Stavebniny přinášejí široký sortiment produktů pro různé účely využití v oblasti stavebnictví. Můžete si tak pořídit kvalitní cihly, betonové výrobky, tvárnice, sádrokartony, zdicí malty, stropní a střešní systémy, tepelné izolace, hydroizolace, barvy, zateplovací systémy, nářadí, sanitu, okna, dveře, podlahy, obklady a další materiály.

Skládané střešní krytiny - pálené, betonové, bitumenové, plastové a vláknocementové
Navštivte pobočku společnosti SALVATOR STŘECHY v Olomouci, kde si vyberete nejkvalitnější skládané střešní krytiny ověřených značek.
Plastová, střešní i hliníková okna jsou důležitá pro váš byt i dům
Plastová, střešní i hliníková okna jsou důležitá pro váš byt i dům, a proto kontaktujte společnost MKA Service s.r.o. v Olomouci, kde vám rádi poradí s jejich výběrem včetně montáže.
Prodej stavebního materiálu - cihla Heluz, stavební krytina Tondach
Pokud se chystáte stavět a sháníte stavební materiál, pak kontaktujte firmu K&P Stavby Therm s.r.o. se sídlem v Uničově nedaleko Olomouce. Zajistí vám prodej cihel Heluz nebo stavební krytiny Tondach.
Hliníková střešní krytina - kvalitní střecha pro Váš domov
Hliníková střešní krytina od prověřené a spolehlivé firmy SALVATOR STŘECHY s.r.o. z Prostějova Vám zajistí kvalitu nad hlavou. Jsme spolehlivý dodavatel hliníkové střešní krytiny pro stavbu střech.
Bezpečnostní vstupní, exteriérové dveře - prodej i montáž
Chcete-li mít zabezpečený byt kvalitními bezpečnostními dveřmi, pak navštivte vzorkovou prodejnu MKA Service v Prostějově, kde vám poradí jaké dveře budou nejvhodnější a také zajistí odbornou montáž.
Hliníkové rohože na hrubé nečistoty - vstupní rohože v hliníkovém rámu
Firma hermély s.r.o. je distributorem čistící techniky z regionu Přerov-Olomoucký kraj. Dodává i rohože. Na hrubé nečistoty jsou vhodné vstupní rohože v hliníkovém rámu, samočistící hliníkové rohože.
Střecha ze švédské oceli za nejlepší cenu - lehká střešní krytina
Společnost SALVATOR STŘECHY s.r.o. je významným dodavatelem kvalitních střešních krytin. Naše pobočka sídlící v Prostějově Vám nabízí střechu ze švédské oceli za nejlepší cenu.
Sanitární technika, vodoinstalační, topenářský a plynařský materiál, prodej
Sanitární techniku a keramiku, materiál pro vodařské, topenářské a plynařské práce, trubky, redukce, izolace, radiátory, umyvadla prodává společnost VODATEX OLOMOUC s.r.o.
Dřevěná, solární eurookna - nízká spotřeba energií a vysoký solární zisk ze sluníčka
Originální a nadčasová dřevěná, solární okna z přírodního ekologického materiálu od společnosti ALBO vám zajistí nízkou spotřebu energií a vysoký solární zisk ze sluníčka.
Mozaikové parkety z kvalitního dřeva - dub
Originální interiér vám zaručí kvalitní dubové mozaikové parkety - zvýší estetický dojem a mají dlouhou životnost. Společnost MOSAIC vám zajistí jejich výrobu a realizaci nejen V Hranicích a Přerově.
Protipožární dveře s požární odolností - prodej, revize
Protipožární dveře jsou dveře se speciální konstrukcí, která zabraňuje rychlému šíření plamenů, kouře a tepelného toku. Jejich prodej a revize vám zajistí firma HASEO sídlící u Hranic a Přerova.
Palivové dřevo, dřevěné dubové brikety - bez obsahu přídavných látek
Společnost MOSAIC nedaleko Přerova a Hranic vyrábí a prodává dřevěné dubové brikety a palivové dřevo bez obsahu přídavných látek.
Zámecké mozaikové parkety dodávají místnosti elegantní a příjemný vzhled
Pro elegantní a příjemný vzhled vašeho bytu nebo domu zvolte zámecké mozaikové parkety od české firmy MOSAIC nedaleko Hranic a Přerova - parkety vyrábí jen z velmi kvalitního dřeva.
Pořiďte si kvalitní bezpečnostní dveře SECURIDO do Vaší domácnosti nebo firmy
Firma JKT Okna Olomouc, s.r.o. vyrábí kromě oken i bezpečnostní dveře SECURIDO, které jsou vhodné jak do firmy, tak do domácnosti.
Velkoobchodní prodejna stavebnin, potřeby pro řemeslníky
Velkoobchodní prodejna stavebnin PRO-DOMA Konice je k dispozici zákazníkům v lokalitě Litovel, Prostějov, Boskovice. Najdete zde široký sortiment stavebního materiálu i potřeby pro řemeslníky.
Střešní materiály - příslušenství pro střechy, střešní krytiny, klempířské prvky
V rámci sítě stavebnin PRO-DOMA můžete zakoupit i střešní krytiny, střešní materiály či klempířské prvky a příslušenství pro střechy. Na pobočce Střechy Olomouc najdete ucelený sortiment.
Stavební materiál až na místo vaší stavby - prodej a dovoz štěrku, písku, betonu
Potřebujete-li dopravit stavební materiál na místo stavby, pak jsou pro vás nejlepší volbou Kontejnery Müller z Olomouce, kde se o vše postarají-zaměřujeme se na prodej, dovoz štěrku, písku i betonu.
Zakázkové truhlářství v Šumperku - dřevěné okna, dveře i zárubně vyrobené na míru
Pokud toužíte mít nová dřevěná a kvalitní okna či dveře, pak je zde zakázkové truhlářství ONJASI se sídlem v Zábřehu (Šumperk), které vám na míru vyrobí nejen dřevěná dveře a okna, ale také zárubně.
Plastová, dřevěná okna - optimální řešení pro podkroví
Prosvětlete svůj domov dřevěnými a plastovými okny od společnosti MKA service s.r.o. - navštivte vzorkovou prodejnu v Prostějově, kde vám pomůžeme vybrat vhodné plastové nebo dřevěné střešní okna.
Stavebniny, vše pro vybavení koupelen za akční ceny - stavební keramika obklady
Vše pro vybavení koupelen najdete na jednom místě ve stavebninách PRO-DOMA ve Znojmě. Prodáváme široký sortiment stavební keramiky, obkladů i dlažby pro stavbu koupelny. U nás si vybere každý.
Bezpečnostní dveře SECURIDO do bytu, rodinného domu i restaurace
Vsaďte na kvalitu dveří SECURIDO a pořiďte si bezpečnostní dveře do bytu, rodinného domu i restaurace od firmy JKT Okna Olomouc, s.r.o. - navštívit nás můžete na prodejně v Olomouci i Prostějově.
Dřevěné podlahy - výroba a prodej mozaikové, rustikální parkety
Při výběru dřevěné podlahy je důležité si promyslet jaký typ podlah si vlastně přejete - společnost MOSAIC u Přerova vám vždy správně poradí při výběru mozaikových nebo rustikálních parket.
Čistírny odpadních vod na klíč - jímky, žumpy, septiky výroba
Společnost ČOV Water Expert s.r.o. u Olomouce vám zajistí vývoj a výrobu čistíren odpadních vod na klíč. Jímky, žumpy a septiky vyrobí dle vašich požadavků a v co nejkratším termínu.
Restaurování starých oken, dveří a nábytku dodá vašemu domovu jedinečnou atmosféru
Vdechněte vašemu domovu jedinečnou atmosféru restaurováním starých oken, dveří či nábytku. ONJASI truhlářství ze Zábřehu vám s tím pomůže! Své restaurátorské práce poskytuje v Šumperku i Olomouci.
Kamenné venkovní dlažby i schody jsou ozdobou každé zahrady i náměstí
Ozdobou každé zahrady je kvalitní kamenná dlažba a schody - firma Pe Granit, s.r.o. vám zajistí realizace v Ostravě, Brně i Olomouci včetně dodávky materiálu.