Stavebniny přinášejí široký sortiment produktů pro různé účely využití v oblasti stavebnictví. Můžete si tak pořídit kvalitní cihly, betonové výrobky, tvárnice, sádrokartony, zdicí malty, stropní a střešní systémy, tepelné izolace, hydroizolace, barvy, zateplovací systémy, nářadí, sanitu, okna, dveře, podlahy, obklady a další materiály.

Venkovní obklady z umělého kamene pro obložení fasád i stěn
Oblíbeným trendem jsou obklady z umělého kamene, které lze využít na venkovní fasády, komíny i ploty. DAREK - Daniel Přikryl s.r.o. ve Vikýřovicích vám zajistí venkovní obklady dle vašich představ.
Plechová střešní krytina pro nové střechy i rekonstrukce
Lehká plechová střešní krytina je ideální pro nové střechy i rekonstrukce. V okrese Olomouc a Prostějov působí firma KH montáž, která provádí pokrývačské a tesařské práce.
Mozaiková dekorativní omítka pro vnější i vnitřní použití
Zvažujete proměnu vaší fasády nebo interiéru? Firma DAREK v Šumperku pro vás má jednoduché řešení v podobě mozaikové dekorativní omítky, která vám umožní barevné provedení dle vašich představ.
Kamenný koberec - praktický do interiéru i pro venkovní plochy
Pokud jste ještě neslyšeli o kamenném koberci, tak firma DAREK vám jej představí. Jde o novinku v oblasti stavebnin a velmi odolný a trvanlivý materiál praktický do interiéru i pro venkovní plochy.
Míchání fasádní barvy, akrylátové i silikonové omítky na počkání
Sháníte kvalitní probarvené, silikonové nebo akrylátové omítky? Firma Beami se sídlem v Šumperku (nedaleko Zábřehu) vám namíchá barvy dle vašeho přání a to i na počkání.
Kamenný koberec je ideální pro obnovu venkovní i vnitřní podlahy
Pokud jste se rozhodli o obnovu venkovní nebo vnitřní podlahy, tak firma DAREK vám nabízí novinku v podobě kamenného koberce, který je ideální pro obnovu starších povrchů - zámkové dlažby nebo betonu.
Prodej, dodávka plechová, univerzální střešní krytina Zábřeh, Šumperk
Firma NOVÁ KRYTINA s.r.o. provádí prodej a dodávku střešní krytiny v Šumperku a okolí. Vyberete si u nás různé druhy od plechových střešních krytin až po univerzální střešní krytiny. Prodej a dodávka: - plechová střešní krytina - pálená střešní krytina - střešní profily - ocelová střešní krytina - univerzální zakrývací plech - ...
Kvalitní plechové střešní krytiny, žlaby, venkovní parapety Olomouc
Pokud hledáte kvalitní plechovou krytinu za nejlepší cenu, tak se obraťte na firmu NOVÁ KRYTINA s.r.o., která se zaměřuje na prodej nejen plechových krytin, ale také žlabů nebo parapetů včetně jejich dodávky a montáže. Plechová střešní krytina je vyráběna na míru dle kladečského plánu, který je bezplatně vyhotoven dle výkresové dokumentace nebo ...
Akrylátové desky a interiérové doplňky z přírodních materiálů, Dekoakryl
AkrylDek s.r.o. je společnost sídlící v Šumperku, která nabízí akrylátové desky, interiérové prvky a doplňky z přírodních a kvalitních materiálů za výhodné ceny.
Originální vodovodní baterie - dřezové, vanové, sprchové
Originální vodovodní baterie, ať už do kuchyně (dřezové) nebo do koupelny (vanové, sprchové) seženete ve firmě VODATEX Olomouc.
Exkluzivní střešní okna Fakro - prodej a montáž Olomouc, Šumperk
Chcete-li aby vaše střešní okna měly moderní vzhled a zároveň měly odolnou konstrukci a dobré tepelně izolační vlastnosti, pak je zde pro vás firma NOVÁ KRYTINA s.r.o., která je odborníkem nejen na střešní krytiny, ale také vám zajistí prodej a montáž exkluzivních střešních oken Fakro. Vybrat si můžete z bohatého sortimentu střešních oken Fakro ...
Montáž a dodávka střešní krytiny, nové střechy Šumperk, Olomouc
Rozhodli jste se pro rekonstrukci nebo stavbu nové střechy, protože ta stará už není tolik kvalitní, tak svěřte tuto práci šikovným klempířům a pokrývačům z firmy NOVÁ KRYTINA s.r.o., kteří se vám postarají o dodávku i montáž vaší nové střechy. Samozřejmostí je pro nás zajistit kvalitní střešní krytiny, které budou ozdobou střechy. Vybrat si ...
Plechové střešní krytiny Šumperk, Zábřeh
Šikovní klempíři, pokrývači a tesaři pracují ve společnosti Nová krytina. Hledáte-li spolehlivou společnost pro stavbu či rekonstrukci vaší střechy a instalaci střešní krytiny, v okolí Šumperku či Zábřehu, jsme pro vás ti praví. Svým klientům nabízíme nejkvalitnější materiály a precizní klempířské, pokrývačské a tesařské práce za ty nejlepší ceny. ...
Plastová, hliníková okna a dveře - servis, prodej, montáž
Pokud jste se rozhodli pořídit si nová okna nebo dveře pro váš dům nebo byt, pak je pro vás MKA Service v Olomouci to pravé. Zaměřuje se na prodej, servis, montáž plastových, hliníkových oken a dveří.
Pokládka podlahových krytin - prodej, montáž podlah
Nevíte-li si rady s pokládkou podlahy, pak vám společnost Břetislav Šindler - podlahy Dione Olomouc ráda pomůže. Zaměřuje se na pokládku podlahových krytin a také prodává, montuje podlahy všeho druhu.
Betonový střešní systém Bramac, KM BETA Uničov, Olomouc
Kdo by nechtěl střechu nejen na dlouhá léta! Zvolte si betonový střešní systém Bramac nebo KM BETA od společnosti Alois Mauler. Alois Mauler prodává střešní krytiny a systémy pro náročnou i levnou střechu. Na krytiny poskytuje množstevní a objektové slevy. Střešní systém Bramac: - kvalitní tašky s dlouhověkostí - různé tvary střešní ...
Písek, štěrk pro stavební firmy i soukromníky | Olomouc
Písek a štěrk za rozumné ceny seženete v nabídce společnosti Smětal Bystrovany (okr. Olomouc). Ať už potřebujete písek a štěrk na stavbu, na vysypání zahradní cestičky, nebo podnikáte v oboru stavebnictví, my vám dodáme kvalitní suroviny v jakémkoli množství. Prodej písku a prodej štěrku nabízíme zákazníkům z města Olomouc i širokého okolí již ...
Podlahové krytiny - prodej a odborná pokládka
Pokud uvažujete o nové podlaze a hledáte kvalitní podlahovou krytinu, tak se můžete s důvěrou obrátit na firmu Dione z Olomouce, která se zabývá prodejem a odbornou pokládkou podlah všech typů.
Prodej nátěrových hmot, laků, malířské barvy
František Minář – firma Beami se zabývá prodejem nátěrových hmot a laků. Zaměřuje se na malířské barvy a ostatní příslušenství včetně míchání barev.
Zpracování, ohýbání, lepení plexi Olomouc, Brno, Praha
Společnost OK DESIGN, s.r.o. se zabývá designem a atypickou výrobou, zpracováním, ohýbáním a lepením plexi. Hledáte firmu, která vyrábí kvalitní a originální výrobky z plexi? Obraťte se na odborníky - na firmu OK DESIGN, s.r.o. Navrhuje, vytváří a vyrábí výrobky z plastů pro signmaking, propagaci a reklamu: - kryty pro průmysl - ...
Prodej střešních krytin, pálené tašky TONDACH Olomouc, Litovel
Alois Mauler se zabývá prodejem střešních systémů a krytin pro všechny typy střech. V široké nabídce naleznete i kvalitní pálené tašky Tondach. Pálené střešní tašky TONDACH patří mezi nejkvalitnější střešní krytinu a splňují vysokou kvalitu. Přemýšlíte o tom, že si pořídíte pálenou tašku na vaši střechu? I přes svou vysokou kvalitu je pálená ...
Dřevěné brikety, palivové dřevo - prodej
MOSAIC spol. s.r.o. se mimo výroby dřevěných parket zaměřuje také na prodej dřevěných briket a palivového dřeva pro okolí Valašského Meziříčí, Nového Jičína i Přerova.
Pilařská výroba, dřevěné brikety, palivové dřevo
MOSAIC spol. s r.o. se mimo výroby dřevěných parket zaměřuje také na pilařskou výrobu a palivové dřevo nejen v Přerově a Bělotíně.
Kvalitní střešní materiál, krytiny, žlaby, parozábrany Olomouc, Šumperk
Pokud stavíte či rekonstruujete dům nebo jen střechu a nevíte kde koupit kvalitní střešní materiál, tak je zde pro vás firma Alois Mauler, kde si vyberete ze širokého sortimentu střešních krytin a veškerých potřebných doplňků. Náš velkoobchod poskytuje bezplatné poradenství včetně dopravy vybraného materiálu. Vyberete si z těchto ...
Výroba plastových nádrží na zakázku - jímky, žumpy, septiky
Pokud potřebujete vyrobit plastovou nádrž dle svých rozměrů, tak je zde pro vás společnost ČOV Water Expert s.r.o., která se zabývá vývojem a výrobou plastových nádrží na vodu.