Rubber Steel Construction s.r.o.
HL Trade, s.r.o.

Veškerá odvětví průmyslu potřebují pro svoji činnost také kvalitní stroje a vybavení, které je možné nechat vyrobit na míru nebo pronajmout. Ze široké nabídky si dle konkrétních potřeb můžete vybrat svářecí techniku, pily, plazmové a CNC stroje, balicí a třídící linky, stroje kovoobráběcí, potravinářské a textilní, manipulátory, dopravníky a jiné.

Od kartónových krabic po reklamní obalové materiály - celkové řešení s LITOPAP
V LITOPAP spol. s r.o. najdete širokou nabídku obalových materiálů, tiskovin a propagačních předmětů. Od kartonových krabic až po samolepící etikety, vše pro vaše podnikání na jednom místě.
LITOPAP spol.s r.o. Výroba papírových obalů Litoměřice
Vstupní rohože na hrubé nečistoty se zásobníkem nečistot. Prodej a montáž
Vstupní rohože na hrubé nečistoty se zásobníkem nečistot Vám prodá a namontuje firma DIAMANT AK s.r.o. Brno v rámci celé ČR. A to buď rohož STAR nebo ocelová rohož.
DIAMANT AK s.r.o.
Bivakovací hliníkové rybářské lodě pro sportovní rybolov
Moderní spolehlivé bivakovací rybářské hliníkové lodě od české společnosti NAUTIG SE z Jihlavy, specialisty na výrobu a dodávky plavidel ze svařovaného hydro – hliníku.
NAUTIG SE Dílna, sklad
Manipulační linky a technologie pro betonářský a potravinářský průmysl - dodávka
Na manipulační linky pro betonářský a potravinářský průmysl se zaměřuje firma TERAMEX s.r.o. - zajistíme jejich dodávky a projektování.
TERAMEX s.r.o.
Technologie pro vinice – vinohradnické, zemědělské a komunální stroje a příslušenství
Pro usnadnění práce ve vinicích využijte zemědělské, komunální či vinohradnické stroje a jejich příslušenství. Na prodej se specializuje firma SYNPRO s.r.o. se sídlem ve Velkých Bílovicích.
SYNPRO, s.r.o. Prodej a servis zemědělské techniky
Renovace pogumování povrchu oběžných kol pásových pil
Renovaci pogumování povrchu oběžných kol pásových pil provádí společnost Asociace gumárenské technologie Zlín s.r.o. se sídlem ve Zlíně.
Asociace gumárenské technologie Zlín s.r.o. AGT Zlín
Sekačky a traktory Stiga a zahradní a komunální technika kvalitní značky Stihl
Kvalitní zahradní a komunální techniku značky Stihl a několik druhů sekaček a traktorů Stiga má ve svém bohatém sortimentu společnost Wald & Garten s.r.o. - Šindelka působící v Olomouci a okolí.
Wald & Garten s.r.o. - Šindelka
Lisované, zalisované a ocelové lanové a lano-řetězové vazáky – prodej, E-shop
Na výrobu a prodej zalisovaných, ocelových a nekonečných lanových vazáků a lano-řetězových vazáků se specializuje společnost Pavlínek s.r.o. Ostrava na svém E-shopu.
Pavlínek s.r.o. Vázací a manipulační prostředky
Příprava zahradní techniky na jaro - odborný servis na jaře je důležitý
Na jaře je potřeba provést servis zahradní techniky, nepodceňujte přípravu na jaro a obraťte se v regionu Uherské Hradiště na společnost Robert Bílka - Zahradní technika.
Robert Bílka - Zahradní technika
Výroba, prodej průmyslové popisovače - pro autobazary, kancelářské, grafické, permanentní, smývatelné, na textil, na sklo
Firma KOFIX Zlín je výrobce a prodejce průmyslových popisovačů. Dodá průmyslové popisovače - pro autobazary, permanentní, smývatelné, na textil, sklo, kancelářské i grafické. Klientelu má po celé ČR.
KOFIX Rostislav Pavlík
Laboratorní linka na vyfukování tubulárních fólií
COMPUPLAST s.r.o. zastupuje firmu Labtech Engineering, která vyrábí laboratorní linky na vyfukování tubulárních fólií.
COMPUPLAST s.r.o. Stroje pro vytlačování vyfukování plastů
Tepelná čerpadla PANASONIC – instalace a prodej
Ideální hospodárné řešení pro topení, klimatizaci i přípravu teplé vody ve vašem domě představují tepelná čerpadla PANASONIC Aquarea, o jejichž instalaci a servis se postará společnost BLUE TRADE.
BLUE TRADE, s.r.o.
NOVAPAX CZ s.r.o. - odborník na dokonalé povrchy v Praze - zrcadlové leštění, laserové navařování, mikronavařování
NOVAPAX CZ s.r.o. se specializuje na zrcadlové leštění, laserové navařování a mikronavařování s širokým sortimentem pro strojírenské odvětví.
NOVAPAX CZ s.r.o. Opracování povrchů Praha
Stokvis Tapes - expert na komplexní řešení s flexibilními a samolepicími materiály
Stokvis Tapes je předním poskytovatelem inovativních řešení v oblasti samolepicích materiálů a konvertovaných dílů pro širokou škálu průmyslových aplikací.
Stokvis Promi s.r.o. Samolepicí pásky výroba Stokvis Tapes
Zdvihací zařízení od TMT a.s. - klíčové typy a jejich využití
Zdvihací zařízení představují nezbytnou součást průmyslových a logistických operací. Zahrnují širokou škálu konstrukcí, od jednoduchých řetězových dopravníků po složité systémy s točnou.
Kluzná ložiska Turbolink - revoluční řešení pro snížení tření a opotřebení ve vysokootáčkových strojích
Kluzná ložiska a ložiskové systémy prvotřídní kvality, které vyrábí jihokorejská firma Turbolink, dodává česká společnost MDE - DIAGO s.r.o. z Brna.
MDE - DIAGO s.r.o. Strojírenské díly
Zpracování nerezi, oceli a barevných kovů - zakázková výroba
Společnost Roman Mička, se sídlem v Opavě Zlatníkách se specializuje na zakázkovou výrobu a zpracování kovů, především nerezi, oceli a barevných kovů.
Roman Mička Umělecké zámečnictví Opava
Inovativní linka na třídění plastů – recyklační linka na pet láhve, průmyslové plasty a obaly
Na výrobu a instalaci recyklačních linek na třídění plastů vhodné na pet láhve, průmyslové plasty a obaly se zaměřuje společnost SD Install, která se specializuje na průmyslové zařízení.
SD Install Gustav Schuh
Planetové převodovky pro montáž s různými typy elektrických servomotorů
Planetové převodovky pro montáž s různými typy elektrických servomotorů, které umožňují převod parametrů mechanického výkonu při velmi malých rozměrech, dodává společnost TG drives, s.r.o. z Brna.
TG Drives, s.r.o.
Výroba a vývoj hydraulických lisů a mechanismů
PRESSHYDRAULIKA, s.r.o., která sídlí v Opavě se zabývá vývojem, výrobou a prodejem hydraulických mechanismů a hlubokotažných lis.
PRESSHYDRAULIKA, s.r.o.
Ocelové konstrukce s širokým využitím - výroba, realizace, montáž
Ocelové konstrukce s širokým využitím a jejich výrobu i montáž realizuje společnost GIGA montáže s.r.o. se sídlem v Ostravě, která se specializuje také na technologické konstrukce.
GIGA montáže, s.r.o. Ostrava
Žíhání kovových výrobků – změna mechanických vlastností, odstranění vnitřního pnutí, změna tvrdosti materiálu
Firma D&K Brazing s.r.o. se zabývá žíháním ocelových, nerezových či neželezných kovů. Žíhání je druh tepelného zpracování kovů prováděné za účelem zlepšení některých vlastností kovových výrobků.
D&K Brazing s.r.o. pájení a žíhání v peci
Elektrochemické leštění kovů - kompletní povrchová úprava nerezových výrobků
Pokud chcete mít čistý, sjednocený a vyleštěný povrch nerezových výrobků, pak se obraťte na společnost ELLIT PLUS, která provádí elektrochemické leštění kovů a další povrchové úpravy.
ELLIT PLUS Tomáš Hustý
Levné a kvalitní komínové a kotlové kartáče - výroba štětek pro komíny a kotle
Levné a kvalitní nerezové, ocelové a fíbrové komínové štětky o různých průměrech i kotlové ocelové kartáče kulaté či hranaté koupíte u společnosti KOVOBLESK KPS OPAVA s.r.o.
KOVOBLESK KPS OPAVA s.r.o.
Řemeny zajišťující převod kroutícího momentu – velmi tichý chod a příznivá cena
Velmi oblíbené a konstrukčně jednoduché jsou řemeny, které zajistí převod kroutícího momentu, a to z hnacího na hnané kolo. A my vám jich nabídneme hned několik.
COROLL s.r.o. Prodej ložisek Hronov