Rubber Steel Construction s.r.o.
HL Trade, s.r.o.

Veškerá odvětví průmyslu potřebují pro svoji činnost také kvalitní stroje a vybavení, které je možné nechat vyrobit na míru nebo pronajmout. Ze široké nabídky si dle konkrétních potřeb můžete vybrat svářecí techniku, pily, plazmové a CNC stroje, balicí a třídící linky, stroje kovoobráběcí, potravinářské a textilní, manipulátory, dopravníky a jiné.

Tvarové výpalky a výpalky s úkosy  - CNC zakázková, sériová výroba
CNC zpracování tvarových výpalků a výpalků s úkosy provádí firma R + W Ferra s.r.o. z Brna. Realizujeme zakázkovou a sériovou výrobu včetně zpracování podkladů pro Vysočinu a okolí.
R + W Ferra s.r.o. Tvarové výpalky Brno
Poradenská činnost a konzultace v oblasti strojírenské výroby – rady od specialistů
Poradenskou činnost a konzultace týkající se projektové dokumentace v oblasti strojírenské výroby poskytuje společnost KOVOVÝROBA Ing. Vladimír Herůfek z Bořetic nedaleko Břeclavi.
KOVOVÝROBA Ing. Vladimír Herůfek
Laserové navařování a kalení - revoluční řešení pro obnovu a zvýšení životnosti materiálů a součástí
Na laserové navařování a kalení, které je revolučním řešením pro obnovu a zvýšení životnosti materiálů a součástí, se zaměřuje společnost Kovomont Přerov - spol. s r.o. nejen pro firmy z Polska.
Kovomont Přerov - spol. s r.o.
Zesítěné i nezesítěné PE pěny – snadno zpracovatelná a lehká ochrana výrobků a zboží
Expandovaný polyetylén neboli PE pěnu k ochraně výrobků a zboží ve variantě zesítěné i nezesítěné má ve svém širokém portfóliu společnost Eurofoam TP spol. s r.o. z Brna.
Eurofoam TP spol. s r.o. Technické pěny
Prodej svařovacích materiálů, plazmové techniky - vše pro svařování pod tavidlem, plamenem, MIG-MAG, TIG-WIG, MMA
Společnost BONVARD TRADE s.r.o. z Uherského Hradiště se zabývá prodejem svařovacích materiálů, plazmové techniky. Dodáme vše pro svařování pod tavidlem, plamenem, MIG-MAG, TIG-WIG, MMA.
BONVARD TRADE s.r.o. Vše pro svařování, broušení, řezání
Na prodej výkonný teleskopický manipulátor Manitou MLT 737-130 PS+ Premium s příslušenstvím
Společnost AGRIOLA z Polešovic v okresu Uherské Hradiště prodá nový teleskopický nakladač Manitou MLT 737-130 PS+ Premium, jde o nový stroj z roku 2023 - 0 Mth. Možnost přihlášení na SPZ.
AGRIOLA s.r.o. Výrobce dílů pro zemědělské stroje
Opravy a servis svařovacích zdrojů a hořáků, plasmových řezacích strojů a kompresorů
Záruční a pozáruční servis svářecích zařízení. plasmových řezacích strojů nebo kompresorů včetně jejich renovace zajišťuje firma Moravský QUICK - SERVIS, spol. s r.o. z Prostějova.
Moravský QUICK - SERVIS, spol. s r.o. Svařovací technika Prostějov
Přesné strojní elektroerozivní drátové řezání - EDM elektrojiskrové obrábění
Firma TVARSTEEL z Bojkovic u Uherského Hradiště provádí EDM obrábění, konkrétně elektroerozivní drátové řezání, jde o revoluční technologii zpracování kovů bez tepelného poškození nebo deformace.
TVARSTEEL s.r.o. obrábění kovů Uherský Brod
Polep auta-ochrana laku, karoserie vozidla folií
Jako ochrana laku je vhodný polep auta. Část karoserie vozidla nebo celý vůz si můžete nechat potáhnout folií u firmy Cartint Zlín. Působí na Moravě.
CARTINT, s.r.o. Fólie na ochranu laku auta Zlín
Ekologická likvidace, recyklace, výkup prázdných tonerů, tonerových a inkoustových kazet
Firma PREMO Uherské Hradiště provádí výkup prázdných tonerů, tonerových, inkoustových kazet. V lokalitě Zlínský kraj se obraťte na nás, zajistíme provedení ekologické likvidace, recyklace tonerů.
PREMO s.r.o. Příslušenství pro výpočetní techniku
Regály pro váš sklad, kancelář i domácnost
Kvalitní, bezpečné a praktické regály pro vaše skladování a archivaci od společnosti STRATUS spol. s r.o. Široký výběr regálů pro různé účely a potřeby.
STRATUS spol.s r.o. skladové vybavení, regály
Elektrocentrály, dieselagregáty a náhradní zdroje - prodej, pronájem, servis
Elektrocentrály, dieselagregáty a náhradní zdroje prodává, pronajímá a servisuje v okolí měst Ostrava, Opava, Karviná, Frýdek-Místek, Havířov a Třinec firma OSPOL TECH s.r.o.
OSPOL TECH s.r.o. Elektrocentrály, kompresory Ostrava
Prodej ruční, strojní stretch fólie - fixační, strečová fólie s potiskem, transparentní, barevná
Jedním s produktů společnosti Steroll s.r.o. Zlín jsou ruční a strojní stretch fólie - transparentní, barevné i s potiskem. Fixační strečová fólie má své využití pro balení zboží a různých materiálů.
Steroll, s.r.o. Samolepící pásky s potiskem Zlín
Prodej plachtových obloukových hal, hangárů a skladů Hlamont
Montované obloukové haly, garáže, sklady, hangáry a party stany-jejich prodej a montáž kdekoli v České republice zajistí firma Halmont
NAUTIG SE Halmont
Spolehlivé váhy na e-shopu – laboratorní, analytické, paletové, plošinové, počítací
Na e-shopu spolehlivevahy.cz společnosti TENZONA s.r.o. naleznete velký výběr menších vah a vážních pomůcek všech provozů – laboratorní, analytické váhy, paletové, plošinové, počítací atd.
TENZONA s.r.o.
Prodej napájecích zařízení a elektrických ohradníků pro chov dobytka
Společnost AGROZEM Opava, Vám zajistí široký výběr sortimentu pro chov dobytka včetně zemědělského nářadí. Pomůže Vám s výběrem napáječek nebo elektrických ohradníku dle potřeb hospodáře a chovatele.
Agrozem Opava, s.r.o. Náhradní díly zemědělské stroje Opava
Spolehlivé průmyslové váhy české výroby - plošinové, můstkové váhy na zakázku
Společnost Selva - váhy s.r.o. ze Zlínského kraje dodává průmyslové váhy české výroby. Plošinové, můstkové váhy vyrábíme sériové i na zakázku. Prodejna v Hulíně.
Selva - váhy s.r.o. Váhy a vážící systémy na zakázku
Čistící pece pro procesy – vstřikování, vyfukování a vytlačování plastů
Firma Comuplast s.r.o. dodává termální čistící pece pro šetrné čištění dílů z procesů vstřikování, vyfukování a vytlačování plastů.
COMPUPLAST s.r.o. Stroje pro vytlačování vyfukování plastů
CNC soustružení a frézování na moderních strojích včetně dokončovacích operací
CNC soustružení a frézování na moderních strojích včetně dokončovacích operací na klasických strojích zajišťuje v okolí Vysokého Mýta firma KOMA Vysoké Mýto s.r.o.
KOMA Vysoké Mýto s.r.o. CNC výroba na obráběcích strojích
Půjčovna svářečky a řezací plazmy, dlouhodobý pronájem za výhodné ceny
Společnost SVAR Ostrava provozuje půjčovnu svářeček, řezací plazmy. Firma umožňuje dlouhodobý pronájem za zvýhodněných cenových podmínek, platba pouze za pracovní dny.
SVAR Ostrava
Kruhové klapky k uzavření průtoku vzdušiny, nastavení potřebných odporů v potrubí
Kruhové klapky k uzavření vzdušiny, které také poslouží jako škrtící elementy k nastavení potřebných odporů ve vodorovném, šikmém nebo svislém potrubí, dodává firma EKOMETAL - E spol. s r.o.
EKOMETAL - E spol. s r.o.
Pronájem profesionálních brusných strojů pro dokonalé broušení podlah - půjčovna Praha
Umožníme vám vybrousit vaši podlahu bezchybně a profesionálně. Pronajměte si u nás kvalitní brusné stroje a zrenovujte dřevěné podlahy sami.
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy Praha 6
Detektory netěsností pro rozvody tlakového vzduchu - pro údržbu i rychlou prevenci
Brněnská firma SONOTEC s.r.o. se specializuje na vývoj a výrobu měřící a diagnostické techniky, k niž patří i detektory netěsností pro rozvody tlakového vzduchu, technických plynu a dalších.
SONOTEC s.r.o.
Nástrojové pružiny z kvalitní oceli - výroba na zakázku, dlouhá životnost
Průmyslové pružiny z kvalitní oceli dodává v České republice společnost Alcomex Spring Works, s.r.o. z Moravan u Brna. Nástrojové pružiny s dlouhou životností, vyrábíme standardně či na zakázku.
Alcomex Spring Works, s.r.o.
Výroba plotů na zakázku – brány, ploty a branky na míru od profesionálů ve svém oboru
Na zakázkovou výrobu kvalitních a moderních plotů, bran a branek na míru od profesionálů ve svém oboru se zaměřuje společnost Umělecké kovářství a zámečnictví Lukáše Severy ze Znojma.
Umělecké kovářství a zámečnictví Lukáš Severa