Rubber Steel Construction s.r.o.
HL Trade, s.r.o.

Veškerá odvětví průmyslu potřebují pro svoji činnost také kvalitní stroje a vybavení, které je možné nechat vyrobit na míru nebo pronajmout. Ze široké nabídky si dle konkrétních potřeb můžete vybrat svářecí techniku, pily, plazmové a CNC stroje, balicí a třídící linky, stroje kovoobráběcí, potravinářské a textilní, manipulátory, dopravníky a jiné.

Odborné nátěry ocelových konstrukcí, tryskání, pískování rychle a kvalitně
Odborné nátěry ocelových konstrukcí provádí firma LASON CZ s.r.o. v okolí Ostravy, Karviné, specializující se na povrchovou úpravu kovů včetně čištění povrchu tryskáním a pískovaním rychle a kvalitně.
Lason CZ s.r.o.
Prodej řemenů - klínové, jednoduché, variátorové, ozubené i žebrové řemeny pro průmysl, dílnu a zahradu
Přijďte si vybrat kvalitní řemeny pro průmysl, dílnu a zahradu k firmě AGROZEM Opava s.r.o.. Ať už sháníte klínové, jednoduché, ploché, žebrové či variátorové řemeny, u nás si určitě vyberete!
Agrozem Opava, s.r.o. Náhradní díly zemědělské stroje Opava
Široký výběr - elektroinstalační materiál nejen pro instalatéry, topenáře a elektrikáře
Firma KOVER, spol.s r.o. se specializuje na prodej elektroinstalačního materiálu. Široký sortiment pro instalatéry, topenáře, elektrikáře a také běžné zákazníky najdete na prodejně v Jeseníku.
KOVER, spol. s r.o.
Automatické zavlažování na klíč – návrh, instalace i údržba závlahových systémů
Na automatické zavlažování a návrh, instalaci i údržbu závlahových systémů včetně zajištění všech komponentů se zaměřuje společnost Zahrady Minařík působící ve Znojmě na jižní Moravě.
Zahrady Minařík
Značkové oleje ve 200 litrových sudech nebo 20 litrových kanystrech
Kvalitní značkové oleje v ekonomicky výhodných 200 litrových plastových sudech nebo 20 litrových kanystrech prodává firma firma OLEJSPOL.
OLEJSPOL KESSELGRUBER s.r.o.
Výroba strojů a zařízení pro odmašťování součástí - komorový postřikový stroj
Firma SUMMA spol. s r.o. v Šumperku se zaměřuje na výrobou strojů a zařízení pro odmašťování součástí - komorový postřikový stroj.
SUMMA spol. s r.o.
Výroba na zakázku - klece, přepravky, kovové palety
Firma CZECH AUTOMOTIVE SERVICES a.s. z Ostravy vyrábí kovové palety, přepravky, koše, klece i vozíky pro přepravu dílů a další manipulační techniku na zakázku dle požadavků zákazníka.
CZECH AUTOMOTIVE SERVICES a.s. Výroba ocelových kontejnerů
Zajistíme Vám opravy, servis a broušení pilových pásů včetně poradenství
Společnost Zdeněk Kuchař - Nástrojařství provádí opravy, broušení a kompletní servis pilových pásů. Zoptimalizujte Vaše nástroje odborníky.
Zdeněk Kuchař nástrojářství, s.r.o.
Změkčovače vody v domácnosti pomohou s tvrdou vodou a odstraní vodní kámen - GORO spol. s.r.o.
Společnost GORO spol. s.r.o. z Chrášťan u Prahy se zabývá výrobou a prodejem přístrojů na úpravu vody, mezi než patří i změkčovače vody.
GORO, spol. s r.o. Úprava vody, reverzní osmóza
Mořící a galvanické linky – povrchové úpravy kovů
Ekologický provoz, výrobnu provozní vody a čistírnu pro mořící a galvanické linky zajistí podle platných standardů společnost W.P.E. a.s. se sídlem v Praze.
W.P.E. a.s. Water Purification Engineering
Revoluční velkoplošná inkoustová UV LED tiskárna Mimaki UJV55-320
Pokud si chcete pořídit novou tiskárnu, pak se určitě zaměřte na novou revoluční velkoplošnou inkoustovou tiskárnu UV LED Mimaki UJV55-320, kterou nabízí firma ELECTRON, spol. s r.o. v Brně.
ELECTRON, spol. s r.o.
Řezání, dělení profilů, trubek, svitků a plošného materiálu laserem i pilou
Potřebujete-li rozřezat či rozdělit plošný materiál, profily, trubky nebo svitky, můžete se obrátit na společnost KOVONA SYSTEM, a.s. z Českého Těšína, která je jednou z nejstabilnějších firem v ČR.
KOVONA SYSTEM, a.s.
Germicidní lampy – zdravotnická technika pro zajištění sterilního prostředí
PROMOS spol.s.r.o. poskytuje zdravotnickou techniku určenou pro nemocniční péči. Nezbytnou samozřejmostí v nemocničním prostředí je čistota a germicidní lampy Vám zajistí dokonale sterilní prostředí.
PROMOS spol. s r.o.
Sestavy strojů, strojní díly, ocelové konstrukce Hradec Králové, opravy strojů, malosériové dodávky
Sestavy strojů, strojní díly, ocelové konstrukce Hradec Králové, opravy strojů, malosériové dodávky, generální a střední opravy výrobních strojů.
ZVU Servis a.s. Strojírenství Hradec Králové
Prodej nových náhradních dílů značek Kromschroder, LBE, Beda Oxygen, Protego a Weishaupt
Prodejem náhradních dílů – hořáky, ventily, elektrody, filtry atd., se zabývá společnost PIRES s.r.o. Třinec. K dostání jsou značky Kromschroder, LBE, Beda Oxygen, Protego, Weishaupt a další.
PIRES s.r.o.
Zakázková výroba zvedacích stolů a zdvihacích plošin na míru včetně atypických
Na zakázkovou výrobu zvedacích stolů a zdvihacích plošin na míru se specializuje společnost Zvedací plošiny s.r.o. v Ostravě. Pro snadnou manipulaci se zbožím vyrábí i atypické plošiny na míru.
Zvedací plošiny s.r.o.
Fólie LDPE, HDPE pro průmysl - výroba na zakázku ve velikosti od 3 cm do 6 m
Společnost Centroplast Uherské Hradiště se zabývá výrobou folií pro průmysl. LDPE a HDPE fólie vyrábíme na zakázku ve velikosti od 3 cm do 6 m.
CENTROPLAST, s.r.o. Výrobce obalového materiálu Zlínský kraj
Efektivní, rychlé a levné vytápění pomocí klimatizace - tepelné čerpadlo vzduch-vzduch
Na montáž tepelných čerpadel systému vzduch-vzduch, které slouží pro efektivní, rychlé a levné vytápění formou klimatizace se zaměřuje společnost ELSPACE KLIMA s.r.o. v okolí Znojma a Mikulova.
ELSPACE KLIMA s.r.o.
Zakázková výroba vysekávacích nožů a perforovacích matric pro výrobce obuvi a výrobků z kůže
Společnost SEFO plus s.r.o. zajišťuje zakázkovou výrobu vysekávacích nožů a perforovacích matric pro výrobce obuvi a výrobků z kůže. Výroba na míru dle přání zákazníka.
SEFO plus, s.r.o.
Technologický kontejner pro zatlačení solanky do ropného vrtu vysokotlakým čerpadlem od českého výrobce
Technologické kontejnery pro zatlačení ložiskové vody vysokotlakým čerpadlem do ropných vrtů s různými možnostmi automatického řízení vyrábí na zakázku společnost AQ PUMPY, s.r.o. z Hranic.
AQ PUMPY, s.r.o.
Instalace, svařování potrubí pro energetický, chemický potravinářský průmysl
Instalace a svařování potrubí pro energetický, chemický nebo potravinářský průmysl má v malíčku Znojemská společnost Schuh Industry Group - kontaktujte nás pro domluvení zakázky v ČR i v zahraničí.
Schuh Industry Group
Kvalitní a spolehlivý kávovar pro domácnost, kancelář i gastro provoz - e-shop
Pokud hledáte kvalitní a spolehlivý kávovar pro domácnost, kancelář nebo gastro provoz, pak navštivte specializovaný e-shop firmy alacaffé s.r.o. z Třebíče, působící na celé Vysočině.
alacaffé, s.r.o. Pronájem a servis profi kávovarů
Diagnostická technika SONAPHONE Smart - využití pro různé aplikace v průmyslu
Ultrazvuková zařízení pro kontrolu těsnosti ventilů vyrábí společnost SONOTEC se sídlem v Brně. Dodáváme diagnostickou techniku pro různé aplikace v průmyslovém odvětví.
SONOTEC s.r.o.
Potravinářské stroje - loupačka arašídů nebo nerezová zubová čerpadla od Strojírna Kukleny s.r.o.
Společnost Strojírna Kukleny spol. s.r.o. z Hradce Králové nabízí výrobu potravinářských strojů jako je loupačka arašídů nebo zubová nerezová čerpadla.
Strojírna Kukleny spol.s r.o. Zakázková výroba strojů Hradec Králové