, s.r.o.
Tlaková čerpadla pro čerpání kalových a splaškových vod – výroba, prodej
Vysoce spolehlivá tlaková čerpadla s robustní konstrukcí pro čerpání kalových a splaškových vod vyrábí a prodává česká společnost PRESSKAN system, a.s.
PRESSKAN system, a.s. Tlaková kanalizace Prostějov
Vysouvací sloupky pro zamezení vjezdu vozidel – automatické, pevné, sklopné
Výsuvné automatické, pevné, sklopné a jiné sloupky pro zamezení vjezdu vozidel v městské zástavbě vám dodá i namontuje česká společnost TECHNOPARK CZ s.r.o. z Brna.
TECHNOPARK CZ s.r.o. Automatizační technika Brno
Ekologické oleje pro kráčející bagry – kvalitní oleje pro práce na vodních dílech i tocích
Ekologické a biologicky rozložitelné oleje pro kráčející bagry vhodné nejen pro práci na vodních dílech a tocích nejen pro okolí Opavy a Ostravy má ve svém bohatém sortimentu společnost oil TEAM a.s.
oil TEAM a.s.
Garážové stání z hliníkové konstrukce pro bezpečné parkování a ochranu vašeho vozu
Zabezpečte své vozidlo proti nepřízni počasí s firmou MONTplast CZ s.r.o., která přichází se systémovým garážovým hliníkovým stáním. Působí v okolí Pardubic a Hradci Králové.
MONTplast CZ s.r.o. Zastřešení bazénů a zimní zahrady
Práce autojeřábem-pronájem teleskopické, mobilní jeřáby Liebherr
Firma Miroslav Harsa - Autojeřáby nabízí pronájem teleskopického, mobilního jeřábu Liebherr s obsluhou. Práce autojeřábem provádí proškolený jeřábník.
Autojeřáby Zlín Miroslav Harsa
Prodej a servis flatbet UV tiskárny Jetrix, velkoplošné digitální tiskárny s Caldera RIP software
Kvalitní flatbet UV tiskárny, velkoplošné digitální tiskárny Vám dodá firma Jiří Křístek - OFSITO z Bílovic - Zlínský kraj. Zajistíme prodej a servis UV tiskáren JETRIX a RIP softwaru CALDERA pro ČR.
Jiří Křístek - OFSITO s.r.o. Profesionální reklamní tisk Zlínský kraj
Náhradní díly pro převodovky - samostatná ozubená kola, pastorky, hřídele, možnost výroby na klíč
Spolehlivým dodavatelem náhradních dílů pro převodovky, samostatných ozubených kol, pastorků a hřídelí je firma MDE - DIAGO s.r.o. z Brna.
MDE - DIAGO s.r.o. Strojírenské díly
Aplikace autofolie, protisluneční fólie na sklo auta, budovy Zlín
Aplikace protisluneční fólie na sklo auta či okenní folie na budovy provádí po celé Moravě firma Cartint Zlín. Autofolie aplikujeme bez demontáže skla.
CARTINT, s.r.o. Fólie na ochranu laku auta Zlín
Agrofólie pro fóliovníky - LDPE fólie s UV stabilizací, s životností několik let
Ve společnosti Centroplast můžete pořídit agrofólie pro fóliovníky či pařeniště. Jde o typ LDPE fólie s UV stabilizací, která má životnost několik let. Sídlo máme ve Starém Městě u Uherského Hradiště.
CENTROPLAST, s.r.o. Výrobce obalového materiálu Zlínský kraj
Ohraničovací, vytyčovací pásky s vysokou pevností proti přetržení pro ohraničení prostoru
Kvalitní vytyčovací pásky pro ohraničení prostoru zakoupíte u zlínské společnosti Steroll s.r.o., která se zabývá prodejem transparentních, barevných nebo potištěných pásek s vysokou pevností.
Steroll, s.r.o. Samolepící pásky s potiskem Zlín
Moderní robotizované pracoviště - rychlá a přesná manipulace s výrobky
Oslovte firmu TMT a.s. Chrudim a objevte možnost, jak zvýšit efektivitu výroby a optimalizovat vaše průmyslové operace pomocí moderních robotizovaných technologií.
TMT a.s. Chrudim Dopravníkové systémy
Železniční a tramvajové kolejnice a upevňovací systémy kompletně na klíč
Společnost Gantry rail s.r.o. se sídlem v Praze 5 poskytuje kompletní služby v oblasti železničních a tramvajových kolejnic včetně upevňovacích systémů.
Gantry Rail s.r.o. Jeřábové dráhy, kolejnice Praha
EDM elektrojiskrové, elektroerozivní obrábění kovů - zakázková výroba kovových dílů
Elektroerozivní obrábění kovů je metoda, která umožní vytvořit kovové díly s vysokou přesností. Tuto technologii využívá pro výrobu kovových dílů TVARSTEEL Bojkovice - Uherské Hradiště.
TVARSTEEL s.r.o. obrábění kovů Uherský Brod
Převodovky a lineární jednotky pro stroje a zařízení, planetové převodovky
Převodovky a lineární jednotky pro stroje a zařízení - planetové, cykloidní převodovky, rotační a lineární aktuátory dodává společnost TG Drives, s.r.o. v Brně.
TG Drives, s.r.o.
Odolný velkoobjemový plastový kontejner na ovoce - prodej
Velkoobjemové plastové kontejnery, které Vaše ovoce ochrání před hnilobou, plísní a jinou zkázou, zakoupíte u specialisty na přepravní plastové obaly - Schoeller Allibert s.r.o.
Schoeller Allibert Czech Republic s.r.o.
Odvalovací kontejnery ABROLL - valník, otevřený, uzavřený s pevnou i odklopnou střechou, s výklopnými, dvoukřídlými vraty
Roman Kunovský z Uherského Ostrohu vyrábí kontejnery ABROLL různého typu, dle účelu využití zvolte otevřený či uzavřený kontejner se střechou, s vraty nebo typ valník. Dodáváme firmám na Moravě.
Roman Kunovský - kontejnery Výroba, prodej kontejnerů Zlínský kraj
Dodavatel elektrotechniky pro průmysl, komerční použití - rozvaděče, přístroje nízkého napětí, pohony, procesní instrumentace
Divize elektrotechniky ve společnosti ELEXIM a.s. Kroměříž se zaměřuje na zajištění dodávek širokého portfolia produktů pro průmysl i komerční použití - rozvaděčů, přístrojů nízkého napětí, pohonů aj.
ELEXIM a.s. Nabíjecí stanice pro elektromobily
Oprava hydromotoru, hydraulického čerpadla a výměna - repasovaný hydromotor, repasované čerpadlo
Společnost GLADIATOOLS Slušovice zajistí opravy hydromotoru, hydraulického čerpadla pro zájemce z regionu Zlín. Je možná i výměna poškozeného zařízení za repasovaný hydromotor, repasované čerpadlo.
GLADIATOOLS, s.r.o. repase hydraulických čerpadel Zlín