Stavebniny přinášejí široký sortiment produktů pro různé účely využití v oblasti stavebnictví. Můžete si tak pořídit kvalitní cihly, betonové výrobky, tvárnice, sádrokartony, zdicí malty, stropní a střešní systémy, tepelné izolace, hydroizolace, barvy, zateplovací systémy, nářadí, sanitu, okna, dveře, podlahy, obklady a další materiály.

KPG, KPC, KPN-G kulové přírubové kohouty na plyn POLIX, prodej
KPG, KPC a KPN-G kulové přírubové kohouty POLIX na plyn prodává firma P.A.servis spol. s.r.o. z Olomouce. Působíme v Praze, Brně, Ostravě, Olomouci, Plzni a dalších lokalitách.
P.A.servis spol. s r. o.
Hoblovaný program - plotovky, terasová prkna, fasádní obklady, pergoly a přístřešky
Bohatý výběr plotovek, terasových prken, fasádních okladů, pergol a přístřešků z různých druhů dřeva má ve svém bohatém sortimentu společnost Sudolský dřevovýroba z Olomouce.
Sudolský dřevovýroba Rostislav Sudolský
Hadicové rychlospojky geka pro jednoduché spojování hadic - e-shop
Při práci na zahradě jistě každý ocení jednoduché spojování hadic. Proto jsou pro vás ideálním řešením hadicové rychlospojky geka, které si pořídíte v e-shopu firmy TAFIMEX trade s.r.o..
TAFIMEX trade s.r.o.
Výroba a prodej izolačního dvojskla pro zimní zahrady, výlohy, okna i dveře
Izolační dvojskla, které je možné použít pro zasklení zimních zahrad, oken, dveří i výloh, vyrábí a prodává sklenářství Josef Müller.
Sklenářství Josef Müller Izolační skla
Odolné a designové panelové betonové ploty nenáročné na údržbu – stavba na klíč včetně dopravy
Vzhledově atraktivní panelové betonové ploty české výroby prodává firma Gardenmat Pavel Matiáš. Stavíme betonové ploty v dekoru dle výběru zákazníka na klíč včetně zajištění dopravy na místo montáže.
Gardenmat Pavel Matiáš Ploty a oplocení Olomouc
Prodej interiérových dveří značek INVADO, PORTA a ERKADO za zajímavou cenu
Vhodné řešení pro každý interiér představují interiérové dveře zn. INVADO, PORTA a ERKADO, které prodává za zajímavou cenu firma Š+N MIRADE u Olomouce. Na prvním místě je u nás spokojenost zákazníků.
Š+N MIRADE s.r.o.
Redukční ventily Magwen pro snížení vstupního tlaku kapalin, plynů -  prodej, servis
Redukční ventily Magwen pro snížení vstupního tlaku kapalin a plynů dodává firma P.A.servis spol. s r.o. z Olomouce. Jejich prodej a servis zajišťujeme pro Prahu, Brno, Ostravu, Plzeň a Liberec.
P.A.servis spol. s r. o.
Pojistné ventily SČA, ARI armaturen, Leser, AVL, Bopp Routher - prodej, servis, seřízení a atesty
Pojistné ventily SČA, ARI armaturen, Leser, AVL, Bopp Routher k ochraně zařízení v systému dodává P.A.servis spol. s r.o. z Olomouce. Prodej, servis, seřízení a atesty zajišťuje pro Brno i Plzeň.
P.A.servis spol. s r. o.
Kvalitní vazby, krovy a vyvýšené záhony – profesionální výroba na zakázku
Zakázkovou výrobou krovů, vyvýšených záhonů a kvalitních vazeb včetně prodeje truhlářského a stavebního řeziva se zabývá společnost Sudolský dřevovýroba nejen v okolí Olomouce a Přerova.
Sudolský dřevovýroba Rostislav Sudolský
Kvalitní sanitární keramika (sanita) do vaší koupelny - umyvadla, bidety i záchodové mísy
Slaďte svou koupelnu a pořiďte si kvalitní sanitární keramiku značky Geberit. Ve firmě Kover v Jeseníku si vyberete z bohatého sortimentu, umyvadel, bidetů a záchodových mís.
KOVER, spol. s r.o.
Průmyslové nátěry ROKO - rychleschnoucí, samozákladující nátěrové hmoty s dlouhodobou ochranou
Kvalitní průmyslové nátěry ROKO s dlouhodobou ochranou prodává firma Král - barvy, s.r.o. v Hranicích. V nabídce máme rychleschnoucí, samozákladující nátěrové hmoty a další barvy.
Král - barvy, s.r.o.
Výměna hliníkových střešních oken a instalace oken VELUX v rodinných domech OKAL
Výměna hliníkových střešních oken za okna značky VELUX a následná instalace, osazení a úpravy v rodinných domech OKAL provádí společnost RD KOMEX s.r.o. působící nejen v Jeseníku a Brně.
RD KOMEX s.r.o.
Přírodní olejové lazury Remmers pro nátěry a ochranu dřeva v exteriéru
Ošetřete dřevo v exteriéru kvalitními přípravky Remmers, které dodává firma Král-barvy, s.r.o., působící v okolí Přerova a Hranic. Vsaďte na přírodní olejové lazury 3v1 pro ploty i pergoly.
Král - barvy, s.r.o.
Prodej a dodávka stavebního řeziva - dřevěné hranoly, prkna, OSB desky
Dřevěné hranoly, prkna, latě, palubky, OSB desky i jiné stavební řezivo vám zajistí společnost ROOFTRUSS s.r.o. - dodávku a prodej provádíme po celé České republice.
ROOFTRUSS s.r.o. Výroba vazníků a krovů
Plotovky, saunové palubky a sedáky z dřevin lípa, topol a olše – hoblované řezivo na zakázku
Široký sortiment hoblovaného řeziva jako saunové palubky, sedáky a plotovky z dřevin lípa, topol a olše má ve svém bohatém portfoliu společnost Sudolský dřevovýroba dodávající po celé České republice.
Sudolský dřevovýroba Rostislav Sudolský
Rozvody vody pro topení a chlazení výrobních a komerčních budov – kompletní sortiment a služby
Specialistou na rozvody vody pro topení a chlazení výrobních a komerčních budov je společnost P.A.servis spol. s r. o., která má bohatý sortiment, s tím související materiál a poskytuje i servis.
P.A.servis spol. s r. o.
Montáž střechy na klíč - střešní konstrukce včetně dodávky střešní krytiny
O spolehlivou montáž střechy na klíč se vám postará mladá firma ROOFTRUSS - zajistíme střešní konstrukce včetně dodávky střešní krytiny. Spokojené zákazníky máme v Olomouci, Brně, Kroměříži i celé ČR.
ROOFTRUSS s.r.o. Výroba vazníků a krovů
Vodouředitelné univerzální, malířské, fasádní barvy a fasádní omítky e-shop
Vodouředitelné barvy a omítky nakupujte prostřednictvím e-shopu barvy-laky-prodej.cz. Na výběr máme univerzální, malířské, fasádní barvy a fasádní omítky, vodouředitelné laky.
Barvy M.J.Final, s.r.o.
Kvalitní dřevěná okna a eurookna – profesionální realizace na zakázku
Kvalitní, designová dřevěná okna a eurookna české výroby na míru dle požadavků zákazníka zabezpečují profesionálové na realizaci na zakázku nejen v okolí Olomouce a Přerova ze společnosti Lux Window.
Lux Window Petr Kuchař
Žulové dlažby, úprava povrchů, živičné povrchy, asfaltové povrchy, betonové dlažby, Olomouc
Firma Dlažby Dušan Ježorský nabízí profesionální a spolehlivou realizaci povrchů na klíč.
Dušan Ježorský Dlažby – realizace, Olomouc
Velkoobchod s ventily a kohouty pro podnikatele s topenářským a vodoinstalatérským materiálem
Na provoz velkoobchodu s ventily a kohouty vhodnými k dodávce pro podnikatele a obchody s vodoinstalatérským a topenářským materiálem se zaměřuje společnost P.A.servis spol. s r. o.
P.A.servis spol. s r. o.
Dřevěná dubová masivní podlaha do rodinných domů i bytů - český výrobce
Firma Sudolský se zaměřuje na výrobu dřevěných masivních dubových podlah a to nejen v Olomouci, Přerově a Prostějově.
Sudolský dřevovýroba Rostislav Sudolský
Ředidla, penetrace, přípravky na likvidaci plísní na zdi, protiplísňová interiérová barva
Ředidla na barvy a penetrační nátěry proti skvrnám prodává v Litovli firma Barvy M.J.Final, s.r.o. Pořídíte u nás i přípravky na likvidaci plísně na zdi nebo protiplísňové interiérové barvy.
Barvy M.J.Final, s.r.o.
Frézované smrkové kůly – kvalitní řezivo nejen na ohrady a oplocenku
Kvalitní řezivo nejen na ohrady a oplocenku, kterými jsou frézované smrkové kůly různých délek a průměrů má ve svém bohatém sortimentu společnost PROŘEZ spol. s r.o. působící v Olomouci a Přerově.
Tenkovrstvé, vodou ředitelné fasádní omítky a barvy Paulín - vysoká kvalita a odolnost
Prodejem tenkovrstvých, vodou ředitelných fasádních omítek a barev Paulín se zabývá společnost Král - barvy, s.r.o. se sídlem Hranice IV – Drahotuše. Barvy se vyznačují vysokou kvalitou a odolností.
Král - barvy, s.r.o.