ELK Technical Services s.r.o.
WAGNER stavební spol. s r.o.
ZVŠ Stavitelství Třeboň, s.r.o.
Machala stavby
Triv interiér s.r.o.

ELK Technical Services s.r.o.
WAGNER stavební spol. s r.o.
ZVŠ Stavitelství Třeboň, s.r.o.
Machala stavby
Triv interiér s.r.o.

Stavebnictví je důležitým hospodářským odvětvím, které se specializuje na stavební výrobu. Zajišťuje výstavbu, rekonstrukci, demolici i modernizaci sociálních, průmyslových, zemědělských, dopravních i energetických objektů, stavby pozemní, podzemní, vodohospodářské i speciální. Jde o domy, průmyslové objekty, silnice, mosty, přehrady, stožáry atd.

Přípravné stavební práce, zemní práce pásovým mini rypadlem Doosan
Martin Zelina má k dispozici pásové rypadlo DOOSAN DX62R pro přípravné stavební práce. Zemní práce mini rypadlem lze provádět i v těsným prostorech. Přijímáme zakázky v regionu Zlínský kraj, Kroměříž.
Zelina Martin Recyklační dvůr Míškovice, Hulín
Bourání, demolice objektů, domů a výkopy základů domu
Společnost Martin Zelina se postará v okrese Zlín, Kroměříž o bourání domů a objektů určených k demolici, včetně odstranění suti. Provedeme i výkopy základů nového domu.
Zelina Martin Recyklační dvůr Míškovice, Hulín
Systémy pro zasakování srážkových, dešťových vod
Dle legislativy je povinné zajistit zasakování srážkových, dešťových vod. Firma EKODRILL Zlín dodává systémy, zasakovací zařízení pro akumulaci srážkové vody.
Zakázková výroba nábytku na míru - dveře, skříně, schodiště a vybavení do dětských pokojů
Na míru vyrobené interiérové dveře, zárubně, skříně, nábytek do dětských pokojů, ale i schodiště a další vybavení do domácností zajišťuje společnost TOM stolařství ve Zlíně a Vsetíně.
TOM stolařství Tomáš Dlabaja
Kuchyňské linky, vestavěné skříně, nábytek do ložnic a dalších pokojů - zakázková výroba na míru
Kuchyňské linky, vestavěné skříně, postele a další nábytek nejen do ložnic vyrobený na míru realizují specialisté společnosti TOM stolařství ve Zlíně a Vsetíně.
TOM stolařství Tomáš Dlabaja
Interiérové dveře, schodiště, vestavěné skříně a další nábytek vyráběný na míru - práce prováděna specialisty
Interiérové dveře, schodiště, podlahy a zakázkovou výrobu dalšího nábytku na míru zajišťují specialisté společnosti TOM stolařství působící nejen ve Zlíně a Vsetíně.
TOM stolařství Tomáš Dlabaja
Kopání, vrtání a výstavba studní, vrtané studny, rozbory vody
Specializací firmy EKODRILL Zlín je kopání, vrtání a výstavba studní. Zaměřuje se na vrtané studny. Provádí i rozbory vody pro ověření její kvality.
Dodávky, montáže ústředního topení, kanalizace, vodovodu, plynu i kompletní výměna bytového jádra
Společnost Termo Moštěk z Kněžpole u Uherského Hradiště řeší pro firmy i soukromé osoby dodávky a montáže ústředního topení, kanalizace, vodovodu, plynu v lokalitě Zlínský kraj.
Termo Moštěk Intalatérství Uherské Hradiště
Vyhledávání vody, vrty pro čerpadla, hydrogeologický průzkum
Pokud potřebujete provést hydrogeologický průzkum, v regionu Zlín se obracejte na firmu EKODRILL s.r.o., která provádí vyhledávání vody a vrty pro tepelná čerpadla.
Volná kapacita pro kompletace, elektro, plastovou apod. výrobu, včetně skladových prostor Vsetín, Zlínský kraj
Skladovací a kompletační kapacita pro nejrůznější kompletaci, výrobu plastů, či elektro kompletaci včetně vlastních skladových prostor. Lokalita Vsetín ve Zlínském kraji, na Valašsku.
Josef Krčma - lisovna plastů
Komplexní stavební práce, okres Vsetín, výstavba rodinných domů, rekonstrukce koupelen, dotační program Nová zelená úsporám
Firma Jaroslav Lušovský nabízí komplexní stavební práce. Působíme především v okolí Dolní Bečvy v okrese Vsetín, ale v případě potřeby realizujeme zakázky po celé ČR.
Servis ručního, elektrického nářadí Narex, Bosch
U prodejce ručního, elektrického nářadí Narex a Bosch, firmy NAREX SERVIS Hulín, můžete využívat i poprodejní servis. Klientelu máme v okrese Kroměříž.
Hromosvody bytových, rodinných domů, průmyslových budov a běžné elektroinstalace
Společnost UV servisní, spol. s r.o. působí ve Zlínském kraji v oblasti elektroinstalací a zajišťuje i dodávku hromosvodové soustavy - hromosvody u bytových, rodinných domů a průmyslových budov.
UV servisní, spol. s r.o. Fotovoltaika Zlín, Vsetín
Stavební práce Kroměříž, rekonstrukce historických objektů, tesařské, klempířské a pokrývačské práce
Společnost Ing.Nedoma s.r.o. se zabývá stavebními pracemi v oborech HSV i PSV.Specializujeme se především na rekonstrukce, kdy nabízíme zednické, zateplovací, tesařské, klempířské a pokrývačské práce.
Pronájem, půjčovna lešení pro stavební firmy-HAKI, trubkové, rámové
Pronájem lešení pro stavební firmy i řemeslníky v okrese Uherské Hradiště poskytuje firma Josef Brucháček. Půjčovna pronajme HAKI, trubkové, rámové, systémové lešení.
Josef Brucháček Pronájem lešeňových systémů
Kvalitní servis vrat - oprava garážových, průmyslových vrat
Kvalitní servis garážových, průmyslových vrat zajistí v regionu Zlínský kraj společnost Černík s.r.o. Uherský Brod. Oprava vrat od profesionálů v oboru.
ČERNÍK s.r.o. Montáž, servis vrat, stínící techniky UH
Půjčovna stavebního nářadí, stavebních strojů-na den, víkend, dlouhodobý pronájem
Firma TUFÍR je půjčovna stavebních strojů a stavebního nářadí pro region Uherské Hradiště a Zlín. Techniku lze zapůjčit na den, víkend i domluvit dlouhodobý pronájem.
Půjčovna systémového rámového bednění Peri Domino
Pro betonování základů v regionu Uherské Hradiště je možné zapůjčit si systémové rámové bednění Peri Domino u firmy TUFÍR. Půjčovna je v Kunovicích.
Čerpadlo na beton - čerpání betonu pískovým čerpadlem P 718 TD
Společnost TUFÍR Kunovice u Uherského Hradiště má k dispozici pískové čerpadlo P 718 TD na jemný beton. Čerpání betonu nabízí v lokalitě Zlín, Uherské Hradiště, Uherský Brod, Veselí nad Moravou.
Samolepící ochranné fólie na plechy, sendvičové panely, plastové parapety a desky, hliníkové profily
Společnost INNOFILM s.r.o. Zlín patří mezi české výrobce ochranných fólií. V sortimentu najdete samolepící ochranné fólie INNOFOL na plechy, sendvičové panely i na plastové desky či hliníkové profily.
Hliníkové, nerez profily, podlahové, schodišťové lišty Rever-eshop, velkoobchod
Společnost Ventilátory Zlín je velkoobchodní prodejce profilů zn. Rever. Hliníkové, nerez profily - přechodové podlahové lišty a krycí schodišťové lišty lze zakoupit i přes eshop.
Ventilátory Zlín VO a MO prodej stavební vzduchotechniky
Sanitární keramika, radiátory, plynové kotle - prodej živnostníkům i kutilům
Pestrý sortiment vodo-topo-plyn materiálu najdete na prodejně VTP Pelka Staré Město. Živnostníkům i kutilům prodáváme sanitární keramiku, armatury, plynové kotle, radiátory a mnoho dalšího.
VTP PELKA s.r.o. Prodejna instalačního materiálu UH
Zahradní altány a pergoly Napajedla – poseďte na vaší zahradě i při nepříznivém počasí
Vystřídali jste již nespočet zahradních altánů z lehké hliníkové konstrukce a stále řešíte jeho poškození při větším větru? Investujte radši do pořádného dřevěného altánu nebo pergoly.
Potipožární a ochranné nátěry ocelových, dřevěných konstrukcí
Firma Lutonský Vizovice provádí speciální protipožární nátěry s atestem na kov i dřevo i ochranné nátěry ocelových, dřevěných konstrukcí. Působíme v regionu Zlín.
Kompletní podlahářské práce - pokládka podlahy do domácnosti, firmy
Kompletní podlahářské práce pro Vás v lokalitě Kroměříž, Holešov nebo Přerov zajistí firma Podlahy Zavadil. Ať už jste vybrali podlahy do domácnosti nebo firmy, nechejte pokládku na nás.