Stavebniny přinášejí široký sortiment produktů pro různé účely využití v oblasti stavebnictví. Můžete si tak pořídit kvalitní cihly, betonové výrobky, tvárnice, sádrokartony, zdicí malty, stropní a střešní systémy, tepelné izolace, hydroizolace, barvy, zateplovací systémy, nářadí, sanitu, okna, dveře, podlahy, obklady a další materiály.

Výroba a montáž HS skleněných posuvných portálových stěn, realizace výkladců a automatických dveří
Výrobou a montáží HS skleněných posuvných portálových stěn, realizací výkladců a automatických dveří se zabývá v Ostravě i Olomouci firma Lux Window. Zhotovíme stěny v jakýchkoli rozměrech a úpravách.
Lux Window Petr Kuchař
Výroba informačních, plakátovacích ploch a vitrín pro obce i města
Na výrobu informačních, plakátovacích ploch a vitrín pro obce i města se zaměřuje firma Čekárny - bus v Zábřehu u Šumperka - pro obce i města vám zajistí jednotný městský mobiliář dle vašich potřeb.
Čekárny - bus Vendula Kyščiaková  zámečnictví
Prodej barev značky Primalex - betonové stěrky, interiérové, fasádní nátěry
Na prodejně barev Král v Hranicích naleznete široký sortiment interiérových barev, betonových stěrek a fasádních nátěrů ověřené značky Primalex. My barvám rozumíme.
Král - barvy, s.r.o.
Kvalitní obklady, dlažby a krby BEF - prodej včetně příslušenství, široký výběr
Široký výběr stavebního sortimentu prodává firma PZ TRADING s.r.o. z Přerova. Za přijatelné ceny dodáváme kvalitní krby BEF, obklady a dlažby včetně příslušenství.
PZ TRADING s.r.o.
Umělý kámen Technistone je skvělou volbou pro obklady koupelen, kuchyňské desky i krby
Kamenictví Petr Švardala vyrábí kuchyňské desky, obklady koupelen, schodiště i krby z umělého kamene Technistone, který dokonale podtrhne vzhled vašeho bydlení.
Kamenné kuchyňské desky, obklady krbů, parapety, schody
Kamenné kuchyňské desky, obklady krbů, parapety nebo schody jsou dnes moderním doplňkem do rodinných domů, bytů i chat. Kamenictví Karel Otruba v Prostějově vám vyrobí vše na míru dle vašich představ.
Kamenictví Karel Otruba
Prodej kvalitních barev Colorlak - interiérové a fasádní, na dřevo, kov a beton
Kvalitní nátěrové hmoty pro malé i velké spotřebitele, dodává společnost PZ TRADING s.r.o. z Přerova. Prodáváme interiérové a fasádní barvy Colorlak a barvy určené na dřevo, kov a beton.
PZ TRADING s.r.o.
Kvalitní plechové střešní krytiny Omak, Bravo, Satjam, Ruuki - prodej v e-shopu
Kvalitní materiál pro každou střechu vyrábí společnost SEFRAN ze Šumperku. V E-shopu prodáváme plechové střešní krytiny Omak, Bravo Europa, Satjam, Ruuki, které dodáváme po celé ČR.
SEFRAN s.r.o.
Bezdrátové termostaty i termostaty řízené mobilem
Společnost KOVER Jeseník, která se zaměřuje na prodej topenářského materiálu, a také kompresorů a čerpadel, vám nabízí bezdrátové termostaty i termostaty řízené mobilem.
KOVER, spol. s r.o.
Prodej cementotřískových desek Cetris - nehořlavé a odolné vůči vodě
Prodejem nehořlavých cementotřískových desek Cetris v široké škále formátů, se zabývá CZECHCEMENTBOARD v Hranicích, divize Betonyp. Prodáváme v Praze, Brně a po celé ČR za příznivou cenu.
Čističky, septiky a žumpy Prostějov, výroba domovních a malých čistíren odpadních vod, revize
Zabýváme se vývojem, výrobou a montáží zejména domovních a malých čistíren odpadních vod, výroba filtrů, septiků, vodoměrných šachet, plastových nádrží, závlahy a jezírka.
Barevný ráj Unno – tónovací centrum, míchání fasádních, interiérových barev
V Barevném ráji Unno v Šumperku najdete malířskou barvu podle Vašich představ. V tónovacím centru Vám namícháme fasádní i interiérovou barvu přesně takového odstínu, jaký si budete přát.
Unno universal s.r.o
Renovace koupelnových van Prostějov, renovace van pomocí akrylátových vložek, zámečnictví
Naše firma z okresu Prostějov provádí renovace van pomocí akrylátových vložek, díky kterým budete mít zase svoji vanu jako novou.
PP Polypropylen nejen na výstavbu bazénů, nádrží a jímek - prodej, dodávka
Jste-li specialistou v průmyslu a strojírenství, pak je firma Elventa LV správnou volbou. Zajistí vám prodej i dodávku polypropylenu, který je ideálním materiálem na výstavby bazénů, nádrží a jímek.
Elventa LV, s.r.o. Plastové produkty a polotovary
Prodej stavební chemie na zateplení domů a budov – malty, omítkoviny, lepidla
Stavební chemie na zateplení domů a budov prodává firma CZECHCEMENTBOARD s.r.o. z Hranic, divize Arsanit. Malty, omítkoviny, lepidla a další sortiment dodáváme v Praze, Brně a po celé České republice.
Montáž oken a dveří od českého výrobce přenechejte spolehlivé stavební firmě MKA Service s.r.o.
Stavební firma v Olomouci MKA Service s.r.o. se řadí mezi spolehlivé společnosti, která vám zajistí kvalitní montáž oken a dveří od českého výrobce! Poctivou stavařinou se zabýváme již 15 let!
Bezdrátový termostat řízený přes internet
Každý by jistě ocenil možnost nastavit na dálku topení nebo teplou vodu, a proto má pro vás firma KOVER z Jeseníku (Šumperk) nejnovější řešení v podobě bezdrátového termostatu řízeným přes internet.
KOVER, spol. s r.o.
Výměna vchodových dveří u rodinných domů OKAL - s dveřmi SULKO bude váš dům bezpečnější
Zajistěte si váš rodinný dům OKAL a udělejte ho bezpečnější díky výměně starých vchodových dveří za nová. RD KOMEX Jeseník, vám zajistí moderní a kvalitní plastové nebo dřevěné dveře značky SULKO.
RD KOMEX s.r.o.
Prodej polystyrenových pěnových desek na zateplení střechy, podlahy, fasády a stropu
Polystyrenové pěnové desky sloužící na zateplení fasády, střechy a podlahy prodává firma CZECHCEMENTBOARD s.r.o. Hranice, v Praze, Brně a po celé ČR, divize Arsanit. Dostupné ve všech tloušťkách.
Velkoobchod nátěrových hmot Olomouc, průmyslové barvy, fasádní barvy, malířské barvy, na dřevo
nabízíme velký výběr sortimentu nátěrových hmot, omítek, fasádních barev, tónovaných nátěrových hmot, malířských a řemeslných potřeb.
Výměna starých oken za nová u rodinných domů OKAL
Jestliže vlastníte rodinný dům OKAL a potřebujete vyměnit stará okna za nová, tak je pro vás ideální firma RD KOMEX z Jeseníku, která provádí rekonstrukce rodinných domů OKAL po celé České republice.
RD KOMEX s.r.o.
Systém pex-al-pex pro vícevrstvé trubky, tvarovky, fitinky na potrubí
Jestli-že se chystáte dělat nové rozvody vody nebo rozvody k podlahovému topení, pak použijte systém pex-al-pex určený pro vícevrstvé trubky, tvarovky i fitinky. Vše seženete ve firmě Kover (Jeseník).
KOVER, spol. s r.o.
Dřevěné lišty, střešní latě, přířezy, sololit - výroba, prodej
Sháníte dřevěné lišty, střešní latě, přířezy nebo sololit? Tak se obraťte na společnost PROŘEZ spol. s r.o. v Prostějově, kde vše najdete pod jednou střechou.
Trámy na pergoly a podlahy ve vysoké kvalitě - výroba, prodej
Stavíte-li pergolu nebo toužíte po nové podlaze a sháníte kvalitní trámy, tak jedině společnost PROŘEZ spol. s r.o. vám poskytne stavební řezivo ve vysoké kvalitě.
Česká výroba masivních dubových podlah Přerov, ruční výroba klasických, zámeckých parket, mozaiky
Jsme malá rodinná firma, která vyrábí dřevěné dubové parkety z masivu, děláme také dubové železniční pražce.