ELK Technical Services s.r.o.
WAGNER stavební spol. s r.o.
ZVŠ Stavitelství Třeboň, s.r.o.
Machala stavby
Triv interiér s.r.o.

ELK Technical Services s.r.o.
WAGNER stavební spol. s r.o.
ZVŠ Stavitelství Třeboň, s.r.o.
Machala stavby
Triv interiér s.r.o.

Stavebnictví je důležitým hospodářským odvětvím, které se specializuje na stavební výrobu. Zajišťuje výstavbu, rekonstrukci, demolici i modernizaci sociálních, průmyslových, zemědělských, dopravních i energetických objektů, stavby pozemní, podzemní, vodohospodářské i speciální. Jde o domy, průmyslové objekty, silnice, mosty, přehrady, stožáry atd.

Zemní, výkopové, demoliční práce - demolice objektů, průmyslových hal, rodinných domů
Martin Zelina provádí zemní, výkopové, demoliční práce v lokalitě Zlínský kraj. Pvovedeme demolice objektů, průmyslových hal, rodinných domů včetně odvozu a likvidace stavebního odpadu.
Zelina Martin Recyklační dvůr Míškovice, Hulín
Výstavba, vrtání studní ve všech druzích hornin-vrtané studny od Ekodrill
Společnost EKODRILL dodává vrtané studny na klíč. Vrtání studní jsme schopni provést ve všech druzích hornin. Zakázky převážně Morava, region Zlín, Uherské Hradiště.
Geodetická kancelář - geodetické práce, zaměření hranic pozemku
Společnost PAVELKA - VTP s.r.o. se mimo práce v oboru vodo, topo, plyn zaměřuje na geodetické práce v lokalitě Uherský Brod, Zlínský kraj. Geodetická kancelář je v obci Vlčnov.
PAVELKA - VTP s.r.o. tepelná čerpadla, solární systémy UH
Sanitární příčky, WC kabiny do obytných buněk, kancelářských modulů a kontejnerů
Dodavatel sanitárních příček a WC kabin z kvalitních materiálů do obytných buněk a kontejnerů i kancelářských modulů je firma BÖHME CZ.
BÖHME CZ spol. s. r.o.
Hliníkové ploty, vstupní branky, brány dvoukřídlé, samonosné - s pohonem i bez
Společnost Bezúdržbový plot Petry Pisklákové instaluje především hliníkové ploty a k nim i vstupní branky, brány samonosné, dvoukřídlé s inteligentním pohonem i bez. Působí v lokalitě Zlínský kraj.
Přípojky kanalizace, rozvody vody, topení, plynu pro RD, průmyslové objekty
Společnost PK INSTALACE s.r.o. zajišťuje kompletní instalatérské práce v oboru voda, topení, plyn po celé ČR. Řešíme přípojky kanalizace, rozvody pro RD i průmyslové objekty. Provoz Zlín, Slavičín.
Zkušení elektrikáři s dlouholetou praxí - elektroinstalace slaboproud, silnoproud
Zkušení elekrikáři ze společnosti JML-Elektro s.r.o. jsou Vám k dispozici v okolí Zlína i vzdálenějších lokalitách. Provádíme elekroinstalace - slaboproud i silnoproud.
Stavební dozor, technický dozor investora, služby koordinátora BOZP na staveništi
Lubomír Kocfelda poskytuje pro zájemce z regionu Zlín, Morava stavební dozor, technický dozor investora na stavbách a služby koordinátora BOZP na staveništi.
Topenářské práce - montáž podlahového topení, otopných těles, krbů, kamen, tepelných čerpadel
Společnost PK INSTALACE s.r.o. v oblasti topenářských prací zajistí montáž podlahového topení, solárního topení, otopných těles, krbů, kamen i tepelných čerpadel.
Dřevěné a ocelové pergoly, přístřešky na zahradu či terasu - výroba na zakázku
V Zámečnictví Vít Hél se zaměřujeme na výrobu z oceli a nerezu, na zakázku vyrobíme ocelové i dřevěné pergoly a kryté posezení na zahradu či terasu. Působíme v lokalitě Zlínský, Jihomoravský kraj.
Vít Hél Zámečnictví Uherský Ostroh
Prodej, montáže kotlů - veškeré instalatérské, topenářské práce
Firma DKR-instal s.r.o. Zlín provádí veškeré instalatérské, topenářské a plynařské práce. Zabývá se prodejem a montáží kotlů zn. WOLF, VIESSMANN, IMMERGAS, BUDERUS, JUNKERS.
DKR-instal s.r.o. Komplexní servis vodo topo plyn Zlín
Podlahy Marmorette-nejprodávanější, stálobarevné přírodní linoleum, marmoleum
V dnešní době patří mezi nejprodávanější podlahy přírodní linoleum - marmoleum Marmorette je stálobarevné, dostupné ve spoustě vzorů u firmy Podlahové studio Jegla Uherské Hradiště.
Podlahové studio Jegla - Radim Jegla Podlahářství Uherské Hradiště
Prodej podlahových krytin za nízké ceny - podlahové studio zajistí i pokládku
Podlahové studio Jegla Babice se zabývá prodejem podlahových krytin všeho druhu. Překvapí Vás naše nízké ceny. Naše podlahářství zajistí i pokládku, působíme v regionu Zlínský kraj.
Podlahové studio Jegla - Radim Jegla Podlahářství Uherské Hradiště
Výroba z oceli, nerezu - schodiště, zábradlí, madla, brány, nerezové molo
Zámečnictví Uherský Ostroh - Vít Hél se zaměřuje na výrobu schodiště včetně zábradlí, brány, nerezová mola a další výrobky z oceli či nerezu. Působíme v lokalitě Uherské Hradiště, Veselí i Bzenec.
Vít Hél Zámečnictví Uherský Ostroh
Realizace, rekonstrukce kotelen - montáže, servis, revize všech typů kotlů
Společnost PK INSTALACE s.r.o. se specializuje na realizace, rekonstrukce kotelen v rámci celé ČR. Zajistíme montáže kotlů a následný servis a revize. Provozovny máme ve Zlíně a Slavičíně.
Zasakovací systémy, krechty - pro zasakování dešťových vod, srážkové vody
U každé stavby rodinného domu je povinné zajistit zasakování dešťových, srážkových vod. Společnost EKODRILL Zlín dodává zasakovací systémy, krechty pro likvidaci či odvedení srážkové vody.
Strojní čištění kanalizace - efektivní čištění odpadů, odpadních stoupaček, kanalizačního potrubí
Servisní práce v oblasti kanalizací poskytuje v regionu Uherské Hradiště, Uherský Brod firma PAVELKA - VTP s.r.o., zajistíme strojní čištění kanalizace, kanalizačního potrubí, stoupaček, odpadů.
PAVELKA - VTP s.r.o. tepelná čerpadla, solární systémy UH
Vrtané studny - vlastní zdroj podzemní vody, pro zásobování pitnou vodou
Pokud máte vlastní zdroj podzemní vody, firma EKODRILL Zlín Vám pomůže vybudovat vlastní studnu pro zásobování pitnou vodou. Realizujeme vrtané studny převážně na Moravě, v lokalitě Zlínský kraj.
Recyklace, zpracování zbytkového stavebního odpadu a suti
Ohledně recyklace, zpracování suti a jiného stavebního odpadu můžete oslovit firmu Martin Zelina Míškovice nedaleko Zlína i Kroměříže. Zajistíme vše spojené se recyklací.
Zelina Martin Recyklační dvůr Míškovice, Hulín
Barvy a značkovací spreje na dřevo i kov – kvalitní značky Colorlak, Cosmoslak a Macota
Nátěrové hmoty, barvy na dřevo i kov Colorlak, barevné a značkovací spreje značek Cosmoslak a Macota má ve svém bohatém sortimentu společnost Spojovací materiály - Obchod Zimmermann nejen ve Zlíně.
Spojovací materiály - Obchod Zimmermann Eva Vyvlečková
Instalace osvětlení v průmyslových provozech, areálech-vlastní divize elektro
Chropyňská strojírna instaluje osvětlení v průmyslových provozech. Vlastní divize elektro provádí instalace ve výrobních areálech, halách, skladovacích prostorách apod.
Chropyňská strojírna, a.s. Strojírenská výroba Zlínský kraj, Morava
Hloubkové zakládání staveb - piloty, mikropiloty, štětovnicové stěny, štětovnice
Společnost GEOSTAV spol. s r.o. se zabývá hloubkovým zakládáním staveb. Provádí piloty, mikropiloty a štětovnicové stěny - štětovnice. Zakázky realizuje po celé ČR i na Slovensku.
Přípravné stavební práce, zemní práce pásovým mini rypadlem Doosan
Martin Zelina má k dispozici pásové rypadlo DOOSAN DX62R pro přípravné stavební práce. Zemní práce mini rypadlem lze provádět i v těsným prostorech. Přijímáme zakázky v regionu Zlínský kraj, Kroměříž.
Zelina Martin Recyklační dvůr Míškovice, Hulín
Bourání, demolice objektů, domů a výkopy základů domu
Společnost Martin Zelina se postará v okrese Zlín, Kroměříž o bourání domů a objektů určených k demolici, včetně odstranění suti. Provedeme i výkopy základů nového domu.
Zelina Martin Recyklační dvůr Míškovice, Hulín
Systémy pro zasakování srážkových, dešťových vod
Dle legislativy je povinné zajistit zasakování srážkových, dešťových vod. Firma EKODRILL Zlín dodává systémy, zasakovací zařízení pro akumulaci srážkové vody.