Stavebniny přinášejí široký sortiment produktů pro různé účely využití v oblasti stavebnictví. Můžete si tak pořídit kvalitní cihly, betonové výrobky, tvárnice, sádrokartony, zdicí malty, stropní a střešní systémy, tepelné izolace, hydroizolace, barvy, zateplovací systémy, nářadí, sanitu, okna, dveře, podlahy, obklady a další materiály.

Durélis konstrukční deska s hladkým povrchem
Pro dřevostavby a podlahy je potřeba pevný dřevomateriál, který je odolný i proti vlhkosti. Ve firmě PROŘEZ v Prostějově sežnete levné Durélis desky, které jsou navíc kvalitní náhradou OSB desek.
Hoblované řezivo, obkladové palubky i střešní latě na stavbu střechy, plotu, pergoly
Společnost PROŘEZ spol. s r.o. v Prostějově se specializuje především na výrobu a prodej obkladových palubek, střešních latí a jiného hoblovaného řeziva na stavbu střech, plotů nebo pergol.
Speciální, napínací žabky určené pro LMG ocelová lana a 4-vodičové svazky - prodej
Jsme firma Techlan Chudoba, s.r.o. z Olomouce a prodáváme kvalitní spojovací prostředky. V rámci České republiky dodáváme např. speciální, napínací žabky pro LMG ocelová lana a 4-vodičové svazky.
Profesionální výroba a prodej stavebního řeziva - překližky, OSB desky, přířezy
O profesionálně zpracované stavební řezivo se vám postará společnost PROŘEZ spol. s r.o. se v Prostějově - zaměřuje se na výrobu a prodej překližek, OSB desek i přířezů.
Prodej střešních krytin a okapových systémů - rekonstrukce, montáže střech na klíč
Kvalitní střechy na klíč realizuje společnost PZ TRADING s.r.o. z Přerova. Zajistíme opravu, rekonstrukci a montáž střechy. Mimo jiné prodáváme střešní krytiny, okapové systémy a jiný materiál.
PZ TRADING s.r.o.
Prodej barev, laků, malířských potřeb - velkoobchod, maloobchod
Prodejna barev, laků Šumperk - Unno universal s.r.o. má ucelený sortiment malířských potřeb. Prodáváme běžné i speciální barvy, nátěrové hmoty i nářadí. Fungujeme jako maloobchod i velkoobchod.
Unno universal s.r.o
Dřevohliníkové prosklené fasády nejen pro autosalony a obchodní centra
Umožněte nahlédnout do vnitřních prostoru vaší prodejny a nechte si realizovat dřevohliníkové prosklené fasády od společnosti ALBO, která působí po celé České republice.
Prodej vodoinstalačního a topenářského materiálu a vybavení
Široký sortiment vodoinstalačního a topenářského vybavení a materiálu zakoupíte v okolí Litovle a Mohelnice v prodejně MÄFIPO - Ivo Filip v Litovli.
Drogerie, barvy, čistící a úklidové prostředky – vše na jednom místě
Drogerii, čistící a úklidové prostředky nebo barvy a laky – a to vše a navíc na jednom místě zakoupíte v Drogerii Navrátil v Němčicích na Hané.
Bezbariérové posuvné dveře a HS portály - odsuvné stěny a francouzská okna od českého výrobce
Česká firma ALBO DŘEVĚNÁ OKNA A DVEŘE poskytuje kvalitní dřevěné posuvné dveře, portály, stěny a francouzská okna, které jsou vhodné pro bezbariérový přístup.
Výroba, prodej levných interiérových posuvných dveří, posuvek na zakázku
Potřebujete nové posuvky? Firma Š+N MIRADE Olomouc vyrábí a prodává levné, ale kvalitní interiérové a posuvné dveře i na zakázku. Moderní šoupačky Vám doma zajistí více prostoru.
Š+N MIRADE s.r.o.
Kompletní montáž automatických kotlů a tepelných čerpadel na kotlíkové dotace
Firma elektro-vodo-topo.cz v Šumperku vám zajistí kompletní montáž automatických kotlů a tepelných čerpadel na kotlíkové dotace. Neváhejte se na nás obrátit již dnes.
Dřevohliníková okna do všech druhů staveb - prodej, montáž
Pokud chcete mít dřevěná okna, která dobře izolují a nemusejí se opakovaně natírat, pak zvolte dřevohliníková okna od firmy ALBO, která lze použít prakticky do všech druhů staveb.
Kvalitní topenářské práce  - a zima nebude mít šanci
Kvalitní topenářské práce jsou jako stvořené pro firmu Aleš Jarýn v Šumperku - zajistíme vám vše od tepelných čerpadel až po podlahové a ústřední vytápění.
Bezrámové zasklení, francouzská okna nebo prosklené rohy od českého výrobce
Firma ALBO se sídlem nedaleko Přerova je českým výrobcem kvalitních dřevěných oken a dveří, ale specializuje se i na bezrámové zasklení, francouzská okna nebo prosklené strukturální rohy.
Specialisté v prodeji a pokládce vinylových podlah
Prodej a profesionální pokládku designových vinylových podlah zajistí v okolí Olomouce společnost PODLAHY-POKER s.r.o.
Kvalitní dřevěné vchodové dveře ALBO s vynikajícími tepelněizolačními vlastnostmi
Firma ALBO Dřevěná okna a dveře pana Bouchala Aloise poskytuje nejen kvalitní dřevěná okna, ale i kvalitní dřevěné dveře ALBO s vynikajícími tepelněizolačními vlastnostmi.
Prodej štěrku a písku - rozvoz sypkých materiálů
Prodej štěrku a písku vám zajistí Velocha Josef. Rozvoz sypkých materiálů vám zajistí v Hranicích na Moravě a okolí.
Plynové spotřebiče, kotle, revize plynových zařízení, Prostějovsko
Montáž a servis plynových spotřebičů, kotlů, bojlerů, revize a opravy plynových zařízení, plynové instalace, rozvody realizuje Pavel Puda, Prostějovsko.
Špičkové dřevěné vchodové, interiérové dveře - výroba, prodej
Vchodové dveře jsou vizitkou domu, ale také by měly kvalitně zabezpečit a dobře zaizolovat váš dům od nepříznivých vlivů počasí. Proto je zde firma ALBO, která vám vyrobí dveře nejen v Olomouci.
Okenní štěrbiny pro přívod vzduchu - kompletní montáž
Chcete mít svůj byt bez plísní, omezit tepelné ztráty nebo zabránit rosení oken? Firma MKA Service se sídlem v Olomouci a pobočkou v Prostějově má pro vás řešení - okenní štěrbiny pro přívod vzduchu.
Montáž bezpečnostních dveří SECURIDOORS za výhodnou cenu
Zabezpečte svou domácnost díky montáži bezpečnostních dveří SECURIDOORS. Montáž bezpečnostních dveří SECURIDOORS za zvýhodněnou cenu provádí v okolí Prostějova společnost MKA Service.
Bezpečnostní vchodové dveře značky SECURIDO – Vaše zabezpečená domácnost
Prodej a montáž bezpečnostních vchodových dveří SECURIDO pro domácnosti v Prostějově Vám zajistí stavební firma MKA Service.
Zimní zahrada na míru - navržená jako přístavba domu
Rádi byste si rozšířili obytný prostor? Nechte si navrhnout zimní zahradu na míru od firmy ALBO.
Odvětrávané fasády NOVABRIK - trvanlivé fasádní obklady
Pokud uvažujete o nové fasádě a chcete mít aktivní ventilaci zdiva a trvanlivé fasádní obklady, pak jsou ideální odvětrávané fasády NOVABRIK, které vám zajistí firma K-Invest plus z Prostějova.