Stavebniny přinášejí široký sortiment produktů pro různé účely využití v oblasti stavebnictví. Můžete si tak pořídit kvalitní cihly, betonové výrobky, tvárnice, sádrokartony, zdicí malty, stropní a střešní systémy, tepelné izolace, hydroizolace, barvy, zateplovací systémy, nářadí, sanitu, okna, dveře, podlahy, obklady a další materiály.

Interiérové barvy Primalex na vnitřní zdi včetně penetrací - míchání barev
Velký výběr interiérových barev Primalex na vnitřní zdi včetně penetrací naleznete na prodejnách firmy Král - barvy v Hranicích nebo Drahotuších. Barvy vám také rádi namícháme dle vašeho přání.
Král - barvy, s.r.o.
Olejové nátěry venkovních teras, pergol a dřevěných konstrukcí přípravky Remmers
Ošetřete venkovní dřevěné konstrukce kvalitními olejovými nátěry, které prodává v okolí Hranic, Lipníku nad Bečvou firma Král-barvy, s.r.o. Přípravky Remmers jsou vhodné pro pergoly i terasy.
Král - barvy, s.r.o.
Polyesterové desky, PET - POLYESTER - dodávka a zpracování
Společnost Elventa LV, s.r.o. vám zajistí dodávku a zpracování polyesterových desek - PET - POLYESTER.
Elventa LV, s.r.o. Plastové produkty a polotovary
Přírodní nátěry na dřevo Osmo - barva, která chrání venku i uvnitř
Dřevo potřebuje ochranu a péči, proto jsou zde přírodní nátěry na dřevo Osmo. Zakoupíte je v prodejně nátěrových hmot Král - barvy, s.r.o. v Hranicích a Drahotuších.
Král - barvy, s.r.o.
Plastová okna a dveře, hliníková okna a dveře, dřevěná okna a dveře, zimní zahrady
Společnost A + BX OKNA, s.r.o. je kvalitním výrobcem a prodejcem oken, dveří a zimních zahrad.
Dřevěné trámy a střešní latě – kompletní vybavení a řezivo pro Vaše střechy
Velký objem skladových zásob smrkového řeziva, dřevěné trámy a střešní latě na střechy má ve svém bohatém sortimentu společnost PROŘEZ spol. s r.o. působící v oblastech Olomouce a Přerova.
Prodej a míchání barev – tónovací centrum
V prodejně barev M.J. Final v Litovli pořídíte široký sortiment malířských, fasádních a dalších typů barev. Postaráme se i o míchání barev v tónovacím centru.
Barvy M.J.Final, s.r.o.
Vodovodní, umyvadlové a dřezové baterie NOVA – prodej a servis od profesionálů
Spolehlivým prodejcem kvalitních vodovodních, umyvadlových, dřezových a dalších typů baterií značky NOVA je společnost KOVER, spol. s r.o. z Jesesníku, jejíž pracovníci zajišťují i servis.
KOVER, spol. s r.o.
Stavební řezivo – prkna, fošny, hranoly, obkladové palubky
Stavební řezivo, jako jsou prkna, fošny, hranoly, obkladové palubky ale také překližky zakoupíte v okolí Prostějova u dřevovýroby PROŘEZ s.r.o.
Barvy, lazury a oleje na dřevo pro venkovní i vnitřní krycí nebo tónovací ochranné nátěry
Kompletní sortiment barev, lazur a olejů na dřevo zakoupíte v prodejně Barvy M.J.Final, s.r.o. Prodáváme krycí nebo tónovací nátěry na dřevo pro venkovní i vnitřní použití renomovaných výrobců.
Barvy M.J.Final, s.r.o.
Stavební a tesařské vruty do dřeva pro terasy, dřevostavby i pergoly
Stavební a tesařské vruty do dřeva pro terasy, dřevostavby i pergoly vám zajistí společnost z Prostějova - PROŘEZ spol. s r.o..
Prodejna elektroinstalačního materiálu, elektro nejen pro domácnosti
Veškerý elektroinstalační materiál nakoupíte v okolí Šternberku v prodejně Elektro Tomáš Bureš. V našem elektru prodáváme žárovky, lustry, svítidla, vypínače a další elektroinstalační materiál.
Plastové jímky, septiky samonosné nebo na obetonování vyráběné na míru
Kulaté nebo oválné plastové septiky a jímky z certifikovaných desek na míru vyrábí firma MKPLASTIC-výroba z plastů, s.r.o. Dodáváme septiky a jímky samonosné nebo k obetonování.
MKPLASTIC-výroba z plastů, s.r.o.
Malířské barvy ve slevě – kvalitní a nejlevnější nátěrové hmoty v širokém okolí
Kvalitní interiérové malířské barvy s vysokým krytím za nejlepší ceny v okolí zakoupíte v prodejně barev Unno Universal s.r.o. v Šumperku.
Unno universal s.r.o
Výroba a montáž dřevěných vchodových dveří a eurooken – vysoká kvalita s dlouhou životností
O výrobu a montáž vysoce kvalitních dřevěných vchodových dveří a eurooken s dlouhou životností se postarají odborníci společnosti Lux Window působící v Přerově a Hranicích.
Lux Window Petr Kuchař
Široký výběr plechové střešní krytiny značky Ruuki a okapové systémy od kvalitního dodavatele
Spolehlivou dodávku a výběr z bohatého sortimentu plechové střešní krytiny Ruuki a okapových systémů zajišťuje společnost SEFRAN s. r. o. v Šumperku a Zábřehu.
SEFRAN s.r.o.
Prodej, dodávka, montáž bezpečnostních dveří Securido pro každý byt i dům
Bezpečný domov vám zajistí bezpečnostní dveře Securido. Prodejem, dodávkou a montáží dveří Securido do bytů i domů se zabývá firma MKA Service s.r.o. působící v Olomouci a Prostějově.
Barvy na kov i na dřevo Roko, interiérové nátěry včetně namíchání přesného odstínu
Barvy na kov i na dřevo, interiérové nátěry Roko i Remmers prodává společnost Král – barvy s.r.o. z Hranic. Nabízíme namíchání přesného odstínu barvy dle Vašich přání a představ.
Král - barvy, s.r.o.
Zakázková výroba ze dřeva od profilových lišt, přes nábytek až po dřevěná okna
Olomoucká společnost Řemesla s.r.o. se zabývá zakázkovou dřevovýrobou. Najdete u nich dřevěný nábytek na zakázku, profilové lišty nebo dřevěná okna a dveře nebo eurookna.
Prodej a aplikace značkové stříkané polyuretanové pěny - PUR, stříkané zateplení, realizace zateplení - izolace
Společnost HDT Car s.r.o., divize stříkané zateplení se sídlem v Olomouckém kraji se od roku 2014 zabývá prodejem a aplikací značkové stříkané polyuretanové pěny (PUR).
Nádherné krbové obklady z kamene, praktická a moderní kamenná dlažba - realizace a pokládka
Nádherné krbové obklady z kamene i praktická a moderní kamenná dlažba oživí interiér. Realizaci obložení krbu a pokládku kamenné dlažby zajistí Kamenictví Petr Švardala se sídlem v Olomouci.
Výroba a montáž eurooken, dřevěných a dřevohliníkových oken i vchodových či interiérových dveří
Na výrobu oken a dveří se specializuje firma Lux Window v okolí měst Ostravy, Olomouce i Zlína. Postarají se o montáž eurooken, dřevěných oken i vchodových a interiérových dveří.
Lux Window Petr Kuchař
Oběhové čerpadlo na topení, pro vytápění i topné systémy
Hledáte výkonné a úsporné oběhové čerpadlo vhodné na topení, pro vytápění nebo pro topné systémy? V eshopu firmy TRITON, která je odborníkem na prodej čerpací techniky si určitě vyberete !
TRITON Tomáš Drábek
Interiérové, malířské barvy Primalex včetně namíchání vybraného odstínu
Na prodejně firmy Král - barvy, s.r.o. Hranice pořídíte výhodně interiérové a malířské barvy Primalex. Zajistíme namíchání Vámi vybraného odstínu.
Král - barvy, s.r.o.
Výroba, prodej, dodávka a montáž plastových, hliníkových a dřevěných oken a dveří, zimní zahrady, garážová vrata
Společnost A+BX OKNA, s.r.o. se již od roku 1993 zabývá výrobou, prodejem, dodávkou a montáží plastových oken a dveří, a to včetně příslušenství. Náš výrobní závod sídlí v Křenovicích u Prostějova.