ELK Technical Services s.r.o.
WAGNER stavební spol. s r.o.
ZVŠ Stavitelství Třeboň, s.r.o.
Machala stavby
Triv interiér s.r.o.

ELK Technical Services s.r.o.
WAGNER stavební spol. s r.o.
ZVŠ Stavitelství Třeboň, s.r.o.
Machala stavby
Triv interiér s.r.o.

Stavebnictví je důležitým hospodářským odvětvím, které se specializuje na stavební výrobu. Zajišťuje výstavbu, rekonstrukci, demolici i modernizaci sociálních, průmyslových, zemědělských, dopravních i energetických objektů, stavby pozemní, podzemní, vodohospodářské i speciální. Jde o domy, průmyslové objekty, silnice, mosty, přehrady, stožáry atd.

Výroba plechových střešních krytin PROFI z kvalitní pozinkované oceli
Výrobou a prodejem plechových střešních krytin PROFI z kvalitní pozinkované oceli se zabývá česká společnost STATO střechy s.r.o. z Napajedel ve Zlínském kraji.
Elektro prodejna - elektroinstalační materiál, svítidla, LED osvětlení a další elektrozboží
Maloobchodní prodejna elekro Zlín - firma Elektro Klesný, má široký sortiment elektroinstalačního materiálu, svítidel, LED osvětlení, žárovek, měřících přístrojů a další elektrozboží.
Bezbariérové zdvižně posuvné dveře - HS portál, pro propojení interiéru s exteriérem
Pro moderní propojení interiéru s exteriérem můžete zvolit bezbariérové zdvižně posuvné dveře (HS portál) díky společnosti Slovaktual Zlín, která zajišťuje jejich prodej a montáž ve Zlínském kraji.
Čištění vodních nádrží, zřízení nových rybníků - přípravné práce pro vodohospodářské stavby
Přípravné práce pro vodohospodářské stavby zajistí společnost Stavební mechanizace CZ, s.r.o. Uherské Hradiště. Také provádíme čištění a zřízení nových rybníků. Působíme po celé ČR.
Podlahy, podlahářství, podlahářské práce Uherský Brod, Kroměříž
Podlahářské práce v regionu Uherský Brod, Uherské Hradiště i Kroměříž provádí Podlahářství Jegla. Na naší vzorkové prodejně zakoupíte podlahy, podlahoviny všeho druhu.
Podlahové studio Jegla - Radim Jegla Podlahářství Uherské Hradiště
Čištění, kontrola, revize komínů - vše vyřeší kominík z Kominictví Koníček
Kominictví Koníček provádí pro zájemce z regionu Uherský Brod, Uherské Hradiště čištění, kontrolu, revize komínů a další služby kominíka.
Elektroinstalace v bytech a rodinných domech Praha - váš požadavek vyřešíme co nejdříve!
Potřebujete elektrikáře? Zajistíme služby v oblasti elektrikářských prací, zapojení spotřebičů a další.
Hliníkové vchodové dveře různých typů – vysoká tepelná izolace a jednoduchý systém obsluhy
Slovaktual Perymont Zlín představuje hliníkové vstupní dveře různých typů pro ideální řešení každého stavebního prostoru. Kvalitní dveře s optimální tepelnou izolací a s jednoduchým systémem obsluhy.
Výkopové práce minibagrem Bobcat 316 - výkopy pro základy domu, plot, venkovní přípojky, bazén, jezírko
Veškeré výkopové práce v lokalitě Zlínský kraj, Zlín, Vsetín zajišťuje minibagrem Bobcat 316 Jiří Maliňák z Lutoniny. Zrealizujeme výkopy pro základy domu, plot, venkovní přípojky nebo bazén, jezírko.
Montáž, servis, kontrola kotle na biomasu, dřevní pelety
Společnost Re. Therm servis s.r.o. zajišťuje montáž, kontroly a následný servis kotlů na spalování kusového dříví, biomasu, dřevní štěpku. Poskytuje služby na území Olomouckého a Zlínského kraje.
Stavební práce všeho druhu, výstavba budov na klíč
Výstavba rodinných domů na klíč. Rekonstrukce bytů a bytových jader, sádrokartony, monolitické konstrukce a další stavební práce zajišťuje firma Stavby RS-mont, s.r.o.
Nová okna a dveře z plastových profilů a hliníku Zlín
Okna a dveře z plastových profilů a hliníku i doplňky k tomuto sortimentu nabízí společnost Slovaktual Perymont Zlín, která je autorizovaným obchodním distributorem produktů firmy Slovaktual s.r.o.
Stavební firma KOBRA Zlín, výstavba rodinných domů na klíč, rekonstrukce staveb, odvoz zeminy
Nabízíme stavební práce, zateplování fasád, rekonstrukce bytových jader, výstavby rodinných domů na klíč, zemní a výkopové práce, odvoz zeminy a kontejnerovou dopravu.
Materiál pro fóliové izolace-prodej od firmy co hydroizolace dělá a umí
Firma IZOLACE M Uherské Hradiště má zkušenosti s materiály pro hydroizolace - umí a kvalitně položí fóliové izolace. Dodáme práci i materiál. Působíme i v regionu Zlín, Brno.
IZOLACE M s.r.o. Fóliové izolace Zlínský kraj
Prodej volně stojící vany v mnoha provedeních - luxusní provedení, vhodné do prostoru, ke stěně i do rohu
Dopřejte si v koupelně luxus a pohodlí, které přináší volně stojící vany. Pohodlný nákup přes eshop, nebo na prodejně HARKO s.r.o. Kroměříž - Zlínský kraj. Vybírat můžete z mnoha provedení.
Výroba, renovace, opravy náhrobků, pomníků - Kamenictví
Mezi hlavní činnosti Kamenosochařství Lysoněk Uherský Brod patří výroba, renovace a opravy náhrobků a pomníků. Jde o rodinnou firmu, v oboru kamenictví působíme od roku 1970.
Sleva na vchodové dveře - vstupní hliníkové dveře v akci, mimořádné ceny za vysokou kvalitu
Vstupní hliníkové dveře v akci nabízí společnost Slovaktual Perymont Zlín, která zaručuje mimořádné ceny za vysokou kvalitu. Nepropásněte tuto slevu!
Rekonstrukce bytů, domů, interiérů, zateplení fasády
Společnost Sanitsystem s.r.o. Otrokovice se zaměřuje nejen na koupelny, ale i na kompletní stavební práce, konkrétně rekonstrukce domů, bytů, interiérů i zateplení fasády.
Kompletní stavební práce Kroměříž, výstavba domů na klíč, rekonstrukce domů, půdních vestaveb
Naší specializací jsou především profesionálně provedené rekonstrukce domů a bytů a kvalitní řemeslná činnost, výstavba domů na klíč.
Domek Akorát včetně vnitřního vybavení, se skleněnou fasádou - 4 typy domu, varianta S bez nutnosti stavebního povolení
Společnost FRAJT s.r.o. Kroměříž přichází s novým řešením rodinného domu - Domek Akorát s unikátní skleněnou fasádou s potiskem. Různé typy domu na klíč včetně vnitřního vybavení.
Frajt s.r.o. Vybavení sportovních interiérů, hotelů
Kuchyňské pracovní desky z umělého nebo přírodního kamene - výroba na míru
Kuchyňskou pracovní desku z umělého nebo přírodního kamene Vám vyrobí na míru naše společnost HP Kámen s.r.o. z Hulína. Působíme ve Zlíně, Kroměříži, Uherském Hradišti i v Olomouci.
Vodo topo plyn materiál - prodej instalačního materiálu
Firma VTP Pelka se zabývá prodejem instalačního materiálu. Na prodejně ve Starém Městě u Uherského Hradiště nakoupíte vodo topo plyn materiál i hutní materiál a železářské zboží.
VTP PELKA s.r.o. Prodejna instalačního materiálu UH
Zateplení stavby - izolace podkroví, střechy, fasády PUR pěnou
Společnost EB - stav s.r.o. provádí zateplení stavby metodou stříkané izolace PUR pěnou. Využívá se jako izolace střechy, podkroví i fasády. Působíme v okolí Zlína, Kroměříže.
Eshop, elektromateriál pro průmysl Schneider Electric - elektropohony, stykače, relé, jističe
Společnost EMS Elektro s.r.o. je dodavatel elektromateriálu pro průmysl z regionu Zlín. Od značky Schneider Electric v eshopu vybírejte elektropohony, relé, stykače, jističe.
EMS ELEKTRO s.r.o. Elektromateriál pro průmysl Zlín