ELK Technical Services s.r.o.
WAGNER stavební spol. s r.o.
ZVŠ Stavitelství Třeboň, s.r.o.
Machala stavby
Triv interiér s.r.o.

ELK Technical Services s.r.o.
WAGNER stavební spol. s r.o.
ZVŠ Stavitelství Třeboň, s.r.o.
Machala stavby
Triv interiér s.r.o.

Stavebnictví je důležitým hospodářským odvětvím, které se specializuje na stavební výrobu. Zajišťuje výstavbu, rekonstrukci, demolici i modernizaci sociálních, průmyslových, zemědělských, dopravních i energetických objektů, stavby pozemní, podzemní, vodohospodářské i speciální. Jde o domy, průmyslové objekty, silnice, mosty, přehrady, stožáry atd.

Vjezdové brány, garážová vrata a domovní dveře pro privátní sektor - sleva až 30%
Firma AutoDOOR Uherský Brod vyrábí pro privátní sektor vjezdové brány a dodává odolná garážová vrata a vstupní domovní dveře - jsme partnerem firmy Hörmann v regionu Zlínský kraj.
Stavební, konstrukční řezivo, pilařské výrobky-výroba, export
Společnost Malenovická pila exportuje stavební a konstrukční řezivo, pilařské výrobky. Pilařská výroba má ve Zlíně dlouholetou tradici.
Malenovická pila, s.r.o. Výroba, prodej řeziva Zlín
Nátěry fasád rodinných domů, průmyslových, historických budov Zlín
Firma LUTONSKÝ - VIZOVICE s.r.o. se zaměřuje na nátěry fasád rodinných domů i historických budov a průmyslových budov v regionu Zlín.
Stavební firma zaměřena na výstavbu rodinných domů na klíč
Společnost DAKA INVESTING s.r.o. je stavební firma působící v regionu Zlínský kraj, Hodonín. Zaměřena je na výstavbu rodinných domů na klíč.
Netradiční skleněné obklady, výplně skříní, zástěny-sklo T.Cristal
Transparentní či barevné sklo T.Cristal Color, vhodné jako netradiční skleněné obklady, výplně skříní či koupelnové zástěny můžete pořídit u firmy Trachea Holešov z regionu Zlínský kraj.
Opravy vozovky - asfaltování, frézování, vysprávky silnic, sezónní údržba cest
Společnost Správa a údržba silnic Slovácka s.r.o. zajišťuje v lokalitě Uherské Hradiště, Uherský Brod opravy vozovky - frézování, vysprávky, asfaltování silnic, místních komunikací i údržbu cest.
Instalatér, voda, topení, plyn a odpady Zlín, výměny vodoměrů, zapojování praček a myček
Instalatér, voda, topení, plyn a odpady Zlín, výměny vodoměrů, zapojování praček a myček, výměny van, WC, umyvadel, sprchových koutů, opravy rozvodů vody, dodávky bojlerů.
Výkopové práce Uherské Hradiště, úpravy terénů, výkopy bazénů, čističek, jímek, sklepů a plotů
Výkopové práce Uherské Hradiště, úpravy terénů, výkopy bazénů, čističek, jímek, sklepů a plotů, základy, přípravné práce, obkopání pro dodatečné izolace, výkopy přípojek.
Elektromontáže, záruční a pozáruční servis a revize elektroinstalací Kroměříž, silnoproud
Realizace a dodávky elektroinstalací silnoproudu v komerční a bytové výstavbě, elektromontáže, záruční a pozáruční servis a revize elektroinstalací.
Údržba kopaných studní - oprava vnějšího pláště studny, výměna čerpadla
U kopaných studní je doporučeno dělat pravidelnou kontrolu a údržbu. V lokalitě Kroměříž, Zlínský kraj se obracejte na firmu Páleníček. Zajistí opravu vnějšího pláště studny i výměnu čerpadla.
Sanace, izolace zdiva pomocí chemické injektáže - dodatečná hydroizolace vlhkého zdiva
Společnost ACHP služby s.r.o. z Bystřice pod Hostýnem provádí sanace, izolace zdiva pomocí chemické injektáže. Jde o řešení dodatečné hydroizolace zdiva. Působíme v regionu Zlínský, Olomoucký kraj.
Půjčovna Josef Brucháček-montáž, půjčování lešení, stavebního nářadí
Výhodné ceny za půjčování lešení a pronájem stavebního nářadí má Půjčovna Josef Brucháček Staré Město. Je možné si dohodnout i samostatnou montáž lešení.
Josef Brucháček Pronájem lešeňových systémů
Elektroinstalační práce, hromosvody Zlín, elektroinstalace, projekce a revize hromosvodů
Elektroinstalační práce NN, hromosvody Zlín, elektroinstalace, projekce a revize hromosvodů pro všechny druhy budov.
KV Elektro s.r.o.
Luxusní malby-lazurované, plastické, dekorativní
Buďte originální, nechejte si výmalbu bytu provést od firmy Lutonský - Vizovice, která nabízí luxusní, dekorativní malby, stěrky, plastické malby. Převážně působí v regionu Vsetín a Zlín.
Domovní instalatérské práce vodo-topo-plyn
Firma Ing. Luděk Páleníček provádí i domovní instalace - instalatérské práce vodo-topo-plyn. Působíme v oblasti Zlín, Kroměříž i okolních regionech.
Půjčovna lešení a elektrického stavebního nářadí v regionu Uherské Hradiště
Firma Lešeníčko - Josef Brucháček je půjčovna lešení a elektrického stavebního nářadí pro potřeby zákazníků z regionu Uherské Hradiště. Provozovnu najdete ve Starém Městě.
Josef Brucháček Pronájem lešeňových systémů
Stavební činnost - návrhy, projekce a výstavba RD, průmyslových hal
KAMAX-METAL s.r.o. Kroměříž poskytuje komplexní služby v oblasti stavební činnosti - od návrhů, projekce až po výstavbu. Zaměřuje se na průmyslové haly i RD. Působnost Zlínský kraj, Prostějov, Vyškov.
Prodej, montáž sekční garážová vrata Rožnov, Frenštát pod Radhoštěm
Prodej a montáž sekčních garážových vrat, které se vyznačují moderním a nadčasovým vzhledem a vysokou kvalitou, zajistí společnost BLABLA VRATA d.r.o. v Rožnově a Frenštátě pod Radhoštěm.
Dotace na fotovoltaické elektrárny pro domácnosti i firmy, domácí fotovoltaika
Společnost Ohřev vody s.r.o. ze Zlína Vám vyřídí dotaci na kompletní fotovoltaické elektrárny pro domácnosti i firmy. Dále Vám poskytneme veškeré informace, rady, návrh řešení i samotnou realizaci.
Pozemní stavby, výstavba a rekonstrukce budov
Výstavba a rekonstrukce staveb pro bydlení, průmysl či kanceláře, realizace fasád, zámkových dlažeb i sportovišť zajišťuje společnost SEHNAL STAVBY s.r.o.
Výroba a projektování elektrických rozvaděčů Kroměříž, výroba modulárních, technologických ozvaděčů
Společnost Global Business se zabývá návrhy, výrobou a projektováním elektrických rozvaděčů a přípojnicových systémů o jmenovitém napětí do 1000V AC/1500V DC a jmenovitém proudu do 7000A.
Instalatérské práce Vsetín, rozvody vody, instalace ústředního topení, montáže plynových kotlů
Instalatérské práce Vsetín, rozvody vody, instalace ústředního topení, montáže plynových kotlů, plynařské práce, vodo, topo, plyn.
Tapetování, bezešvé tekuté, stříkané tapety, 3D nástřik Variopaint
Tapetování v regionu Zlín a okolí zajistí firma Lutonský Vizovice. Aplikujeme stříkané tapety - 3D nástřik Variopaint i bezešvé tekuté tapety vhodné pro alergiky.
Revitalizace bytových domů i průmyslových staveb Uherské Hradiště, zateplování staveb, rekonstrukce
Revitalizace bytových domů i průmyslových staveb Uherské Hradiště, zateplování staveb, rekonstrukce objektů a památek.
Stavby otevřených dřevostaveb ze systému STEICO Rožnov pod Radhoštěm, stavby z přírodních materiálů
Stavby otevřených dřevostaveb ze systému STEICO Rožnov pod Radhoštěm, stavby z přírodních a obnovitelných materiálů, zásobování domu energiemi z obnovitelných zdrojů, vyřízení dotace.
STAVOŠI s.r.o.