Stavebniny přinášejí široký sortiment produktů pro různé účely využití v oblasti stavebnictví. Můžete si tak pořídit kvalitní cihly, betonové výrobky, tvárnice, sádrokartony, zdicí malty, stropní a střešní systémy, tepelné izolace, hydroizolace, barvy, zateplovací systémy, nářadí, sanitu, okna, dveře, podlahy, obklady a další materiály.

Odolná dřevěná podlahová a obkladová prkna - výroba, prodej
Aby váš interiér tvořil příjemnou atmosféru a působil stylovým dojmem, pořiďte si dřevěná podlahová nebo obkladová prkna od firmy MOSAIC u Vsetína, která mají přírodní vzhled a také dlouhou životnost.
Venkovní kamenná dlažba z přírodního kamene je elegantním a originálním řešením
Zvýrazněte svůj dům, zahradu nebo vaše město venkovní kamennou dlažbou z přírodního kamene. Kontaktujte firmu Pe Granit, která provádí kamenické a dlaždičské práce nejen v Olomouci, Brně a Ostravě.
Sádrokartony, minerální podhledy, zdící materiály v akci po celý rok
Na prodejně PRO-DOMA Olomouc máte možnost využít akce po celý rok. V sortimentu sádrokartony, minerální podhledy, zdící materiály a další stavební materiál.
Asfaltové střešní pásy a střešní sortiment pro ploché střechy
Firma SALVATOR STŘECHY s.r.o. s pobočkou v Olomouci dodává kvalitní materiál pro Vaše střechy. V kompletním sortimentu pro ploché střechy naleznete také asfaltové pásy pro střechy a spodní stavby
Vodoinstalatérský materiál a stavební chemie Mapei - prodej
Firma J.V.G. Livex spol.s r.o. provozuje specializovanou prodejnu, ve které si vyberete z širokého sortimentu vodoinstalatérského materiálu a veškeré stavební chemie.
Vinylová podlaha v akci - prodej podlahové krytiny za akční cenu
Podlahy a Interiéry - podlahové studio prodává vinylovou podlahu za akční cenu. Zabýváme se prodejem podlahové krytiny a materiálu po celé ČR a pokládku odborně provedeme v Přerově i Hranicích.
Hobby market-potřeby pro malíře, obkladače, podlaháře, elektrikáře
Prodejna PRO-DOMA Tvarožná je Hobby market pro řemeslníky v regionu Brno a okolí. V sortimentu jsou stavebniny a potřeby pro malíře, obkladače, podlaháře, elektrikáře.
Bezpečnostní dveře Securido vaši domácnost ochrání
Chcete-li ochránit vaši domácnost a pořídit si kvalitní bezpečnostní dveře, pak toho docílíte jedině s dveřmi Securido od společnosti JKT Okna Olomouc.
Skutečně kvalitní dodávka a montáž bezpečnostních dveří Securido
Pokud chcete skutečně kvalitní dodávku a montáž bezpečnostních dveří, které budou nejen ozdobou pro váš byt, kancelář či rodinný dům, pak se obraťte na firmu JKT Okna Olomouc, s.r.o.
Protipožární dveře Securido do bytu, kanceláře i paneláku - montáž, prodej
Společnost JKT Okna Olomouc se specializuje na dodávky a montáže bezpečnostních a protipožárních dveří nejen pro váš bezpečný domov, ale také do restaurací či jiných zařízení.
Střechy na klíč - dodávka střešních materiálů
Firma Stavril vám postaví střechu na klíč včetně dodávky střešních materiálů v rámci Olomouce, Šumperka, Zábřehu i Prostějova. S našimi zkušenými klempíři budete jistě spokojeni.
Střešní materiál, latě, desky i klempířské prvky - vše na jednom místě
Plánujete-li stavbu nové nebo rekonstrukci staré střechy, pak u společnosti Sefran najdete vše potřebné. Klempířské prvky, střešní latě, desky a vše ostatní, co se střech týká máme na jednom místě.
SEFRAN s.r.o.
Kvalitní střešní krytina RUUKKI se zárukou 30, 40 a 50 let
Pokud hledáte vhodnou střešní krytinu pro zastřešení novostaveb či pro rekonstrukci střechy, pak se obraťte na odborníky z firmy SEFRAN, kde si vyberete střešní krytiny RUUKKI se zárukou až 50 let.
SEFRAN s.r.o.
Originální střešní krytiny, které vaši střechu chrání i zdobí
Základem každého domu je střecha, proto je těžké odlišit se od ostatních. Společnost SEFRAN v Šumperku dodává mnoho druhů a barev střešní krytiny, díky které se zaručeně odlišíte a budete originální.
SEFRAN s.r.o.
Míchací a kolorovací centrum Beami - odborník na míchání barev
Přemýšlíte-li o nové barvě do interiéru a rádi by jste si nechali namíchat barvu přesně dle vybraného odstínu, pak se obraťte na míchací a kolorovací centrum Beami v Šumperku.
Kvalitní bezpečnostní dveře FORNOX Šumperk - prodej a montáž
Pokud zvažujete jaké si pořídit bezpečnostní dveře, tak vám určitě poradí ve firmě Fab-service Milan Kocián, kde si vyberete z různých variant kvalitních bezpečnostních dveří Sherlock.
Milan Kocián Kocián - fab - service
Prodej střešních systémů - tašky Tondach, krytina Ruukki
Pokud se chystáte rekonstruovat střechu a hledáte kvalitní střešní krytinu, která opravdu vydrží, pak se zaměřte na tašky Tondach nebo krytinu Ruukki. Vše seženete ve firmě SEFRAN v Šumperku.
SEFRAN s.r.o.
Míchání barev na míru do interiéru i exteriéru
Chcete barvu v určitém odstínu, ale nemůžete ji nikde najít? Obraťte se na firmu Beami a nechte si ji namíchat. Jsme zde pro všechny zákazníky z okolí měst Šumperk a Olomouc.
Vybavení do koupelen - umyvadla, radiátory, ohřívače vody eshop
Pokud si chcete pohodlně zakoupit vybavení do koupelen (umyvadla, radiátory nebo ohřívače vody), pak navštivte eshop firmy VODATEX nebo si přijďte vybrat do kamenné prodejny v Olomouci.
Lehká, profilovaná plechová střešní krytina včetně okapů-různé barvy
Plechová střešní krytina je v dnešní době velmi oblíbená pro svoji lehkost. Firma KH montáž provádí montáž této profilované krytiny včetně okapů v regionu Přerov, Olomouc.
Prodej vodo-topo, vodoinstalačního a topenářského materiálu
Pokud jste se rozhodli pro rekonstrukci koupelny a hledáte vhodné a kvalitní výrobky, tak určitě navštivte firmu VODATEX v Olomouci - prodej vodo-topo, vodoinstalačního a topenářského materiálu.
Pronájem a servis mobilních WC a toalet Olomouc - není potřeba napojení na kanalizaci či vodovod
Komplexní řešení v oblasti sanitární techniky, pronájem a servis mobilních toalet TOITOI, WC, pisoárů, umýváren a dalších produktů zajistí v Olomouci společnost TOI TOI, sanitární systémy, s r.o.
Barvy, laky a nátěrové hmoty - natřete vše jako profesionál
Hledáte-li kvalitní barvy, laky nebo nátěrové hmoty, díky kterým natřete vše jako profesionál, tak si zaručeně vyberete ve firmě Beami se sídlem v Zábřehu nedaleko města Šumperk
Dřevěné podlahy, parkety z dubového nebo jasanového dřeva
Masivní dřevěné parkety dávno nejsou pouze ozdobou zámeckých podlah. Firma MOSAIC nabízí dřevěné parkety z dubového nebo jasanového dřeva, které skvěle doplní interiér vašeho bytu, domu i kanceláře.
Plechové střešní krytiny pro delší životnost střechy-záruka 30 let
Pro delší životnost střechy je nutný správný výběr střešní krytiny. Plechové krytiny se zárukou 30 let prodává a instaluje firma KH montáž v regionu Kroměříž, Přerov.