Rubber Steel Construction s.r.o.
HL Trade, s.r.o.

Veškerá odvětví průmyslu potřebují pro svoji činnost také kvalitní stroje a vybavení, které je možné nechat vyrobit na míru nebo pronajmout. Ze široké nabídky si dle konkrétních potřeb můžete vybrat svářecí techniku, pily, plazmové a CNC stroje, balicí a třídící linky, stroje kovoobráběcí, potravinářské a textilní, manipulátory, dopravníky a jiné.

Vybavení kovoobráběcích dílen, průmyslové značení - nová prodejna
Pořiďte si vybavení kovoobráběcích dílen v nové prodejně firmy VABEX - Vizovice u Zlína. Dodáme průmyslové značení, laserové popisovací zařízení, strojní svěráky, upínací nástroje i další vybavení.
VABEX s.r.o. Vybavení kovoobráběcích dílen Zlín
Servis hydraulických zařízení, revize nakládacích jeřábů
Hledáte odborného poskytovatele servisních prací pro hydraulická zařízení? Potřebujete rychle a levně sehnat náhradní díly? Chybí vám revize na provozovanou zvedací a manipulační techniku?
CH + S SERVIS, s.r.o. Servis hydraulických zařízení Praha
Špičková váhová řešení pro přední prodejny potravin
Pro prodej potravin je nezbytnou výbavou i kvalitní váha. Investujte do správného přístroje, který vám vydrží mnoho let a bude spolehlivým pomocníkem.
Mettler - Toledo, s.r.o. Přesné váhy Praha
Výroba zařízení pro průmyslové značení výrobků, štítků
Společnost KOFIX Zlín-Zlínský kraj je výrobce průmyslového značení. Výroba je zaměřena na zařízení pro průmyslové značení výrobků, štítků.
KOFIX Rostislav Pavlík
Vyrábíme karty s čárovým nebo QR kódem s širokým využitím
Karty s čárovým a QR kódem vyrábí společnost BlackCard z Ostravy. Nechte si vyrobit personalizované plastové karty, které mají široké využití v obchodech, či stravovacích systémech. Originální potisk.
BlackCard s.r.o. výroba plastových karet
Kované brány, ploty, mříže do oken a dveří, zábradlí - ruční kovářská výroba
Firma ZAMKOV UH působí v oboru kovářství, v regionu Zlínský kraj. Ruční kovářská výroba je zaměřena na kované brány, ploty, mříže do oken a dveří i zábradlí.
ZAMKOV UH s.r.o. Umělecké kovářství Uherské Hradiště
Ultrazvukové sondy - spolehlivé měřící a testovací přístroje
Ultrazvukové sondy SONOSCALE a SONOSCAN, jako testovací přístroje pro měření a detekci předmětů od technologické společnosti SONOTEC s.r.o.
SONOTEC s.r.o.
Přezkoumání technického stavu a revize tlakových nádob a zařízení
Revize tlakových nádob a kotlů provádí Revize tlakových zařízení s.r.o. z Ostravy. Revizní technik ověří provozuschopnost a bezpečnost Vašich tlakových zařízeních a případně provede jejich opravu.
Revize tlakových zařízení s.r.o. Milan Hoch
Kompletní servis a poradenství v oboru klimatizace, tepelných čerpadel a průmyslového chlazení
Pokud si nevíte rady, jakou zvolit správnou klimatizaci a tepelné čerpadlo pro dům či byt, nebo uvažujete nad výběrem vhodného průmyslového chlazení, obraťte se na firmu Klimastyle s.r.o. z Hodonína.
Klimastyle s.r.o.
Sledování v intralogistice – optimalizace času a nákladů pro výrobní logistiku
Optimalizujte čas a náklady ve výrobní logistice Vaší firmy. Firma TURCK dodává produkty a systémy pro sledování v intralogistice. Propojíme fyzické objekty se soubory dat a IT systémy.
TURCK, s.r.o.
Plastová bublinková obálka s lepící klopou, která je ekologická pro životní prostředí
Firma HB pack s.r.o. z okresu Vyškov vyrábí obalové materiály všeho druhu. Vsaďte na plastovou bublinkovou obálku s lepící klopou, která je recyklovatelná a ekologická pro životní prostředí.
HB pack s.r.o.
Pravidelná diagnostika a kontrola obráběcích strojů – servisní správa
Servisní správa obráběcích strojů od společnosti VTL Blansko zajistí nejen pravidelnou diagnostiku a kontrolu obráběcích strojů, ale sníží i riziko nečekaných poruch.
VTL Blansko, a.s. Prodej, servis obráběcích strojů
Servis výpočetní a kancelářské techniky – perfektní stav tiskáren a počítačů ve Vaší firmě
Servis výpočetní a kancelářské techniky, tiskáren, počítačů a dalšího zařízení různých značek pro zajištění perfektního stavu zajišťuje společnost FBT- Bräuer Tomáš pro firmy v Olomouci a Prostějově.
FBT - Bräuer Tomáš
Aku nářadí a stroje STIHL s tichým provozem pro údržbu zahrad, zámeckých a městských parků
Údržbu a úpravu trávníků zahrad, zámeckých a městských parků umožňuje společnost CHLEBIŠ s. r. o. prostřednictvím prodeje strojů a aku nářadí STIHL s tichým provozem v Hlučíně a na svém e-shopu.
CHLEBIŠ s.r.o. Zahradní a komunální technika
Unikátní koextruzní Chill Roll linka na vytlačování folií od firmy LABTECH Engineering
Společnost COMPUPLAST je regionální zástupce firmy Labtech, která se zabývá výrobou a prodejem vytlačovacích strojů a konkrétně nové unikátní koextruzní Chill Roll linky na vytlačování folií.
COMPUPLAST s.r.o. Stroje pro vytlačování vyfukování plastů
Prodej sériově vyráběných svařovaných pramic a člunů
Od firmy Nautig SE získáte sériově vyráběné svařované hliníkové pramice a čluny, firma z Jihlavy je oficiálním zástupcem značky Kimple.
NAUTIG SE Dílna, sklad
Profesionální servis a údržba pákových kávovarů Praha  -  pro dokonalý kávový zážitek
Sjednejte profesionální servis a údržbu pákových kávovarů pro zachování jejich výkonu a vynikající chuti kávy.
Servis kávovarů Praha La Sofia Coffee - Petr Kořista
Šité kartonové krabice větších rozměrů na balení těžších a rozměrnějších výrobků – vysoká kvalita, perfektní cena
Na výrobu a prodej šitých kartonových krabic větších rozměrů vhodných na balení těžších a rozměrnějších výrobků se zaměřuje společnost Karton plus spol. s.r.o. nejen pro oblasti Olomouce a Prostějova.
Karton plus spol. s.r.o.
Údržba a čištění fasád a budov - odstranění špíny, mechu i graffitů, anti graffiti systém
Hlavním zaměřením firmy SK FASÁDY je údržba a čištění budov ve výškách v okolí Opavy i Ostravy. Provádíme čištění fasád všech druhů - omítky, hliníkové fasády i fasádní obklady.
SK Fasády s.r.o.
Oprava plastových nádrží a odpadních šachet - svařování a výroba
Oprava plastových nádrží a odpadních šachet - svařování a výroba, specialista na plastové obaly je firma Svařování plastů Pavel Petroš v Brně.
Svařování plastů Pavel Petroš
Speciální analýza - znečištění ovzduší, plynných a prachových škodlivin v pracovním prostředí
Speciální analýzu znečištění ovzduší a měření hlučnosti v pracovním prostředí provádí firma Detekta s.r.o. z Brna. Analýza spočívá především ve stanovení plynných a prachových škodlivin.
Detekta s.r.o.
Rošty a regály pro fulfillment sklady: jak zvýšit efektivitu a snížit náklady
Na výrobu a dodávku roštů a regálů pro fulfillment sklady, které zvyšují efektivitu, snižují náklady a maximálně využívají prostor skladu, se zaměřují odborníci ze společnosti KASALI,s.r.o. ze Znojma.
KASALI, s.r.o. Podlahové rošty Znojmo
Eshop se zahradními traktory, mulčery SECO - ulehčí sekání zahrad, úklid listí a sněhu
Vyberte si v eshopu SYNPRO ve Velkých Bílovicích zahradní traktory, mulčery SECO, které vám ulehčí sekání zahrad, úklid listí i sněhu. Jsou pomocníky pro domácí i profesionální využití.
SYNPRO, s.r.o. Prodej a servis zemědělské techniky
Výroba speciálních nerezových stožárů pro veřejné osvětlení obcí a měst
Výrobu speciálních nerezových stožárů pro veřejné osvětlení zajišťuje společnost FORELV s.r.o. z Prostějova. Pro města a obce vyrobí vhodný typ stožárů pro osvětlení ulic, silnic, náměstí a parků.
FORELV s.r.o.
Broušení pilových řetězů na motorové, elektrické a akumulátorové pily
Nevíte jak správně nabrousit pilový řetěz na Vaší motorové, elektrické nebo akumulátorové pile? Obraťte se na firmu Wald & Garten s.r.o..
Wald & Garten s.r.o. - Šindelka